Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#121951) Ringman


Ringman
nagyúr

Elég más utat járt be az inter és a Tottenham, miután az inter elbalfaszkodta az utolsó meccset a csoportkörben. Ott is a sírból hozták vissza a továbbjutási esélyt az angolok.

(#121952) venember83 válasza L_YKing (#121948) üzenetére


venember83
nagyúr

Aki nem védekezik, nem játszik, ő pedig nem képes elöl és visszavonva is helytállni. Ezért esett vissza Cancelo teljesítménye is, amikor lehetőséget kapott.

(#121953) máyköl


máyköl
veterán

Két olyan csapat játssza a döntőt, akik csoda folytán jutottak tovább a csoportkörből...

(#121954) jbalint18 válasza máyköl (#121953) üzenetére


jbalint18
tag

Ezzel mi a probléma ? Ha már itt tartunk hány olyan csapatot lehet felsorolni az idei szezonba aki előnyről balf*szkodta el a továbbjutást ? Élen a barca,atletico párossal .

(#121955) DeathAdder válasza máyköl (#121953) üzenetére


DeathAdder
veterán

Így, tehát ha lenne igazság akkor Napoli-Inter döntő kellene hogy legyen :K

(#121956) DeathAdder válasza KisTücsök (#121846) üzenetére


DeathAdder
veterán

És milyen jól tettem hogy nem jöttem el hugyozni a szembe szélbe a vihar idején :DDD nem kellett volna leséríteni a szélsőhátvédet mert jött a csere, és azért kapták a gólt...a poolnak direkt kedvezett hogy b csapattal kellett felállniuk...igazából nem is ők voltak jók, hanem a másik csapat rossz...meg különben is a gyengébb csapat jutott tovább...meg könnyű is volt a sorsolása...csúnya rossz szurkolók, ki merték fütyülni az odavágón is gerinctelen alpári játékkal előrukkoló vendég csapatot, aki nem mellesleg fél évig a leg alpáribb módon terrorizálta a klubot és hazugságokkal mocskolta össze a médiát is belevéve, hogy leigazolhassanak egy játékost.

Tisztába vagyok vele hogy a topik háromnegyede hungarokatalán ezért inkább be sem néztem, de jó volt utólag visszaolvasni :))

____

A döntőnek egyáltalán nem örülök, abszolút kétesélyes lesz, spursnek meg nem lesz kisebbségi komplexusa mert ismerik egymást. És mivel 2x nyert már a pool a bajnokságban, harmadszor már sokkal nehezebb lesz. De legalább az egyik semmit sem nyerő csapat végre átszakít egy hatalmas gátat.
Poch meg tegnap megint úgy nyúlt bele a meccsbe ahogy senki sem tud, hiába voltak leradírozva pályáról a félidőben.

____

Na meg most hirtelen a PL lett a legerősebb bajnokság mert 2 csapat elment a döntőig :DDD akik már hetek óta térdükön járnak. Ebből tendencia biztos hogy nem lesz és pont azért mert a PL a legkigyensúlyozottabb és legjobb bajnokság, ahol olyan versenyfutás van ahol ilyen teljesítmény egyszerűen nem fenntartható a nemzetközi haccintéren. Hosszú távon a bajnokságokat rendre végiglötyögő spanyol olasz német csapatok lesznek továbbra is a toppon.

Az amúgy megvan hogy a két csampó reject Wijnaldum és Sissoko néz majd egymással farkasszemet a döntőben? Ez is egyértelműen azt mutatja hogy a csampó a világ második legerősebb bajnoksága :K

(#121957) paatrick válasza bagyulajuve (#121938) üzenetére


paatrick
senior tag

Én nem mondanám hogy elfelejtettek védekezni, de én is látom azt amire utalsz.

Szerintem inkább a védők helyzete az elmúlt években sokkal nehezebb lett mint a csatároké. Egy csatár 5 helyzetből ha 1-et belő akkor OK. A csatárnak nem kell végig 100%-ra koncentrálni, ellenfél szögletnél elsétálgat a félpályánál, kirúgásnál megint kis eséllyel kapja ő a labdát egyből.
Ezzel szemben a védő egyszerre figyel a csatárra, a középpályás sorra, a kapus utasításaira, és a többiekre a lesre állítás miatt. Ehhez mostanra tökélyre fejlesztették azt is hogy a fűnyírással, locsolással, így úgy gyorsítani/ lassítani tudják a támadás sebességét, ehhez a védőnek mindig alkalmazkodni kell. És most a legújabb hogy már a játékon kívüli "játékosokat" is bevonják a támadó csapatok (labdaszedő- gyors bedobás, Liverpool szöglet).
Szóval a védelemben elég egy kihagyás és már megvan a baj, a támadóknál viszont egy kihagyást elintézünk azzal hogy kaput elkerülő lövés.

6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

(#121958) mephi666 válasza paatrick (#121957) üzenetére


mephi666
nagyúr

azért van ahol ennél több feladata van a csatároknak is: pl suarez ellébecolt, hátul látni se lehetett, poolnál viszont mindenki mozgott előre-hátra, fogták a területeket, próbálták kihasználni a legkisebb hibákat is :K területre állnak, próbálnak minél kevesebb levegőt hagyni az ellenfélnek, zavarják a kapus kidobását/kirúgását is... igyekeznek ott lenni az ellenfél legkisebb hibájánál is és abból labdát szerezni :K ...izgalmas meccsek voltak ebben a szezonban, nem az a "beállunk kontrára" aztán lehet, hogy 20 percig egy normális támadás sincs egyik oldalra sem, csak labdatologatás

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#121959) paatrick válasza mephi666 (#121958) üzenetére


paatrick
senior tag

Persze hogy van, de így világszinten tudunk mondani kb 10 ilyen csapatot a többi sokszáz meg még a régi iskola szerint játszik. Sok meccsen van amikor nekiront az egyik csapat a másiknak, aztán 20 perc után kiköpik a tüdejüket, és ha nem tudtak gólt rúgni akkor elmegy a kedvük.
Kevés ilyen csapat van mint a Liverpool jelenleg, hogy végig tartják a fegyelmet és a taktikát.

6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

(#121960) Banano válasza szami777 (#121915) üzenetére


Banano
tag

Szittya atleticskumadricsku. :K

Annak örülök,hogy legalabb a bárka sem jon meggyalazni az uj stadiont. Viszont az angolok szereplese vicc kategoria. Elvezzetek ki, jo par evig ugyis el lehet oket felejteni ujbol. :DDD Meg arra is gondoltam,hogy az arabg**k megvettek a meccseket,hogy kicsi reklamot csinaljanak a ""vilag legerosebb"" bajnoksaganak,mert az mar nevetseges volt ahogy tobb milliardot elszortak mindenfele jatekosokra,es eveken keresztul spanyol uralom volt a nemzetkozi kupakon.

* Random életbölcsesség ctrl+c ctrl+v *

(#121961) #16514048 válasza Banano (#121960) üzenetére


#16514048
törölt tag

Nyugi, nyáron bevásárol a Real, megnyerik jövőre a BL-t és újra lehet mondani, hogy a La Liga a legerősebb.

[ Szerkesztve ]

(#121962) Citroware válasza DeathAdder (#121956) üzenetére


Citroware
addikt

Én is már inkább nem szólok bele a nagy hülyeségekbe, csak röhögök egyet magamban aztán tovább lapozok. :DD

(#121963) paatrick válasza Banano (#121960) üzenetére


paatrick
senior tag

Na ebben azért ne legyél biztos. ;]
A fél Barcelona 2 év múlva nyugdíjba megy kb. és semmi értékelhető utánpótlást nem látni utánuk. (Jordi Alba, Pique, Busquets, Rakitic, Vidal, Messi, Suarez)
A Real Madrid jelenleg 0 normális csatárral rendelkezik. A semmiből venni 2 ilyen szintű csatárt meg nagyon zsebbenyúlós, meg kit is amúgy?

Angoloknál a Chelsea nyilván nyomi szinten marad miután Abramovics már elzárta a pénzcsapot, ManCity önti tovább a pénzt, a Liverpool felépült, Tottenham felépült, Arsenal vegetál (mint mindig). ManUnitednél is azt mondták a tulajdonosok hogy van pénz lóvére, és végre Solksjaer személyében van egy olyan edző is aki az ellensúlyokat kivágja a csapatból (Fellaini már ment a levesbe, Herrera indulóban, Valencia megy, Ashley Young remélhetőleg megy, Pogba menni akar) szóval 2 év múlva durván visszajöhetnek.

6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

(#121964) mephi666 válasza paatrick (#121963) üzenetére


mephi666
nagyúr

chelsea-nél mintha kimaradnának most 2 átigazolási időszakból... nem csak a pénz a probléma :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#121965) paatrick válasza mephi666 (#121964) üzenetére


paatrick
senior tag

Na ezeket nem is tudom. Eladni tud attól nem? Szerintem a Real Madrid durván rá fog szállni Hazard-ra csak győzze kifizetni.

Közben a Marca azt írja a Barca nyáron piacra dobja Coutinho-t :P Nem tartott sokáig a karrier ha így lesz.

6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

(#121966) NyxNyxNyx válasza Banano (#121960) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Lehet, hogy te poénból/odaszúrásból írtad csak a bundás témát, de felnéztem az NSO Facebook oldalára és nem is kevesen vannak, akik komolyan azt hiszik, hogy bunda volt a tegnapi meccs. Ha az volt, akkor triplázzák meg a fizetését az összes játékosnak, mert ilyen brutális színészi teljesítményt még nem láttam.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#121967) forceberg válasza NyxNyxNyx (#121966) üzenetére


forceberg
veterán

Nem volt az bunda, az Ajax fejben elfogyott a végére és a szerencse sem állt melléjük.

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#121968) Richard! válasza paatrick (#121965) üzenetére


Richard!
addikt

Nem csak őt, hanem rajta kívül még 8 játékost, + Valverdét.

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#121969) DeathAdder válasza paatrick (#121963) üzenetére


DeathAdder
veterán

Továbbra is tartom hogy a PL a legerősebb bajnokság, és nem attól az hogy 1 vagy 2 csapat nemzetközi szinten is letesz valamit, ezért hívják bajnokságnak a bajnokságot, aka ligának, amiben 20 csapat játszik :)

Ha csak nem PL-esdnek el más bajnokságok is, akkor hosszú távon a juve, barszareaál, bayern négyes továbbra is uralni fogja a BL-t, meg még talán a töketlen psg, mert akármennyire is balfaszok, a francia bajnokság röhögve megvan, aztán a BL-ben is kijöhet egyszer-egyszer a lépés.

Bayern, Real zsebbe nyúl, Barsza már építi az új generációt, Juve most megrogyott, de úgyis összeállnak megint, nagy változásokra én nem számítok, hosszú távon továbbra is ez a 3-4 klub fogja uralni a BL-t.

(#121970) NyxNyxNyx válasza DeathAdder (#121969) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

A City simán tarthatná velük a lépést. Nekik van olyan keretük, hogy bírják több fronton is.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#121971) DeathAdder válasza NyxNyxNyx (#121970) üzenetére


DeathAdder
veterán

Talán igen, főleg ha utcahosszal vezetnék a bajnokságot is :) de egyelőre messze vannak attól mert psg módjára rendszeresen elhasalnak az első komolyabb ellenféltől.

(#121972) forceberg válasza Richard! (#121968) üzenetére


forceberg
veterán

Sorold...

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#121973) forceberg válasza DeathAdder (#121971) üzenetére


forceberg
veterán

Még egy Mendyt, sőt F'dinhot sem tudtak érdemben pótolni...

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#121974) Richard! válasza forceberg (#121972) üzenetére


Richard!
addikt

[link]

Tudom, hogy madridi sajtó és helyén kell kezelni, de beleegyeznék. Kivéve BigSam :K

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#121975) forceberg válasza Richard! (#121974) üzenetére


forceberg
veterán

Szerintem Suárez kávéja is lefőtt, játékban még jó, ha épp nem fut lesre, de a helyzetkihasználása... vagy csak rosszul érzem, hogy odalett a hatékonysága? Csakhát ő Messi cimbije. Lacazette-et olvastam, lehet beválna.
Dembélé meg jó nagy kérdőjel, mert van benne potenciál, de vagy üveglábú, vagy nem melegítene be rendesen, ellógná?
Umtiti akkor mehet, ha jönne pl. de Ligt, egyébként kell min. 3 jó belső védő, ráadásul Piké 32 múlt.

Nem jössz valamikor hazafele? Egy topikfoci mehetne, Barcások vs. others :D

[ Szerkesztve ]

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#121976) DeathAdder válasza forceberg (#121973) üzenetére


DeathAdder
veterán

Ezért fognak oda igazolni a nyáron. Megy majd Fernandinho mellé egy Ruben Neves, Ndombele szintű játékos, lehet megy még egy fullback meg egy Joao Felix csak mert pep imádja az olyan játékosokat.

Ettől függetlenül lehet naiv vagyok de én nem féltem a szitit attól hogy majd végigverik európát, aztán meg ha elmegy Pepi akkor sokkal gyengébbek lesznek. Ahogy a spurs meg a pool is, a manu-nál meg semmi koncepció nincs, a cselzi arsenalnál meg bőven vannak más bajok is.

(#121977) vond


vond
MODERÁTOR

Az LFCTV kommentátorai a Liverpool-Barcelona 4-0 alatt. :)

Először mosolyogtam, aztán fülig ért a szám, a végén meg már megindultak a könnyeim.

[ Szerkesztve ]

VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

(#121978) Peterhappy válasza DeathAdder (#121969) üzenetére


Peterhappy
őstag

Szerintem is a PL a legerősebb. A topcsapatok formától függően oda-vissza el tudják intézni egymást, Real, Barca, ATM, Bayern, Juve, P$G, a "második vonal" (szándékosan a kifejezés) szintén tud piszkosul erős lenni (Dortmund, Lyon, stb.), de a középcsapatok és főleg pl. a kiesés ellen harcoló csapatok között zongorázni lehetne a különbséget, szerintem az aktuálisan kiesé PL csapatok bármely más bajnokságban simán bent maradnának.
Igaz, ennek legfőbb oka szerintem is a ligapénzekben keresendő; egy frissen feljutó vagy kieső PL csapat költségvetése sokszorosa egy stabil spanyol vagy német középcsapatnak.

(#121979) Citroware válasza DeathAdder (#121969) üzenetére


Citroware
addikt

Hát nem tudom, ha tavalyi és az idei évet nézzük, ezek közül egyedül a Real jutott BL döntőbe, mi viszont egymás után másodszor. :))

(#121980) DeathAdder válasza vond (#121977) üzenetére


DeathAdder
veterán

bírom ezt a két alakot, mindig van róluk ilyen videó a mérkőzések után :DDD

Lineker, Ferdinandról is van az ajax-spurs után, rohadékok a campnouban is kb így ünnepeltek amikor GOAT bebaszta 35-ről 30-ról :D

(#121981) DeathAdder válasza Citroware (#121979) üzenetére


DeathAdder
veterán

Nem szentírás amit mondok, ez a véleményem, aztán lehet tévedek :)

Mi ennél jobbak nem leszünk ez szinte biztos, a Spurs se hiszem. A reál egy jóllakott csapatként kivett egy év szabit, a barsza Messi függő és egy középszerű edzője van, a Juventus szétesett, a Bayernnek szintén középszer edzője van és egy nyugger kerete. Mind a 4-en kicsit átmenetben vannak, kb. mint amikor a leicester megnyerte a PL-t mert az összes nagy éppen rottyon volt. Jó mondjuk az hatványozottan nagyobb tett volt, mint ez :)

És ezt szépen kihasználta a pool és most a spurs akik éppen a csúcson járnak a projektjükkel. Ettől még a kimerítő liga és a sok hazai rivális rohadt nagy hendikep, és tartok tőle, hogy a jövőben még nagyobb lesz, nagyon úgy tűnik hogy az Everton, Wolves, Leicester hármas is komolyan gondolja, nem lepne meg ha jövőre egyikük belepiszkálna a top6-ba :N

(#121982) DeathAdder válasza Peterhappy (#121978) üzenetére


DeathAdder
veterán

Igaz, ennek legfőbb oka szerintem is a ligapénzekben keresendő; egy frissen feljutó vagy kieső PL csapat költségvetése sokszorosa egy stabil spanyol vagy német középcsapatnak.

Igen, ezért nagyon megterhelő ez a liga, hétről hétre vért kell hugyozni. Nem hiába szenvednek Pogba félék is, akinek büdös ez ilyen meló, vagy mondja azt Blind, Tadic etc.. hogy végre nem kell minden este jeges kádba feküdni és szenvedni attól a túlterheléstől amit angliában kaptak már csak az edzéseken is.

[ Szerkesztve ]

(#121983) omfgk válasza DeathAdder (#121981) üzenetére


omfgk
addikt

Everton, Wolves, Leicester hármas is komolyan gondolja, nem lepne meg ha jövőre egyikük belepiszkálna a top6-ba

Szegény United-tól még azt a 6. helyet is sajnálod... ;]

(#121984) sh4d0w válasza DeathAdder (#121969) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

PSG hamarosan megy a levesbe

https://www.coreinfinity.tech

(#121985) DeathAdder válasza omfgk (#121983) üzenetére


DeathAdder
veterán

Más is lehet nem csak a mu :D a hatból mindig lesz 1-2 csapat aki nagyon alul teljesít, a Wolvesnál, Leicesternél meg elég komoly koncepció van, Evertonnak meg már most combos kerete van, csak az edzőjük egy kókler :)

sh4d0w - remélem :R

(#121986) KisTücsök válasza paatrick (#121963) üzenetére


KisTücsök
addikt

"Angoloknál a Chelsea nyilván nyomi szinten marad miután Abramovics már elzárta a pénzcsapot"

Mindig olyan jókat mosolygok az ilyeneken. :)) Már ezért megéri ide feljárni.

(#121987) Cartevo válasza KisTücsök (#121986) üzenetére


Cartevo
őstag

Max a gázcsapot.

(#121988) DeathAdder válasza KisTücsök (#121986) üzenetére


DeathAdder
veterán

Bármily meglepő, néhány éve már teljesen piaci alapon működik a cselzi :)

(#121989) L_YKing válasza Richard! (#121974) üzenetére


L_YKing
addikt

Suarez mehet, Malcolmot es Dembelet BE KELL építeni, közepére mehet Sergi, szélre az egyik kedvencem, Semedo, hatulra De Ligt, De Jong Busi csere, Arturnak alap kezdőnek kéne lennie, mert ahogy kezeli es tekergeti a labdat az Inire es Xavira emlekeztet es kell még egy támadó mert valljuk be, nincs valódi 9-es.

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#121990) Peterhappy válasza L_YKing (#121989) üzenetére


Peterhappy
őstag

Dembélé egy zseni és be lesz építve, amint végig tud játszani három meccset sérülés nélkül és visszatér az önbizalma.
Egyébként kb. teljesen egyetértek. Patrikkal is, maholnap a fél csapat a nyugdíjközpontban fog sorszámért sorbanállni, lépni kell. Természetesen új edzővel, bár szerintem az már kb. eldöntött tény is, hogy Ernőbá végre veszi a kalapját.

Jaj de nagyon megnézném Kloppot a padunkon! Bilibe lóg a kezem, mi? :) Vagy elhozzák az Ajax edzőjét, hátha csomagban olcsóbb? Mást nem is nagyon tudnék elképzelni (egy éve rávágtam volna, hogy Tuchel, de Ő csúnyán befürdött Párizsban). Esetleg a Special One, ;]

(#121991) Citroware válasza L_YKing (#121989) üzenetére


Citroware
addikt

De van valódi 9-es. A világ legjobb középcsatára volt akkor, amikor elvitték a Liverpoolból. Az, hogy azóta mit sikerült kezdeni vele, az a Barca baja. Már kétszer elvitték az aktuális legjobbat a Liverpoolból (Coutinho). Magukra vessenek a katalánok, hogy elcseszték őket.

[ Szerkesztve ]

(#121992) ZavaBalazs válasza Peterhappy (#121990) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

Klopp állítólag kifejezetten nem kedveli a barcát, ten Hag meg bayern rajongó*, és hát az edzőkérdés ott is adott... ;)

*kb egy hónapos nyilatkozata, Tibi fület befog: "I watch Bayern play every weekend. Bayern have become my club. Since Pep, football in Germany is different, I looked at almost every training back then, and I took a lot of methodical lessons on how to transfer his philosophy to the pitch."

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#121993) Peterhappy válasza ZavaBalazs (#121992) üzenetére


Peterhappy
őstag

Gróf se igazolna soha a Fradiba ;]
Jó-jó, érzem én, hogy más kávéház :)

(#121994) ZavaBalazs válasza Peterhappy (#121993) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

komolyra fordítva, azt olvastam, hogy Kloppó most fog 5 évre hosszabbítani.
ten Hag meg vagy marad az ajaxban még egy évet, vagy jön vissza a bayernbe, más opció gyakorlatilag nincs.

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#121995) Peterhappy


Peterhappy
őstag

EZT csak úgy itthagyom, ha valaki még szeretne egy jót röhögni / a fejét fogni így, estére :)

EL-t néz valaki? BL nyomába se érhet, de azért itt is vannak történések.

(#121996) Peterhappy válasza ZavaBalazs (#121994) üzenetére


Peterhappy
őstag

Persze, mindkét eset teljesen érthető. Csak eljátszottam a gondolattal, hogy esetleg olyan trénere lenne a Barcának, akinek nem savanyú káposzta van a bőrgatyájában.

Pochettino gondolom szintén kiesik, már csak az Espanyol múlt* és a korábbi RM pletykák miatt. Más BL-elődöntős edző meg nincs... :)

* Bár olyanja Ernőbának is van

[ Szerkesztve ]

(#121997) ZavaBalazs válasza Peterhappy (#121996) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

szerintem ez a veszély sem áll fenn :P

"[Facing Barca] motivates me, being an Espanyol fan and living for so many years in Barcelona," the Spurs boss told Spanish daily Marca.

"It is more than understood [that I will never take over]. My path and that of Barcelona are different, opposite directions. Coaching there would be impossible."

[link]

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#121998) Cartevo válasza Peterhappy (#121995) üzenetére


Cartevo
őstag

Londonban rezeg a léc.

(#121999) #56268288 válasza NyxNyxNyx (#121966) üzenetére


#56268288
törölt tag

NSO-t evekkel ezelott dislike-oltam. Ami ott megy, valami fortelem. Mondom ezt en, aki amugy jol szorakozik a sok birkan. Ott olyan elvakult, ...ota "szurkolok" vannak, hogy nem birtam tovabb.
Egyszer irtam egy kommentet vagy valaszoltam egy kommentre, es egy Arsenalos, gyori tag betamadt privatban. Megvan a kep meg fb-n, de az a baj, hogy nem valami szepen nyilvanult meg. :D

(#122000) Richard! válasza Citroware (#121991) üzenetére


Richard!
addikt

247 mérkőzés, 177 gól, 96 gólpassz. Abszolút nem vallott szégyent. Csak öregszik...amivel senki nem tud kezdeni semmit! ;) Szóval ne kezdj el összeesküvés elméleteket gyártani, mert nem fog menni ;)

Ma kezdődik életed hátralevő része!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.