Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6453) tomcica válasza Aristeus (#6452) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Tokeletes! Egy tanacs ha majd viszonyitani akarsz jol jon: merj meg egy felfutas konnyu iramban (pihent labra) es egyet eros iramban (de nem max,csak eros tempo). Amikor majd terheleses edzest akarsz csinalni dombon (ami telen kell hetente 1x legalabb) akkor ha nem is minden felfutast de ugy nagyjabol az iram belovesehez neha megmersz egyet-egyet.Igy majd tudsz csinalni konnyu hosszu dombedzest,de kontrollalt iramban (a konnyu idot megfutva ujra es ujra) vagy tudsz eros terheleses dobedzest csinalni szinten kontrollalt iramban (az eros iramot megfutva ujra es ujra).Persze itt is lehet varialni a pihenessel,h lefele kocogas legyen vagy csak seta,esetleg lent meg piheno ha kell.

Azert jok ezek a kontrollalt felfutasok,mert ha mondjuk csinalsz 5db-ot akkor elengedhetetlenul faradsz a tulso feleben es igyekezni kell tartani azt a ritmust amivel kezdtel.Ezt pedig ugy tudod ellenorizni ha le van merve es tudod a celidot (+- 5%)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.