- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
God Vazzeg #24099 üzenetére
Azt nem tudom, hogy lehet-e erősíteni ezt a területet, vagy nem. Kisebb súllyal mondom nem éreztem, nem fájt. Lehet hogy csak meghúztam és majd elmúlik, de eléggé megijesztett ez. Orvoshoz benézek azért majd...
-
God Vazzeg
veterán
Amit bejelöltél terület az eléggé sérv gyanús, én mindenképp hanyagolnám ezt a gyakorlatot. Vagy egy ideig kis súllyal, és meglátod. Én is így basztam el a hátam 2 hete, felhúztam, és mondom: megy ez
Aztán egy pillanat alatt beállt a derekam. Ésszel kell mozogni, a saját korlátaink erősen befolyásolhatnak, oda kell figyelni!
-
_NCT
addikt
Utána olvasok a témának, elmegyek majd orvoshoz is, a héten pont lesz rá lehetőségem. Mondjuk elég idióta a helyi orvos, lehet elküld mészárszékre kapásból.
Jelenleg nem fáj, nem érzékeny, de nem szeretném, ha sérvet kapnék. Meg azt sem szeretném hallani, hogy könnyen sérvet kaphatok, mert ez az egyik legjobb hát fejlesztő gyakorlat.
A dolog érdekessége, hogy 50kg-val, ami tényleg gyereksúly, nem fájt, nem szúrt.
_Utálom az alsó testem, fogtam 25kg-os tárcsát, gugoltam párat, és érzem hogy fájnak a térdeim is...
-
Deck
titán
Arra gondoltam a kajálásomat kiegészítem Mutant Mass-el. Használja valaki? Vélemények?
-
Ijk
nagyúr
válasz
Nightmare #24088 üzenetére
Ahogy érzed. Én nem szeretem a nagyon alacsony sorozatokat, eddig mindig fájtak tőlük az ízületeim. Guggolásnál meg sem próbálnék olyan súllyal dolgozni amibe 3-4 menne. Egyetlen rossz mozdulat és sérülés.
Felhúzás sem egy problémamentes gyakorlat, mondjuk soha nem csináltam még. -
-
brownus
veterán
azt olvastam és mondták többen is, hogy ez: SMR henger nagyon jó az ilyen izom fájdalmakra (is)
viszont azt tanácsolták, hogy felesleges egy embernek egy, hanem felezni kellene. ha tesomékat nem érdekli a másik fele, itt valakit?
-
Nightmare
senior tag
válasz
drogery #24087 üzenetére
Akkor úgy fogalmazok, hogy nem éri meg teljes erőbedobással csinálni a beszaráshatárig. Pont a sérülésveszély miatt. Itt most nem arra gondoltam, hogyha 100-ba megy 4X6, akkor 40-el nyalókázni. De mondjuk 80-al. remélem érted. Ugyan nem vagyok derékfájós, de ez miatt végképp nem is szeretnék az lenni. Annyit nem ér.
-
littlelion21
addikt
Ha már feljött a deadlift-téma, hogy érdemesebb végezni a gyakorlatot, hogy "egészségesebb"; minden ismétlés után új fogás, vagy egy minimális pattintással nem megszakítani a mozdulatsort a tervezett ism.szám végéig?
-
Nightmare
senior tag
válasz
drogery #24083 üzenetére
Igen, valahogy mindig is óckodtam tőle. Ugyan próbálom úgy csinálni, hogy a hasam ne feszüljön annyira, de soha nem lehet tudni. Nem tudom van-e értelme igazán csinálni, vagy elég-e úgy lazán, hogy menjen. Példa rá a csukjám. 4X6, vagy 4X8-at csináltam mindig 1 héten egyszer, aztán nem tűnik úgy mintha el lenne maradva.
(#24084) wertigo1984: a dm-be van még 990 ft-ért kondroitin és glükozamin egyben. 30 db. Asszem saját márkása, fehér kék doboza van. Sztem érdemes megvenni.
-
brownus
veterán
idetévedő csajoknak egy kis motiváció
-
Nightmare
senior tag
válasz
drogery #24077 üzenetére
Speciel én azt érzem, hogy a nagyobb súly nekem nem az igazi. Az elejétől fogva fostam, hogy sérvem lesz, ez a mai napig nem változott. Csinálom továbbra is, de nekem nem ér annyit az esetleges sérülés veszély miatt. Inkább kisebb súllyal, ha nem is többet, de ugyanannyit. Azt az energiát inkább a tricepszre teszem, mert azon szeretnék javítani.
(#24078) Woodslave:
-
Kleroo
veterán
Nem olyan jellegű a fájdalom,ami pl futásnál szokott előjönni?
Ilyen beakadó,szúró érzés nem?
Ilyen nekem is szokott lenni,random futásnál(ha kicsit kevesebb sétával kezdek,és hamarabb futok gyorsan),illetve néha-néha "csak úgy". De ez inkább nagyon alsó has,mint lágyék környéke. -
Nightmare
senior tag
válasz
Woodslave #24072 üzenetére
Igen, viszont a nagyobb súly értelemszerűen nagyobb erőlködést is von maga után. Nekem már nem az igazi, ráadásul megrekedtem 2 hónapja egy szinten, és nem tudok emelni. ezért is gondoltam magasabb ismétlésre, hátha beindul.
De mint mondtam nem látom akkora hasznát, hogy megérje az esetleges sérülés. Jövő kedden elválik, jobb-e a magasabb ismétlés.
-
Stirbi
addikt
válasz
wertigo1984 #24031 üzenetére
Szia!
Ez jobb ár/érték arányú szerintem. 1tabletta kb 200mg-al több hatóanyagot tartalmaz, mint amit a kolléga ajánlott.
PM
-
_NCT
addikt
válasz
God Vazzeg #24070 üzenetére
Nincs pukli,megnyomom nem faj,nem kellemetlen,az csak rogton felhuzas utan volt egy picit,felhuzas kozben meg olyan volt mintha a borom becsipodne,jobban nem tudom leirni. Talan ereztem egy kis melegseget is,mintha felforrosodott volna azon a ponton,de csak jobb oldalon. Most nyomkodom semmi,talan egy nagyon picit erzem h volt vele valami.
Lagyek tajekon,ez a jo szo. De mondom majd megmutatom kepen,bejelolom. Erre van valami gyakorlat amivel tudom erositeni,vagy valami krem,gyogyszer stb?
-
Woodslave
félisten
válasz
Nightmare #24065 üzenetére
az még kockázatosabb. Felhúzásban nem a súly a probléma, hanem a xar tecnikával húzott súly. 4-5 ismétlésig még fenn tudod tartani a koncentrációt meg a formát, de 10-nél? Romlik a figyelem, romlik a technika. Lehet hamarabb lesérülsz a 10-ik xar ismétlésnél, tök mindegy hogy pl. csak 100 kiló, mintha 130-ba húzol 5 faxát...
én is a múltkor 135-be a 11-iknél húztam meg kicsit a hátam..Szerencsére 2 nap múlva semmi nem volt
Én meg ezen tapasztalat alapján fogadtam meg hogy 7 felé biztos nem megyek.
-
Nightmare
senior tag
válasz
drogery #24062 üzenetére
34 évesen érdekes lenne, ha kopasz vóna'
Csinálom én is a felhúzást, de valamelyik nap gondolkodtam, hogy nem kéne nagy súllyal keveset, hanem inkább többet kisebbel. Nem akarom kisérteni a sorsot. Ugyan nem volt sérvem, de ne is legyen. Asszem áttérek a 10-es ismétlésre, elég volt a 6 nagy súllyal.
-
Dexar007
veterán
Báni is megmondta par napja,hogy fölösleges guggolni,mivel ,,labtoloval es kitöressel,tökeletesen meg lehet edzeni".
-
Nightmare
senior tag
-
_NCT
addikt
válasz
drogery #24051 üzenetére
Most ezt eleg nehez elmagyaraznom
Koldokomtol 3cm jobbra,majd kb 15cm lefele,na ez az a pont ami szuro es ego erzessel jart 60kg-nal. Mar a multkor is ereztem picit 70kg-nal a vege fele. Elegge be vagyok szarva. A serv fajna nem?
80kg vagyok,multkor ov nelkul csinaltam,akkor is volt ilyen erzesem csak kevesbe volt rossz.
Ez az egesz rossz erzes csak gyakorlat kozben volt,most semmi bajom.
-
Nightmare
senior tag
Hagyd el, nem olyan fontos az. Én sem csinálom már, nem ér annyit, hogy lesérülj. Rossz a derékfájás. Nem hiányzik senkinek a gerincsérv, vagy bármilyen másik...
(#24052) Woodslave: nem kell sok egy sérvhez. Ismerősnek (45 éves ürge), is volt. A mai napig nem tudja miért. Ha hajlamos vagy rá, akkor baxhatod.
-
_NCT
addikt
Eletem legszarabb hat-csuklya edzesen vagyok tul. Bemelegitettem rendesen,huzodzkodtam felhuzas elott,meg guggoltam is kicsi sullyal,nehogy leseruljek. Vettem ovet is,minden adott volt. Oke,kezdem felhuzast 60kg-val. Lemegyek,2. felhuzasnal kurvara elkezdett szurni jobb oldalon a hasam alatt picivel. Mondom mi a tosz,biztos a nadragszar madzagja. Hat nem, akkor is szurt ameddig le nem vettem a sulyt 50kg-ra. Beszeltem par emberrel,azt mondtak rosszabb esetben serv,jo esetben meghuztam. Mikor megnyomtam akkor ilyen szuro erzes volt es erzekeny volt, de nem puklisodott fel,edzes vegere elmult. Most ha megnyomom nem faj meg semmi,de rohadtul bennem van a para. 2.-jara csinaltam eletemben felhuzast,mulzkor ov meg minden nelkul siman me t a 70kg,most meg bebaszodott....
Belolem se lesz kathi bela
-
Dexar007
veterán
Hat vazzeg,de köcsögök vagytok te.
-
törölt tag
válasz
God Vazzeg #24042 üzenetére
azert lyme-kórt meg kaphat, asse jobb...
http://hu.wikipedia.org/wiki/Lyme-k%C3%B3r
-
aram01
nagyúr
Hali urak, érdekelne valakit (akár nagy mennyiségben is) étkezési búza csira?
az küldjön pü-t az elképzelésével, és bocs az off-ért -
Dexar007
veterán
Kiszedtem csipesszel (nem csavargatva,fejenel megfogva)..es akkor most varom,mikor kapok agyfaszt.
Tamoo: gombaszni voltam,talaltam is,de nem ettem meg,mert nem tudtam beazonositani a netes kepek alapjan
-
Nightmare
senior tag
válasz
Biotech, én ezt használtam. Elmúlt a vállfájdalmam, de nem tudom, hogy ettől-e.
Ártani biztos nem ártott.
-
Dexar007
veterán
Kullancs volt a combomban mittegyek?
-
Radnix
senior tag
válasz
Proenzi3 ExPur nekem bevállt. Kár hogy drága, bár a 180 darabos kiszerelésben megéri. [link]
-
wertigo1984
őstag
Tudtok ajanlani izuletvedot? Vasarlasnal azt kell nezni hogy hany mg hatoanyag van benne?
-
venge
aktív tag
Fiatalok!
Szemezgetek ezzel a termékkel. Hallottatok már róla? -
Ijk
nagyúr
válasz
szőröscica #24011 üzenetére
Miért mi van akkor ha valaki hobbi szinten nem eszik szemetet?
Nekem nagyon ritkán havonta 2-3 alkalommal megesik ilyesmi, általában vendégségben, mert én pénzt nem adok ilyenekért. -
Radnix
senior tag
válasz
Zomb€€ #23996 üzenetére
1. Nyár van.
2. Kötsög álszerény vagy
3. szerintem ok, de milyen rizs? én magas GI rizst nyomnék, pl jázmin rizs, ha már ragaszkodsz a rizshez.
pénteken reggel edzel, látom, én nem hagynám ki utána a turmixot, de ha ragaszkodsz hozzá, így se lehet gáz, csak hát érdemes kihasználni az edzés utáni állapotot aszonydják4. balett
-
Kleroo
veterán
Köszöntem.
joamilestoné; Az ördög a részletekben lakik. Ha a 'tisztább' palacsinta nem rosszabb izű, akkor miért ne enném így. Ha meg sehogysem ízlik, akkor nagyon ritkán mehet a sima. De úgy egyébként, így nyár előtt pláne vigyázni kell. Bár nekem fura genetikám van. Sok minden nem vállt be, illetve bevállt ami az átlagos tapasztalatokkal szembe megy.
-
Radnix
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #23988 üzenetére
áhh sose lesz akkora mellem
-
szőröscica
addikt
-
_NCT
addikt
válasz
szőröscica #24005 üzenetére
Én magam miatt eszem tisztán, nem verseny miatt. Mióta leszoktam a sok cukros szarról és normális kaját eszek aránylag, az edzések is sokkal jobban mennek, a cukrom nem ingadozik stb. Régen sokszor éreztem azt edzés közben, hogy remegek, elfogy az erőm, lever a víz, kép elsötétül picit. Amikor szartam a kajára és zabáltam össze vissza.
Tehát azért ennek egészségügyi okai is vannak nálam. Egy héten nálam van 2 csaló nap, de a többiben normálisan, tisztán eszem. Sokkal jobban is alszom stb...
-
Tipo16V
aktív tag
egy hetet szuneteltettem s kreatint, most hogy ujra megy tegnap es ma is brutaljot edzettem es egy kilo feljott egy het alatt
-
Woodslave
félisten
válasz
szőröscica #24005 üzenetére
nemtom de én ettem ma vagy 15-öt
(de diétas volt vizzel nem tejjel
)
-
Mikuland
tag
Azt mondják pateszkák, hogy aki a hónap végére nem éri el a biccsformát, az adja fel! A nyár idén a kevés szavazat miatt elmarad, pénzt vissza nem adnak. Topik zárható....viszlát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón szett
- DJI Air 3 drón újszerű állapotban, garanciával
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest