Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#139551) IreN!CuS válasza forceberg (#139550) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Ennek a holland májsztrónak is megvannak a faszságai, lásd: Busi játszatása, Messi és Grizi egyidejű játszatása, de a szar igazolásokról nem ő tehet, Neto bénázásáról sem, Messi is önző lett, Fati is egy az egyben ment az elején még kaput sem talált szóval itt Vezetőség az edző és a játékosok fejében sem okés valami.

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#139552) omfgk válasza forceberg (#139550) üzenetére


omfgk
addikt

Mindegyik elnökjelöltnek megvan a maga kis elképzelése a jövőt illetően.

Font például lenyilatkozta még a szezonkezdés előtt ,hogy ő bizony szó nélkül, év közben is cserélné Koeman-t Xavi-ra, ha kell.
De újabban már Guardiola nevét is bedobta.

Kellenek a nevek a kampányhoz. :))
Erre ugranak a népek.

[ Szerkesztve ]

(#139553) BenHans válasza venember83 (#139531) üzenetére


BenHans
addikt

Micsoda? Te ő vagy? :DDD
Ez megmagyarázna pár dolgot... ;]
Nem amúgy kb mindent leírtam ami zavar, a stílusa, a lib és pc fasságai focis köntösben, szóval na, a tipik szemtől szemben nyöfög pofát vág, aztán a saját mocsarából kiszólva burkoltan minősít másokat.
Ja a PL imádat sem segít rajta.
Nem haragszom senkire, te pl értelmes vitapartner vagy felfokozott érzelmi állapotban is, meccs után is, ami nagy szó. Valahol te is visszasírod a Marchisio féle játékosokat és sok esetben egyetértünk másban is, kevés ilyen juventino van na. Igazából még romanista is lehetnél, "jó az hidd el"... ;) :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#139554) Peterhappy válasza sh4d0w (#139547) üzenetére


Peterhappy
őstag

A kinevezését én sem értettem. Az már elkeserítőbb, amit azon felül írsz.
Mondanám persze, hogy én ennek csak örülök, de esküszöm, ez nem volna teljesen igaz.
Megint csak kívülálló laikusként: Fejétől bűzlik a hal, KZ-tól kellene valahogy megszabadulnotok...

(#139555) Peterhappy válasza omfgk (#139552) üzenetére


Peterhappy
őstag

Persze, volt aki meg Mbappé-t ígéri.
Aztán lesz majd koppanás, ha jó esetben nem jelentenek csődöt. Még hogy Pep. Miből? Hogyan?

Sokkal-sokkal szimpatikusabb ez a Trincao-Pedri-Fati, esetleg Dest vonulat. Inkább pár év középszerűség, de ilyen nevekkel. Ter Stegent mindenáron meg kell tartani (bár miért akarna maradni?), mindenki más a busásabb keresetével mehet, amerre lát - vagy maradjon harmadpénzért (Piqué, Busi, JAlba, SRoberto). Messi ingyen le fog lépni, Griesmann óriási buktával - még azon sem lepődnék meg, ha utóbbi még télen, hogy csorogjon valami az üresen kongó kasszába. És idén már nem csak a jegybevétel fog kiesni, hanem a nemzetközi szereplés is, a BL-ben az első komolyabb ellenfél ellen csúnya térdelés lesz, hogy a bajnokságról ne is beszéljünk, komolyan hiszem, hogy a dobogóért és így a BL-indulásért kell idén harcolniuk, a két madridi csapatot szerintem nem lesz esélyük befogni - úgy, hogy azok sem tűnnek valami acélosnak...
Cáfoljon rám persze a csapat, de szerintem a legjobb esetben is "Milan-útvonal" lesz ebből, rosszabb esetben kizárás stb. Legalább ismét rá lehet feküdni a jócskán elhanyagolt La Masia-ra.

(#139556) Peterhappy


Peterhappy
őstag

Interistákat kérdezném - ha látták a meccset -, milyen volt Balogh a Parma-ban? Tudnátok pár sort írni róla?
Az se semmi, hogy kezdett, az pedig végképp nem, hogy végig játszotta a mérkőzést.

(#139557) DeathAdder válasza BenHans (#139526) üzenetére


DeathAdder
veterán

Persze azért még megvárom az örök okoskodó butthurt libsi Jancsi politikával átitatott passzív agresszív álintelligens kirohanását, amivel óvatosan rávilágít arcpirítóan irritáló megalomániájára, ellensúlyozván a hiányosságaiból fakadó kisebbségi komplexusát.

Ez nagyon szép :))

Amúgy az igazság valahol a kettő között van, Gyuri évtizedekig csak a butaságokat hablatyolta, a bloggerekből meg gondolom Ábel csapta ki nála a biztosítékot a sport tv-nél, aki túlságosan száraz, ez való igaz. Ugyanakkor a mai futballban fáj neki vagy sem már ez a fő irányvonal, statisztika, analitika amiket nem is ex focisták visznek, hanem közgazdászok, adatbányászok (liverpoolnál konkrétan egy elméleti fizikus, képzeljük el ezt itt, hogy egy ex focistákból verbuvált edzői stáb hallgat egy eméleti fizikus által kidolgozott kizárólag adatokra épülő modelljére), ez az ún. Moneyball amit Gyuri minden eszközzel elutasít.

Ma már ez nem elhanyagolható rész, de aki már szívott magába öltözőszagot az is fontos értéket tud hozzáadni (mondjuk Kemenes, Hajnal)

Amúgy amióta vannak ezek a sorozatok azért megmutatkozik hogy tényleg vannak azok a baromi sötét játékosok akik azt sem tudják milyen rendezvényen vannak, csak felmondják az edző által reflexekig gyakoroltatott leckét, és vannak azok akik nagyon is értik, értelmesek, de mondjuk kevésbé jó játékosok, na az olyanokból lesznek később a jó edzők, a pocsékok meg a Neville, Henry féle nagy ex sztárfocista agytrösztökből ;]

(#139558) forceberg válasza Peterhappy (#139555) üzenetére


forceberg
veterán

Azért egy ilyen kerettel még nem beszélhetünk elsüllyedésről, de ahhoz hozzáillő edzői elképzelések is kellenek. "A péket hiába ütöd, hogy nem szép a beton, talán kenyeret kellene vel süttetni..."
Persze, néhány helyzet volt, de nekem ez akkor is mindenféle lendületet nélkülöző játék volt. Az ellenfelek kényelmesen zárják be Messit, aki ha 1-2 embert át is játszik, ott lesz a 3. is előtte.
Aztán a Desttel való bohóckodása Kuminak egyszerűen felháborító, oké, tud balon is játszani, de kb. csak szükségből, ahogy látom. A szinte mindenre alkalmatlan, csak alibiző Roberto elveszi előle a helyet, aztán meg beállítja a bal oldalra? Ez még változhat, de kell az új elnök, hogy legyen rend a fejekben.

Piqué, aki a szószólója volt, hogy megy, ha kell, elvileg félpénzért írt alá. + a másik 3 tag is kevesébbért írt alá. [link]
Csak nehogy utólag az derüljön ki, hogy erre az évre aláírtak kevesebbért, amit a következő években visszakapnak...

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#139559) sh4d0w válasza Peterhappy (#139554) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Ezzel elég sok Vidi-szurkoló egyet ért, én is.

Márton egyszerűen a közelében sincs Rebrovnak, a kerettel meg Ferike is ezüstérmes lenne...

[ Szerkesztve ]

https://www.coreinfinity.tech

(#139560) Cartevo válasza sh4d0w (#139559) üzenetére


Cartevo
őstag

Magyaroknak akarnak lehetőséget adni a fejlődésünk végett.

(#139561) sh4d0w válasza Cartevo (#139560) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Ne röhögtess, majdnem kiestem a székemből :DDD

https://www.coreinfinity.tech

(#139562) viharhozo válasza LyonnaisFan1 (#139498) üzenetére


viharhozo
addikt

Vegul is az FTC, a sportszeruseg bajnoka, elhalasztotta ugyanilyen ok miatt a Paks elleni meccset. Wait...

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#139563) salesman válasza Peterhappy (#139554) üzenetére


salesman
őstag

Az előembertől? ;]

Türűűűdrááá!

(#139564) Cartevo válasza sh4d0w (#139561) üzenetére


Cartevo
őstag

A trombitatanárt is röhögteti.

(#139565) Peterhappy válasza salesman (#139563) üzenetére


Peterhappy
őstag

Én alapvetően úgy állok hozzá az emberekhez, hogy mindenkiben van valami, ami értékessé, különlegessé teszi. Biztosan benne is van - csak eleddig még ügyesen titkolta.

@sh4d0w: "Márton egyszerűen a közelében sincs Rebrovnak, a kerettel meg Ferike is ezüstérmes lenne..."
Ezt alapvetően én is így gondoltam, de kívülállóként, szezononként három végignézett Vidi meccsel a hátam mögött nincs jogom így okoskodni; én csak azt láttam, hogy az utóbbi hetekben egyre inkább jöttek az eredmények.

Az jut eszembe hirtelen, amikor nagy dérrel-durral beharangozták az új szövetségi kapitányt, majd besétált Pinyő. :CÉn szentül hiszem, hogy vannak Magyarországon is jó magyar szakemberek, de sajnos az is egyre inkább bizonyosnak tűnik, hogy van egy szint - nemzetközi kupa - amire még a legjobb hazai edzők is alkalmatlanok.
Én olyan tekintetben bíztam Mártonban, hogy tetszett, ahogy gatyába rázta a Zetét. De tény, hogy az más kávéház.

[ Szerkesztve ]

(#139566) sh4d0w válasza Peterhappy (#139565) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

8 meccsből 4 döntetlen az nem az, ami elvárható a csapattól. Általában a meccseink első 15 percében annyi helyzetet hagyunk ki, amivel nyerni lehetne, helyettük jönnek az olyan fiaskók, mint a Honvéd elleni. Úgy vagytok előttünk, hogy kevesebbet játszottatok és a BL-ben is játszotok. Ha akarjuk a bajnoki címet, ilyenkor kell nyerni a Fradi ellen, mert később sokkal nehezebb lesz. Tegnap is kihagytunk legalább 2 ziccert, a végén meg féltem, hogy a fáradt védelemre ráengedett Tokmac megfut minket.

https://www.coreinfinity.tech

(#139567) venember83


venember83
nagyúr

Pirlo ismét csak a 3-5-2-t tolja majd a csapattal. :U

(#139568) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

Vezet a BudafokMTE :Y

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#139569) mephi666


mephi666
nagyúr

Hm, oranje juventus? Tibi mit szól ehhez? :D

Nem szoktam gyakran juve meccset nézni, de itt kinézek belőlük még 2-3 gólt

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#139570) bagyulajuve


bagyulajuve
addikt

Morata lesz az év lesgólkirálya :DDD

Resistencia eterna

(#139571) perempe válasza Peterhappy (#139556) üzenetére


perempe
addikt

ez engem is érdekelne, a Drukkerkocsmában van esély válaszra is.

* Brahms: 4. szimfónia *

(#139572) salesman válasza viharhozo (#139562) üzenetére


salesman
őstag

Jó, azért a Fradi más helyzetben van, volt. Az mtk hol játszik az NB-1-en kívül, a BL-ben, vagy az EL-ben? A Fraditól sem volt szerencsés, hogy nem engedte a halasztást.

Türűűűdrááá!

(#139573) forceberg válasza LyonnaisFan1 (#139568) üzenetére


forceberg
veterán

Nyugi, a kaszinós családra lehet számítani! :))

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#139574) LyonnaisFan1 válasza forceberg (#139573) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

A Budafok 1 pontot azért megérdemelt volna, de kaszinósék vittek mindent. :D
Azért durva, hogy Kaszinóssal mennyire felrepült a táblázat elejére a Paks. :Y :Y
A Fradinak és Videotonnak új kihívója van. Herr Rebrovék és Márton Gáborék aggódhatnak. ;]

[ Szerkesztve ]

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#139575) Phoen|x


Phoen|x
őstag

Elbízták magukat a Villások. Bár nem lehetett rossz az a végjáték.

Go Gunners!

(#139576) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

Az Újpest nagy pofon elé szaladhat, de ez várható volt.
A libások már kettőnél járnak, legyenek rá nagyon büszkék!

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#139577) hobizoli válasza LyonnaisFan1 (#139576) üzenetére


hobizoli
nagyúr

18perc alatt 3 :DDD

több drón kell ;P

(#139578) sh4d0w válasza hobizoli (#139577) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Hányok is mindjárt ettől a viselkedéstől. Már a Fradinál sem tetszett, hogy anno nem fogadták el a halasztási kérelmet, de egye fene, feszített a menetrend.

Nade a gágogó libásoknak mi okuk volt erre?

https://www.coreinfinity.tech

(#139579) Hegyirabló válasza sh4d0w (#139578) üzenetére


Hegyirabló
veterán

De meg is válaszolod a saját kérdésedet, feszített a menetrend. Ha halasztást engedtek volna, akkor nagyon nagy eséllyel nem tudnak lejátszani egy mérkőzést, ami meg akármiről dönthetne majd (kiesésről, nemzetközi szereplésről).

Keress nekem egyetlen, csak egyetlen klubot Európából, ami belement volna olyanba, ami a riválisának előnyt jelenthet, neki meg hátrányt!

Jövő héten talán pont az Újpest következő ellenfele, a Diósgyőr fog halasztást kérni, amire talán az Újpest fog nemet mondani.

Szóval mielőtt bárkit is hibáztatunk, itt senki nem hibás. Még a szövetség sem, mert nekik sincs sok választása, ha engedélyezik a rengeteg halasztást, akkor teljesen szét fog esni a bajnokság és a kupa.

Egyetlen felelős van itt, az pedig a koronavírus. Nála tessék reklamálni.

[ Módosította: Parci ]

Aquila non captat muscas.

(#139580) mephi666


mephi666
nagyúr

na, hol kell aláírni, hogy idén ibra nyeri a serie a-t? :DDD komolyan hihetetlen ez az ember... ilyen lazán levesz egy labdát 16on belül, szépen tartja, ad egy gólpasszt majd később lő egyet... nem is akárhogy... a kontya alatt is szeme van biztos :DDD

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#139581) bandus válasza mephi666 (#139580) üzenetére


bandus
veterán

és ezt 39 évesen. végigjátszva a meccset. brutális :K

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#139582) mephi666 válasza bandus (#139581) üzenetére


mephi666
nagyúr

jaja... 20évesek megirigyelhetik a fizikumát... :K hirtelen nem tudnék más csatárt mondani, aki 40 közelében topcsapatban játszott... drogba volt hasonlóan brutál fizikumú, de visszatérése után a chelseaben nem sokat tudott már mutatni... ibra meg hátán viszi a milant :Y

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#139583) sh4d0w válasza Hegyirabló (#139579) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Bocs, de ez bullshit. Vagy lemaradtam valamiről és az MTK is játszik nemzetközi kupában?

https://www.coreinfinity.tech

(#139584) Hegyirabló válasza sh4d0w (#139583) üzenetére


Hegyirabló
veterán

A koronavírus járvány miatt soha eddig nem tapasztalt helyzettel szembesülnek a szövetségek és a klubok egyaránt. Ez nem bullshit.

Nemzetközi kupában nem játszik, viszont számtalan játékosuk válogatott valamelyik korosztályosban. Nem kell túl nagy matekosnak lenni hozzá, hogy kijöjjön, ha most halasztást engednek, akkor a korosztályos válogatott meccsek között vagy alatt kell pótolniuk a halasztást. Ha meg nincs játékosuk, akkor ők fáznak rá, hogy halasztást engedtek, mert vagy meg sem tudják tartani a halasztott mérkőzést, vagy nem tudnak kiállni, mint a héten az Érd a Kupában.

[ Szerkesztve ]

Aquila non captat muscas.

(#139585) salesman válasza Hegyirabló (#139584) üzenetére


salesman
őstag

Jó, lehet itt ragozni a dolgokat, nem volt korrekt az mtk.

Türűűűdrááá!

(#139586) Hegyirabló válasza salesman (#139585) üzenetére


Hegyirabló
veterán

Miért, mit kellett volna tennie?

Aquila non captat muscas.

(#139587) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

Mindeközben a tótoknál:

S***** B********* - Nitra
0-1
Vége!
13.00 volt a Nitra csapatára. :Y

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#139588) forceberg válasza salesman (#139585) üzenetére


forceberg
veterán

Lehet, hogy nem szép, de el kell fogadni. Ez élsport, mégha xar is, de az, nem jótékonysági intézet.
Ők is fázhatnak még rá, ez ilyen mostanság... :(

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#139589) sh4d0w válasza Hegyirabló (#139584) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

De, bullshit, olyan igazi politikusos-féle mellédumálás.

https://www.coreinfinity.tech

(#139590) Hegyirabló válasza sh4d0w (#139589) üzenetére


Hegyirabló
veterán

Azért bullshit, mert te azt írod? Értemmmmmmm! Akkor én meg azt írom, hogy nem az. Akkor ez most 1:1, ha már foci topik?

Aquila non captat muscas.

(#139591) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

Inkább nézzétek gyerekik a Várda-Diók meccset.
Be fogjuk darálni ezt a semmirekellő várdát a második félidőben! :DDD :DDD :DDD

Helyzeteink voltak dögivel, Dombó úgy véd, mint Casillas, egy hőőőős.
A SofaScore már most 10.00 osztályzatra értékeli a várdai kapust. Hiába próbálunk meg mindent, még nem tudtunk rajta túljárni. :C
De ami késik, nem múlik. ;]

[ Szerkesztve ]

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#139592) Phoen|x


Phoen|x
őstag

Micsoda roncsderbi... De legalább megvan a 3 pont. ;]

Go Gunners!

(#139593) salesman válasza Hegyirabló (#139586) üzenetére


salesman
őstag

Szerinted?

Türűűűdrááá!

(#139594) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

yessssssssss!

(#139595) Hegyirabló válasza salesman (#139593) üzenetére


Hegyirabló
veterán

Téged kérdeztelek, miért kérdezel vissza?

Aquila non captat muscas.

(#139596) DeathAdder válasza Phoen|x (#139592) üzenetére


DeathAdder
veterán

Pedig az Arsenal játékában legalább láthatók tudatos elképzelések, de a mu botrány, ilyen klasszisokkal bazmeg egy meccsterv sincs leoktatva. Ha támad az ellen és lehet kontrázni, akkor minden rendben, csak hát ha focizni kéne..

Pochettino, Allegri kellene (NEM) oda sürgősen, ebben a csapatban sokkal több van ennél.

Lacazette visszalépet Fredre és nem tudtak vele egész meccsen mit kezdeni, Spurs ellen ugyanez volt, Kane visszalépett, a mögötte hagyott területre Son lépett be, amivel nem tudtak a CB-k mit kezdeni, szerencsére az Arsenal támadójátéka is nagyon sovány eddig, ha nincs ez a soft tizi valószínűleg reggelig nem szereznek gólt ők sem, de labda elleni játékban elég jól néznek már ki.

[ Szerkesztve ]

(#139597) salesman válasza Hegyirabló (#139595) üzenetére


salesman
őstag

Ha tudod a választ, miért kérdezel?

Türűűűdrááá!

(#139598) Hegyirabló válasza salesman (#139597) üzenetére


Hegyirabló
veterán

Honnan tudnám, hogy mi a te válaszod? Gondolatolvasónak nézel, vagy mi?

Aquila non captat muscas.

(#139599) Tibiajax válasza DeathAdder (#139596) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

minden szó felesleges, lényeg a győzelem mencseszterben!

(#139600) Phoen|x válasza Tibiajax (#139599) üzenetére


Phoen|x
őstag

Nem mostanában volt az ezelőtti győzelmünk náluk az tuti. Ki kell élvezni! ;] :C

Go Gunners!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.