- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyesz96
őstag
Myprotein kuponkódot tud most valaki? Magyar/UK is jó lehet.
-
sutyesz96
őstag
válasz
marked one94 #167852 üzenetére
Jójó, tudom, nem vagyok izmos, puhapöcs vagyok, biztos nem is ér az, csak a zsírömleny/csont.. De ezeken túllendülve szeretnék egy értelmes választ legalább.
-
sutyesz96
őstag
Ha kézi súlyzós bicepsz hajlításnál kijön a vállam elülső részén az ér, akkor rosszul csinálom a gyakorlatot, vagy ez normális?
-
sutyesz96
őstag
-
-
sutyesz96
őstag
Na a holnapi bezárás miatt hirtelen szükségem lenne legalább kézisúlyzókra itthonra. Hol érdemes beszerezni őket, milyen márkát, stb? Szerelhető kellene.
-
sutyesz96
őstag
Valaki tud gold protein webáruházhoz kupunkódot?
-
sutyesz96
őstag
100g csirkecomb filé msot akkor mennyi zsírt tartalmaz pontosan? Egyik oldalon 3.5g, másik oldalon meg 10g szerepel..
-
sutyesz96
őstag
válasz
Speeedfire #166467 üzenetére
Nem lehet, mert van hüvelykujjnak beakasztani való hely.
-
sutyesz96
őstag
Valaki innen használ esetleg [ilyen] bioteches csuklóbandázst? Most érkezett meg rendeléssel, és meglepődve tapasztalom, hogy széttekerve több mint 2 méter.
Vagy csak én nem értek valamit ezen a bandázson?
-
sutyesz96
őstag
válasz
aelod #166420 üzenetére
Laktózérzékeny vagyok, ezért keresek most a 100% WPP-re alternatívát. Maradnék a Scitec márkánál és [Beef Protein Concentrate-al] szemezek most.
-
sutyesz96
őstag
Edzés utáni tejsavófehérje/marhafehérje érveket, ellenérveket szeretnék hallani.
-
sutyesz96
őstag
válasz
aelod #165706 üzenetére
“Felejtsük már el ezt a kalória mizériát. Kutyát nem érdekéli mennyi Kcalt viszel be. A makrók a lényeg és az is marad ha eredményt akarsz elérni.”
Nem értek ezzel egyet. A kettőt együtt kell tudni kezelni, hogy eredményes legyen valakinek az étrendje. Ez olyan mintha megtanulnál úszni, de csak a karmozdulatokat tanulod meg, lábbal meg nem csinálsz semmit. Nyilván így is tudsz haladni előre, de ha lábmunka nem segít, akkor saját magadat szivatod hosszútávon. -
sutyesz96
őstag
válasz
marked one94 #165545 üzenetére
-
sutyesz96
őstag
válasz
kovacslevi98 #165289 üzenetére
Nemtom, de nyomjad a véjprót’ az jó!
-
sutyesz96
őstag
Erről az oldalról rendeltetek már? - [link]
Nagyon jó áron vannak outlet cuccok, csak nem tudom merjek-e rendelni. -
sutyesz96
őstag
válasz
gyuri860213 #165148 üzenetére
"Átlag emberünk aki lehet képben sincs a normális étkezéssel inkább ne egyen cukrot pluszban."
Természetesen a kaja rendben van, nyilvánvalóan az edzés utáni fehérje is felesleges pazarlás lenne -nem hogy a plusz ch-, ha ezt nem tettem volna rendbe először. -
sutyesz96
őstag
Szerintetek is felesleges az edzés utáni fehérjét még gyorsan felszívódó ch-val felturbózni? Tényleg inzulinrezisztenciához vezethet? Elég önmagában a fehérje edzés után?
-
sutyesz96
őstag
válasz
Speeedfire #163900 üzenetére
Mi scusi.
-
sutyesz96
őstag
Akik múltkor mellékeltek corona vírus tesztet, azok hol csináltatták? Mert közben meg pont azt hallani hogy még azokat se vizsgálják, akinek nagy szüksége lenne rá..
-
sutyesz96
őstag
Szegeden mai nappal bezárt a global fitness is (amiről azt mondták nem fog bezárni).
-
sutyesz96
őstag
válasz
tibcsi0407 #163537 üzenetére
Tojás(fehérje)rúd nincs ott esetleg?
-
sutyesz96
őstag
válasz
gyuri860213 #163181 üzenetére
Nekem is alulműködik a pajzsmirigyem, 7 éve diagnosztizálták és élek, virulok. De az észt inkább nem osztom a témában, mert egy rendkívül szubjektív téma, és még az orvosok se feltétlen a legfejlettebbek ezen a területen.
-
sutyesz96
őstag
válasz
gyuri860213 #163175 üzenetére
Te az angel haverja vagy?
-
sutyesz96
őstag
Esti edzés utáni fehérjéhez +ch-ról (kb 30-40g Carbox) mi a véleményetek? Rá 1-2 órára alszok kb.
-
sutyesz96
őstag
válasz
tibcsi0407 #162864 üzenetére
-
sutyesz96
őstag
válasz
Speeedfire #162841 üzenetére
Íze? Gyúrosóknál már ez is számít?
-
sutyesz96
őstag
-
sutyesz96
őstag
Ha lábnap után 2 nappal nem tudok leülni kakilni, akkor mit csináljak?
-
sutyesz96
őstag
Hát ez a fórum még kihaltabb mióta utoljára voltam itt.
-
sutyesz96
őstag
-
sutyesz96
őstag
sziasztok,
Mi a neve annak a 2 néger csókának aki régen youtube-on nyomta (nem tudom nyomják-e még), ikrek, és védjegyük volt a trágár előadásmód. Amerikaiak asszem.
-
sutyesz96
őstag
Enyhe scoliosis esetén milyen gyakorlatok javasoltak konditeremben, illetve mik azok amik szigorúan kerülendők? (Zola)
-
sutyesz96
őstag
válasz
bigmasterg #157113 üzenetére
Hack-guggolón én se tudtam soha végignyomni rendesen egy szériát se, mert szétment benne a térdem.
Mester, mit csinálok rosszul?
-
sutyesz96
őstag
válasz
lionshamlet #157091 üzenetére
Jesus, de kókány.
-
sutyesz96
őstag
válasz
Zola007 #156990 üzenetére
Maga a nyomás ideje alatt bármely változtatás a kiválasztott nyomási pozíción, tehát a fej, vállak, fenék bármilyen emelkedő mozgása a paddal, talajjal való eredeti érintkezési pontjaihoz képest. Vagy a kezek oldalirányú mozgása a rúdon.
Ergó ha már a rúd érintése előtt felveszi ezt a nyomorék pozíciót, akkor szabályosnak kell tekinteni?
-
sutyesz96
őstag
Na mivan, mindenki gyúr?
-
sutyesz96
őstag
-
sutyesz96
őstag
B betűs gyorséttermi láncban nem is olyan szörnyű ez a Chicken Whopper.
Tápértékei így néznek ki:
526,7kcal
36,8g fehérje
46,8g ch
19,9g zsír -ebből 2,3g telített
3,1g rostNem kell mindennap zabálni, de a makroja abszolút vállalható, ha nem diétázol.
-
sutyesz96
őstag
Ezt bárki végig tudná csinálni itt a fórumról? [link]
Az edzést természetesen, nem a csajt. Utóbbit tudom hogy mindenki.
-
sutyesz96
őstag
válasz
CptAdamica #156250 üzenetére
Bazeg, képek alapján azért nem annak tűnt.
-
sutyesz96
őstag
válasz
marked one94 #156245 üzenetére
-
sutyesz96
őstag
Két étkezés közötti nasinak ti mit szoktatok enni, ha nagyon megéheztek, de mégse akartok csirke-rizsezni?
-
sutyesz96
őstag
válasz
K.Andras.Vfx #156103 üzenetére
Látom te még általános alsóban, a szövegértelmezésen is megcsúsztál.
-
sutyesz96
őstag
válasz
K.Andras.Vfx #156091 üzenetére
Közgazdász vagyok, nem orvos/biológus. Pont ezért is nem kotnyeleskedek bele feleslegesen tőlem mérföldekre lévő dolgokba.
-
sutyesz96
őstag
válasz
K.Andras.Vfx #156046 üzenetére
napi két ilyet iszol akkor egy évben kb 1000 gramm apróra őrölt szemét folyékony formában végighalad a testeden
Egy évben meg a rengeteg “étel”-nek nevezett, bizonyítottan káros állat-és növénymaradványokból 350kg bélsár keletkezik a szervezetedben.
Körülbelül ennyire szakmai az írásod.
-
sutyesz96
őstag
De kihalt ez a topik.
-
sutyesz96
őstag
sziasztok!
Nem tudom ide tartozik-e, de feltenném a kérdést:
60+ édesapámnak szeretnék porcerősítőt, mert nem vagyok meggyőződve róla hogy ez a Synotabs [link] annyira jó lenne. Milyen fajtát, honnan lenne érdemes beszereznem neki?
Vagy mik erről az általános tapasztalatok, esetleg ismeri-e valaki ezt a tablettát? -
sutyesz96
őstag
Volt itthon natúr zsírszegény joghurt és túró, jobb alternatíva hiányában összekutyultam őket, és ez volt a reggeli egy kis zabpehellyel. Nem mondom hogy egy kulináris élmény volt.
Van esetleg valamilyen tippetek, receptetek amivel ezt fel lehetne dobni?
-
sutyesz96
őstag
Milyen Pre-Workout formulát ajánlanátok? Béta-Alanin és Citrulin-malát kizárva, képtelen vagyok elviselni azt a bizsergést.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W