Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#108805) paatrick válasza szami777 (#108800) üzenetére


paatrick
őstag

Mondjuk én nagyon radikális edző lennék. Aki már nyert VB-t az kb be se nevezném. Egy 30+-os játékos ha már megnyert mindent a háta közepére nem kívánja már ezt. Ott volt a sok német, az öregek mind enerváltak, a fiatalok Brandt, Werner meg küzdöttek, nekik még van miért. Mondom ezt úgy hogy Wernernek nem sok értelmes megmozdulása volt de végig küzdött akart.

Emellett ott volt Özil aki csütörtökön hazautazott, vasárnap már indult nyaralni, most meg a tengerparti képeket posztolja a barátnőjével. Akkor baromira meghatotta a dolog.

Tegnap meg asszem Piqué nyilatkozott a meccs után, aki annyival elintézte a meccset hogy, "2 jó csapat összecsapása volt, most nem mi nyertünk, de tovább jutottunk mint 4 éve, majd 4 év múlva folytatjuk megint". Szóval őt se hatotta meg annyira hogy összehozott egy büntetőt amin kb elment a meccs.

Emellett a legfőbb baja a VB-nek az előbb mások által írt leértékelődése. Klubfoci sokkal előbbre van már presztízsben. Amúgy is a topjátékosok jönnek 40-50-60 meccsről, most itt vannak, VB után még nyomnak egy ázsiai, amerikai népszerűsítő túrát, visszajönnek és kezdődik a bajnokság. Túl sok ez nekik, nem csoda hogy befásulnak.

[ Szerkesztve ]

6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.