Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kolosanyi
veterán
Szánom-bánom bűnömet, de lusta szar voltam a héten. Kimaradt a lábedzésem, ma akartam pótolni. Beköltöztem a koliba, de csak holnaptól van kondi. Mondom segáz, majd saját testsúllyal edzek valamit, csinálok egylábasokat, kitöréseket stb. Na, ez olyan jól sikerült, hogy átaludtam a délutánt, este meg elmentem vizipipázni egyik barátommal és megittam 3 deci vörösbort (kurva finom volt, enyhén fűszeres, testes, visszafogott savakkal rendelkező száraz vörösbor). Ergo rphadtul nem edzezttem lábra a héten. Mérges vagyok magamra, jár egy tacsli.

-
Dexar007
veterán
válasz
stranger28
üzenetére
Nem kell rögtön elövenni a zsebiket:'(..a te szinteden rohadtul mindegy melyik kreatint veszed,mit nem lehet ezen megerteni? Mint ahogy feherjek kozul is tok8.Persze lehet szajteket venni,az ize miatt. -
Dicker
őstag
-
S e t h
nagyúr
Tetszik ahogyan a nagyok folyamatosan felhívják a figyelmet, hogy szabályosan kell végezni a gyakorlatot, akár kis súllyal, mert aki nem úgy csinálja az gyökér.
Persze azt elfelejtik mondani ,hogy azért ők sem mindig csinálták picsányi súlyokkal, de azért néha elkottyintják ,hogy oké, most 50-el bicepszek max, igaz régebben elfért a 70-80 kiló is.
De akkor mééééér kell hülyeséget beszélni?Én is csináltam anno 75 kilóval, most nem megyek 60 fölé sosem ,de legalább nem beszélek hülyeséget. -
Dicker
őstag
válasz
N.Ferry
üzenetére
Sok mindentől függ.
Mellnél például maga az áthúzás is elég keményen lenyújtja.
Illetve, ha napi két izomcsoportod van, és nem kell egyik a másik edzéséhez, akkor nem a végén, hanem közte nyújtottam, nyújtanék.
Egyébként egy-egy perc statikus nyújtás több szögből. Nálunk már 2 éve van egy nyújtó ketrec, vagyis én így hívom, amit sokan használnak olyanok is, akik előtte nem nyújtottak.
A bemelegítés meg 10 perc kerékpár/futás, vagy bármi hasonló, meg a szokásos (remélem annak mondható) derék, váll, könyök, csukló, hát, láb bemelegítő gyakorlatok. -
N.Ferry
senior tag
válasz
bandus
üzenetére
Pedig pont akkora dicsőség kiépíteni egy jó lábat,mint egy jó kart,és látványban sem utolsó!
Bemelegítésről jut eszembe,ti mennyi időt szoktatok(ha csináltok egyáltalán)szánni az edzés végén lenyújtásra?
Ahol éppen most elkezdtem edzeni,szinte senki se nyújt se előtte,se utána,pedig elég fontos szerintem.
-
Dicker
őstag
válasz
tatabánya
üzenetére
Eddzél valagra is akkor. A farizom, is izom.
A csukló, meg boka szélesség magasságtól is függ, hogy mikor néz ki nagyon kicsinek, de leginkább genetika. Persze van, akinek széles. Egy bizonyos korban még lehet rá "gyúrni", hogy szélesedjen, és erősödjön az ízület de ez tizenévesekre vonatkozik. Az én 19-20as csuklóm se nagy a magasságomhoz, de szerencsére nem fájós, és az a lényeg. A méretét senki nem nézi, és nem is mindig előnyös a széles csukló, sőt sokszor a nagy csukló jobban fáj a nyúlt szalagok miatt.BÁ, szerintem nem kell genetika több, persze a kép alapján a tricepsz, ami legkeményebben zsírosodik a tömegnövelés alatt a karodon, mert a vállad, az alkarod, és a bicepszed is sokkal jobb állapotban van. Persze csőbe is húzhatsz a képpel, mert ha valaminek az edzése után készült, akkor becsapós.

Ő is azt hitte lehetetlen, hogy nincs is neki akkora. Erre mégis sikerült elővarázsolni heti három edzés mellett, amin némileg módosítottunk. Miközben a kaját nem variáltuk. Átlagos mamakoszt.
bandus
Gyakorlatilag az összes Levis farmert tudom ajánlani. Mintha csak "ránk" szabták volna. Egyébként meg honnan tudod, ha nincs nagy lábad? A másik, hogy egy nadrágot lehet alakíttatni.
-
Coccolino_O
őstag
Jól van, tehát ma is megtudtam, hogy lábazni nem kell, hiszen sok embernek túlfejlett az a testrésze.

-
Dicker
őstag
Nem jól közelítitek meg a dolgokat.
Ha lesz egy 70 feletti combotok, meg egy 50 felettii vádli, akkor tökmindegy, hogy csőszárú, vagy sima nadrág van rajtad. Ugyanúgy fog állni.
Szóval lábazni kell. Nekem most 47-8-ra meg 69-70-re összeestek, és kb. itt megálltak. De nem is bánom, mert rám jönnek a nadrágok. Márkás ruhából is vannak méretek nálam, ha ez a gondja valakinek.
A lábazás meg más szempontból is fontos. Jót tesz a vérkeringésnek, nem pusztulsz meg 50 évesen szívgondokkal, jót tesz a térdízületnek normális kereteken belül, mert nagy izom le tudja venni a mindennapok terheit kicsit róla. A vádli-boka kapcsolata hasonló.
Amikor még kézi labdáztam többször kiment a bokám. Aztán nagyobb hangsúlyt fektettem a vádlira, és azóta nincs ilyen gond. Persze nem mondom, hogy nem ment ki azóta, de megtanulta az izom azt a reflexet is, ami a visszarántásért felelős.Mikuland
Szerintem nem kell neki tricepsz. Simán ki tudná faragni, ha akarja látványosabbra, szerintem még kaja nélkül is, elég lenne az edzés módosítása is. Méretben jól van.
-
Casanova*
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
jó a karod.
Te nem nigger vagy? 
-
Yeffy
veterán
válasz
stranger28
üzenetére
hehhe

-
Mikuland
tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nem rossz Bá!
Adnék kicsit a tricepszből, ha adsz a bicóbol.... 
-
-
F34R
nagyúr
válasz
stranger28
üzenetére
Nem veszed komolyan a testepitest

-
Balupapa
senior tag
válasz
Dexar007
üzenetére
a gép végén van combhajlito, combfeszitő rész. ( ez kivehető, van helyére scottpad
)
lehet guggolni mert az allvany resz felemelheto olyan magassagra h kenyelmesen le es vissza tehető a rúd,
illetve kitőrést is mert a 2 szoba egybenyilo 8m hosszu
de nem lábazok
szerk: nem vekonyak a combjaim igy se és a szűk szabásu nadrágokat szeretem
ezért nem tudok lábazni. -
Dicker
őstag
válasz
kolosanyi
üzenetére
Azért egy kis fenntartással kezeljük ezeket. Amerikában mindenki naturál, csak elfelejtik hozzátenni, hogy 50 felett már kórházi kezelésként lehet kérni szteroid kúrát, és nem a nálunk is kapható kortikoszteroidok-okra gondolok, amit az ízületekre lehet kérni. Plusz jó biztosítással már komolyabb klinikákon növekedési hormonokkal is kezelnek idős embereket, főleg kevésbé csórókat, hogy jobban tartsák a "fiatalságukat".
Ha már megemlítettem.
Alakult ki valakinél az évek során teniszkönyök? Ha igen, akkor megtűri, és kezelgeti, vagy bevállalta a műtétet?
-
Balupapa
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Megvettem a gépet

Arnold gold sport elite (széles villas, also csiga is van) egész türhetű, sztem az én szintemnek elég is
-versenyző ucse leszek-
2 hónap kihagyás után ma leedzettem vele az elsőt
[link]
megnézzük mi lesz később ebből
-
Mikuland
tag
Valami érdekes?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Értelmetlen vissza olvasnom, amennyire láttam csak motivált és fullra kigyúrt mindenki. Én meg a "szarok bele kinek, hogy" állásban végig fetrengem a napot.
-öreg vagyok már bohócnak!
Azért a fiatalok folytassák! Bárki lehet Svarci....csak tudnám ki az a Bárki?
jó éjt. -
adam_
senior tag
-
Dexar007
veterán
válasz
stranger28
üzenetére
A te szinteden tökmindegy.
-
stranger28
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
De mondom, hogy ott: Várható szállítási idő 5-7 munkanap. Ezért kérdezem, hogy mondjuk a sajátjuk vagy a bigyó milyen.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
stranger28
üzenetére
akkor rendelj onnan
-
stranger28
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Alapvetően builderről szeretnék rendelni, mert kell még más is.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
stranger28
üzenetére
magyar májprotein oldalt nézted már?
-
stranger28
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Írtam neki, köszi. Ha nem lenne, mi legyen szerintetek?
-
baluka26
veterán
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Fika? Hol?
Minőség>>>mennyiség, bátyámnak kétszer annyi papírja van, mint nekem, mégis operátor, én diákmelóért többet kapok ugyanannál a cégnél.
-
KoVee84
senior tag
válasz
tatabánya
üzenetére
Tökmindegy, hogy értek-e bármihez ha megfizetnek nem?
Egyébként jogos a kirohanásotok, a 42-es karos megnyilvánulásom kicsit erős volt, de tudjuk be annak, hogy kapkodva írtam

Csak annyit akartam ezzel mondani, hogy világ életemben kurva sokat tanultam és kb 8 éves korom óta mindig sportoltam valamit. Szóval mindenkinek arra van ideje amire akar. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
stranger28
üzenetére
kérdezd meg hátha van Dani82nek fölösben
-
stranger28
addikt
Üdv!
Kreatinból ezzel van valakinek tapasztalata? Elég jó áron van. Bigyótek is most akciós, de azt mondták ketten, hogy nem olyan jó. Mondjuk indok nem volt természetesen.

Myproteint venném amúgy, de arra 5-7 napot írnak, annyim meg nekem nincs.
-
Radnix
senior tag
Hétvégén megint Balatonon voltam, odafele az egyik benzinkúton láttam a Berki Krisztiánt, van vagy 190 centi, és azért van rajta massza, és egy elég durva audival, valszeg egy s8-assal ment ő is kirándulni valamerre

-
Coccolino_O
őstag
válasz
baluka26
üzenetére
Értem, akkor most te is csinálj fotót az eddigi végzettségeidről, ha már ennyire megy a fika.
Bá: Akkor meg fölösleges volt berakni ezt a képet. Tudom, hogy itt egyesek kisebbségi komplexusban szenvednek, de én nem vettem volna dicsekvésnek, ha megosztod eddigi végzettségeidet.
-
_NCT
addikt
válasz
Dexar007
üzenetére
Azért egy MCSA/MCSE vizsgával a hátad mögött ha nem tudsz elhelyezkedni, ott gond van. Nagyobb multinál ezek alap dolgok már. Szerencsére ahol most melózom nem kellett ilyesmi, még csak 1 éve dolgozom a szakmában szóval bőven pályakezdőnek számítok. Itt meg majd szépen kifizeti a cég ezt a tanfolyamot.
BÁ'-nak igaza van, sokat kell még lapátolni ahhoz hogy legyen nagyobb tudásom. Mondjuk a mostani cég szoftverei sehol nem fordulnak elő Magyarországon, szóval olyan tudást szerzek, amit máshol nem tudok hasznosítani.
-
baluka26
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
A hosszú évek tapasztalatát csak hosszú éveken át tartó tapasztalatgyűjtéssel lehet megszerezni. Elmondhatnak mindent, de az nem ugyanaz.
3 gól nem sok kézilabdában, de gyenge a Győr.
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Dexar007
veterán
,,300-400 ezres tanfolyamot, ami nemzetközileg elismer" Mint pl? Van olyan egyáltalán ami nem seggtörlésre való?Mert nem hiszem.Az csak egy papírfecni,mivel általában mindenből csak az alapokat tanítják.
N.Ferry: 1100-ért vettem múltkor Jászberényben (tőlünk 35-40 km-re). Tavaly november környékén még 970 volt kilója.
-
_NCT
addikt
Nekem csak 3db ilyen keménykötésű seggtörlőm van. Nyelvvizsga meg diploma. De azt hiszem ha azt a tudást kellene hasznosítani amit a fősulin tanítottak, rég éhenhaltam volna.
Én is autodidakta módon tanultam eddig mindent ami érdekelt (mivel kocka oldal, nem nehéz kitalálni mi a szakmám), többre vittem vele mint akármilyen idióta iskolával. Ha újra kezdeném nem mennék középiskola után tanulni, inkább letennék egy 300-400 ezres tanfolyamot, ami nemzetközileg elismert.....
-
Sotho
őstag
Mi megy itt

-
BÁ Nutrition
addikt
-
baluka26
veterán
válasz
Coccolino_O
üzenetére
A kék az OKJ/érettségi lesz, a sötét színű az nyelvvizsga.
Két nyelvvizsgából össze lehet szedni négy ilyet, ha külön csinálsz szóbelit-írásbelit. Szóval ez nem irreális mérték. Főleg, hogy OKJ-ből elég sokat össze lehetett szedni eddig a modulrendszer miatt.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Van egy pár papírod.

Mik ezek, ha nem titok?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Én magamat a butábbak közé sorolom, sajnos nem adtak annyit amennyit kellett volna, de legalább beismerem. Itt a topikban sokan vannak nálam jóval okosabbak, és ez így van rendben. Ami nekem van, az a tapasztalat, és amit autodidakta módon összeszedtem a sok év alatt, de ettől még tanulhatnék nyelveket is
De az nem érdekel 
-
baluka26
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Legyen jó meccs, én azt kívánom

Egész jó ez a Fradi. -
G.Ogre
csendes tag
Kedves ismerősöm Kovács Pali, testépítő magyar bajnok volt, évtizedek óta edz, a testvéreivel dolgoztak tetőfedőként vagy ácsként talán...szóval fent a tetőn sztori. Az öccse még nagyobb meg erősebb volt mint ő, volt szerencsém látni edzeni, 50-es tárcsával a nyakára akasztva húzódzkodott, ő meg olyan 115-120 kg volt, fekvenyomás 200 fölött, kar bőven 50 fölött
Aztán Pali megunta az ipart, elkezdett tanulni, felvették vegyésznek, most vette át az Msc diplomáját. Azt mondta nem akar többet fizikai melót csinálni. Megértem. -
BÁ Nutrition
addikt
annyit még hozzá tennék hogy Hajrá Győri Eto!

most kezdődik az ertéelen -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
KoVee84
üzenetére
reagálhatott volna erre ugyanígy még 10 ember a szűkebb topicból...
ott van Ogre aki gyógyszerész és versenyzői szintre jutott kb..(fekvenyomásban)
Wood jogász aki tudományos doktori és tanulmányírási szintre jutott a sportban
God pc guru és egy nagy állat
Bubbi tehénfejlesztő mérnök volt
Janesz asszem építészre járt, és magyar bajnoki 2ik helyig jutott bodyban
én[link]
simán megtanulhatnék még vagy 3 nyelvet, mert képes vagyok rá. viszont használni nem tudom őket úgyse ahogy God is mondta. szal csak akkor tenném meg ha az lenne a hobbim, de nem az. hanem a sport. ezért vagyunk itt a topicban. és a sportot akkor is lehet űzni ha gyereked van, ha 12 órázol naponta melóban, vagy bármi, vannak emberek akik tolószékben is lejárnak, az egész arra is jó lehet hogy fejleszti az akaratod, céltudatosságod, és megtanít hogy munka nélkül nincs eredmény(persze kivételek vannak
) de alapjában véve nincs.
eleve ez egy kockaoldal, ide viszonylag értelmesebb emberek járnak azért, több példát találsz arra hogy mi minden fér bele a meló meg a gyúrás mellett még az életbe, mint ellenkezőleg. olyat pl egyet se tudok aki csak ennek élne -
Dexar007
veterán
válasz
tatabánya
üzenetére
Aki a főzésre fogja,azt viszont én sem tudom megérteni.
Nekem az új taktikám.: Mikor megveszek 40 kiló csirkemellet, felkockázom az egészet úgy röpke 1-1.5 óra alatt, kimérem 1.2 kilós pakkokba,aztán mehet a fagyasztóba. Mikor kiolvasztom,akkor már ott vannak a fincsi kockák, így a főzési idő összesen 30-45 másodperc..Persze mire megfő/megsül,kell egy 10-15 perc. De nem muszáj ott állni,el lehet menni zuhanyozni is közben.
-
tatabánya
senior tag
válasz
KoVee84
üzenetére
kár, hogy egyikhez se értesz ezek szerint, mert igen távol állnak egymástól és a hozzászólásod se volt egy magasröptű megnyilvánulás, de értjük a poént
, pörög a topik 
délelőtt én meg leedzettem magam, ilyenkor a legjobb nem is tudom miért csinálják sokan a hétköznapokon, nekem ekkor több időm van. kész a csirke is de nálam 2 óra volt a, a kifőzéstől kezdve a felkockázáson át a légkeveréses sütőben végezve., tudom megy is a fehérje a szemétbe, de az ízek rabja vagyok

-
hrvp
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Pont erre akartam célozni én is, mások a prioritások. Nem ezen múlik az egészség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Gaming notebook topik
- E-book olvasók
- Projektor topic
- EAFC 26
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Rockrider Race 940 S
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Adnék kicsit a tricepszből, ha adsz a bicóbol....

)
ezért nem tudok lábazni.
-versenyző ucse leszek-
-öreg vagyok már bohócnak!
Ez aztán össze tudná roppantani a büszkeségem