Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8845) 1430 válasza rongaucho (#8832) üzenetére


1430
senior tag

Csak hogy egyértelmű legyen: Domino-ból való átváltáskor azon az áron kapsz készüléket, mint meglévő előfizetők készülékváltáskor. Szóval pont annyival lesz drágább ilyenkor is a készülék, mint készülékváltásnál (az új előfizetéses árhoz képest). Az változott áprilistól, hogy már nem kell trükközni a Domino-ra váltással, mehet egyből készülékváltással is a vásárlás.

A kapcsolatpontos dologhoz annyit tudok hozzátenni, hogy egyedi problémákkal nem lehet mit kezdeni a fórumban. Ha felvették a panaszt (illetve megírtad), akkor 30 napon belül írásban kapsz választ. Hiába telefonálsz be, megsürgetni nem lehet.

A pontbeváltáshoz meg annyit, hogy csak olyan számoknál tudod beváltani a pontokat (a Telekom szintű regisztrációd esetén is), ahol van legalább aranykártyád. Tehát az alapszintű számodnál, ahol most készüléket váltanál, nem fog menni a pontbeszámítás. Fejből úgy emlékszem, hogy a flottás előfizetések lojalitás szerződéstípusa olyan, hogy bár pontot nem gyűjtenek, de a pontbeváltás lehetséges (korábbi díjcsomaggal gyűjtött pontok, illetve a Kapcsolat Program regisztrációban más szerződéseken gyűjtött pontok válthatók be ilyenkor). Tehát ha jóváírják a prémium kártyádra a 10 ezer pontot, azt az arany szintű T-Mobile előfizetéseden is felhasználhatod, nem csak az arany szintű T-Home-on.

tjb007
"Ténylegesen korlátlan mobilnet egyik hazai szolgáltatónál sincs, a T-Mobile -nál meg sosem volt."
De volt. 3 hónapig, utána havi kb 80 GB-ot lehetett korlátozásmentesen kisajtolni a csomagból, végül meg is szűnt a korlátlan opció. Mikor bevezették a 20 GB/hét korlátot, sorra jöttek a "reklamálók", és ilyenkor kíváncsiságból megnéztem a korábbi számlában a forgalmat. A csúcs - amivel én találkoztam - valamivel több mint 300 GB-os forgalom volt egy hónap alatt.

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.