Hirdetés

2019. december 7., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-02-06 22:59:41

LOGOUT.hu

Ez a nem hivatalos Synology fórum olyan napi használattal kapcsolatos kérdéseknek, amiknek egyszerűbbnek találtam létrehozni egy fórumot itt a PH!-n, mintsem a hivatalos fórum válaszaira várni. Azért indítottam ezt a topikot, mert szerintem vannak sokan, akik Synology NAS-t vettek, szeretnék használni, de nincs termékregisztrációjuk és/vagy ott nem kaptak megfelelő, kielégítő választ a kérdéseikre és (még) nem tudják, hogy van beépített használat utasítás a DSM-en belül. :)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22974) kaviat


kaviat
(tag)

3 db 5 T-s red van nálam raid5-ben és mellette egy ősrégi 1 T-s nem red wd. utóbbira a következő jelentést kapom a havi diszkjelentésbe :

Lemez 4:
Lemez-újracsatlakozások száma 219
Hibás szektorok száma 1035
Lemez-újraazonosítások száma 0

de ezeket az értékeket kaptam egy hónappal ezelött is, úgye jól gondolom, hogy egy hónap alatt nem volt plusz hibás szektor és újracsatlakozás? kb 2 hónapja van benne az 1 T-s lemez, éles adatokat nem mertem még rápakolni, illetve most már nem is fogok. ezek az értékek mennyire parák?

/a dolog csak elméleti kérdés, már úton van a negyedik 5 T-s red, amint megjön ugrik ki az 1T-s és pattintom a raid5-be az újjat (aztán építgetheti újra a raid-et ameddig csak akarja, időm mint a tenger).

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.