Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-02 09:11:11

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6645) quailstorm válasza assemble (#6643) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Jó tehát akkor úgy vannak megírva a játékok, hogy ha nem 600csillió forintos a tablet, akkor ne menjen rajta az AA? Nekem nem adod be hogy nem bírná el a T20. Akármilyen SGX540. Ember, az a GPU GeForce 4200Ti-hez hasonlítható desktop szinten, az meg a HL2-t vitte közepesen nagy felbontáson. Ne mondd már hogy egy ilyen egyszerű grafikájú játék mint a NOVA3 nem menne el. Egyszerűen nem akarják és kész. Mellesleg akkor lehetne AA a GTA3-mon, azt azért a low end ARMv7 is szépen viszi. Szóval nem értelek. Nem arra kértelek hogy mutass új drága gépeket amin OEM megy az AA, hanem hogy milyen módon lehet a meglévő, de erős eszközön futtatni. Mert elárulom elbírja. De a chainfire-től kiakad a JellyBean. ICS-en még simán rányomtad a tegra plugint 8x MSAA-val, csak ha már kiadta a gyártó, miért ne lenne fenn a JellyBean? Majd megoldódik azon is.
Egyébként az órajel miatt Csak 5MTriangle eltérés van a T20-as SGX440-e és az iPad SGX543-masa közt. Mellesleg iP4-en is elmegy a NOVA3. Iphone 3GS-en meg még elfogadom hogy ronda.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.