Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#93146) travis84


travis84
csendes tag

Tavasszal lejárt a hűség a Telekomos hármas (tv-net-telefon) csomagunknál, azóta egyfolytában hívogattak, hogy kössük át, hosszabbítsuk hűséget, mert már kifutott csomagok vannak benne, és sokkal jobban járunk. Régebben Netmánia M csomag volt (20/1), és mondtuk is, hogy lehetne gyorsabb, főleg a feltöltés terén. Október közepén ajánlottak jóval jobb csomagot, Sat TV helyett IPTV-t, gyorsabb netet ígértek, olcsóbb telefont. Így hát belementünk. Az IPTV azóta 3-szor halt meg, és kellett betelefonálni, az IPTV miatt a régi TP-Link ADSL+ modemet lecserélték a sajátjukra, és mondták ne is nyúljunk hozzá. Nos ennek a hatótávolsága fele a TP-Linknek.

Az új net Otthoni Start lett, amely 30/5 Mbit/s-ot ígér. Ez így tök jó, de ez a valóságban kb. 10-11 Mbit/s-os letöltés, és 0,7-0,8 Mbit/s-os !! feltöltési sebesség. Nos ez elég gyatra, ennél már akár egy mobilnet is jobb lenne. Sajnos más szolgáltató itt nálunk nincs, és erre a szolgáltatás csomagra pedig 1 évet köttettek velünk. Megnéztem a szerződésben, hogy a garantált feltöltési sebesség 0.25 Mbit/s ! Elég elszomorító. Szerintetek van esély ennél nagyobb feltöltésre? Mi lehet a hiba? Vagy most meg kell várni a hűség lejáratát, és csak utána lehet esetleg váltani? Pénzkidobásnak érzem a 6000 Forintot erre a netre...

Még valami: először a telefonban Otthoni Internet 50-et mondtak, mert hogy az milyen jó és gyors. Mikor kijött a fószer szerelni az IPTV-t, mondta, hogy 50-es netet nem érdemes kötni, mert nem lesz annyi. Ezért lett 30-as kötve, pedig az 50-esben legalább a garantált feltöltés 1Mbit/s lett volna, és mivel ezt nem teljesítik bonthattunk volna szerződést.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.