Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#79845) DeathAdder válasza sh4d0w (#79841) üzenetére


DeathAdder
veterán

Ez inkább közhely mint alaptörvény. Lett volna az négy is ha firmino egy az egybe kerül a kapussal szemben, csak egy lapos passz megtalált akadni a védő kezében, egy másikat meg szintén egy kéz állított meg firmino cselét követően hogy ziccerbe kerüljön, volt egy harmadik is (ami kirúgás lett) meg kéthárom a 16on kívül, a harmadik gól meg les volt a partjelző be is intette, mert ugyan ellenféltől pattant hozzá labda, de nem birtokolta, csak belepiszkált ami szabály szerint ugyanúgy szabálytalan mint az első félidőben meg nem adott lovren gól amikor a támadó zavarta a kapust a bemozgásával aki lesen helyezkedett.

Azért a pool nem egy bárszá hogy annyi helyzetet alakítson ki amennyit akar, és ha több ziccert szabálytalan eszközökkel akadályozol meg akkor azt büntetni kellene, ha nem azt esélyes hogy megsínyli a csapat, az előnyszabályokon is a hajamat téptem :D

Aztán a korai góltól földbe állt a csapat, amire szintúgy tény mint a 4-5 kulcsmomentum a bíró részéről.
Sok a fiatal és tapasztalatlan a keret, nagyon megfogta őket ez, ezért mondom h kell az európai rutin és ezért kellett volna legalább egy EL helyezést elérni a ligában.

Kicsit utánanéztem ennek a bohócnak gyárilag nem is játékvezető hanem egy multimilliomos tv ügynök, aki eladta a részesedését, és csak hobbiból bíró. A psg tulajjal nagy cimborák is, ezért nem is vezethet nekik meccset.

Bezzeg magyarként Kassai mit kapott az elődöntőben amikor minden döntést jól hozott meg.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.