Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#139048) Peterhappy válasza sh4d0w (#139044) üzenetére


Peterhappy
őstag

Boli és Töki teljesen más típusú játékos. Nem jobb, vagy rosszabb, másabb. Boli fizikálisan erős, Töki pedig nagyon gyors. De teljesen elkészült az erejével, szétfutotta magát, elfáradt. Magyar szinten kiemelkedő futóteljesítményre képes (és nem feltétlen a megtett távra gondolok, hanem a "sprintben közlekedett" távolságra és sebességre), de ez nemzetközi szinten sajnos nem átlag feletti. Sok mementuma nem lett volna a 65. perctől kezdve Tökmagnak, ez sajnos borítékolható.

A mi leggyorsabb játékosaink a Barca átlagát hozták (és csak Piqué-vel szemben volt meg a sebességfölény). Míg a Barca leggyorsabbjai... elég csak a tizi előtti Messi megindulást megnézni, vagy Dembélé elfutásaira gondolni.

A két gól azért született, mert nem akartuk kibekkelni az eredményt. Szerintem lehozhattuk volna 3-1-gyel, de mentünk tovább. Óriási volt, ahogy Kharatin a tizenegyes után a labdáért rohant és futott vele vissza a kezdőkörbe. És nem a Mezőkövesd vagy az Iváncsa volt az ellenfél, hanem a Barcelona. Idegenben. Akkor és ott a Srácok úgy gondolták, lehet arra esély, hogy tovább csökkentsék a különbséget és ennek szellemében fociztak.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.