Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#93051) Cartevo válasza Richard! (#93050) üzenetére


Cartevo
őstag

Ha valahol, akkor spanyol honban edződve fel lehet vérteződni top csapatok ellen. Most már az is érdekes kérdés lesz, hogy a sorozatterhelést hogy bírják.

(#93052) venember83 válasza Cartevo (#93051) üzenetére


venember83
nagyúr

Idegenben a City, Tottenham és Arsenal ellen, kemény lesz. De ezért fizetik őket. És ezt Michael Owen mondta, nem egy magamfajta fotelszurkoló.

(#93053) forceberg válasza Jaffa75 (#93045) üzenetére


forceberg
veterán

Már Thomas Doll is megmondta :D

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#93054) ZavaBalazs válasza 7600 GS (#93044) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

de azon tényleg minek pattogni, ha egyszer tényleg nem osztott,nem szorzott. olyat hányat látsz, hogy valaki azon háborog, hogy mondjuk egy két méteres lest nem fújtak be, de a csatár balfék volt és kihagyta? ugye.

disclaimer: persze ha az ember úgy áll hozzá, hogy Kassait lefizették, akkor számít a tévesen megadott tizenegyes ténye, mint ellenérv. de ha az ember arról beszél (és sok ilyen esetben is láttam ezt, mint ellenérvet), hogy a bírói tévedések döntötték el, akkor abban az esetben ez egy olyan bírói tévedés, ami nem változtatott meg semmit, a lesgólok, Casemiro nem kiállítása viszont olyan bírói tévedések, amik elég komolyan befolyásolták a végeredményt.

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#93055) KisTücsök válasza máyköl (#93033) üzenetére


KisTücsök
addikt

napoli lol

Nem mindig, csak általában, mondhatnám, h gyanúsan sokszor. De ha nem, akkor meg megkapják a bírókat is. Múltkor gondolkodtam, h a reál mikor vert ki megérdemelten vele egy szinten lévő csapatot. Nem sok párharc ugrott be.

(#93056) bandus válasza KisTücsök (#93055) üzenetére


bandus
veterán

és a cselzi mikor vert ki egyáltalán bármilyen csapatot legutóbb, nemhogy vele egy szinten lévőt? ;]

Tibi:

James --> Inter?? mit szólsz a pletykához?

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#93057) 7600 GS válasza KisTücsök (#93055) üzenetére


7600 GS
addikt

mikor vert ki megérdemelten

:)) :))

Mondjuk például a Bayernt 2014-ben elég meggyőzően sikerült kiütni öt rúgott góllal.

[ Szerkesztve ]

(#93058) Richard! válasza 7600 GS (#93057) üzenetére


Richard!
addikt

Na látod, még te is mosolyogsz rajta :)

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#93059) máyköl válasza KisTücsök (#93055) üzenetére


máyköl
veterán

Sose. Mindig érdemtelenül jut tovább ha nagy csapatot kap, a kicsiket meg Perez intézi. Ezért van 11 trófea a vitrinben.

(#93060) L_YKing


L_YKing
addikt

Bírókat se felejtsd el.

:DDD

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#93061) KisTücsök válasza 7600 GS (#93057) üzenetére


KisTücsök
addikt

Nem azt mondtam, h egyáltalán nem jut eszembe, hanem, h nem sok. Márpedig már vagy 7-8 éve folyamatosan ott vannak a legjobb négy között legalább. A Bayern tök jogos persze, akad még?
___

bandus: Jó, oké. Ezt nyilván nem lehetett kihagyni. Jogos amúgy, de most a reálról van szó.

(#93062) venember83


venember83
nagyúr

„Lehet-e erre a Juventusra haragudni azért, mert elrontotta a játékot? Csak annyira, mint a vigyorgó kisgyerekre, aki kibelezte az elérhető magasságban hagyott távirányítót. Vannak néhányan, akik ezért veréssel büntetnek, de attól még a gyerek csak azt tette, ami a lényege. (Ráadásul nem is a Simeone-féle, Atletico-s földhöz vágom, hogy eltörjön módon.)

Persze, nem árt komoly arcot vágni és szigorú hangsúllyal beszélni, hogy megértse, ez nem volt szép, ahogy azt Allegri a jelenlegi Juventus apja is tette, amikor azt nyilatkozta, hogy „a védekezés rendben volt, de a támadásokon javítani kell”.

A Juventus -ahogy azt mindannyian tudjuk- igazából csak olaszként viselkedett. Miután olasz, ebben kivetnivalót nehéz találni, bár egyre furcsább a tökéletesen globalizálódott futballban, hogy az eredeti karakterjegyekből bármit is felfedezhetünk. Tökéletes taktikai felkészültség, szervezett területvédekezés. Ráadásul akkor, amikor az itáliai labdarúgáson ebben a szezonban kifejezetten erősen tört ki a jellemvonások észrevétlenné vasalásának láza.

A csizmafocit mindig is elsősorban azért rettegték, mert a létező legésszerűbb módon közelítette meg a győzelem elérését; a Puskás-i „eggyel többet lövünk” helyett az „eggyel kevesebbet kapunk” az alaptézis. Az ellenfelek, ha hátrányba kerültek gyakorlatilag már kezdhették fogalmazni a meccs végi mentegetőző nyilatkozatokat. Ehhez képest ebben a szezonban -eddig példátlan módon- az olasz együttesek az európai kupameccseken négyszer herdáltak el két gólos előnyt (Roma-Austria Wien, Sassuolo-Rapid Wien, Fiorentina-Borussia Mönchengladbach, Hapoel Beer Sheva-Inter), az olasz bajnokságban minden elképzelhetőnél többször 46-szor fordult elő, hogy az első gólt jegyző csapat nem hogy nem nyert, hanem egyenesen kikapott. Ebben az évtizedben 42 volt eddig a szezoncsúcs e tekintetben, és most még 6 forduló hátravan.

Az okok kutatásához nem kell mikroszkóp: egyre több a külföldi játékos; a legjobb olasz edzők egy része külföldön dolgozik, vagy menesztése után sehol; és persze a minőség. Az olasz együttesek a Juventus nélkül 38 találkozón 59 gólt kaptak ebben a nemzetközi kupaszezonban, miközben a torinói zebrák 10 meccsen kettőt. A BL elődöntőbe került együttesek közül legutoljára az 1996-os Ajax úszta meg a négy közé menetelést kevesebb góllal; a hollandok akkor a lebonyolítási szisztéma miatt kettővel kevesebb mérkőzéssel értek idáig, és csak egy gólt kaptak (azt Nyilas Elek lőtte a hálójukba 11-esből az Üllői úton). Azóta az Arsenal a 2005-06-os és a Juventus az 1996-97-es sorozatban teljesítette 2 góllal az elődöntőig vezető szakaszt.

A Juventus az új stadion megépítése óta teljesen más anyagi, marketing és sportszakmai úton jár, mint a többi olasz együttes, és a többiek csak lassú ébredés és csodálkozó szemdörzsölgetés után indulnak utána. A mostani eredmény szisztematikus munka és a keret fokozatos fejlesztésének eredménye. Az identitás megőrzésében emellett jelentős szerepe van a hagyományos itáliai futballgondolkodást modern módon követő Allegrinek, és a Buffon, Barziagli, Bonucci, Chiellini, spagettin nevelkedett védelemnek.
Allegri egymást követő szezonokban alakítja át menet közben sikerrel a csapatot, újabb és újabb taktikai hadrendeket találva; a 2016-17-es szezonban a 3-5-2-től indulva, a 4-3-1-2-ön és néhány egyéb futó gondolaton keresztül jutott el a 4-2-3-1-ig, ami védekezésben 4-5-1-es felállást jelent.

Ezeket a számokat csak azért érdemes elolvasni, hogy összevethessük a semmit nem variáló Luis Enrique-vel, aki csak áll és várja, hogy a Rubik-kocka kirakja önmagát. Enrique Olaszországban megbukott, az előző 12 év legrosszabb helyezését érte el az AS Romaval, aki szembejött lejátszotta stratégiai gondolkodásban. Ez most is látszott.

Messi gyakorlatilag középre költözött, ami alapvető probléma, de ebben a párharcban különösen kiütközött. Az argentin balra cselez, balra viszi a labdát, pontosan Neymar irányába, aki viszont ha a kaput akarja veszélyeztetni jobb lába felé, Messi felé indul. A betömörült védelemnek ez sokkal könnyebben megoldható feladatot jelent, mintha a két szélen futballoznának, és pláne annál, ha az alapvonal felé cselező labdarúgók szétnyújtanák a védelmi falat. Neymar egyszer-egyszer befele hozva a mindig rá figyelő Cuadrado-Dani Alves kettőst helyet teremtett Jordi Albának, akinek egy lehetőségecskéje volt is ebből, de ebben a felállásban a jobb szélső hátvéd előtt lenne terület. A megfelelő ember, Dani Alves azonban nyár óta pont a Juventusban játszik. A PSG elleni fordítás egy csodálatos véletlen volt, ami felért egy lottóötössel, ugyanakkor úgy néz ki, ártott is; Enrique azt hitte, minden megy magától, és közben messzebb került a bajnoki cím is.

Jellemző módon, a whoscored.com, mérvadónak tartott portál szerint Neymar volt a mezőny legjobbja, aki kifejezetten sok eredményes cselt mutatott be (13), de ezekkel semmire nem ment, mert mindig ott volt a következő védő. Neymart a két őt fogó dél-amerikai, Alves és Cuadrado vigasztalta látványosan a meccs végén.

A zsenialitás csak akkor érvényesülhet, ha megvannak hozzá a megfelelő keretek. A Juventus ezeket rombolta szét.”

Egri Viktor

[ Szerkesztve ]

(#93063) Tibiajax válasza venember83 (#93062) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

nagyon szép írás
hát igen...

[link]

(#93064) hobizoli válasza ZavaBalazs (#93054) üzenetére


hobizoli
nagyúr

BM-nek befujt ket fake 11-s is hibas dontes volt, es eldonthet egy meccset az is, akar egy is, nemhogy ketto
az, hogy az egyik pont kimaradt, az egy dolog
de RM-nek meg egy masikat nem adott meg, ha Robben szineszi esese 11-s volt, akkor masik foleg az
ez nem szamit, csak ha BM karara van a rossz dontes?
erdekes hozzaallas

összesítve igy 6-3 a vege
itt -2 lesgol, ott -1 fake 11-s gol, akkor is maradt 4-2
na? a 4-2-vel is kiesett volna a BM

persze biztos majd Vidal a 95 meg 98 meg 116. percben rugott volna pont hirtelen egy mesterharmast, es lett volna 4-5 a vege, mert addig nem ert ra erre a rendes jatekidoben
aha, valoszinu

nem a bírót kell basztatni, tobb gólt kell rugni
2 góllal meg 210perc alatt 5 kapuralovessel 11-sre színészkedéssel ne akarjon senki BL-t nyerni...szerintem

több drón kell ;P

(#93065) forceberg válasza hobizoli (#93064) üzenetére


forceberg
veterán

Rálépett Robben cipője elejére.
Casemiro meg előre belevetődött Boatengbe...
Valaki írta is, hogy olyan szép amerikai focis megmozdulás volt.

"összesítve igy 6-3 a vege
itt -2 lesgol, ott -1 fake 11-s gol, akkor is maradt 4-2
na? a 4-2-vel is kiesett volna a BM
"
Aki így számol, annak fogalma sincs arról, hogy mi zajlik egy futballpályán.

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#93066) ZavaBalazs válasza hobizoli (#93064) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

robbenes fake tizi, ok. :DDD
a hosszabbításban meg ne akarj már arra a Casemiróra tizit kérni, akinek addigra már rég nem kellett volna a pályán lennie.

forceberg: +1

[ Szerkesztve ]

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#93067) L_YKing válasza forceberg (#93065) üzenetére


L_YKing
addikt

+1
Az ilyen szamolasok nem sok jora utalnak.

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#93068) hobizoli válasza forceberg (#93065) üzenetére


hobizoli
nagyúr

"valaki" :U
az elso meccsen meg az a befujt 11-s meg vall volt
ugyanugy eldonthette volna a meccset az is, hogy 1-0 helyett 2-0 a felido

tobb gólt kell rugni, ezt erre jatszak

több drón kell ;P

(#93069) hobizoli válasza L_YKing (#93067) üzenetére


hobizoli
nagyúr

mondja ezt a 180perc alatt nulla gólt szerzo es a kaput osszesen 1 lovessel eltalalo csapat fan-je :DDD
bitch plz :DDD

:DDD :DDD :DDD

több drón kell ;P

(#93070) L_YKing válasza hobizoli (#93069) üzenetére


L_YKing
addikt

Arra utaltam aki igy velekedik egy meccs utan, hogy golokat von le innen onnan es az ugy szerinte megfelelo az buta a focihoz.
No offense, csak gondoltam leirom, hogy megertsd.

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#93071) venember83 válasza Tibiajax (#93063) üzenetére


venember83
nagyúr

Azt azért valószínûleg elismered, hogy Luis Enrique nem tette nagyon nehézzé a Juve dolgát. Ô azért nem egy Rijkaard vagy Guardiola.

(#93072) Tibiajax válasza venember83 (#93071) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

Enrique egy fasz. új hajtószelek kellenek a Barcába

(#93073) 4580693 válasza Tibiajax (#93072) üzenetére


4580693
senior tag

Lesznek szelek, csak ne bolond szelek legyenek.

(#93074) hobizoli válasza L_YKing (#93070) üzenetére


hobizoli
nagyúr

mind1, a RM tobb gólt rugott igyis-ugyis nézve, ha levonom is tobb lett, meg ha nem, akkoris
ezt meg erre jatszak egyelore

csicska BM a fel orat 10 emberrel jatszo 12. Leverkusen-nek se tudott gólt rugni a hetvegen Vidal-l meg a tobbivel a palyan (be is buktam rajta 50k-t)
tényleg ez csapat akar BL-t nyerni? copjanak lovat

RM a cseresoraval is verte a LL kisebb csapatait aktualis Kassai nelkul is

az a gol, amit a biro megadott
BM-nek golhelyzete sem volt, abbol mit adjon meg (les)gólnak oda?

több drón kell ;P

(#93075) drachoHUN


drachoHUN
senior tag

Rodrigo Bentancur 9.5 millió euróért a Juve játékosa. Kíváncsi leszek rá, régóta keringtünk körülötte.

Forza JUVE!!!

(#93076) Cartevo válasza hobizoli (#93068) üzenetére


Cartevo
őstag

"valaki" jelen (#92891)
Az elemzésed igen 1oldalú, csak az emberhátrány is perdöntő 120 perec alatt.

(#93077) ZavaBalazs válasza hobizoli (#93074) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

most tényleg a C csapatos felállásos Leverkusen elleni meccset kell érvként felhozni? :D egyre jobb.
Rafinha, Alaba (mint CB), Bernat, Kimmich, Coman, Costa, Müller (mint csatár) mind-mind first choice játékosok, ennek a felállásnak a teljesítménye szorosan korrelál a BL-es A+ csapat szereplésével. de legalább nálad már nem kell megkérdezni, hogy belepisáltak-e a müzlidbe, hogy ennyire szidod őket, mert leírtad, hogy igen. :P

gólra játsszák, az a gól amit megad - maradt még valami ellőhető kliséd?

mit adjon meg lesgólnak - ez a legjobb. :D semmit ne adjon meg lesgólnak. de a másik irányba se...

[ Szerkesztve ]

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#93078) DeathAdder


DeathAdder
veterán

bazdmeg, ezek még mindig bíróznak

(#93079) Enzolord válasza DeathAdder (#93078) üzenetére


Enzolord
addikt

Irigylem a problémáikat.. :) Mi bezzeg okádék, de eredményes szar játékkal, verhetetlenül törünk a tarcsi kupa megnyerése felé... :) így biztosítjuk be a BL indulást.. :)

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#93080) Richard! válasza Enzolord (#93079) üzenetére


Richard!
addikt

Ne is álmodj, haver ;)

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#93081) Enzolord válasza Richard! (#93080) üzenetére


Enzolord
addikt

Két döntetlennel, idegenben lőtt góllal döntősök vagyunk, majd tizikkel behúzzuk a kupát.. :) egyszerű játék ez a foci..

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#93082) Richard! válasza Enzolord (#93081) üzenetére


Richard!
addikt

[link] ;)

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#93083) DeathAdder válasza Enzolord (#93081) üzenetére


DeathAdder
veterán

mondanám hogy ezt a Celtát táncsak megveritek, de az Anderlecht után nem vennék rá mérget, nehogy Aspas büntessen ;]

(#93084) Cartevo válasza ZavaBalazs (#93077) üzenetére


Cartevo
őstag

-Inkább az ivójoghurt van azzal hígítva.
-Nem is lett volna hosszabbítás egyenlő feltételekkel, tehát az nem érdekes.

(#93085) Enzolord válasza Richard! (#93082) üzenetére


Enzolord
addikt

Amikor saját magad linkeled.... :)

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#93086) Enzolord válasza DeathAdder (#93083) üzenetére


Enzolord
addikt

Most, hogy Ibra kiesett, remélem, a fiatalokkal bedarálunk mindenkit.. Bár, 1 hónap alatt 10 meccs, zora lesz.. Nem beszélve a csomó sérültről.. A védőink egymást zúzzák le a válogatott szünetében, szóval nem annak örülünk, hogy csak nyakig ér, hanem még ugrálunk is, hogy hullámozzon.. ;] ;]

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#93087) hobizoli válasza ZavaBalazs (#93077) üzenetére


hobizoli
nagyúr

bla-bla-bla... :U
ez a lenyeg: 4-2 vagy 6-3
kinek, hogyan tetszik
mindenkeppen a RM szerzett tobbet

mit adjon meg lesgólnak BM-nek, amikor gólt se rugtak akciobol?
volt egy ajandek11-s, meg Ramos ongolja, erre futotta a BM 'A' soratol?
woooooow
nem lehet lesgólnak megadni azt, ami meg se tortenik

ja semmit ne adjon meg ajandek 11-snek, elso meccsen is aji11-st kapott a BM
mas kerdes, hogy Vidal elrugta vhova a repaba
de ugyanugy egy 11-sel is el lehet donteni a továbbjutást, mint egy lesgollal is

több drón kell ;P

(#93088) forceberg válasza hobizoli (#93087) üzenetére


forceberg
veterán

Vedd le a szemüveged, amit Kassai is viselt kedden...

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#93089) hobizoli válasza forceberg (#93088) üzenetére


hobizoli
nagyúr

forceberg Barcelona, Bayern München, Ferencváros, Magyarország
:DDD :DDD :DDD :DDD
szerintem meg tudni kene veszteni ;]

több drón kell ;P

(#93090) forceberg válasza hobizoli (#93089) üzenetére


forceberg
veterán

hobizoli Real Madrid
tudni kellene reálisan értékelni.
Van itt pár madridista(tisztelet nekik), aki képes erre.

Ha egy csapat jobb, mint pl. a Juve volt, azt el is ismeri bárki.
Azzal nincs baj, ha jobb az ellenfél. A szemellenzősök meg csak az eredményig látnak...

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#93091) Richard! válasza hobizoli (#93089) üzenetére


Richard!
addikt

[link]

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#93092) hobizoli


hobizoli
nagyúr

egyebkent Ramos ongoljara ezt olvastam:

idezet:

"Go and check the rules ''“interfering with an opponent.” The back of the lawbook defines this as “preventing an opponent from playing or being able to play the ball by clearly obstructing the opponent’s line of vision or challenging an opponent for the ball.” Unlike “interfering with play,” there is no requirement of a touching by the offside-position attacker''"
" it doesnt mater if he didnt touch the ball. He was involved in the play by challenging ramos and also prevented nacho from clearing the ball. There are more to offside rules than touching the ball"

Azaz ez szerint Lewandowski lesen volt, akkoris ha nem ert hozza.
Egyebkentis, a labda elrugasanak pillanata szamit, nem az erintese, es akkor Lewa teljesen lesen van.
Az, hogy utana Nacho hozzaer az mar lenyegtelen, mert a leallas ennel idoben elobb letrejott, es ott vege a tortenetnek elvileg.
Lest akkoris be szoktak inteni, ha nem er hozza a labdahoz a jatekos, de zavarja a kapust a mozgasaval


a nyíl mutatja a labdat :P
ettol kb 1m-re van Lewa lesen ebben a pillanatban, ugye?
ez utan mar teljesen tokmind1 mi tortenik, meg mi nem, mert itt vege kene legyen az akciónak, mert ez igy lesallas ugyanúgy, mint CR7 goljanal

Szoval akkor ez szerint hogyis allunk a "szabalyos" gólokban?
4-1? :DDD
es meg kerdes a tovabbjutas?

több drón kell ;P

(#93093) NyxNyxNyx válasza hobizoli (#93092) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

yawn

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#93094) Cartevo válasza hobizoli (#93092) üzenetére


Cartevo
őstag

Még kísért Citroghoust.

(#93095) Cartevo válasza hobizoli (#93092) üzenetére


Cartevo
őstag

(#92804) (#93084)

[ Szerkesztve ]

(#93096) hobizoli válasza Cartevo (#93095) üzenetére


hobizoli
nagyúr

ezekkel a szamokkal megis mit akarsz mondani?
a jatekba avatkozas lesen is les, meg labdaerintes nelkul is
max akkor nem les, ha passzivan van les allason es nem mozdul a labda fele
de itt azert errol nagyon nem beszelhetunk

egyertelmuen Lewa fele ment a labda, masnak nem is mehetett a BM-bol, mert nem volt ott senki mas BM jatekos, aki Muller erintese utan nem lesen allva kaphatta volna, o meg a screenshot szerint ekkor teljesen lesen van tobb olyan testreszevel is, amivel ervenyes, szabalyos gólt lehetne szerezni

ez a lenyeg
nem az, hogy hatdehadehatde a Nacho hozzaert, mert az mar a las allas utan tortenik idoben

több drón kell ;P

(#93097) szami777 válasza hobizoli (#93092) üzenetére


szami777
addikt

"Lest akkoris be szoktak inteni, ha nem er hozza a labdahoz a jatekos, de zavarja a kapust a mozgasaval"

Lol, ne nevettess már, kb 10 méterre van a kapus a képen.
Félpályárol indulo ziccert is fujjuk be, mert megzavarja a kapust... a semmittevésben.
Ez az uj szabálymodositás arra vonatkozik, ha ténylegesen a kapus előtt áll, nem pedig a tizenhatos vonalán.

[ Szerkesztve ]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#93098) hobizoli válasza szami777 (#93097) üzenetére


hobizoli
nagyúr

Igen, ugyanezert irtam pl az 5-son belul, nem ebben a konkret helyzetben
ez lesallas ennelkul is, mert Lewa aktivan a jatekba avatkozik

több drón kell ;P

(#93099) omfgk válasza hobizoli (#93092) üzenetére


omfgk
addikt

Ezt 4 napja tudjuk.

Csak a károgók sokkal jobban szeretik csak a 2 Ronaldo lest megemlíteni.

[ Szerkesztve ]

(#93100) ZavaBalazs válasza hobizoli (#93098) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

megfigyelésem szerint a leseket akkor szokták befújni, ha a játékoshoz el is jut a labda. pl vannak az ilyen 5 méteres leses esetek, amikor a támadó teljesen tisztában van vele, hogy lesen volt, ezért csak lötyögve megy a labdáért, fedezi a labdát testtel, hátha valamelyik csapattárs beéri, na azt is akkor inti le a partjelző, amikor hozzá is ér a labdához.

amúgy meg, ha még nem sikerült volna felfogni, nem arról van szó, hogy bírói tévedések nélkül mennyire de mennyire a bayern ment volna tovább... arról van szó, hogy a bírói tévedések az esélyt is elvették egy amúgy nagyon szoros párharcban az egyik féltől. simán benne van, hogy makulátlan bíráskodással is ugyanígy a real ment volna tovább, de akkor egy szavam nem lenne.
a legjobban meg a "bírói tévedés is része a játéknak" kommentektől borulok ki. hogy lehet elfogadni, hogy egy olyan meccsen, ahol egy gól is dönthet, akár 2-3 góllal is téved egy irányba a bíró?
hozzáteszem, ez a vélemény nem annak köszönhető, hogy most a kedvenc csapatom esett áldozatul. a barca-psg után is pampogtam a bírói teljesítmény miatt, pedig a psg-t nem szeretem, és a barcát sem utálom, kb hasonlóan viszonyulok mindkettőhöz.

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.