Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#92828) elekreg válasza szabogabor10 (#92676) üzenetére


elekreg
tag

Ma délután jött az e-mail, hogy november 17 - 19. között Telekom Black Friday, mennyi esélyt látsz rá, hogy nem egész 3 nap alatt változni fog a helyzet?
Én holnapig, vagy maximum csütörtökig várok, hogy legalább akkor ne kérjen a 20 éves, arany/platina kiemeltségű előfizetésre (mind a kettővel próbáltam) előleget a rendszer, ha nem részletre vásárolok és nem is a legnagyobb díjcsomagokkal, tehát nem 0 Ft-ért vennék készüléket, hanem a telefon listaárának (ami közel 300000 Ft - ez is egy külön történet, hogy a Mate 10 Pro eredeti árához hozzáadták az ajándék kamera árát, máshol ilyen nincs!) a felénél is többet (~150000 Ft-ot) kifizetnék egy összegben átvételkor. Igen, erre is kér még pluszban előleget, aminek a kifizetése nem okozna ugyan problémát anyagilag (akár a készülék teljes árának kifizetése sem), de ez már elvi kérdés, nem fizetem ki a plus előleget!
Amennyiben ezt sem sikerül megoldaniuk, úgy nincs miért hűséget aláírnom, hanem megveszem a készüléket máshol, kifizetem a teljes árát, cserébe hiába részesítettem eddig előnyben a privát Telekomos előfizetésem (mert technikailag jobbnak tartom a többi szolgáltatóénál), szépen visszalépek azon sokkal olcsóbb díjcsomagba és a "céges", másik szolgáltatós előfizetés lesz az elsődlegesen használt, az lesz magasabb díjcsomagba léptetve, bár csak net kell rá több, az eddigi korlátlan Telekomos helyett..
Ahogy számolgattam, a 2 évnyi hűség elmaradása miatt, nagyjából 200000 Ft-ot bukik a Telekom csak ezen az előfizetésemen az olcsóbb díjcsomag miatt és még örüljenek, hogy nem számhordozok máshová, mert ha így haladnak, akkor erősen elgondolkodom azon is, 5 előfizetés van a fiókban, abból 4 nem hűséges jelenleg, tehát máris vihető másik szolgáltatóhoz, az a maradék egy pedig mehet a legolcsóbb hang + net konstrukcióban (nem a legolcsóbbon van jelenleg), mert tarifára nincs hűség, csak az előfizetésre, talán egy év körül kötött még.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.