Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#139501) Cartevo


Cartevo
őstag

(#139502) NyxNyxNyx válasza DeathAdder (#139497) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Persze, nem hasonlítható, de nem tudom, hogy van-e annyi fradi szintű magyar játékos, ahányra szükség volna a top3 csapatunkba, hogy EL szinten legyenek.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#139503) venember83


venember83
nagyúr

Új európai kupasorozat, az Európai Szuperliga biztos résztvevőkkel, és pár dinamikus hellyel a változatosság jegyében: [link]

(#139504) BenHans válasza venember83 (#139503) üzenetére


BenHans
addikt

:DDD
A Leicester is legyen ott, az elmúlt 20 évben ők is nyertek bajnokságot. Na meg a Roma is, ha már mondjuk a BL-ben jó emlékünk van a közelmúltból két "fix" résztvevőről is (Chelsea, Barca).
Tetszik ez a kimondjuk magunkról, hogy mi vagyunk az elit, fizetünk magunknak külön ligát, majd megoldják valahogy azt is, hogy ebben a ligában dupla pénz járjon a BL-hez képest, nehogy elszegényedjenek, meg így talán már megéri majd a nagy besztlíg tagoknak is, hogy "komolyan vegyék ;] ".
A BVB-t agyonveri egy lazio, nem baj, méltó Bayern kihívók, félreértés ne essék, nagy bánatomra.
Btw a club coeff. listát is kidobhatják a 'csába, ha bárki kijelentheti magáról, hogy elit, de itt igazából nem elitliga lesz, hanem jórészt inkább sznobliga.
Arról volt szó, hogy a Roma is érdekelt, de így remélem nem leszünk ott.

Behányok.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#139505) kacsyx válasza LyonnaisFan1 (#139500) üzenetére


kacsyx
aktív tag

Pedig sokkal jobban küzdöttek, mint bármely mennyei férfi zsoldoscsapat.

(#139506) Cartevo válasza BenHans (#139504) üzenetére


Cartevo
őstag

Nyáron indul a 3. számú sorozat. A csodaliga a tervek szerint az élvonal lesz, így 4 szintes lesz a rendszer. Nekünk azért jó ez, mert nyáron a bajnokunk az elitért fog selejtezni, és ha kiejti valaki, akkor 1 szintet leesik, és így tovább, tehát a bajnokunk biztosan bejut valahova.

(#139507) Cartevo válasza Cartevo (#139506) üzenetére


Cartevo
őstag

Persze ez a véleményem feltételezi, hogy az UEFA majd enged a nyomásnak, és maga fogja leszűkíteni az elit tornát, nehogy másvalaki szervezze helyette. Viszont az még valószínűbb, mint maga a Szuperliga megszületése, hogy csak a tervezése is eléri ezt a hatást. Tehát így állhat fel a 4 lépcsős selejtező nyár, aminek a felcsúti csapat is nyertese lenne, mert nem ismétlődne meg az, ami most nyáron történt, hogy azonnal kiesett mindenhonnan.

(#139508) salesman


salesman
őstag

Alakul, a ZTE alázza a pufkáft... ;]

Türűűűdrááá!

(#139509) sh4d0w válasza salesman (#139508) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog

Mindig jó látni, ha a felcsúti kertvégiek benyelik a cuccot... :DD

https://www.coreinfinity.tech

(#139510) Peterhappy válasza Cartevo (#139501) üzenetére


Peterhappy
őstag

Utaltam. Szép kezdeményezés (a sokadik a diósgyőri ultráktól), bár ne lett volna rá szükség! :( Jobbulást a Kislánynak!

(#139511) salesman válasza sh4d0w (#139509) üzenetére


salesman
őstag

:K

Más:

Mit tippelsz ma estére?

[ Szerkesztve ]

Türűűűdrááá!

(#139512) LyonnaisFan1 válasza Peterhappy (#139510) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

:R
Nagy respect neked, illetve az ultras diósgyőrnek. Mi vagyunk az egyetlen értékei a mai diósgyőrnek.
És persze Sánthának volt mersze megszólalni, nem tudom, olvastad/olvastátok-e?

Nagyon durván felment bennem a pumpa, és csak az első bekezdést rágtam végig. :W
Minket nem fognak hülyének nézni, mert mi átlátunk a szitán. A tettek magukért beszélnek, amit 10 év alatt ""összehoztak""

De nem is szaporítom tovább a szót, egy kalappal neked.

salesman #139508

A tanyánál van problemku, nem kicsi. Hornyáknak nem adok sok időt. VAgy kibasszák, vagy ő maga unja meg, és a ""szarhoz"" nem fog tovább asszisztálni.
Miskolcon elképzelném, ha esetleg FeczkóMacckót valamikor kibasszák végre.
Lehet, hogy holnap a várda meccs lesz egy újabb szeg a koporsójába? De az már így is tele van ütve szeggel.

[ Szerkesztve ]

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#139513) mephi666 válasza DeathAdder (#139497) üzenetére


mephi666
nagyúr

annyira szerintem nem más az üzleti koncepció: cél az eredményesség mindkét helyen, amihez megpróbálják a pénztárcához mérten legjobb játékosokat összeszedni :K csak amíg a 'pool jota-kat igazolgat, addig a fradi tökmagot :) nem városi/kerületi "válogatott" egyik csapat sem, miért ne tehetnék? írtam már, hogy megye2 szinten is tök normális, ha szomszéd falvak játékosait játszatják... a 'pool/fradi esetében ugyanez van, csak nagyban... mostanra semlegesként nézem a fradit, engem nem zavar (sőt örülök is az eredményeiknek), de ha még mindig utálnám, biztos felhánytorgatnám én is, hogy "fujj, mennyi külföldi játszik benne" :DDD

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#139514) DeathAdder válasza mephi666 (#139513) üzenetére


DeathAdder
veterán

Normál esetben meg sem tehetnék, mert csak addig szokás nyújtózkodni ameddig a takaró ér, hacsak nem tartozol a topbajokságok közé, ahol már olcsóbb is egy külföldi mint egy HG.

Az hogy már korban levő skandináv afrkai francia játékosokat nyúlnak le sokkal jobb klubok elöl és licitálják túl nagyon derék, és örömteli, hogy van miből. Ilyet még a Salzburg sem enged meg megának, akiknek szemmel láthatóan sokkal fontosabb, hogy a következő top tier tehetség is hozzájuk menjen, látva, hogy Salzburgban fejlődik, nem akad meg a pályafutása, és aztán viszonylag gyorsan, huzavona nélkül, emberi áron továbbadják a lehető legjobb helyre. Az ott egy hosszú távú tehetséggondozási program, aminek legalább annyira van PR-célja, mint szakmai/anyagi mozgatórugói, ők ezért vannak tele külföldiekkel.

[ Szerkesztve ]

(#139515) bagyulajuve válasza venember83 (#139503) üzenetére


bagyulajuve
addikt

az elmúlt 10 évben már vagy 5x biztos szóba került, hogy lesz ilyen, de valamilyen oknál fogva mégse lett belőle semmi, most is így lesz

Resistencia eterna

(#139516) salesman válasza LyonnaisFan1 (#139512) üzenetére


salesman
őstag

Nem nagyon fognak kapkodni Hornyákért, amíg tud marad a zsírosbödön mellett..., szerintem.

Türűűűdrááá!

(#139517) forceberg válasza venember83 (#139492) üzenetére


forceberg
veterán

Igen, ez a magyaros üzleti alap, elfordulnak, aztán vesznek olcsóbban jobbat. ;)

Ez olyan, minthogy épeszű ember nem veszi 250-ért az másfeles alföldi tejet, amikor a lengyel kettőnyolcast megkapja 200-ért...

[ Szerkesztve ]

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#139518) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Bognár kaszinós Gyuri színt vallott [link]

- Miért fordított hátat a szakkommentátor munkának?
- Szerettem a tévézést, Hegyi Ivánnal, Nyilasi Tibivel jó társaság gyűlt ott össze. Örömmel jártam oda, tényleg nagyon jól éreztem magam abban a közegben. Aztán elkezdték behozni a bloggereket az adásba. Próbáltam szóvá tenni: „srácok, Nyilasival, Puhllal, Hegyivel szívesen beszélgetek, vitatkozom, ha kell, de önjelölt futballértékelőkkel nem tudok mit kezdeni”.
- Az első kettőt csak-csak értem, de Hegyi Iván miben különb, mint egy jól felkészült blogger?
- Először is különleges ember.
- A blogger is lehet az.
- Iván 30 éve a barátom, ismerem a futballról alkotott elképzelését, és bár messze nem értek mindenben egyet vele, főleg a magyar futballal kapcsolatban vívunk ádáz vitát, mégis elfogadom a véleményét.
- Egy fiatalabb blogger, aki épp úgy, mint Hegyi Iván 18 éves koráig még futballozhatott is valahol, aztán inkább tanult, egyetemet végzett, ad abszurdum már külföldön tette mindezt, ahol anyanyelvi szinten ásta bele magát például a német vagy a spanyol futballba, naponta olvas Bundesliga-, vagy La Liga-futballszakíróktól véleményeket, elemzéseket, folyamatosan képzi magát, az nem lehet értékes vitatárs?
- Az olyan ember, mint Iván, aki ötven évet eltöltött a pálya szélén, biztos, hogy érti a futballt és értékes meglátásai vannak.
- Egy fiatal bloggernek nem lehetnek?
- Ivánnal nem arról kell beszélgessek a szünetben, hogy hány szögletet rúgott az ellenfél. A lényeg: vannak emberek, akik nem futballoztak komoly szinten, mégis értik a labdarúgást, értékes meglátásaik vannak és tudok velük beszélgetni, vitatkozni. Az olyan emberrel azonban, aki a meccs végi statisztikákból indul ki, hogy legyen mibe kapaszkodnia annak érdekében, hogy véleménye legyen a látottakról, azt nem fogadom el. A futball a legtöbb változót tartalmazó, legszubjektívebb sportág, ahol nem a statisztikából indulunk ki. A statisztika maximum segítség lehet, megkérdőjelezhet, vagy alátámaszthat bizonyos szakmai észrevételeket. Elkezdtem egy-két ilyen blogger fiúval beszélgetni adáson kívül és rá kellett jöjjek, csak a statisztikából magyarázzák a futballt, miközben halvány lila fingjuk sincs arról, amit látnak. Itt adtam fel. Úgy döntöttem nem jövök többet."

(#139519) forceberg válasza DeathAdder (#139518) üzenetére


forceberg
veterán

Az utolsó részre: nem csak a bloggerek szintjén van ez, hogy a számokhoz igazítják az elemzést.

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#139520) atee_13 válasza forceberg (#139519) üzenetére


atee_13
őstag

Én azzal egyetértek,h a mutatott teljesítmény többet ér mint a statisztika.

Az olyanok akik stoplist csak a fifában láttak tényleg nem fogják megérteni a játékosokat vagy a játékot ami a pályán van.

Van egy ismerősöm aki azt valja,h a statisztika azt mutatja meg ami én akarok.
A focihoz is pont passzol azerintem.

(#139521) Ringman


Ringman
nagyúr

allegri már novemberben jön, vagy kihúzza conte januárig?

(#139522) salesman


salesman
őstag

Somalia! 0:1!

Türűűűdrááá!

(#139523) Peterhappy válasza LyonnaisFan1 (#139512) üzenetére


Peterhappy
őstag

:B :R Köszönöm. A havi fizetésem egy részét hosszú évek óta jótékony célokra fordítom, az ilyesféle szurkolói kezdeményezésekre, főképp, ha beteg gyermekekről van szó, végképp érzékeny vagyok. Adományoztam már debreceninek, újpestinek is, én ilyenkor nem ismerek csapatszíneket.
A tavaszi lezárások alatt is tiszteletreméltó volt, ahogy az ultrák összefogtak, klubhovatartozástól függetlenül. Számomra ezek az összefogások egy kicsit mindig visszahozzák az emberiségbe vetett hitem :)

(#139524) mephi666


mephi666
nagyúr

na, hát ez a westham elleni meccs sem volt sétagalopp... múlt szezonban a salah-mané-firmino trióból legalább egyiküknek ment a góllövés... úgy néz ki idén, hogy ha egyiküknek se megy, akkor majd a shaqiri-jota páros megoldja? :) ...nem bánnám, mert most is szépen összerakták a győztes gólt

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#139525) LyonnaisFan1 válasza Peterhappy (#139523) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

:R

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#139526) BenHans válasza DeathAdder (#139518) üzenetére


BenHans
addikt

"Ivánnal nem arról kell beszélgessek a szünetben, hogy hány szögletet rúgott az ellenfél. A lényeg: vannak emberek, akik nem futballoztak komoly szinten, mégis értik a labdarúgást, értékes meglátásaik vannak és tudok velük beszélgetni, vitatkozni. Az olyan emberrel azonban, aki a meccs végi statisztikákból indul ki, hogy legyen mibe kapaszkodnia annak érdekében, hogy véleménye legyen a látottakról, azt nem fogadom el. A futball a legtöbb változót tartalmazó, legszubjektívebb sportág, ahol nem a statisztikából indulunk ki. A statisztika maximum segítség lehet, megkérdőjelezhet, vagy alátámaszthat bizonyos szakmai észrevételeket. Elkezdtem egy-két ilyen blogger fiúval beszélgetni adáson kívül és rá kellett jöjjek, csak a statisztikából magyarázzák a futballt, miközben halvány lila fingjuk sincs arról, amit látnak. Itt adtam fel. Úgy döntöttem nem jövök többet."

:R Ez pontosan így van, még akkor is, ha kaszinós Gyuribá mondja.
Persze azért még megvárom az örök okoskodó butthurt libsi Jancsi politikával átitatott passzív agresszív álintelligens kirohanását, amivel óvatosan rávilágít arcpirítóan irritáló megalomániájára, ellensúlyozván a hiányosságaiból fakadó kisebbségi komplexusát. :DDD

A stat nagyon jó dolog, kiragadva kevés csak érdkesség, nagyon sok meg már egyeseknek unalmas de tanulságos cucc, ami értő kezekben aztán végképp kiváló alap, de meg kell érteniük, hogy vannak dolgok amiket nem tudnak abból kiolvasni vagy ezt kiaragadva belemagyarázni. Aki nem játszott soha, nem kell komoly szinten, csak csapatban és tétre, az hiába használ sok angol kifejezést a mondókájában amit nevesebb külföldi kollégáitól vett át, van amit nem lát, mert van a sportnak egy esszenciális tartozéka, az ember és nem tudnak mindent számokkal kifejezni, és az a baj legtöbbjükkel, hogy mégis patikamérlegen akarják mérni a látottakat és ahhoz társítanak gondolatokat. Ettől függetlenül persze inkább ők beszéljenek a fociról, mint pl a megyei edzők akik maccs után a kocsmában folytatják a futball reformjuk vázolgatását. Amúgy tévesen hiszik azt az emberek, hogy egy focista nem tudna többet hozzátenni a tv-ben, a stúdióban ülők pedig tévesen hiszik, hogy az emberek befogadóképessége csak a bemegy akkor gól szint, van ilyen, de vonatkoztassunk el a retardoktól még ha sokan is vannak. Valahogy meg kell találni a középutat, hogyan készülhet fel majd adásban működhet együtt blogger és focista, az lenne a tuti, rendesen érdkes lehetne ha egyik a másiklnak nem ellensége lenne, hanem felhoz valamit az egyik a másik pedig válaszol rá vagy köt hozzá.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#139527) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

A Fehervar buntetobol egyenlitett. A bunteto jogos volt.
Nikolic goljaval 1-1 ;]

Innentol uj meccs kezdodott el, barki nyerhet, de maradhat x is.

[ Szerkesztve ]

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#139528) Peterhappy válasza LyonnaisFan1 (#139527) üzenetére


Peterhappy
őstag

"barki nyerhet, de maradhat x is."

Várhidi, te vagy az? :D

Jogos bunti volt - es totalisan felesleges.

[ Szerkesztve ]

(#139529) sh4d0w válasza Peterhappy (#139528) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog

Ismerve Funsho nemlétező technikai képességeit, tényleg felesleges volt.

https://www.coreinfinity.tech

(#139530) atee_13 válasza mephi666 (#139524) üzenetére


atee_13
őstag

Most semmi lendület nincs a csapatban. Kb sétafoci volt ma is. Nincs váratlan, lealibizik a meccset. Shaqiri-jota páros eddig egy kis üde színfolt. Még a megnemadott gól kontrája emlékeztetett a lendületes játékra ami tavaly volt.

(#139531) venember83 válasza BenHans (#139526) üzenetére


venember83
nagyúr

"butthurt libsi Jancsi politikával átitatott passzív agresszív álintelligens kirohanását, amivel óvatosan rávilágít arcpirítóan irritáló megalomániájára, ellensúlyozván a hiányosságaiból fakadó kisebbségi komplexusát."

Te aztán haragszol rá. Ha megharagítottalak valamivel, elnézést kérek utólag. :)

(#139532) atee_13 válasza Peterhappy (#139528) üzenetére


atee_13
őstag

(#139533) salesman


salesman
őstag

Kovacevic takarodj!

Türűűűdrááá!

(#139534) LyonnaisFan1 válasza Peterhappy (#139528) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

:DD

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#139535) forceberg


forceberg
veterán

Neto, az aranylábú...

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#139536) Peterhappy válasza sh4d0w (#139529) üzenetére


Peterhappy
őstag

Korrekt az X. Úgy vélem, az első félidőben Ti voltatok jobbak, a másodikban mi.

Ugyanakkor úgy hiszem, hogy ha nincs az ostoba büntető, akkor jó esélyünk lett volna megrúgni a másodikat, amivel kb. a meccset is lezárhattuk volna talán.

Mit gondolsz Mártonról? Én külső szemlélőként nem tudom hová tenni. Nekem úgy tűnik, kezdi megtalálni a csapatát és azzal az összhangot, kezdenek jönni az eredmények, viszont a mai Vidit én messze nem találtam annyira veszélyesnek és "félelmetesnek", mint a korábbi években (elsősorban Fehérváron) bármikor.

[ Szerkesztve ]

(#139537) Napfénysüti válasza forceberg (#139535) üzenetére

Édes faszom, ezt hogy hozta össze... :W

Més que un club!

(#139538) Peterhappy válasza atee_13 (#139532) üzenetére


Peterhappy
őstag

Édes istenem , ez a bajusztörpe :D :W

(#139539) mephi666 válasza atee_13 (#139530) üzenetére


mephi666
nagyúr

nagyon sokat játszanak, fáradtak, fásultak... akik meg korábban alig kaptak lehetőséget, most akarnak bizonyítani... szív egyébként sok nagy csapat, az alsóháziak meg frissebbek és vért isznak topcsapatok ellen, majd sorban okozzák a meglepetéseket... most is: szombat pl, kedd bl, szombat pl, kedd bl... szerencsére jöttek a pontok, de nem lepődnék meg, ha kedden az atalanta ellen totál cserés felállással bukta lenne, hogy utána jövő vasárnap a city ellen meglegyen a 3 pont :K

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#139540) Peterhappy válasza Napfénysüti (#139537) üzenetére


Peterhappy
őstag

Nem olyan rossz ez a csapat, sőt! Egyértelműen jobb, mint pl. az idegenbeli mez, vagy a félidei alza.huuuu reklám. Egy EL szerintem simán összejöhet a szezon végére. :W

Már ha addig nem megy csődbe a csapat.

(#139541) IreN!CuS


IreN!CuS
őstag

Messi és Grizi folyamatosan egymás ellen játszik, egymás elől veszik el a labdákat hihetetlen.... :U

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#139542) forceberg válasza IreN!CuS (#139541) üzenetére


forceberg
veterán

Koncepció nem sok...

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#139543) forceberg válasza Peterhappy (#139540) üzenetére


forceberg
veterán

Bemutatták azt a faxa feketét, erre mindig ebben a hányinger buxisban vannak.

Messit féltávnál ez- az majd el akarja vinni, vajon megy-e?
Ez a Koeman iskola is lapos eddig.

[ Szerkesztve ]

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#139544) Peterhappy válasza forceberg (#139543) üzenetére


Peterhappy
őstag

ráérnek gyászruhát ölteni, ha becsődölt a klub...

(#139545) IreN!CuS válasza forceberg (#139542) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Nem értem Busit miért kell játszani, nem értem miért kell Messit és Grizit egyszerre játszatni, nem értem miért nincsenek mélységi indítások sok sok beindulás történik de sosem megy a bogyó...

-1 ember így talán meglesz az X

1:1 meg is van :D

[ Szerkesztve ]

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#139546) Peterhappy válasza IreN!CuS (#139541) üzenetére


Peterhappy
őstag

De volt ott egyből ölelkezés-puszilkodás az egyenlítő találatnál. Adnak a látszatra.

Uhhh, mit szedett ki a kapus :Y

(#139547) sh4d0w válasza Peterhappy (#139536) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog

Nem értem a kinevezését. 5 éve KZ azt mondta, játékoskapcsolatokkal rendelkező edző kell a padra. Élvonalbeli tapasztalata kevés, nemzetközi semmi, meccselni nem nagyon tud.

https://www.coreinfinity.tech

(#139548) atee_13 válasza mephi666 (#139539) üzenetére


atee_13
őstag

A fáradságot megértem. De nem a meccs elején. Plusz ez egy ilyen szezon lesz az előző "szerencsétlenség" miatt erre valamit ki kell találni mert az egész ilyen erőltetett menetrend lesz (főleg ha a BL ben ls a PL ben is az a cél, hogy a lehető legelőrébb végezzen a csapat).

Mondjuk BL ben pont az Atalantát kellene verni idegenben és akkor 5 pont és jóeséllyel megvan a csoportelsőség, de tény, hogy a city-t is ütni kellene már csak presztízsből is még ha nem is közvetlen riválisok jelenleg ;] ;] ;]

(#139549) IreN!CuS válasza Peterhappy (#139546) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Katasztrófa

De legalább elvittek 15k-t

[ Szerkesztve ]

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#139550) forceberg válasza IreN!CuS (#139549) üzenetére


forceberg
veterán

Az uj elnok egybol cserelhet edzot :D

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.