Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#136476) omfgk válasza Tibiajax (#136474) üzenetére


omfgk
addikt

Na, egy Barca drukker.

Te melyik verziót szeretnéd?

1. Valamilyen módon megakadályozzátok Messi távozását. Duzzogva a seggén marad. Ami nyilván a teljesítményére is kihat. Brutál fizetésért még marad egy évig, aztán lép ingyen jövőre.
2. Elengeditek ingyen. A sztori itt véget ér elég gyorsan. Már akár holnap pontot lehetne tenni a végére. Felszabadul a fizetése és megszabadul a klub Messitől. Jöhet a brand new taktika Koeman alatt. La Masia turbó fokozaton (mivel nem lesz pénz igazolni).
3. Bartomeu köti az ebet a karóhoz. Messi ennek ellenére ingyen távozik. Pereskedés. Fifa közbeavatkozik, Webster ruling, megállapít utólag egy értelmes összeget, ami 100 milla alatt lesz, hiszen utolsó év a szerződésben és Messi már 33 éves. A Barca és Messi is sokat veszít az üzleten. A Citynek is kellemetlen lesz az ügy. Bartomeu ebben az esetben simán a székében maradhat.
4. Összejön a 16000 aláírás, Bartomeu eltakarodik és ez önmagában meggyőzi Messi-t ,hogy szebb jövő jöhet. Hiszen az új elnökség az nem 2 perc. Marad.
5. Megegyeznek a felek. 100 milla, vagy mondjuk 50 milla + Garcia és Angelino. Nagyjából mindenki happy. Bartomeu ebbe belebukik. Ezért ez a transfer ablak is lényegében elúszik. Télen új vezetés. Az új vezetés kivágja Koeman-t. Jön a kacsatánc. Exodus. 4. hely.

5 év múlva : Micsoda, a Barca valamikor topcsapat volt? Tuti nem.

Még van pár variáció, csak néhányat vázoltam föl.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.