Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#121801) Peterhappy válasza Cs1csó (#121792) üzenetére


Peterhappy
őstag

+ @Citroghost:
Nem vagyok benne biztos, hogy a Pool megy tovább, ha Firmino és Salah is játszik. Talán épp az Ő hiányuk plusz hogy rápihenhettek a bajnokira míg a Pool nyomott egy kemény meccset, elhitette velük, hogy zsebben a továbbjutás - ahogy én is azt hittem -, aztán igen, ahogy fentebb is írták, nagyot kloppantak.

(#121802) forceberg válasza Peterhappy (#121801) üzenetére


forceberg
veterán

A csekettőt néztétek? Nem volt itt semmiféle kloppanás, egyéni hibák voltak... ahogy az odavágón sem a 3-0 volt a reális.

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#121803) Citroware válasza forceberg (#121802) üzenetére


Citroware
addikt

Vicces az egyéni hibák felhozása, amikor egyedül Messi egyéni zsenialitása miatt nem volt szoros az első meccs, illetve a pool lőhetett volna idegenbeli gólt, gólokat...

Most az, amit a végén kihagytak, már csak az előbbi szerencse következménye, mert ki kellett támadni a poolnak, szaladni az olyan eredmény után, amilyen hátrány eleve nem volt megérdemelt.

Ha az első meccsen reális eredmény születik, tegnap nem sokáig lett volna kérdés, ki megy tovább.

[ Szerkesztve ]

(#121804) #16741888


#16741888
törölt tag

Ezt egész egyszerűen Valverde vesztette el. Egyszer ki lehet így zúgni kétszer egymás után már nem. Korlátolt ember akinek a bajnokság megnyeréséig terjed az önbizalma meg a hite.

Mocsai Lajos tartott nálunk egy vezetői előadást ami mellesleg baromi jó volt, itt beszélt nekünk a teljesítőképes tudásról stressz alatt... Valverde szerintem ebben nagyon gyenge, egész egyszerűen ő maga nem hisz a Bl győzelemben és ezért ezt a mindsetet sem tudja átadni. Lehet baromi jó edző ameddig sémákat kell alkalmazni egy bajnokságban, monoton módon, hosszú távon tud teljesíteni viszonylag kissebb stressz alatt.

Egy BL meccs egészen más kávéház és teljesen más hozzáállást igényel, amire egész egyszerűen nem tudta a játékosokat felkészíteni.

Zidane ebben volt baromi jó 3 évig, bajnokság nem nagyon ment neki, meg amúgy edzőként is elég közepes, ugyanakkor képes volt a játékosokat egy olyan lélekállapotra hoznia amivel a BLben bárkin átmentek. Soksor szenvedve sokszor csúnya játékkal stb. ugyanakkor óriási hittel, amivel a 90. percben mindig úgy pattant a labda úgy történtek a dolgok hogy siker legyen a vége. Ez hiányzott a Barcelonából tegnap.

Klopp azt gondolom mindkettőben jó, korunk talán legnagyobb edzője, nincs senki aki hozzá fogható lenne. Kevés pénzből tudatos építkezéssel csapatot építeni és (Barcahoz képest) középszerű játékosokkal elérni hogy tudásuk 90%át kihozzák magukból... Hiába alcsonyabb 20-30%al az átlag skill a Poolban ha ezek a játékosok 40-50%al többet hoznak ki magukból ugye...

Liverpoolt megnéztem az első 10 percben, mondom a feleségemnek hogy ezek dobtak egy Floyd Landist :D aki nézte 13-14 éve a Tour de Francet tudja miről beszélek... vérbe forgó szemmel mentek előre, mintha nem lenne holnap.

(#121805) Tibiajax válasza #16741888 (#121804) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

csak annyit tennék hozzá: rakitic, kutinnyó, busquets, piqué, alba, suarez, messi hanyadik bl-meccsét játszotta?.. hanyadik bl-elődöntőjét játszotta??...és ők nem voltak felkészítve
hagyjuk már

(#121806) #16741888 válasza Tibiajax (#121805) üzenetére


#16741888
törölt tag

Ők is emberek, pont azért mert a sokadik meccsüket játszák szükség lenne ráhangolni őket a meccsre... ezek a játékosok nem voltak a meccsre állítva. Kicsit olyan Osasuna elleni bajnoki feeling volt, kikapunk kikapunk végülis tökmindegy. Nem érezték a súllyát. Szvsz

(#121807) BenHans válasza #16741888 (#121806) üzenetére


BenHans
addikt

A memóriájuk is rottyon lehet.
Oké, 2005 rég volt, de mindenki emlékezhet rá 3-0-ról 3-3, de a Roma tavaly rúgott hármat.
Érdekesség: Milan - 'pool Gerrard 54' Smicer 56' Alonso 60'
'pool - Barca: Origi 7' 👇Wijnaldum 54' 56'👇 Origi 79' 👇
Roma - Barca: Dzeko 6' De Rossi 58' Manolas 82'

Nem érezték a súlyát? Hogy mi? Túl halkan szólt a BL himnusz?
Túl sokat nyertek és már nincs ambíció? Nem hiszem.
A 4. gólnál legalább a védők, - akiknek egész meccsen résen kell lenni mert az utolsó vonal a kapus előtt - ne csinálnának úgy mintha a Váci utcában korzóznának, semmitől sem zavartatva fejüket a kirakat felé fordítva.
Ez nem a felkészültség hiánya ilyen rutinos sokat látott sokat nyert játékosoknál, ez olyan mint a hülyegyerek aki egyszer megégette a jobb kezét a parázzsal de aztán a ballal is megfogja hátha...

(((Nem nyertünk ugyan semmit, de az ilyen csodálatos esték miatt is imádom Rómát. Hihetetlen érzés volt. Tényleg annál értékesebb valami minél kevesebb van belőle.)))

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#121808) forceberg válasza BenHans (#121807) üzenetére


forceberg
veterán

+ezekből sikerült 0 rúgott góllal lehozni a meccset:
2:05, 2:30, 2:43, 3:20, 4:43, 4:56, 6:30, 10:08
[link]

Az edző hibája viszont, hogy Coutinhot a 2. félidőre is kiengedte a pályára... bár lehet, hogy azért nem merte levenni előbb, mert cseréje csak Malcom volt előre.

[ Szerkesztve ]

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#121809) #16741888 válasza BenHans (#121807) üzenetére


#16741888
törölt tag

Ebben neked tökre igazad van. Ettől függetlenül ezeknek a szupersztároknak szükségük van hogy érezzék közvetlenül a veszélyt meg a tétet így tudnak teljesíteni. 3:0 előnyről egy Messivel a csapatban, ellenfél 3 kulcsjátékosa nélkül, ez a két dolog nem feltétlen érződik direktben. Bajnokság tinglitangli volt, első meccsen nem reaális eredmény született, simán el tudnak kényelmesedni. Aztán persze 3:0nál váltani irdatlan nehéz kvázi lehetetlen. 2:0nál nem volt reaális mert gyorsan jött a következő gool.

Ehhez kell egy edző aki mentálisan megfelelő lélekállapotba hozza a csapatot... Brutális volt a különbség a két csapat között mentálisan, a Pool mintha vért ivott volna és ordítva rontott áldozatára... Barca meg mint valami nemesi diák aki félt hogy bemocskolja az egyenruháját...

(#121810) MdewC


MdewC
nagyúr

Amikor a sok reklamálás megbosszulja magát? :) [link]

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#121811) Citroware válasza BenHans (#121807) üzenetére


Citroware
addikt

Ezek profi labdarúgók. Már az utánpótlásban is minden fiatal tudja, hogy akkor van vége egy párharcnak, ha az utolsó sípszó is elhangzott, teljesen hülyeség azt feltételezni, hogy ezek a legtapasztaltabb rókák ne lettek volna tisztában a helyzettel és félvállról vették volna a találkozót.
Egyszerűen csak az a helyzet, hogy az Anfielden ennyi van a két csapat között. Nyilván a hazai pálya sokat rádob, de véleményem szerint - és ezt a párharc előtt is így gondoltam - a Liverpool hazai pályán bármikor 3-4 góllal verné ezt a Barcát, plusz-mínusz szerencsefaktor ide vagy oda. Ha újrajátszanák, akkor is, ha először az Anfielden kellene játszani, akkor is. Én előre is azt láttam, hogy ez a meccs kb. így fog kinézni, a nagy kérdés számomra a Nou Campban történtek voltak, és hát ott nem úgy sültek el a dolgok, ahogy kellettek volna, ezért lett szoros ez a párharc egyáltalán, mert amúgy a meccs nagy részében a Liverpool simán partiban volt a Nou Campban is a Barcával, csak ők találtak gólt.

(#121812) Cartevo válasza Citroware (#121811) üzenetére


Cartevo
őstag

Nyilván sokat számított a hazai pálya, a Pool ezért is égett 2-0-ra Belgrádban ebben a szezonban. Nem voltak erre felkészítve a katalánok, hogy otthon elszánt, akinek nincs vesztenivalója. Ezért megértek 2 gólt a 4-ből, de ilyen szinten akkor is futballozni kell, gólra törően, és megmutatni az ellenséges közegnek, hogy ki a király. Ez az előrelátás hiányzott, ami edzőkérdés, bárhogy forgatjuk.

(#121813) Citroware válasza Peterhappy (#121801) üzenetére


Citroware
addikt

Hiszek ilyenekben, hogy néha tartalékjátékosokkal jobban megy, de Shaqiri annyira fullszar volt tegnap, pancserlabdák sorát adta el, hogy annál még egy rossz formában lévő Salah is sokkal jobb, nehéz elképzelni, hogy ennél is nagyobb különbség lett volna, pedig még akár meg is történhetett volna. Origi viszont tök jó volt, miatta nem hiányzott Firmino, azonban az odavágón, ahol Wijnaldum a sérült Firmino helyén volt, az totális baklövés volt, amiért meg is fizetett a csapat, az a rossz taktikai húzás is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy nem sikerült idegenbeli gólt szerezni. Igazából ha a 'pool olyan fullos és pihent kezdőjével állhatott volna ki mindkét meccsen, mint a Barca, akkor elég magabiztosan hozhatta volna a továbbjutást szerintem, mint kb a Bayern ellen.

(#121814) Citroware válasza Cartevo (#121812) üzenetére


Citroware
addikt

Dehogynem voltak felkészülve a katalánok. Tudták hogy pontosan ezt fogják kapni, mégsem tudtak mit tenni ellene. Nem véletlenül pihentette Valverde az egész csapatot hétvégén, tudták, hogy még nincs vége és ha nem lesznek elég jók akkor megb.szódni jönnek Liverpoolba.

Próbáltak játszani, de a Liverpool megfojtotta őket. Úgy mint a Bayernt is. A Bayern szurkolóktól is ugyanez a szöveg volt hallható, ugyanezeket mondták, hogy nincs elképzelés, nem akartak játszani. A valóság azonban inkább az, hogy akartak volna, csak nem hagyták nekik.

[ Szerkesztve ]

(#121815) Cartevo válasza Citroware (#121814) üzenetére


Cartevo
őstag

Azért mondta Suarez, hogy nem fog ünnepelni? Gőze nem volt a kihívásról.

(#121816) Citroware válasza Cartevo (#121815) üzenetére


Citroware
addikt

Azért mondta, mert nem akarta mégjobban kihúzni a gyufát a liverpooli szurkolóknál, főleg úgy hogy velük van tele a stadion. Nem is értem, mit gondoltál. Mert nincs kihívás? :DD Főleg úgy, hogy ott volt, amikor ők meg 4:0-ról fordítottak a PSG ellen.

[ Szerkesztve ]

(#121817) L_YKing válasza Citroware (#121814) üzenetére


L_YKing
addikt

:C
Jól van citro.. :DDD
Nem hagyta a Liverpool jatszani az ellenfelet. :C

[ Szerkesztve ]

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#121818) Cartevo válasza Citroware (#121816) üzenetére


Cartevo
őstag

Nem lehet ekkora fordulatot a hazai pályával magyarázni, meg hogy szerencséjük volt az 1. meccsen. Már azt is elkönnyelműsködték, ott a Bayern mentalitásával már rendezték volna a történetet.

(#121819) Napfénysüti válasza Citroware (#121811) üzenetére

Tegnap kurvaszar napot fogtak ki a Barcások gyermeteg hibákat vétve azért zúgtak ki. Ehhez kellett egy rettentően hajtó, akaró és jól játszó Pool akik megérdemelték a továbbjutást, de azért a tegnapi miatt még nem let egyik pillanatról a másikra tök gyenge csapat a Barca.
Az látszott hogy fejben valami baromira nem klappolt náluk, itt érzem Valverde felelősségét. Nem tudta őket feltüzelni ellentétben a kollégájával Kloppal.

Més que un club!

(#121820) Tibiajax válasza Napfénysüti (#121819) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

ha az a barom Suarez nem rúgja meg Robertsont, nem jön be a Wijnaldum. ki tudja, akkor mi lett volna.. az biztos, h a holland nem rúg két gólt. lehet, akkor nem lett volna végül 4 gól a vége
hihetetlen egy szopás volt ez az egész tegnap este, úgy ahogy van

(#121821) forceberg válasza Napfénysüti (#121819) üzenetére


forceberg
veterán

Ne üljetek fel a trollvasútra...

1-0-nál volt az első 3 ziccer, ami kimaradt.

Stegenről mit gondolsz? Múltkor hozta, most pedig nem azt a kicsi pluszt.
Az első kipattanó nem lett bravúr, mert nem oldalra ment a labda és Wijnaldum lövése védhető lett volna lábbal, de ő is ledőlt...

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#121822) Napfénysüti válasza forceberg (#121821) üzenetére

Az első gólnál már az is bravúr volt hogy védte a lövést cask pechjére ott volt a kipattanón Origi. A másodiknál ha van egy kis szerencséje nem befelé pattan a kezésről a labda de ez így alakult. Fejeről ugye nem tehetett azt a két középső védő faszán elmélázta. A negyedik gól meg kb olyan volt amiért én kapusként úgy üvölteném le mindenki fejét hogy cask zengenének. Ott senki nem figyelt megintcsak az üresen álló Wijnaldumra (főleg Piqué).

Ter Stegent én még ettől az egyik legjobb igazolásunknak tartom az elmúlt években. Szerintem top 5-ben benne van világszinten, elképesztő miket tud védeni lábbal is. Tegnap nem jött a plusz de ennyi balfaszkodó csapattárs mellett nem csoda hogy nem jönnek.
Azért ahhoz hogy egy kapus jól védjen kellenek a társak. Egy laikus nem látja de a kapuban hihetetlen sokat segít ha a társak legalább a kapus egy részét le tudják fedezni. Gyakorlatilag tudhatod hogy mere mehet nagy eséllyel a labda.

A tegnapi hihetetlen balfasz egy este volt, nem tudom hogy állhattak hozzá fejben ennyire gyengén amikor tavaly a Roma már megszívatta őket.
Az első két gólnál amúgy megint hátul adták el a labdát amiért én már a bajnokságban is sírva kaparom a falat amikor ezt csinálják. :((( Mert ez rendszeres hiba a Barca hátsó részénél. Túl magabiztosak a labdákkal és becsúsznak hibák a passzokba. Nem értem néha ha úgy hozzá a helyzet miért nem rúgják előre a labdát? Szégyellik?

Most így a kapus kérdésedről ugrik be: sokszor magamban jókat röhögök mikor egy közvetítés alatt egy látványosabb védést akkora bravúrnak írnak le közben meg aki védett már életében kicsit többet az tudja hogy nem mindig a látványosabb a nagyobb és nehezebb védés. :)

[ Szerkesztve ]

Més que un club!

(#121823) NyxNyxNyx


NyxNyxNyx
addikt

Ez még akár piros is lehetett volna, ha szigorúbb a bíró.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#121824) forceberg válasza NyxNyxNyx (#121823) üzenetére


forceberg
veterán

Ez is a taktika része volt, Messit kizökkenteni. Csakír az Csakír...

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#121825) Citroware válasza Napfénysüti (#121819) üzenetére


Citroware
addikt

Hihetetlen, hogy minden egyes alkalommal, amikor a Barca egy komolyabb ellenfél ellen játszik idegenben és szokás szerint csúnyán kikap (Juventus 3:0, PSG 4:0, Roma 3:0, LPool 4:0), még mindig bele tudjátok magyarázni, hogy szar napot fogtak ki. Nem fogtak ki szar napot. A lehető legjobban rákészültek a meccsre. Pihentették a komplett "A" csapatot hétvégén. Nem volt sérült. Minden alkalmuk megvolt arra, hogy mentálisan és fizikailag felkészüljenek. Mégsem oldották meg a helyzetet, mert ennyire tellett tőlük, és ha ötször újrajátszanák, akkor ötször kikapnának, talán egyszer beesik valami szerencse nekik és megússzák.

[ Szerkesztve ]

(#121826) Napfénysüti válasza Citroware (#121825) üzenetére

És akkor az mi ha nem szar nap ha rákészülnek és balfaszkodnak?
látszott hogy a védelem total homályon van. Azért ennyi hibát még ők se szoktak véteni pedig sokszor igyekeznek. :D

Més que un club!

(#121827) DS39 válasza MdewC (#121810) üzenetére


DS39
nagyúr

ez szép húzás volt. 😆

(#121828) Citroware válasza Napfénysüti (#121826) üzenetére


Citroware
addikt

Ennyire tellett tőlük. Nem bírják az ekkora pressinget. Az ellenfél túl jó volt. A 'pool is ezért hagy ki rendszeresen ennyi helyzetet, mert nagy iramot diktál és mire odajut hogy helyzet van, annyira kifutják magukat hogy már nem tudnak higgadtan koncentrálni a helyzet megfelelő higgadt befejezésére olyan magas pulzussal.

[ Szerkesztve ]

(#121829) MdewC válasza DS39 (#121827) üzenetére


MdewC
nagyúr

Hát ha ez igaz, akkor tényleg az volt. :)

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#121830) fa4hu


fa4hu
őstag

Barca szurkolóként elismerve, hogy teljesen jogosan jutott tovább a Pool, de annyit azért megemlítenék, rég (vagy egyáltalán) nem láttam ilyen sportszerűtlen szurkolást, amit a Pool szurkológárdája produkált, végig pfújolták az egész mérkőzést, ha a Barcánál volt a labda. Minden meccsen előfordul pfújolás, de hogy permanansen, egész meccsen... Számomra teljesen levizsgáztak az ellenfél tiszteletéből, nagyon szimpatikus volt a Pool nekem eddig, a szurkolóik azonban ezt most megingatták bennem.

[ Szerkesztve ]

(#121831) Citroware válasza fa4hu (#121830) üzenetére


Citroware
addikt

Nem akarok nagyon belemenni, mert már mindent leírtam korábban, de annyit elmondok, hogy sok helyen gondolják a Barca hozzáállását a futball legaljának. A Liverpool szurkolótábor soha nem szokott így fújolni, de tegnap minden oka megvolt erre. Különösképpen a Coutinho-vásárlás esetét szem előtt tartva. Meg lehet venni egy játékost egy másik csapatból, csak nem ennyire alattomosan.

[ Szerkesztve ]

(#121832) Tibiajax válasza Citroware (#121825) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

....egy komolyabb ellenfél ellen játszik idegenben visszavágót ....

(#121833) fa4hu válasza Citroware (#121831) üzenetére


fa4hu
őstag

Nem egyformán gondolkodunk a sportszerű szurkolásról.

(#121834) Citroware válasza fa4hu (#121833) üzenetére


Citroware
addikt

Nem lehet elvárni, hogy a szurkolók sportszerűek legyenek, amikor maga az ellenfél a legkevésbé sportszerű, aki ellen a Liverpool valaha játszott.

[ Szerkesztve ]

(#121835) Banano válasza Citroware (#121798) üzenetére


Banano
tag

Persze..ne felejtsuk el,szar premier ligrol beszelunk. BL-EL dontoben csak spanyolok szerepeltek eveken keresztul.

* Random életbölcsesség ctrl+c ctrl+v *

(#121836) Citroware válasza Banano (#121835) üzenetére


Citroware
addikt

De akkor a Premier League-nek nem volt két olyan erős csapata, mint most. Lehet, hogy ez a kettő jelenleg a világ két legerősebbje.

(#121837) ZavaBalazs válasza Citroware (#121814) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

jaj hagyjuk már. a bayern nem a pool miatt volt szar, hanem a kisember mentalitású edző miatt. ha a pool miatt lett volna szar, akkor csak azon az két meccsen lett volna ilyen elképzelés nélküli játék, nem kb az egész évben. :))

"Egyszerűen csak az a helyzet, hogy az Anfielden ennyi van a két csapat között." de akkor a bayern ott hogy hozott 0-0-t? amikor objektíven nézve a barca alá tenném a csapatot.

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#121838) Citroware válasza ZavaBalazs (#121837) üzenetére


Citroware
addikt

A Bayern ellen az első meccsen óvatos játék ment, nem lett kiküldve a csapat padlógázzal előre. Én úgy éreztem, hogy Klopp nem akart nagy adok-kapokot, tartalékolni akart az erővel a bajnokságra, akkor még sok volt hátra és nem tűnt ennyire veszett ügynek, mint most. Egyébként meg nyerni lehetett volna, csak kimaradtak a helyzetek.

[ Szerkesztve ]

(#121839) KisTücsök válasza Citroware (#121838) üzenetére


KisTücsök
addikt

Bruh ne ronts már el mindent.

Komolyan tökre örültem a Poolnak, de ahogy egyre többet olvasok tőled, egyre jobban megy el a kedvem.

:DDD :DDD

(#121840) Napfénysüti válasza KisTücsök (#121839) üzenetére

:DDD ;] :DDD

Més que un club!

(#121841) Datsyuk válasza fa4hu (#121830) üzenetére


Datsyuk
aktív tag

Sajnálom de ezt kommentet sehova se tudom tenni. Ebben semmi sportszerűtlen nem volt. Ez a szurkolók feladata. Mit csináljanak? Támogassák az ellenfél csapatát? Pont az ilyen nyomás segíti a hazai csapatot. Respect!

(#121842) mephi666 válasza Datsyuk (#121841) üzenetére


mephi666
nagyúr

ynwa helyett a barca himnuszát kellett volna végig énekelniük? :DDD

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#121843) NyxNyxNyx válasza Datsyuk (#121841) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Én nem is érzékeltem, hogy olyan brutális lett volna. suarezt és Coutinho-t fütyülték erősen, a többieket csak átlagosan. Furcsa nekem ez a hsz, mert ahogy én érzékeltem, pont hogy a mediterránabb országokra jellemző jobban a fütyülés.

Az angolokra ami jellemző, (és imádom) az az ellenfél hangos "kiröhögése" amikor elszúrnak valamit.

Mai meccsel kapcsolatban most úgy érzem nyerni fog a Spurs. Általában negatívan látom a jövőt, de most nem valamiért.

[ Szerkesztve ]

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#121844) Citroware válasza NyxNyxNyx (#121843) üzenetére


Citroware
addikt

Ha számít bármit is a véleményem, én nem látom ennyire pozitívan ezt a jövőt számodra. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#121845) mephi666 válasza NyxNyxNyx (#121843) üzenetére


mephi666
nagyúr

erre az 1 meccsre kapják össze magukat és hozzanak össze egy 1-2-t :D ...utána 3 hét múlva meg a pool gyalulja le őket... ajax szerintem sokkal keményebb ellenfél lenne a döntőben, annyi meglepetést okoztak már ebben a szezonban

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#121846) KisTücsök


KisTücsök
addikt

DeathAdder amúgy detoxon van? ;]

(#121847) NyxNyxNyx válasza mephi666 (#121845) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Mindkettő Pool elleni meccse a Tottenhamnek szoros volt. Persze ők lennének az esélyesek, meg unalmasabb lenne a döntő a semlegesen nézők számára. Az a tippem, hogy angol döntő Pool győzelemmel.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#121848) Cs1csó válasza KisTücsök (#121846) üzenetére


Cs1csó
félisten

Már több mint 2 órája nem volt belépve. :Y

(#121849) Citroware válasza NyxNyxNyx (#121847) üzenetére


Citroware
addikt

Szerintem az Ajax megy tovább és nem tudom, ki nyeri a döntőt, de szerintem nem olyan toronymagas favorit a Liverpool, mint azt sokan gondolják. Mindig mindenki lebecsüli az Ajaxot.

[ Szerkesztve ]

(#121850) mephi666 válasza Citroware (#121849) üzenetére


mephi666
nagyúr

én nem: félek, hogy ajax ellen teljesen 3esély lenne a döntő, minimális gólkülönbséggel, vagy hosszabbítással, esetleg 11esekkel a végén... tottenham ellen pedig egy 3:0-t is simán el tudnék képzelni :K

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.