Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#120666) DeathAdder válasza dracox (#120661) üzenetére


DeathAdder
veterán

Több 1 milliárd font illegális tőkeinjekció után egy tetves BL elődöntő a mérlegük 10 év alatt, miközben olyan keretük van amilyen senkinek jelenleg európában. Jóhogy a legtöbb bajnokságot ők nyerik, azt általában mindig hosszútávfutók nyerik, ha becsúszik egykét hiba meg sérülés simán ki lehet javítani. Megjegyzem Mancini és Pellegrini is megcsinálta a PL-t, sőt nemzetközi haccintéren Pellegrini vitte eddig a legtovább őket, ott kell bizonyítaniuk. Mondta is Pepi hogy a rabszolgatartó vadállat azt várja el tőle hogy zsinórban 3 BL-t nyerjenek. (mondjuk ez nem lehet elvárás senkitől, még az egy sem, de 10 év alatt semmit nem mutatni az már masszív sikertelenség, remélem így is marad oszt mennek csődbe hamarosan)

Most meg kaparniuk kell hogy mentsék a menthetőt és behúzzák legalább a PL-t, mert ha nem lesz meg, akkor a kutyát nem fogja érdekelni az a másfél mikiegér kupa. Bár az meglesz szerintem, semmi más dolguk nem maradt idén, mint megnyerni 2 rangadót meg letudni a 3 töltelék csapatot.

Nem értek egyet Saleccel (10 éve nulla a sziti a haccintéren, ezen nincs mit magyarázni vagy szépíteni), bezzeg hogy "Pochettino nem nyert semmi kézzel foghatót".. megnézném ki tudná ezt utána csinálni.

(#120665) csicso82 - én is így látom, spurs diadalittas és csapágyas, sziti sokkal frissebb és extra motivált lesz.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.