Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#70801) -Pepe-


-Pepe-
tag

Nekem kerek 20km lett a mai táv. Nem volt túl könnyű a vége, mert vírus, vagy valami hasonló nyavalya támadta meg a szervezetem pár napja. :(( Volt izzadás, gyomorfájdalom, izomfájdalom, fejfájás. Végre kezdek kijönni belőle, egyre jobban fog menni.

Run fasta, eat cipőpaszta

(#70803) Fred23


Fred23
nagyúr

Sérülésmentes BÚÉK Mindenkinek!

Elkezdem figyelni a topikot megint, végre újból kocoghatok. Bokám alapján akár már korábban is megpróbálhattam volna, de mint kiderült, a leállásom okozta esés a térdemnek is adott, így (megint) ő a leggyengébb láncszem, szóval egyelőre óvatosan terhelem, időnként még szúr.

Elsején lekocogtam kemény 1 km-t. :) Kedvem lett volna többhöz is, de nagyon lassan fogom növelni a távot, hogy biztosan ne legyen baj. Szóval unalmas hónapok elé nézek kocizás szempontjából, de majd motiválom magam a Ti sikereitekkel. Elkezdtem már olvasni visszafelé is kicsit a topikot, sok szép eredményt látok.

(#70804) Never79


Never79
tag

Huh jól kezdődik az év sokunk számára :) :C

Chuck Norris: nagy leszek Chuck Norris szeretnék lenni :D. Jaj most láttam az Iszkiri hozzászólást is. Nem tudom még, hogy alakul a tavasz (Mátrabérc jó lenne). Most azon agyalok amúgy lehet "kötelezően" letudom az UTH (84 km), és Mátrabércet, aztán áttérek TT-kre én is. Nagyon megdrágultak a versenyek :(.

(#70805) #76500480


#76500480
törölt tag

Évindítónak. [kép] Páratlan szám sem a kedvencem meg “előre kell menni nem hátra” elkerülve “hasra hízunk nem lábra” :D Elsején gondoltam, hogy zombi módba kerülök hajnali “frankfurti kalandok”után, délben meg az 5000kcal “ételmaradékmentő program” :B 20+ órás böjt után ez az ehgyomorra futott 24,14km elég lazán lement úgyhogy gyorsulni is tudtam mert az első 10km kb 47percbe telt(4:40’+) Aztán reggeli, huzodkodásnál jött a hányinger es gyengeség. :C Ugye azt nem mondták, hogy a böjtöt sport mentesen könnyebb tartani.

Pepe: figyeld a test apró jelzéseit, két hete be vagyok rekedve. Dec 18-án hányinger, fejfájás, izomfajdalom, gyengeség aztán szenteste kicsúcsosodott egy orrfolyasos alsó légúti fertőzésben bónusznak szag/íz érzékelés zavarral.

[ Szerkesztve ]

(#70806) tomcica válasza #76500480 (#70805) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Regen az osembert se kerdeztek,hogy ures gyomorral tud-e menekulni :N amelyik tudott az elt,a tobbi bele a lefolyoba/levesbe :K
Mondom ezt ugy,hogy mar 5 napja nem futottam. Szerdan arra ebredtem,hogy nem birok labbra allni,ugy nezem a jobb sipcsont melletti inszallag gyulladt be,de cudarul.Be is dagadt.
Ma volt az elso nap,hogy normalisan ketlabra tudok allni,ezt kihasznalva eveztem egy normalis edzest a garazsban (60perc alapozos pulzuson).
Amig teljesen nem huzodik le a daganat,addig nem futok vele :N inkabb raszanok meg par napot. Munkaba igy is-ugy is elkell(ett) menni,szoval kap azert minimalis suly terhelest.
Ez van :U

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#70807) bandus válasza tomcica (#70806) üzenetére


bandus
veterán

én mindig elszégyellem magam, ha egy tizes után másnap már éppen nem akarok futni, mert még mindig fáradtnak érzem a lábaim :D közben meg mit ki nem bír z emberi szervezet... ezt a csajszit követem: [link] lassan 60. napja fut napi 50 kilit, azt még nem árulta el mennyi ideig akarja tolni a sorozatot, de tanulságos, ahogy leírja éppen mi és mennyire fáj, illetve mikor múlik el a fájdalom.

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#70808) parandroid válasza bandus (#70807) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Szoc. média (beleértve ezt a fórumot is) legnagyobb bűne, hogy belekényszerít egy olyan rutinba, ami nem neked való. El kell tudni fogadni, hogy óriási fiziológiai különbségek vannak ember és ember között. És akkor a háttérről nem is beszéltünk. Nem tudod, hogy ki az, aki ovis kora óta sportol, rendszeresen, versenyszerűen, edzővel készülve, vagy csak egyszerűen úgy van összerakva a genetikája, hogy bármit kibír, csak hallod a féligazságokból felépült sztorikat, és építed magadban a bűntudatot, hogy más minden nap lefut egy maratont, te meg kiköpöd a tüdődet 10k-n. Been there, done that, 2 év volt, mire fájdalom nélkül lábra tudtam állni. Ez nem egy van damme film, hogy ha eleget vered azt a fatörzset, akkor húdekemény leszel, a valóságban 10 perc alatt szétvered az ízületeidet, és életed hátralévő részében a jankóra nem tudsz vele rámarkolni többet.

Abba gondolj bele, hogy minden sikeres élsportolóra 10.000, évekig keményen dolgozó wannabe bajnok jut, akik megnyomorították magukat, és mégsem lettek soha sikeresek, cserébe szteroidinjekciók nélkül járni sem tudnak. Csak ebből a 10.000 sztoriból nem lesz népszerű insta profil.

A rögvalósághoz talán pont ez a topik jár a legközelebb, látod, itt mindenki nyomorék. :DDD

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#70809) sharp4 válasza parandroid (#70808) üzenetére


sharp4
őstag

Ezt teljesen átérzem, két hónapja le vagyok tiltva a futásról. Túl terhelés miatt a térdeim fájtak, a csípőmben meg genetika miatt van kopás. Két hónap pihenőt írtak elő, aki most le is járt, viszont 3 hete lebetegedtem, és két hete úgy kohogok, hogy majdnem szétszakadok. Sétálni járunk, hogy valami mozgás legyen, meg pulzus emelő tornákat csinálok, ami a köhögés miatt nem a legjobb. A problémák tavaly májusban kezdődtek, akkor visszább vettem, időhiány miatt (költözés, munka mennyisége), viszont ez sem volt elég a felepuleshez. Terepen szoktam 12km-t menni 440es szinttel heti 5-7 alkalommal, az utóbbi félévben pedig 2-3 alkalommal. Mostantól kímélő üzemmód lesz, nem akarok 45 éves koromra bottal csoszogni!

Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5

(#70810) tomcica válasza bandus (#70807) üzenetére


tomcica
Topikgazda

O,hat nem vagyok en olyan rinyalos fajta :N sot 2015 utan,amikor a test ugy dontott atvalt kozepkorra mar szinte minden nap ugy kelek,hogy itt-ott nyikorog ez-az :DDD :K
Viszont azt is kitapasztaltam mar,hogy mikor van olyan "nyikorgas" amelyikkel jobb,ha nem kezd el edzeni az ember,hanem kivesz egy full OFF napot,esetleg laza keresztedzest valaszt.
Amikor pedig tobb full OFF nap kell,na akkor tudhatod,hogy elertem azt az allapotot,amit csak ugy neveznek:
"Shit hits the fan" :P

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#70811) Chuck Norris válasza tomcica (#70806) üzenetére


Chuck Norris
senior tag

Örülök, hogy azért csak két lábra állt az ősember :)
Mielőbbi gyógyulást!

(#70812) Peterhappy válasza parandroid (#70808) üzenetére


Peterhappy
őstag

Nagyon ertekes gondolatokat irtal le, jo, hogy megtetted!

A profi dolgokat hagyjuk a profikra. Csalad es munka mellett is lehet komolyan sportolni, de csak aldozatok aran. Es aldozat nem csak az egyen reszerol szukseges, a fenti harmas "reszerol" is. Vagy minosegi sportolas nem lesz, vagy minosegi munka, vagy a csalad kuka...
(A tevedes jogat fenntartom, de ugy gondolom, a kivetel csak erositi a szabalyt)

Egyebkent epp tegnap futottam bele az alabbi cikkbe.

"A tavalyi év minden napján lefutott egy maratont Gary McKee" [link]
Az elso gondolatom az volt a cim alapjan, hogy ennek mi ertelme? A masodik pedig az, hogy vajon a csaladja mit szolt hozza.
De aztan elolvastam a cikket es azt mondtam, wow! :R
De ez egy kiveteles eset egy amugy egyaltalan nem amator sportembertol.

(#70813) sherlock82


sherlock82
senior tag

Különböző munkarend, családi állapot, egészségi állapot.
Lehet folytatni hosszan a sort, de sok minden befolyásolja azt hogy ki mennyit tud eljárni edzeni és milyen eredményt ér el.
Mindig magamhoz képest illetve a korábbi eredményeimhez képest döntöm el azt hogy az a futás épp jó volt vagy nem. De ezt mindenféle alkalmazás nélkül is érzi magán az ember.
Szóval felesleges belemenni abba hogy mi milyen jó futó.
Én is szeretem a kihívásokat, de megnyomorodni nem szeretnék, azért hogy bebizonyítsam hogy képes vagyok valamire...

Iphone 8, Adidas ultraboost 22, Casio G-Shock GBD-200-9ER

(#70814) emvy válasza parandroid (#70808) üzenetére


emvy
nagyúr

Hja, nem is akartam megjelenni itt szilveszter tajekan a sok unnepi futo kozott, h mar 2.5 hete kb. jarni nem birok valami tridemias fassag miatt :O

while (!sleep) sheep++;

(#70815) -Pepe- válasza parandroid (#70808) üzenetére


-Pepe-
tag

Teljesen igazad van, az egészben. Az ember ne máshoz mérje magát, hanem csak a példát nézze, hogy így is lehet élni. Nem kell mindenkinek élsportolónak lennie. Kemény lehet az a bütyök, vagy másnál tropára is mehet... Megannyi kemény bokszoló elmondta már, hogy mennyire fáj felkelni reggel. Vagy az élő példa maga Jackie Chan. Mindennét ripityára törte, már normálisan futni sem tud és fájdalmai neki is vannak. Vagy ott van Szőnyi Ferenc is, neki is fel kellett adnia térprobléma miatt. Van aki viszont szinte életei végéig ultrázik. Mondjuk Szőnyi már túlzásba vitte.

Run fasta, eat cipőpaszta

(#70816) Zozo0525 válasza Peterhappy (#70812) üzenetére


Zozo0525
őstag

az durva

(#70817) -Pepe-


-Pepe-
tag

Ma 14.6km lett és nekem is furdalásos lelkem lett emiatt, hogy csak ennyi. :D Inkább annak örülnék neki, hogy egyáltalán tudok futni. Persze, mert én sem bírom ki, hogy ne nézzem meg a többiek teljesítményét, akik jóval előttem járnak. Hülye dolog ez az ego, ki kellene már nőni. :B

Run fasta, eat cipőpaszta

(#70818) Chuck Norris válasza Zozo0525 (#70782) üzenetére


Chuck Norris
senior tag

Ohh ezt meg külön szeretném megköszönni viszont én csak annyit teszek, hogy amikor időm és energiám engedi futok meg bringázok, különösebben nem készülök fel semmire sem és nem is edzek külön, nem eszek tudományosan. Én azokra nézek fel nagyon akik tudatosan felkészítik magukat szinte 0-ról valami olyanra amit el sem tudtak képzelni pár évvel korábban és fogcsikorgatva végig szenvedik az egészet, na nekem ez nem menne.

(#70819) LanyUs válasza parandroid (#70808) üzenetére


LanyUs
senior tag

:R Őrületes összefoglaló :R Nagyon tetszett!!!!!!!! :R Ez teljesen visszaadta a futás világát és kinyitja a szemeket a realitásra!

Tom itt a verseny ideje! A kérdés az, hogy csak bal lábbal gyorsabb vagy-e, mint én kettővel :D

[ Szerkesztve ]

(#70820) tomcica válasza LanyUs (#70819) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Gyorsan meg kell ezt ejteni,mert parat pislantasz es mar megint ott fogok a palyan korozni :K ;] (mondjuk elso par alkalommal csak a fuvon!)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#70821) LanyUs válasza tomcica (#70820) üzenetére


LanyUs
senior tag

Az az érdekes, hogy most nem ugyanott történt a sérülés, ahol a 6 órás után. De a mennyiség növelése hozta elő? Túlerőltetés? Egy teljesen új rekortán pálya talán megkímélt volna. Épp aznap írtad nekem az új kíméletes edzéstervet.

(#70822) -Pepe- válasza Chuck Norris (#70818) üzenetére


-Pepe-
tag

Chuck, ha még itt vagy, akkor lenne egy kérdésem. Tudom furcsa kérdés, de neked szokott időnként fájni valamid, vagy csak mész, mint a mentőautó? Néha húzódás, izomfájdalom. Ennyi év hosszú futás után érzel izületi problémákat? Még soha nem olvastam, hogy bármi bajod lett volna, csak elfáradtál a hosszú futások után.

Run fasta, eat cipőpaszta

(#70823) tomcica válasza LanyUs (#70821) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Masik lab :K hat lehet nem mai mar a futomu,a motor meg meg nem kopott el..ez tud okozni dolgokat :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#70824) LanyUs válasza tomcica (#70823) üzenetére


LanyUs
senior tag

Való igaz! Kiváló az a motor még! :R 1-1 versenyre átvenném :K Megmozgatná az a 96 kg-ot is a borvidékin a szinteken. Ki lenne használva a max. tartománya :D ( Bár ott izomból is el szoktam fogyni rendesen, tehát all inclusive vagyok oda fosss :)) )

[ Szerkesztve ]

(#70825) tomcica válasza LanyUs (#70824) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Kerdesedre visszaterve,kiprobaltam teljes terhelesen...a valasz = MEG NEM :N

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#70826) Peterhappy válasza tomcica (#70806) üzenetére


Peterhappy
őstag

Jobbulast Borsokiraly!
Kellett neked a Foldre jonnod... Kereshettel volna valami bacimentesebb naprendszert is.

(#70827) tomcica válasza Peterhappy (#70826) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Koszi-koszi neked is Chuck Norrisnak is :R
Mindenki aki hasonlo cipoben jar (azaz fekszik) kitartaaaaas :R
Addig a tobbiek fussanak helyettunk is ;) ;]
Evezes azert reggel mar lesz ;)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#70828) Never79 válasza parandroid (#70808) üzenetére


Never79
tag

Nagyon nagy igazság :R .

Jobbulást mindenkinek, aki valamilyen bajjal küzd.

(#70829) Peetta14 válasza parandroid (#70808) üzenetére


Peetta14
tag

Köszi, hogy leírtad. Adom, nagyon és a család támogatását is, akik nélkül nincs PB :)Egy 20km-es futás után elmegyek még egy sétára a gyerekekkel, de erősen megvannak ott akkor a határaim :D

Jobbulást a gyenkélkedőre! ;)

Tichy rekortánt (18 ker) teszteltem ma röviden, szuper. Nem futottam még csak salakon 400-as pályán, ráadásul szinte mindig egyedül. Jó móka volt, kár, hogy este 10ig van nyitva és kivilágítva. Az volt kiírva, hogy áprilisig 7ig van nyitva világítás nélkül 😕 Azért 1km-re jól esően megpörgettem, 1-2 s-t tolva az 1km PB-n (3:39).

(#70830) Peetta14 válasza #76500480 (#70805) üzenetére


Peetta14
tag

Utcán tudod így tartani a szuper egyenletes tempót? A tempó is szép, de az, hogy milyen egyenletes, még szebb.

(#70831) norby_42 válasza Peetta14 (#70829) üzenetére


norby_42
aktív tag

Látod, ezért érdemes öregedni: tegnap a fiam jött velem bicajon, ma meg a lányom futott velem az első pár km-en, így van család is és futás is.
De ismerem az érzést, futok 20+at, szép, de a rám eső részt attól még meg kell csinálni.
Én is Péternek adok igazat, illetve szerintem itt mindenki. Az ufók meg ufók :D

Eat pasta, run fasta

(#70832) tomcica


tomcica
Topikgazda

Amikor raer az ember :P ez egy kutatas arrol h a sipcsont melletti izom munkaja specifikus anagcsere ertelemben,mivel orakig tudod mozgatni (chuck norris napokig is) igy a test ugy epitette ki,hogy nem glikogent hasznal hanem tiszta vercukrot.
[link]
Na most ha ulomunkara kenyszerulsz orakig,es a bevitt taplalek magas vercukrot okoz (nyugati tulzabalas+passziv munka) akkor ezzel akar ulve is tudja az ember kicsit csokkenteni.
Megmondom en mire fogom kiprobalni ;] amikor combos heti terhelesnel be kell tolteni,mert be kell...akkor elofordul,hogy nem csak tarlorepa kerul a tanyerra,hanem akar olyan istenkaromlas is,mint a nuttellas,vajas,bananos kenyer...vagy sor(ok)...ez igen hatekonyan vissza is tolt,de a vercukrom az egekben tole,mozogni meg mar nem birok,mert az aznapi futas+evezes igy is ki van maxolva,kis seta bevasarlasnal es par lepes a munkahelyen viszont nem eleg...igy szoba johetne ez a gyakorlat :K
Egy probat meger,ingyen van.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#70833) tisn válasza tomcica (#70806) üzenetére


tisn
addikt

jobbulast, de nehezen hiszen hogy a vasemberen megjelent a rozsda :)

(#70834) tomcica válasza tisn (#70833) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Rohamosan javul itt minden,ha nem lett volna a 6oras utan az a serules,akkor ilyen aprosaggal ahogy ma erzem mar siman kimennek egy laza 30perces atmozgatasra :K
Igy viszont,hogy az egesz nyarat kereszttedzessel toltottem ovatosabb vagyok ,tul friss meg az elmeny :P
Delutan evezes a program,ma lopok bele valamennyi tempot is,porogjon egy kicsit a pulzus ;)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#70835) tomcica


tomcica
Topikgazda

Odafigyeljetek a bejglihajra ;] :P vege a festanak

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#70836) tisn válasza tomcica (#70834) üzenetére


tisn
addikt

uj kondiba jarok, van evezogep. :)

eccer toltam 10 percet, azota 5 perc a limit :)

nem szereti igazan a tergyem ezt sem.

(#70837) tomcica válasza tisn (#70836) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Erdekes en elobb erzem a hatam,mint barmilyen labproblema a hosszu evezesnel (60perc+).
Keress olyan gepet aminel nem faj...elliptikus :F
Kardiora jo meg a SkiERG is,ez ugye sifutas szarazon,lab nelkul (gyakorlatilag ket kotelet cibalsz ;] )

[ Szerkesztve ]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#70838) LanyUs válasza tisn (#70836) üzenetére


LanyUs
senior tag

Szoba vagy spinning bringa legkönnyebb fokozat? Amikor csak mozog a térd. Nekem az rehabolja vissza a leghatékonyabban. Anélkül nem lenne nekem sem tempó futás.
Mostanában viszont kellett emeljek az ellenálláson, mert 90-nél megállt a pulzus. Azért illik kora reggel legalább a 100-110-et elérni :) Ja és a napokban 70-80 perc tekergetés után nagyon éhes leszek. Eszek is gyorsan 3 lekváros táskát 3x500kcal, csak viccelek :D

Amikor több éve össze akartam hangolni a kondit a futással nem sikerült. Két ellentétes folyamat, amiről Tommal is többször beszéltünk. Persze ha izmot és erőt akarsz építeni akkor oké, de ha a fogyás a cél, akkor nem a megfelelő.

[ Szerkesztve ]

(#70839) tisn válasza tomcica (#70837) üzenetére


tisn
addikt

na olyan gepet nem lattam, de majd figyelem.

(fel ora evezesre emlekeztem nalad, na az a 60 perc az brutal :D)

klasszik melot vegzek a teremben (sulyzozas, kondigepek) ezek a ellipszis, evezo gep csak kiegeszitok. (mivel irtad tobbszor, gondoltam kiprobalom. tenyleg jo cucc.)

(#70840) tisn válasza LanyUs (#70838) üzenetére


tisn
addikt

azt itthon tolom minden nap 30-60 perc, kozben xboxozok. ja azon pulzus nekem is 90-110, nem tudom mitol fugg, konnyure allitva 28-32km/h sebesseg.

le kellene rajta cserelnem az ulest (mindig csajom ritkan hasznalt bicajarol atpakolom ra), mert szetvagja a seggem, 15 percenkent le kell szallni rola es 5 perc pihi. multkor 25 percig fenn ultem, nem figyeltem, zsibbadt a szerszam is...

(#70841) jimpo válasza tomcica (#70832) üzenetére


jimpo
aktív tag

Jobbulást :K
Ha ez vigasztal még én sem vagyok 100%-os de még 90 se. :O Igaz már legalább két hete zsinórban 50km feletti a heti adag. :C

Érdekes kutatás, lehet én is rápróbálok. Kicsit sok volt az ünnepi hangulat, feljött azért 1-2 kiló. :U Meg egyébként is többet ülök itthon mint kellene. :B

Stryd Next Gen

(#70842) LanyUs válasza tisn (#70840) üzenetére


LanyUs
senior tag

Zselés ülésfeltét rá és egy fokkal jobb. A zsibbadó szerszám miatt nekem kissé előre kellett döntenem az ülést, de nem túlságosan. Még épp ne kényszerítsen túlzott előre dőlésre és tudjak szinte egyenesen ülve tekerni. Enélkül és a megfelelő cipők nélkül számomra a futás minőségi része véget érne, de így még tartható. Az ízületvédő szedése folyamatossá vált.

(#70843) tomcica válasza LanyUs (#70838) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Annyi kondi azert kell hetente,hogy szalkas es eros legyen a megmaradt izom :K ilyen skinnyfat az nem jo :N (magyarul = telefosott buvarruha ;] )

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#70844) tomcica válasza tisn (#70839) üzenetére


tomcica
Topikgazda

volt fel ora,az elso honapban amig raalltam :K de osztol mar napi 60perc volt a penzum + a futas.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#70845) LanyUs válasza tomcica (#70843) üzenetére


LanyUs
senior tag

Akkor csempésszek vissza én is heti 2x60 perc reggeli durrantós súlyzóst? Nincs már szabad reggelem :)

[ Szerkesztve ]

(#70846) tisn válasza LanyUs (#70838) üzenetére


tisn
addikt

mivel nem tudok minden nap futni (terd sajna), meg ugye a felsotestet is kellene alakitani, ezert kondizok (es uszok is)

meg mivel tul sokat eszek, kell a napi 2 ora sport :)

(#70847) tomcica válasza tisn (#70839) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Vegul azert lett evezes,mert az idoben es pulzusban kozelebb van a futashoz,mint a bringa/elliptikus :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#70848) tomcica válasza LanyUs (#70845) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Nem kell annyi :N heti 2x 3 fele gyakorlat... gyakorlatonkent 6-10db x 3...ugy allitsd be,hogy kb 10 legyen a max abbol a gyakorlatbol (akkora terhelest hasznalj!)
Mindket alkalommal mas legyen a 3fele gyakorlat :K
A csoportositast rad bizom,nem ertek annyira hozza,vagy legyen lab vs kar vagy legyen vegyes.Mindkettot hasznaljak.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#70849) tisn válasza tomcica (#70847) üzenetére


tisn
addikt

erdekes, azt hittem core es felsotest izomzat erositese miatt csinalod. a bringa ugye abban 0, de az elliptikus sem sok. mert ugye futoknak az is szukseges :)

(#70850) tomcica válasza tisn (#70849) üzenetére


tomcica
Topikgazda

neeem,kardio keresztedzes...az hogy valamennyi torzset es kart is edz az extra,de nem az volt a mervado :N

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.