- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
válasz
Woodslave #124097 üzenetére
De nem ám az ételt másogy és máshol csinálják ....álltalában tüdőgndozóban szokták a karcolóst..én is nemrég voltam ...üróm,parlagfű, Libatoll, Gombák, 5 csillagos lett,,és sok másra 2-3 csillag...főleg a Flaworra
Az egész gyerekoromat TILAJBAN töltöttem jóformán...egy kis falú zalában semmi bajom nem volt..egy tüsszentés sem pedig arra van bőven parlagfű...az egész 1986 magasságában kezdődött...szerintem csernobiil az oka az vágott haza nagyon sok immun rendszert.
Csak nehogy az legyen amit korábban mondtam...TIETZE sydróma főleg az a tünete ,hoogy a nyelőcső ki van tágulva és a sav visszaáramlik , melette a szegycsont porc be van gyulladva és fáj a szív magasságában ami kisugárzik a lapockára is.
-
Woodslave
félisten
válasz
bigmasterg #124095 üzenetére
kollégám szerint nem ő volt allergia vizsgálaton de ilyet nem csinálnak. Amúgy nem tudom.
de inkább xarok bele. Amit már mondtam ha nekem kihozza hogy nem ehetek csirkét, tojást, rizst meg fehérjét akkor baxhatom
-
bigmasterg
addikt
válasz
Woodslave #124093 üzenetére
Tényleg amúgy gasztoenterológián TB-re nem mondják meg ugyanezt?
Ezt találtam (220 ételre), ami az ország több pontján is van. -
pityaa23
senior tag
válasz
szuszinho #124090 üzenetére
Figyi én klinikán voltam, ott csinálták, látod Zola szerint hülyeség ez a teszt. Én akit megkérdeztem neki is a diéta betartása után jobb lett a helyzet, illetve én is javulok. Amúgy érdemes egy jó dietetikust vagy gasztroenterológust felkeresni előtte.
Egy-két hónap múlva kérdezz meg, hogy érdemes-e megvenni.
-
szuszinho
őstag
Ezt a detektívet már majdnem megvettem én is
-
pityaa23
senior tag
válasz
Woodslave #124083 üzenetére
Próbálj ki egy laktózmenteset. Én az Iso Whey Zero-t toltam a biotöktől, ebből a csokis finom volt, valamint a mézeskalácsos és az almás-valamis zabpehellyel volt kiváló. Nem tudom milyen ez a kaparós dolog, én ételintolerancia teszten voltam. Azóta az előbb felsoroltak egyikét sem ehetem.
Allergia szerintem más mint, hogy nem tolerálod. Allergia miatt rögtön lennének tünetek, az intolerancia enyhébb, de ez is szar. Van már otthon elvégezhető kisebb intolerancia teszt, valami ilyesmi. Ez ugye 40 élelmiszer, meg kell nézni mit foglal magába. Én klinikán voltam kb 220 cuccra megvizsgáltak, azóta voltam dietetikusnál is és mióta betartom a dolgokat határozottan jobban vagyok. Kivéve a pénztárcám..
-
Woodslave
félisten
válasz
Woodslave #124072 üzenetére
na asszem ezt se fogom venni. Ugyanúgy felpuffadtam tőle.. Érdekes pedig nem volt tej allergiám. Mondjuk hónapok óta nem eszek más tejterméket mint kefír meg néha sajt.
Szerintetek van értelme a bőrkarcolásos allergia tesztnek? Egy ismerősnek csináltak 4*-os lett neki a csirke, tojás stb. De neki voltak tünetei, nekem meg azon kívül hogy qrva xarul nézek ki 1 órával utána semmi
-
-
Woodslave
félisten
ez a banános-kiwi scitec WP qrva jó ízű... Nem érzek rajta semmi mellékízt (legalábbis ami zavarna) Valszeg egy nagyobb adag unalmas lenne, de vettem egy csokis-mogyorós zacskós kiszerelést is, erősen agyalok, hogy a következőnek veszek egy scitecet.
-
Shingen
addikt
-
aelod
veterán
válasz
HussarF #124059 üzenetére
"Mi az, hogy Kökénynek van kártyája?"
Kökény Béci ugye megszerezte a profi kártyát.
Micsoda szép szabályos kivitelezést láthatunk a videón
Én szurkolok neki nagyon mert példakép de ő is tudja és mondta is, hogy kb. 30% esélye van nyerni. És ugye nem csak a kategória győzelem kell a profi kártyához hanem az abszolút is ami elnézve az indulók listáját kb. lehetetlen. -
bbmt
senior tag
válasz
FrankMonzano #124058 üzenetére
Bulgur,köles,lencse, valaki a babot szereti ,sokszor csinálok olyat, hogy tk liszt utána tojás és teflon serpenyőben olaj és zsiradék nélkül megsütöm a csirkemell szeleteket. Így menet közben lehet az arcba tolni, a köret meg rajta van a húson
-
-
rwin5
őstag
válasz
BÁ Nutrition #124055 üzenetére
még a végén elhiszi
-
Angel2014
addikt
válasz
BÁ Nutrition #124053 üzenetére
Miért az könnyebb? Egyet tekerek és gurulok 30 métert szóval lehet csalni...így meg folyamatos a lenkerékkel a terhelés.
goodboy007 Főleg a gyümölcsdarabok benne...és ha még ha hosszú távon innád lehet izmos is lennél
főleg a monohidrátjától.
-
goodboy007
senior tag
A Weider fehérje kurva finom!
Angel was right.
Na jó, annyira azért nem finom, hogy 2,5x annyit kiadjak érte, de tényleg jó, egy-egy adag néha, nyalánkság gyanánt be fog figyelni a pult mögül.
-
válasz
FrankMonzano #124048 üzenetére
Van megoldás
A legjobb egy kamion kipufogó dobban főzött/sütött ebéd de azt sajnos nem leltem meg
-
aAron_
őstag
válasz
FrankMonzano #124046 üzenetére
Nekem ez az egyik kedvencem. Átlagos tápérték is fel van tüntetve, tudod mit eszel.
-
bbmt
senior tag
válasz
Semmi bajom. Variáld a kaját majd, mert hamar ki fog fordulni a szádból a csirke rizs kombó
Mérnök-üzletkötő vagyok, nekem baromi kényelmes, hogy sokszor olyan kaját is viszek, amit menet közben tudok enni. Így nem kell még arra is időt elcsesznem, hogy megálljak valahol kajálni. -
Zola007
veterán
válasz
van szivargyújtóról működtethető autós ételmelegítő 10-15ezer körül
► [link]
~150 fokot tud -
FrankMonzano
őstag
Nem lett baja a gyomrodnak tőle? Legjobb lenne a rizs(basmati), de mostanában többször voltak gyomorbantalmaim, teny, hogy beteg is voltam, de furcsallom mindenesetre. Egyek hidegen a főtt kaját vagy tk kenyér? Apropó, hol érdemes tk kenyeret venni? Jókenyér márkáról vélemények?
Bocs a helyesirasert, telóról vagyok.
-
bbmt
senior tag
válasz
FrankMonzano #124041 üzenetére
Nincs baj vele, csak nem mindegy melyik pékségből veszed.Mármint ha igazi tk kenyeret akarsz enni. Vagy te sütöd.
Én is sokat vagyok kocsiban, havi 5-6 ezer km, már megszoktam rég a hideg,de főtt kaját, pedig legalább 5 éve így eszem -
Alpachino
veterán
válasz
Teljesen jó ch forrás
-
aAron_
őstag
válasz
Teljesen jó, sőt, jobb is mintha csak rizst ennél. Minél több fajta jó minőségű szénhidrát forrásod van, annál jobb. Ami fontos, hogy számold ki, egy szelet kenyérben mennyi tápanyag van, és az alapján illeszd be az étrendedbe. Ez talán kicsit bonyolultabb, mint rizsnél.
-
FrankMonzano
őstag
Üdv! Mennyire ajánlott a teljes kiőrlésű kenyér, mondjuk napi 2 étkezésben? A többiben kivitelezhető a rizs + csirke. Mivel javarészt kocsiban ülök meló közben, így nem tudok melegíteni. Eddig hidegen ettem a csirkerizst az ebédig, de szerintem nem túl jó így a gyomromnak. Egyek tk kenyeret,vagy van valami alternatív megoldás? Átlagos a testalkatom.
-
-
pityaa23
senior tag
válasz
Angel2014 #124034 üzenetére
Igen itt a hozzászólás amit az előbb elmagyaráztam. Ott linkeltem, hogy XS-t vettem, de nem tudom, hogy fogytam-e tőle. Ez az XS a kolin-inozitol zsírégető, ennek semmi köze a carnitinhoz.
A legutolsó mondat ettől teljesen független, csak annyit jegyeztem meg, hogy 2g Carnitint nyugodtan lehet enni, mert sokan csak 1 grammokkal próbálkoznak. -
-
Angel2014
addikt
-
-
-
Angel2014
addikt
válasz
Woodslave #124006 üzenetére
Nem...jó az éhgyomros kardió...csak amikor végzel az adott izomcsoporttal egyből meg kell inni a fehérjét a 40-50 perces kardió előtt...úgy hogy már a karnitin benned van.
Egyrészt így nem így nem az izmokat bontja a diéta hanem a zsír raktáraihoz nyúl.
Másrészt a kardió előtt bevitt fehérje segít a karnitinnek a raktárakhoz való célirányosságának.
Gondolom Pitya sem így csinálta ezért nem használt neki a karnitin...
20 kilós fogyással szinte semmit sem vesztettem izomból....
Aelod : szánalmas ? Miért? Csak merő jóindulatból írtam ,hogy ha meglenne a TF edzősködhetnél is a GILDÁBAN. Egy szóval nem bántottalak..ellenben veled...másrészt a képet meg Pityának tettem fel nem neked.
-
szuszinho
őstag
Mennyi fartleket kellett pedig futnom...
-
Woodslave
félisten
válasz
aelod #124010 üzenetére
huzamosabb ideig nem az biztos
Azért mert 30 perc HIIT nem csak (jó tudom az aerob se) zsírt használ. Ne mondd hogy nem durran be a lábad a biciklitől. Az afterburn hatás meg ki tudja mennyi meg.
Mondjuk én HIIT-et biztos nem fogok. Max nyárom füvön sprint, de az szinte biztos odaver a lábamnak, szóval azt se.
A reggeli gyaloglás meg jól esik
-
aelod
veterán
válasz
Woodslave #124009 üzenetére
De nem is voltál 0 ch-n. Úgy azért letudni a heti x alkalmas súlyzós edzést és mellé a cardio is szinte biztosan eredményez izomvesztést.
Gondolj bele. Miért tekernék/futnék/bármi 60 perceket amikor megvagyok vele 30 perc alatt is?
elégetsz mondjuk 400 kcalt-t ami full zsír 45 gramm
Azt ugye te is tudod, hogy a szervezet nem úgy működik, hogy ok most CSAK zsírt bontok és ebből nyerek energiát.
-
Woodslave
félisten
válasz
HussarF #124007 üzenetére
azt hittem tanulhatok valamit
aelod: én yohimbine-el csináltam, nem nagyon vettem észre izomvesztést, bár nagyon irigylem aki ezt egy változóra meg tudja mondani...
Elhiszem hogy HIIT egységnyi idő alatt több munka, de pont az lenne a lényege az aerobnak, elméletben hogy reggel éhgyomorra, a véredben keringő szabad zsírsavakat elégetve a regenerációnak nem odaverve elégetsz mondjuk 400 kcalt-t ami full zsír 45 gramm
(de egy hét alatt már 315 gramm)
-
aelod
veterán
válasz
Woodslave #124006 üzenetére
Nem mindenkinél válik be. Pl. ismerek olyant aki úgy készült be versenyre, hogy egy percet nem kardiózott és romszáraz volt (hozzáteszem evett rendesen motyót).
Akinek nagyon gyors anyagcseréje van (mint nekem is) azoknak nem ajánlott szerintem. És inkább intervall edzést szükséges végezni. Nem monoton és egységnyi idő alatt több munkát végzel vele.
-
Woodslave
félisten
-
Sziasztok!
Eladnám az MP Magnesium Citrate-omat. 500 g-os, mérlegre téve most 385 g, tehát nettó 350 g biztos benne van. Jelenlegi akcióval 5600 ft körül van újonnan. Én 2000-ért válnék meg tőle. Oka, hogy nem nagyon oldódik a vízben, én meg most nem érzem magam elég hárdkórnak, hogy homokot igyak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest