Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#70351) -Pepe-


-Pepe-
tag

Megint csak miképpen fogalmaztam? Egyéb tevékenység mellett űzi a pecázást. Nem csak a sporthorgászra értettem. Hol írtam én olyat, hogy aki sört iszik az suttyó? Én is ittam régen. Rászólnak az óbégató figurára és az a válasz, hogy akinek nem tetszik az költözzön el. Most azt képzeld el, mikor a fél életed ilyenek között kell leélned. Azt mondta egyszer az egyik szomszéd, hogy talán elköltöztünk. Kérdezem tőle miből gondolta? Mert nem hallja a hangunkat. Le sem esett nekik, hogy ez lenne a normális. Persze ők üvöltöztek egész nap, mikor hazaértek. Érted már, hogy mi a bajom? Engem nem érdekel, hogy romantika, meg virágcsokor és nagy langyi érzelmek, ezeket úgy vágnám vissza a feluvégre, hogy csak nyekkennének. Na ott a brazilok között élvezzék az életet. Persze, legyen az ember megértő. Azokat is küldeném ilyenek közé lakni, akik ezeket állítják. Megnézném, hogy dalolnának pár év után...
Meg attól, hogy gány munkát végeztek. Weiss Manfrédot elüldözték, na onnan kezdődött a hanyatlás. Jó kis bőrnyerges bringákat gyártottak többek között. :K

Run fasta, eat cipőpaszta

(#70352) stefyY válasza -Pepe- (#70347) üzenetére


stefyY
őstag

Itt lakott édesapád? Mikor költözött el? :))

"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."

(#70353) Peetta14 válasza Alg (#70348) üzenetére


Peetta14
tag

meglesem...köszi

(#70354) -Pepe- válasza stefyY (#70352) üzenetére


-Pepe-
tag

Üdv.: stefyY! A '60-as években dolgozott Csepelen, de nem ott lakott. A fogarasi úton, a 17. kerületben. Csak dolgozni járt Csepelre. Olyan történetei voltak, hogy a hajam égnek állt. El is jött pár év után. A gyárra értem. A futásaidból ítélve, te is arra fele laksz, a déli részen.
Én meg Rákoskerten nőttem fel. Azt szerettem, boldog Pepe évek. :K Kertvárosi életforma vagyok, nekem az jött be a legjobban. Közel a város, de még sem annyira. Van kert, kisebb a forgalom. Aztán éltem Szilasligeten is, na azt is nagyon szerettem. Jó szomszédok, jó környék(főleg manapság). Ezeket meg minek mesélem el? :DDD Te eredendően csepeli vagy?

[ Szerkesztve ]

Run fasta, eat cipőpaszta

(#70355) parandroid válasza Hi!King (#70350) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

“Na meg ha futás után megiszok egy sört, akkor én is suttyó vagyok?”

Azt azért lássuk be, hogy a rendszeres alkoholfogyasztás kb annyira fér össze a sporttal, mint a dohányzás. Nyilván nem a heti egy sörről, vagy a vasárnapi ebéd utáni egy pohár borról beszélek. Bár aki tényleg komolyan veszi, annak ez sem fér bele.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#70356) Hi!King válasza -Pepe- (#70351) üzenetére


Hi!King
őstag

Engem nem érdekel, hogy milyen tevékenység mellett végzi a horgászást, ha egyébként nem zavar egyik tevékenysége sem. Csepelen is végig ülnek a horgászok a sétányon, soha egyiket sem láttam üvölteni, sőt kimondottan csendesek. Ha söröznek, söröznek, az engem nem érdekel.

Nekem nem az a bajom a mondandóddal, hogy a suttyó alakokkal bajod van, nekem is van, hanem az, hogy máshová költözőkhöz társítod, szembeállítva adott esetben az őslakosokkal. Szerintem az újonnan érkezől lenézése ugyanolyan rossz szokás, mint a többi, amiről beszélünk, hogy lenézik az emberek, ha valaki sportol.

(#70357) Alg válasza Hi!King (#70350) üzenetére


Alg
veterán

Szerintem megegyezhetünk abban hogy bunkók mindig mindenhol voltak, vannak, lesznek - függetlenül attól hogy honnan jönnek, hova költöznek, milyen hobbijuk van.

Mindig van egy réteg akit nem maga a hobbi érdekel, hanem egyéb járulékos dolgok - ők azok akik kocsma helyett járnak a vízpartra "horgászni", ők azok akik autóval akarnak behajtani a természetvédelmi terület közepére "kirándulni", akik egy átlagos hobbista éves költségvetését költik el egy nap alatt hogy aztán mutogassák mekkora profik...

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#70358) Hi!King válasza parandroid (#70355) üzenetére


Hi!King
őstag

De nem arról van szó, hogy egészséges-e, nyilván nem egészséges a sör (bár alkoholmentesnél már nem ennyire egyértelmű a válasz). Hanem arról, hogy elítélően beszélek-e arról, ha meglátok valakit sörözni. Nem, nem beszélek róla elítélően, ahogy arról sem, ha valaki már annyit fut, hogy az nem egészséges, ha egyébként tud viselkedni, és nem zavar ezzel másokat.

Futni sem azért futok, mert egészséges, hanem mert egyrészt szeretem csinálni, másrészt látok benne kihívást. Ha egészségtelen lenne is csinálnám. Meg nemrég volt szó arról is, hogy vajon 100 km hetente az inkább egészséges vagy inkább nem. Nincs egyértelmű válasz, de nem fog ez meggyőzni arról, hogy ne fussak, ha kiderül, hogy egészségtelen.

(#70359) emvy válasza parandroid (#70355) üzenetére


emvy
nagyúr

Hja, amator duatlon OB-n masodik lett talan a haverom, aki ugyanabban az evben asszem megnyerte a Foursquare-en a 'legtobb bulin becsekkolo user' dijat, szoval nem napi egy sorrol volt szo :DDD

while (!sleep) sheep++;

(#70360) ígyvanferi válasza emvy (#70359) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Biztos nem olvassa a topicot, hogy neki még a heti egy sör sem férhetett volna bele...

(#70361) Peetta14


Peetta14
tag

Cumulus 24 - 41,5 méretben CS-T62QAS kóddal 26k
[link]

(#70362) stefyY válasza -Pepe- (#70354) üzenetére


stefyY
őstag

Ó, így értem. Rákoskertet ismerem, szeretem is, Királyerdőhöz hasonló környék, bár felénk egyre több "érdekes" arc van, szerintem ebből a szempontból inkább átköltöznék oda. :DDD
Hát 1997 óra itt lakok, de más kötődésem ide nincs, anyai ágon hajdúsági, apai ágon pedig szabolcsi vagyok. :)

"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."

(#70363) Peterhappy válasza Peetta14 (#70361) üzenetére


Peterhappy
őstag

Van 43,5 is.

Még novemberben sikerült nagyon jó áron leakasztanom egy Velocity Nitro 2-t, 45-ös méretben.
Nekem Asics-ból, Adidasból jó a 45-ös (Hoka-ból a 45 1/3), de ebből sajnos túl nagy.

Nem használtam. Szerdán visszaküldeném, ha valaki igényt formálna rá, kedd estig írjon rám.
Dél-pesten szívesen átadom beszerzési áron - nem akarok nyerészkedni rajta, pusztán túl jó áron volt ahhoz, hogy csak úgy visszaküldjem :)

(#70364) Hi!King válasza stefyY (#70362) üzenetére


Hi!King
őstag

Ránézésre Királyerdő jó környéknek tűnik, egyedül az nem tetszik, hogy nagyon sok utca nincs aszfaltozva.

Ami érdekes, hogy sehol egy derékszögű kereszteződés, de még úgy egyáltalán azonos szögű is, így ha random futok az utcákban, csak kb. egy irányba, akkor gyakran meglepődök, hogy hová jutok ki, szélsőséges esetben akár körbe is érek.

Szerk.:
Ja, meg azt bírom még nagyon az utcákban, hogy van egy környék, ahol mindenféle hegyvidéki helyekről vannak elnevezve az utcák. Az még átlagos, hogy Kárpáti utca, de van Csobánc utca, Poprádi utca, Vihorlát utca, Csorbatói utca, Tarpataki utca, Máramarosi utca, Kriván utca, Mátra utca, Tátra utca, Lomnici utca, Fogarasi utca, Liptói utca is.

[ Szerkesztve ]

(#70365) stefyY válasza Hi!King (#70364) üzenetére


stefyY
őstag

Ebben igazad van, eléggé random, én szerintem még idén is futottam úgy, hogy az égtáj megvolt, hogy merre tartok, de egyébként... :DDD :DDD Az aszfaltozás része is megér egy misét, de hol terepfusson az ember, ha nem ott, ahol lakik...? :B

[ Szerkesztve ]

"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."

(#70366) Peetta14


Peetta14
tag

Kamáslit használ valaki erdei futásokhoz? Van értelme, ha mondjuk havas tájon futsz? Januárban a Normafánál esélyes, hogy lesz hó. Túrázskor se rossz a vizes fűben.
Ajánljatok!

(#70367) Chuck Norris válasza Peetta14 (#70366) üzenetére


Chuck Norris
senior tag

Ilyenem van: [link] Nekem nagyon bevált de csak akkor szoktam felvenni ha boka feletti hó van.

[ Szerkesztve ]

(#70368) -Pepe- válasza Hi!King (#70356) üzenetére


-Pepe-
tag

Nem érted, hogy miről írok szerintem. Én ezt tapasztaltam és nem kérek belőlük. Igen, itt elég sok beköltöző primitív, nem egyszerű ember, hanem primitív. Na még egyszer, úgy lesz kétszer! Sör, horgászat, cigi. Otthon meg semmi segítség. Ennyi az élete, én erről beszélek, nem arról, aki horgászik egyéb tevékenység mellett. A cigi, sör kombó mióta tevékenység? Ne csináld már, nem tudom érthetőbben megfogalmazni. :( Ahogy Alg írja, meg a kocsma.

Run fasta, eat cipőpaszta

(#70369) Hi!King válasza -Pepe- (#70368) üzenetére


Hi!King
őstag

De, értem, suttyó emberekkel van bajod, egyrészt általánosítasz a "betelepülőkre", hogy ők a suttyó emberek. Pedig ennél bonyolultabb a világ.

Másrészt mint írtam, engem nem érdekel ha sörözik, cigizik, horgászik valaki, ha közben tiszteletben tartja azt, hogy én meg futok, nem szólogat be, nem néz hülyének és nem zavar a tevékenységével. Teljesen mindegy, hogy csinál-e mellette valamit és az a valami micsoda. Hogy ebből áll az élete? Akkor ha valaki csak fut, és más hobbija nincs, rá is rá lehetne húzni, hogy csak ebből áll az élete. Nem vagyunk egyformák, sokféle ember létezik. A horgászat meg ugyanúgy egy hobbi, mint a futás, attól függetlenül, hogy ki milyen komolysággal csinálja. (Én sose horgásztam, nem is érdekel, nem ezért védem őket, a sörözős horgászt is.)

(#70370) -Pepe- válasza Hi!King (#70369) üzenetére


-Pepe-
tag

Rájöttem, hogy mi a célod ezzel! Úgy fel akarsz idegesíteni, hogy többet fussak egy héten, mint Tom. :DD Talán jövőre menni fog a heti 150km. :DDD Bár addigra lehet, hogy 200 lesz a limit. :U

Run fasta, eat cipőpaszta

(#70371) tomcica válasza -Pepe- (#70370) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Ezen az uccso ket heten mar csak 105-105 km a penzum ;) azt fellabon is letolja az ember :P
A 150-160km plane ha napi egy futasbol van osszerakva,igen jo regeneraciot igenyel :K
A 180-200km megint egy mas vilag.
A 240-es hetekrol meg annyit,hogy boven eleg volt az izelito :DDD

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#70372) -Pepe- válasza tomcica (#70371) üzenetére


-Pepe-
tag

Figyelj, a 240-től a Terminator csülkeiből is kimegy a hidraulika folyadék. :D
Mondjuk a 100 környéke tényleg elérhető, de nekem több héten keresztül nem tartható. Igen, a regeneráció a kulcs. Most már nekem is gyorsabban megy. Nem tudom, hogy a dió csinálja a fokhagymával, vagy kurkumás-kakaós-fahéjas-borsos-mézes ital, de a szalagjaim másnapra teljesen helyrejönnek. A szalagokat egyáltalán be lehet edzeni? Az nem hiszem, hogy vastagabbá válik. A 150-et lehet heteken keresztül futni? Azt tudom, hogy a japánok iszonyat távokat futnak edzés gyanánt is. Érdekes amúgy, hogy mennyit futnak, mégsem tudnak az afrikaiak nyomába szegődni. Pedig a magasságuk, súlyuk megvan hozzá. Ráadásul kiváló élelmiszereke érhetőek el számukra.

Run fasta, eat cipőpaszta

(#70373) tomcica válasza -Pepe- (#70372) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Azert sok olimpiai es wb maraton ermuk van a japanoknak :K
150km futhato siman heteken at is.Vigyazni kell az intenzitassal.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#70374) Never79 válasza Chuck Norris (#70367) üzenetére


Never79
tag

Szintén zenész, bár én 5 eFt alatt vettem még 3 éve :Y. Egyszer kellett használnom eddig.

Néztem Tortúráról videót, brutál sár volt...

(#70375) pinnacle


pinnacle
nagyúr

Tudnátok bevált sarokbetétet ajánlani? Kicsit nagy a cipőm, nem tartja a sarkam. Valami ilyen lenne jó talán.

[ Szerkesztve ]

(#70376) bandus válasza pinnacle (#70375) üzenetére


bandus
veterán

nem hiszem, hogy ez egy mukodo megoldas lenne futocipoben. vastagabb zokni, vagy vegyel masik cipot.

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#70377) sherlock82


sherlock82
senior tag

MA reggeli futásom színvonalát a pályán a 0 fok mellett az ebédlőből kiáradó hagymaszag és és kettő 60 + hölgy emelte. :)

Iphone 8, Adidas ultraboost 22, Casio G-Shock GBD-200-9ER

(#70378) zzola válasza sherlock82 (#70377) üzenetére


zzola
félisten

Akkor élvezted a társaságot. ;]

(#70379) tomcica válasza sherlock82 (#70377) üzenetére


tomcica
Topikgazda

[link]
nem minden a kor :P ;]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#70380) pinnacle válasza bandus (#70376) üzenetére


pinnacle
nagyúr

Elviszem cipészhez. Bőrcipőbe tettek már sarokfogót, lehet sportcipőbe is tudnak.

(#70381) Zozo0525 válasza sherlock82 (#70377) üzenetére


Zozo0525
őstag

60+ a kor vagy IQ? Egészségedre
torokfájással ébredtem. de ha már kikeltem az ágyból egy rövid 4 km letudtam. lehet inkább pihenni kellet volna? most már mindegy :-)

(#70382) tomcica válasza Zozo0525 (#70381) üzenetére


tomcica
Topikgazda

aaa lofutyi...siman jol csinaltad...amugy hogy lehet 4km-t futni?! kar beoltozni annyira :P ;]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#70383) Zozo0525 válasza tomcica (#70382) üzenetére


Zozo0525
őstag

hát így :D mindegy most ennyi lett :U ha holnap nem javul akkor szobabringa? (úgy is elbaszták a hetem, szabadságon vagyok erre berángatnak egész hétre :W )

(#70384) Peterhappy válasza sherlock82 (#70377) üzenetére


Peterhappy
őstag

Van, aki az érett nőkre bukik :)

(#70385) tomcica válasza Zozo0525 (#70383) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Miert nem ugy mentel el szabira,hogy azt mondod valahol telelsz x napig,terero sincs :K
szobabringa is edzes ;)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#70386) ígyvanferi válasza pinnacle (#70375) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Ezt a fűzési módot már próbáltad? Ha nem, akkor javaslom, hátha egy ilyen egyszerű megoldással is orvosolható a problémád és nem kell tönkretenni ilyen izékkel a cipőt.

(#70387) Peterhappy


Peterhappy
őstag

Jó volt olvasni, miket futkorásztatok össze az elmúlt napokban, különösen a terveitekről, céljaitokról. Óriási gratuláció mindenkinek, nagyszerűek vagytok :R

Én úgy kezdtem neki az évnek, hogy 1000km-t szeretnék összefutni idén - akkor meglepem magam egy új órával. De a Strava belevitt a "rosszba" és beleugrottam minden hónapban a havi 5km, 10km, FM és össz 100km kihívásokba.
Aztán sikerült annyit fejlődnöm az év során, hogy az 5km és 10km-es kihívásokra már rá sem kattintotttam, s volt 200km-es, egy ízben 300km-es hónapom is.

Az órával végül "megelőlegezett" bizalom gyanánt, idejekorán megleptem magam - lecsaptam egy kihagyhatatlan akcióra. Ez végül remek ötlet volt, részint mert azóta sokkal feljebb mászott az ára, részint mert óriási extra motivációt adott.

Nem célom, inkább csak több, mint titkos vágyam volt maratont futni, ez nem sikerült.
A felkészülés első hónapja viszont nagy élmény volt, ilyen tudatosan és elkötelezetten soha nem futottam még.

1609km-nél tartok idén, ha hamarabb eszmélek, rámegyek a 2022km-re, de ahhoz erősebben kellett volna kezdeni az évet. Mondanám, hogy a jövő évi célkitűzés a 2023km lenne, de most, hogy nincs hétköznapom (H-P 6-17-ig Család+munka+Család), ez eléggé elérhetetlennek tűnik. E hónapban összesen 46km-ig jutottam, két futással...
Szóval a jövőt nem tudom, de igyekszem reális célokat megfogalmazni; a havi 100km-t és FM-t mindenképpen tartanám, amellé jó lenne a saját testsúlyos edzéseket kicsit jobban megtolni, mert elcsoffadtam, valamint állandósítani az időszakos böjtöt.
Nagyjából ennyi.

[ Szerkesztve ]

(#70388) sherlock82 válasza Peterhappy (#70384) üzenetére


sherlock82
senior tag

:)
Jogos

Zozo0525

Korban, de fittek voltak, már abból kifolyólag is hogy ilyen korán keltek hogy fussanak.
tomcica

Eből a kis videóból látszik a sport jótékony hatása. :C

Iphone 8, Adidas ultraboost 22, Casio G-Shock GBD-200-9ER

(#70389) sherlock82 válasza Peterhappy (#70387) üzenetére


sherlock82
senior tag

Drukkolok neked hogy összejöjjön a fél maraton.
Én is úgy vágtam neki hogy biztonságosan letudtam futni 10 km t aztán a lelkesedés meg volt aztán sikerült is.
:)

Iphone 8, Adidas ultraboost 22, Casio G-Shock GBD-200-9ER

(#70390) Peterhappy válasza sherlock82 (#70389) üzenetére


Peterhappy
őstag

Koszonom :R felmaratonnal jol allok, ott ido javitasa lehetne cel, engem a maraton szelleme kisert...

(#70391) sherlock82 válasza Peterhappy (#70390) üzenetére


sherlock82
senior tag

ahhoz meg pláne. :D
az még jobb! - főleg mikor azt éreztem 38 km környékén hogy mindjárt megdöglök. :)

Aztán az jutott eszembe hogy ha eddig elértem én már nem adom fel. szépen befutottam az utolsó pár száz méteren pedig eufória fogott el.
Verseny után mondtam is magamban , hogy akár ki száll fel erre a villamosra és nem adom át a helyem neki az tuti. :D

Iphone 8, Adidas ultraboost 22, Casio G-Shock GBD-200-9ER

(#70392) tisn válasza Peterhappy (#70387) üzenetére


tisn
addikt

Aztán sikerült annyit fejlődnöm az év során, hogy az 5km és 10km-es kihívásokra már rá sem kattintotttam,

nem gyujtod a pleccsniket? es garminon is van, dolgozzon az ember :)

nagy gratula amugy, FM is szep, meg az 1600km is. :C :R

(#70393) -Pepe-


-Pepe-
tag

Nálam tegnap volt a relatív hosszú. Reggel 700m gyors a boltig, délután 1800m gyors a Tesco, aztán hazaérve csomag le és 16.5km megállás nélkül. Jól esett, fene a csülkeimet. :K
Érdekes ez az éhség dolog. Féltávon rám jött eléggé, de aztán elmúlt és a gyomrom sem korgott.

Run fasta, eat cipőpaszta

(#70394) -Pepe- válasza sherlock82 (#70388) üzenetére


-Pepe-
tag

Mekkora királyság van felétek, én is oda akarok költözni. :DDD 60-as futó nénik? A végén mi is annyit fogunk edzeni, hogy nyugdíjas modell nőkké fogunk változni. :D

Run fasta, eat cipőpaszta

(#70395) sherlock82 válasza -Pepe- (#70394) üzenetére


sherlock82
senior tag

Azért csak nem. :)

Iphone 8, Adidas ultraboost 22, Casio G-Shock GBD-200-9ER

(#70396) archie17 válasza Peterhappy (#70387) üzenetére


archie17
tag

Én is gratulálok mindenkinek :)
Nálam ~2300 km lesz az év vége, ezzel elégedett vagyok, eddigi legtöbb. Viszont nagyon hullámzó volt az év, két céges "kilométergyűjtő" verseny megtolta a tavaszt és az őszt, a nyár viszont laposabb lett. Tavasszal lett egy 100-140-145-210km-es négy hetem (a verseny miatt), aminek a feléről se voltam biztos, hogy képes vagyok rá, arra büszke vagyok.

Lett egy maraton PB-m is, 3:44, fél órát faragtam nagyjából. Három hete én is megleptem magam egy új órával (10 éve futok, de ez az első futóórám), és Peterhappy-hez hasonlóan jó nagy motivációs löketet ad, meg elérendő célokat is (5-10-21K szép időket prognosztizál). Egyébként a legjobb dolog, hogy óra nélkül is megvan a vágy arra, hogy fussak, és lekopogom, a sérülés is elkerült.
A versenyzésből vettem vissza 2020 óta, TT-ken indulok néha, meg instant túra/futásokon terepen, de a szokásos BSI-Maratonman-stb tömegrendezvények kimaradtak.

(#70397) Peterhappy válasza sherlock82 (#70391) üzenetére


Peterhappy
őstag

Köszönöm szépen a biztató és motiváló sorokat :R

@Tisn: :N Nem hoz lázba. Volt egy-két szebb/egyedibb plecsni, amire ráugrottam, de alapvetően inkább azért nevezek be egy-egy kihívásra, hogy extra motivációt vigyek a mindennapjaimba.
És köszönöm :)

(#70398) -Pepe- válasza Peterhappy (#70387) üzenetére


-Pepe-
tag

A 42-ig van még időd bőven. Olyan idősek is lefutják, igaz lassan, hogy csak pislogok. Meg idegrendszer is kell hozzá, hogy minden nap nekiindulj a hosszabbaknak. Ráadásul itt van Tom is és egy bedobott számra rásrófol. :DDD Heti 50-en. Futsz te eleget? Heti 100, azt lazán lehet hozni. 150? Oda már kicsit több regeneráció kell. Legalább a heti 200 már neki is sok. Ezért sem strapálom magam. :D Felénk is a hétvégi futók vannak nagy számban. Vagy marad neked is a fejlámpa és az iccaka. :DDD Az éjszakai daráló is finom dolog lehet.

Run fasta, eat cipőpaszta

(#70399) Peterhappy válasza archie17 (#70396) üzenetére


Peterhappy
őstag

Az brutális mennyiség. Az a négy hét pedig végképp, Te jó ég! :R
Arra még a Borsókirályunk is elégedetten csettintene!

@Pepe: Így-így. Nem sietek sehová. Inkább fussak öt év múlva maratont, de úgy, hogy tudjam lefutni negyven év múlva is.

(#70400) #76500480


#76500480
törölt tag

Én is 3500 de 4000km alatt zárom az évet. Múlt héten azért egy nyári mennyiség is belefért 3x20km(szerda, csütörtök, szombat) 20km+14km hétfő , 17km vasárnapi. [kép] Végre egy kis emelkedő :U 161bpm(max 185) gyógyvíz adott valami támogatást mert másnap lement még egy edzés. Maradtam volna ott a 35fokban, kiszolgálva kajával :R

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.