Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#123583) BenHans válasza venember83 (#123580) üzenetére


BenHans
addikt

Olyan, de olyan szívesen kivesézném a témát egy sportjogász közgazdásszal.
bagyulajuve: Na igen... :W Mondjuk a Juve így is sokkal jobb helyzetben van jelenleg mint bármelyik másik olasz klub mert időben voltak okosak.
Mondjuk a mai szemléletükkel nem vagyok kibékülve. De ha már te is párhuzamot vontál én is megteszem, szóval szerintem már az megy, hogy akinek nagyobb a marketing értéke azt nem csesztetik annyit, mert visszatermel, az embereknek az kell, mire elfajul a helyzet addigra akkora egy klub pl PSG vagy City, hogy már ők szednék szét az UEFA-t ha kibabrálna velük.
A kisebben lehet példát statuálni.

Talán ezért is tett fel mindent a Juventus a J brand-re, és az Inter - Roma kettős is márkát épít, ami szépen bővíti is a rajongói, szurkolói öhm, inkább fizető nézői magot. Nem véletlenül kellenek a komoly marketingértékkel rendelkező játékosok.

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.