Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#106981) Peterhappy


Peterhappy
őstag

Ez a meccs eddig harmatos. Portugál-Marokkó meccset kb. a tizedik perctől néztem-nézegettem, így lemaradtam a gólról, normálisan a második félidőt láttam. Kis túlzással egykapuztak a marokkóiak, CR7 két combvillantós-sorfalbabombázós szabadrúgáson kívül csak hisztizett. Volt egy tizigyanús esete neki is, kapott egy picit, de olyan rossz ütemben és annyira látványosan domborított utána, hogy erre még Kassai se fújt volna semmit. SOKKAL jobbak voltak a marokkóiak és baromira megérdemelték volna minimum az egyenlítő gólt. Ha azt mondom, legalább három gólt találhattak volna a második félidőben, keveset mondtam.

Így, hogy még csak a csoportmeccsek 38,5416' százaléka ment le, talán korai kijelenteni, de első nekifutásra a nagyok döcögése mellett ami szembetűnő, a kisebb csapatok rossz helyzetkihasználása. A nyitómeccset leszámítva igazán egyenlőtlen meccs nem is jut eszembe (nem láttam mindet) és csak ma is, mind a szaúdiak, mind a marokkóiak bőven-bőven megszórhatták(!) volna nevesebb ellenfelüket.
Így a másik, ami kvázi ebből is következtethető, hogy nagyítóval is alig találni stabil lábakon álló, hibamentes védelmet.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.