Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9601) sifarr válasza Totheground (#9587) üzenetére


sifarr
senior tag

Ha az előfizetésed 2010. július 1-e előtti (és már akkor volt net csomag is a számodon), akkor a T-nek aktiválnia kellett a számodra egy EU-s limit szolgáltatást.
Lásd limt

Tehát, ha EU országban voltál és korábban nem kapcsoltad ki ezt a limit szolgáltatást, akkor kizárt egy ekkora számlát csinálni.

Persze, ha nem EU-s ország volt, ha 2010. július után rendeltél netet, ha kikapcsoltad ezt a limitet, akkor ... részvétem. :O

(#9602) Totheground válasza sifarr (#9601) üzenetére


Totheground
addikt

EUn kívül voltam. :D

Na, majd holnap okosabb leszek aztán írok, hogy mi volt.

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#9603) blueye válasza robbie000 (#9600) üzenetére


blueye
veterán

(#9604) napocska2


napocska2
senior tag

Sziasztok!
Nyaralásra (Balcsi) kellene nekünk mobilnet (enyhén kocka család vagyunk :DDD), de nem vagyok járatos ebben a feltöltőkártyás témában. Évekig elvoltunk a Winettou-val, de tavaly sajnos alig-alig működött. :O
Két megoldás között vacilláltam, de időközben elvetettem a t-mobile előfizus telefonomra Go!Net valami és azon keresztül netezni a notebookomon felállást, mert egyrészt csak két hétről van szó, másrészt meg állítólag nem nagyon használ a telefon aksijának, az enyém egyébként is eléggé melegedős fajta.
Így aztán marad a Dominós mobilnet, csak az nem tiszta teljesen, hogy ha most vesszük az USB-s modemet is, akkor csak a Domino Web díjszabást lehet választani? Mert a Domino RelaxNet M nekem szimpatikusabb lenne a 3GB-al (annyival talán beérnék :D).
Egyébként számomra a hirdetése sem egyértelmű. :F Az 1 GB leforgalmazhatóság a feltüntetett kezdőegyenlegen felül van, vagy éppen azt takarja? És a 30 napos ciklus ugye az aktiválástól számít, nem naptári napokról van szó?
Minden tanácsot szívesen veszek ezzel kapcsolatban!

(#9605) dedike válasza napocska2 (#9604) üzenetére


dedike
addikt

Választhatod a Domino webet is, meg a Domino RelaxNet M-et is! A Domino Netről itt tudsz tájékozódni! ;)

Az 1 GB leforgalmazhatóság a feltüntetett kezdőegyenlegen felül van, vagy éppen azt takarja?

Ez ajándék, aktiválástól egy hétig használható fel! :K

Véleményem szerint a RelaxNet olcsóbb, ha nem szükséges a teljes sávszél, jobban megéri. Ha türelmetlenek vagytok, akkor Domino Web... :)

Jó szerencsét!

(#9606) woolwich


woolwich
tag

Üdv.

Bő egy éve vettem egy N97 minit a T-nél aminek a szoftvere egyre inkább haldoklik. Gondoltam egy szoftverfrissítés segíthet ezen. Nokia honlapjáról leszedtem a programot, telefont rácsatlakoztattam a gépre, program indít, felismeri a telót majd jön az üzenet: az ön készülékén a legújabb támogatott szoftver található vagy a szolgáltató még nem hagyta jóvá a frissítést. Egyből megyek a T-mobile honlapjára ahol szoftverfrissítés menü alatt csak egy a Nokia honlapjára irányító link van...
Újabb verzió már pedig biztosan van, mivel egyik ismerősöm összekarcolta az N97 minijének a kijelzőjét és a szervizben a javítás mellett egy új verziójú szoftvert is raktak rá.
Az lenne a kérdésem, hogy mi ilyenkor a teendő? :F

(#9607) blueye válasza woolwich (#9606) üzenetére


blueye
veterán

"vagy a szolgáltató még nem hagyta jóvá a frissítést." valószínűleg ez a helyzet, de én a helyedben a telefon topic-jában tenném fel a kérdést: [link]

(#9608) napocska2 válasza dedike (#9605) üzenetére


napocska2
senior tag

Nagyon köszönöm az infókat! :R
Akkor ezek szerint lesz eldorbézolni való 1 GB az első hétre, 0,5 GB = 1990 Ft meg az aktiválástól számított 30 napra. Ha rágondolok, hogy régen 1GB-s netünk volt és nemigen csúsztunk ki belőle, akkor takarékosan használva akár elég is lehet a nyaralás idejére. :)
A következő feltöltéskor (jövő nyáron :DDD) majd ráérünk RelaxNetre váltani.

(#9609) blueye válasza napocska2 (#9608) üzenetére


blueye
veterán

Ha letiltod a képek letöltését biztosan belefértek.

(#9610) dedike válasza blueye (#9609) üzenetére


dedike
addikt

Mondjuk én most az SGS II-nél kapaszkodom, hogy beleférjek az 500 megába... :B

Jó szerencsét!

(#9611) blueye válasza dedike (#9610) üzenetére


blueye
veterán

Opera Mini, képek nélkül a megoldás, nem?

(#9612) dedike válasza blueye (#9611) üzenetére


dedike
addikt

Nem szeretek képek nélkül..., különben igen! :D

Jó szerencsét!

(#9613) 1430 válasza napocska2 (#9608) üzenetére


1430
senior tag

Én csak annyiban javítanám dedike hozzászólását, hogy a Domino Web kártya, amit kapsz a Domino csomaghoz, csak Domino Web csomaggal használható, tehát később sem tudsz majd Domino RelaxNet M-re váltani, mert az (jelenleg) csak a hang alapú Domino díjcsomagokra érhető el... Alternatív megoldás, hogy veszel majd egy hang alapú Domino SIM-et (alapesetben 4050 Ft és 2700 lebeszélhető, de vehetsz Quick-et is), és arra aktiválsz majd RelaxNet-et és azt teszed a Stick-be.

Viszont ha az első hét letelik vagy előbb elhasználod az ajándék 1GB-ot, akkor az 1990 Ft-os kezdőegyenlegből kijön 500 MB adatforgalom (3 sáv). Ha ez nem elég, tölteni kell az egyenlegre, hogy levonódhasson a 4. sáv is vagy akár több is.

Amúgy a Domino Web-et úgy szoktam jellemezni az ügyfeleknek, hogy:
1.) Ez egy 30 napra 9990 Ft-ért 10GB-os csomag, amit nem egyszerre adunk oda, hanem 10 részletben, és csak akkor kapja meg a következő részletet (miután az előző elfogyott), ha rendelkezésére áll annak összege az egyenlegén.
2.) Ha mind a 10 GB-ot elhasználod, akkor kényszerszünet a 30. nap végéig.
3.) Ha nem használod fel az összes sávot (10GB-ot) 30 nap alatt, akkor a 30. nap végén a rendszer visszadob a startvonalra (0. sáv).
4.) Ha hónapokid nem használod, nem is lesz levonás, mert a 0. sávnak nincs díja.
5.) Függetlenül attól hogy nem használod a csomagot, 30 naponként visszadob a rendszer a startvonalra (0. sáv). Ez azt jelenti, ha egyszer eszedbe jut, hogy szükséged lenne a hozzáférésre, és elkezdesz forgalmazni, elindul az első sáv (490 Ft-ért 100 MB), és ha ezt a 30. napon teszed, a nap végén (na jó... másnap 0 óra 15 perckor) már vissza is dob a startvonalra. Ez nyilván akkor kellemetlen, ha pont belekezdesz egy új sávba (egy nagyobba), amit alig használsz, és pont végetér a 30 napos ciklus, így elveszi a rendszer a keretedet és kezdheted az 1. sávtól.
6.) Az aktuális sávot és annak hátralévő adatkeretét és felhasználási határidejét valamint a Forint egyenlegedet nyomon követheted a My T-Mobile-ban (a Domino Web kártya jelszava alapesetben a PUK1-es kód első 5 számjegye), de SMS-ben is kapsz tájékoztatást a sávok felhasználásáról.

szerk.: Még egy fontos megjegyzés, az ajándék 1GB első hete az értékesítéskor indul, tehát ha üzletben veszed, akkor a vásárláskor, ha pedig a WebShopon, akkor a csomag "összeállításakor". Utóbbi azt jelenti, hogy ha pénteken teszik össze a rendelésed és adják át a DHL-nek szállításra, akkor csak hétfőn kapod meg, de addigra letelt 3 nap az 1 hétből. A legpraktikusabb, ha valami Hipermarketben veszed. Például a tegnap esti ügyfelem a Cora-ban vette 4990 Ft-ért (!) és a nyaralás elején aktiváltatod (szóbeli szerződéskötés), mert akkor onnantól indul az 1 hét. Bár ez utóbbinál tekintettel kell lenni arra, hogy 15 napon belül vissza kell küldened egy kódot, amit az állandó címre postázunk, ellenkező esetben korlátozásra kerül a SIM, amit csak üzletben oldanak fel (esetleg bemész a nyaralás alatt egy közeli üzletbe, és kiiktatják a kódvisszaküldést, ha bemutatod a személyid), Jaj de körülményes... :DDD

[ Szerkesztve ]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#9614) metaxa92


metaxa92
csendes tag

előfizus kártyát aktiválni kell,vagy csak rosszul tettem be a tabletbe?

(#9615) napocska2 válasza 1430 (#9613) üzenetére


napocska2
senior tag

Húúú, kimerítő felvilágosítást kaptam tőled, köszönöm szépen!
Mivel holnap indulunk, így a webes rendelés már kiesett a kosárból, marad az üzlet. Remélem a boglári T-s üzletben ben lesz ilyen kütyü, mert akkor nem rohanok ma megvenni. Sajna nagyobb hipermarketek nem nagyon esnek útba max. Tesco, de majd észben tartom, hogy megállítsam a zuram, ha látok reklámtáblát. :DDD
Jó lesz nekünk ez a Domino WEB, sima Domino kártyára nem nagyon van szükségünk, mivel mindhármunknak van előfizetése, le sem tudnánk beszélni. :)
Még 1x nagyon köszi! :R

(#9616) blueye válasza metaxa92 (#9614) üzenetére


blueye
veterán

Szvsz rosszul tetted be, de miért nem nézed meg???? :)

(#9617) metaxa92 válasza blueye (#9616) üzenetére


metaxa92
csendes tag

Megtaláltam már.. Huawei tablet,egy kis papírt kell tenni a Sim alá,hogy érzékelje..
Remélem most,hogy be akarom tenni a másik Simet,már azt is érzékelni fogja :P

(#9618) csabi94


csabi94
őstag

sziasztok!
szeretnék mobilinternetet a telefonomra, de anyum vállalkozó és üzleti díjcsomagunk van.
azt mondja az autómata, hogy ezek a netcsomagok amiket felsorol (1430), nem érhetők el üzleti díjcsomaggal rendelkezőknek.
nem tudjátok hogy akkor én hogyan tudnék netezni, mik a lehetőségeim és mennyibe kerül? 100 megás csomag kellene mert itthon van wifi.
kösz a válaszokat előre is. :)
üdv: Csabi

(#9619) manchester85


manchester85
addikt

Sziasztok!

Ugye jól tudom, hogy 18 hónap után csak akkor lehet egyéb költség nélkül hosszabbítani, ha nincs tarifahűsége az embernek? Mert mikor én érdeklődtem, hogy mikor tudnék hosszabbítani (ikon 200, iPhone 3G) akkor azt mondták több helyen is, hogy csak a 2 év leteltével, egyéb esetben ugyanis X összeggel többe fog kerülni a telefon. Erre most itt írja egy gyerek egy másik topikban, hogy ő ikon 200-zal, 18 hónap után hosszabbított, és semmi egyéb költsége nem volt, részletre vette a telefont. Hogy a frászba van ez akkor?

[ Szerkesztve ]

i6 Silver

(#9620) woolwich válasza blueye (#9607) üzenetére


woolwich
tag

Ahogy már írtam, ismerősömnek is N97 minije van, szintén T-nél és neki a szervizben felrakták az új szoftvert, tehát elvileg már jóváhagyta a T-mobile is. :F

(#9621) metaxa92 válasza metaxa92 (#9617) üzenetére


metaxa92
csendes tag

Nem érzékeli..

(#9622) mclaren777


mclaren777
senior tag

Sziasztok!

Van egy kb 8-9 éve használatban levő T-s (akkor ugye még Westel) SIM kártyám és érdekelne, van-e valamilyen hiányossága a mai T-s kártyákhoz képest? (pl. igaz hogy a mai okostelóknak csökkenti a készenléti idejét, stb.?)
Illetve ha van, mennyibe kerülne egy csere úgy, hogy közben megmarad a számom?

Köszönöm előre is! :R

[ Szerkesztve ]

(#9623) djculture válasza mclaren777 (#9622) üzenetére


djculture
félisten

Azt már használni se tudod a mostani telókba ha 5voltos,

(#9624) dedike válasza djculture (#9623) üzenetére


dedike
addikt

Az én kártyám 2000-es, s csodálatosan működik a telefonomban... :U

Jó szerencsét!

(#9626) 1430 válasza manchester85 (#9619) üzenetére


1430
senior tag

Igen, 18 hónapnyi hűség letelte után lehet tarifahűség ellenére is hosszabbítani, de újabb iPhone vásárlásakor ugyanolyan vagy nagyobb tarifacsoportra kell hűséget vállalni, illetve ha abban az átmeneti időszakban szegnéd meg a szerződést, mikor még a régi tarifahűség is él, akkor mindkét tarifakötbér esedékessé válna (készülékkötbérből csak az újabb).

csabi94
Szerintem csak az a baj, hogy ilyen speciális díjcsomaggal nem használhatóak az önkiszolgáló felületek. Telefonszám és jelszó ellenében ügyintéző bekapcsolhatja neked a Go!Net M-et.

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#9627) manchester85 válasza 1430 (#9626) üzenetére


manchester85
addikt

Ezt most nem értem, lehet már fáradt vagyok. Hogyhogy a régi tarifahűség is él? Hát az megegyezik a hűségnyilatkozat idejével, tehát ha 18 hónap után hosszabbít valaki, akkor még fél éve van a tarifahűségből is, nem?

Adott egy ikon 200 csomag, iPhone-nal, 2 év hűséggel. 18 hónap után tudok bárminemű költségtől mentesen hosszabbítani szintén ikon 200 csomaggal? Kb. 100 helyen megkérdeztem már, T pontokban, ügyfélszolgálaton, stb, és rendre kétféle választ kaptam:

A. igen, de drágább lesz a készülék valamivel, mintha 24 hónap után írnék alá

B. igen, de a tarifahűség miatt kötbért kell fizetni, hisz csak ha "sima" előfizum lenne, akkor tudnék simán aláírni 18 hónap után. (Egyébként lényegében ez az "A"-val majdnem megegyező elmélet.)

C. Aláírsz ugyanarra, és annyiért kapod a telefont 18 hónap után, mintha 24 hónap után vennéd. (Ezt olvastam ma az iPhone topikban, ahol két user is ezt a verziót támasztotta alá. A vicc az, hogy én is "C"-ről indultam, majd kb. jó 1 éve az "A" és a "B" tudatában vagyok. Szóval jó lenne most már tisztán látni. Válaszodat és türelmedet előre is köszi. :)

[ Szerkesztve ]

i6 Silver

(#9628) 1430 válasza manchester85 (#9627) üzenetére


1430
senior tag

Előrehozott készülékváltásnál alapeset, hogy többe kerül a készülék, mintha letelt volna a hűség. Ez nyilván nem meglepő és a szolgáltató szempontjából érthető. Ez lenne az általad leírt "A" verzió.

Az iPhone viszont egy külön "állatfaj", külön árlista van rá, és ha jól emlékszem - mivel nem sűrűn nyitom meg a készülékváltási árlistákat -, nem vitték túlzásba az iPhone készülékváltási árkedvezményt, azt sem tartom kizártnak, hogy ugyanannyiba kerül (lehet még előrehozottan is), mint az új előfizetéses árak.

Ugyanakkor egy fejlesztésnek köszönhetően áprilistól némileg változtak a készülékváltási szabályok, és többek között már nem jelent problémát, hogy előrehozott iPhone készülékváltásnál a régi és az új tarifahűség párhuzamosan éljen, míg le nem jár a régi (ez az időszak ugyebár legfeljebb 6 hónap lehet). Node hogy a régi tarifahűség ne sérüljön, ezért csak ugyanarra vagy nagyobb tarifacsoportra lehet szerződni.

Az előző két bekezdés tulajdonképpen az általad leírt "C" verzió, amit iPhone esetében elképzelhetőnek tartok. Igazából a kérdés itt most az, hogy ugyanannyi lenne e számodra újabb 2 éves Ikon 200 hűséggel az új iPhone, mintha letelt volna már a teljes hűséged, de ezt telefonszám és jelszó ellenében tudják megmondani.

Végül a "B" verziót kizárnám (kötbért biztos nem kell fizetned, az csak tavaly év végéig volt, miután bejött a 4-es).

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#9629) manchester85 válasza 1430 (#9628) üzenetére


manchester85
addikt

Köszi. Igazából már nem aktuális, mert átváltottam like-ra, csak lehet, hogy már rég aláírtam volna így. Na mind1, akkor ezekszerint ez mostanában változott, ez jó hír a jövőre nézve.

i6 Silver

(#9630) zaba


zaba
tag

Dominó Aktívról szeretnék Eco díjcsomagra váltani.

Két kérdés:
Megéri-e egyáltalán, ha az 5000 Ft feltöltésem is kb. 3 havonta fogy el? (Aranykártyám miatt a feltöltéseim után 500 Ft bónuszt kapok, így a 3x1890=5670 közel ugyanaz az összeg.)
Megtarthatom-e a Dominós számomat, ha webshopon keresztül rendelem meg az előfizetést?

[ Szerkesztve ]

Red meat can kill ya'. Enjoy!

(#9631) g0dl


g0dl
addikt

Nem tudjátok véletlenül az antennák elhelyezkedését meg lehet-e valahonnan tudni? (térkép, googlemaps stb.)
Mobilnethez kéne, hogy az antennát jól tudjam elhelyezni. (androidra van egy antennas nevű program, az megmutatja most éppen merre van amelyikhez kapcsolódva vagyok, ebből gondolom, hogy ez nem teljesen titkos adat)

[ Szerkesztve ]

(#9632) manchester85


manchester85
addikt

Na, most már jó lenne tiszta vizet önteni a pohárba. Kedves 1430, erre adj légy szíves valamiféle magyarázatot, mert szeretnék tisztán látni, de így meg vagyok lőve:

Nincs extra költség

Nincs extra költség

Neki sincs

Ismét kifejti

Operátorral folytatott beszélgetésem

Ennyire nehéz kérdés ez még cégen belül is? És most tényleg nem a kötekedés vezérel, nagyon is aktuális lett volna számomra a téma, de hát össze-vissza beszél mindenki.

i6 Silver

(#9633) Tappancs2001


Tappancs2001
senior tag

Sziasztok! Az előző készülékváltásomra kötött 2 éves hűségidő 2011. november közepén jár le, azonban már a jövő hónapban szeretnék készülékváltást bonyolítani (Nokia N8 telefonra). Jelenleg MM S díjcsomagom van, így 25000 Ft lenne a kezdőrészlet. Arra van lehetőség, hogy Go net M 2 év hűséggel + másik díjcsomag eszközöljem a készülékváltást, mivel így a kezdőrészlet 16000 Ft körüli lenne? Új díjcsomagnak a Mix-et választanám. Előre is köszi a segítséget. A rendelés webshopon keresztül történne. Üdv

(#9634) TooN


TooN
aktív tag

Sziasztok!

A "T"-nél ha azt jelzi a honlap, hogy a C7 Nokia van bordó/barna színben is, akkor az mindig, minden boltban van, vagy azért nem ennyire egyszerű a helyzet?

...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...

(#9635) Mercutio_ válasza manchester85 (#9629) üzenetére


Mercutio_
félisten

IKON-ról like-ra váltottál?
Azt meg hogy?:)

"A díjcsomag kizárólag új előfizetésként (akár számhordozással) vagy Dominó előfizetésről számlás előfizetésre való áttérés esetén igényelhető"

[ Szerkesztve ]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#9636) manchester85 válasza Mercutio_ (#9635) üzenetére


manchester85
addikt

Nem mindent kell szó szerint értelmezni. :) Korábban ikon-om volt, most like-om van, ennyi az egész:)

i6 Silver

(#9637) Lirion válasza TooN (#9634) üzenetére


Lirion
addikt

Szerintem bolttól függ, hogy van-e készleten. Nekem így logikus.

Egyébként vkinek nincs vmi belsős infója, hogy N8 árcsökkenés várható-e rövid időn belül? :D

[ Szerkesztve ]

(#9638) oggy71


oggy71
tag

Az ennyolctól engem is az ára tart vissza jelenleg.
Talán ha kicsit mérséklődne, mondjuk a köv. hónap elejével.., meg nemsokára itt az N9, igaz az megint más kategória, op. rendszer stb., így biztos megcsípi a 120-130-at.

(#9639) TooN válasza Lirion (#9637) üzenetére


TooN
aktív tag

Köszi!

Akkor marad a boltok hívogatása, amikor aktuálissá válik!

köszi az infót!

...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...

(#9640) tjb007 válasza Lirion (#9637) üzenetére


tjb007
nagyúr

Pár ezer forinttal bármikor eshet az ára (ez speciel az összes telefonra érvényes), nagy áresésre (mostanában) nem kell számítani.

(#9641) Mercutio_ válasza manchester85 (#9636) üzenetére


Mercutio_
félisten

Értem, csak azt írtad, hogy még van hátra a 2 év hűségből.
Én meg eddig úgy tudtam, hogy csomagot váltani csak azonos, vagy drágább csomagra lehet hűségidő alatt...

[ Szerkesztve ]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#9642) tjb007 válasza Mercutio_ (#9641) üzenetére


tjb007
nagyúr

Ez csak tarifahűség esetén érvényes.

(#9643) manchester85 válasza Mercutio_ (#9641) üzenetére


manchester85
addikt

Nem írtam ilyet.:) Csak érdeklődtem, hogy mi a helyzet, ha még lenne, stb. Mert anno pont azért nem írtam alá, mert azt mondták, így drágább lesz a készülék. Mikor meg már lejárt (júniusban), inkább felmondtam az egészet. Erre most meg olyanokat írnak egyesek, hogy nekik nem került többe. Így jött elő most ez.

i6 Silver

(#9644) Mercutio_ válasza tjb007 (#9642) üzenetére


Mercutio_
félisten

Jah, hogy már külön van választva a szolgáltató és a tarifamegtartás? :R

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#9645) 1430 válasza manchester85 (#9632) üzenetére


1430
senior tag

Nézd, ha ennyien állítják, hogy unyan annyiba kerül az iPhone készülékváltással (sőt előrehozott készülékváltással is), mint új előfizetéssel, akkor valószínűleg igaz.

Viszont utána néztem, és helyesbíteném a tegnap leírtakat annyiban, hogy ha tarifahűséged van és 18 hónap után előrehozottan veszel új iPhone-t, akkor megveheted tarifahűség nélkül vagy kisebb tarifahűséggel is, de mivel a régi tarifahűség annak lejáratáig érvényben marad (az újjal párhuzamosan), tartanod kell a magasabb tarifát (tehát nem kötelező ugyanolyan vagy magasabb tarifára szerződnöd).

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#9646) 1430


1430
senior tag

Tappancs2001
Alapvetően működhet az egyéb díjcsomag + Go!Net M hűség, de mivel MIX típusú díjcsomagra nem tudsz váltani (MIX típusú = MIX és Fun), valami mást kell keresned, amihez Go!Net is igényelhető (Eco, iWiW, Kaméleon, Relax).

Toon
A boltok hívogatásához csak annyit tennék hozzá, hogy T-Pontot ne hívj! (80-as számok) Azon keresztül üzletet nem érsz el, az Akciók menüpont a 1430 Akciók menüpontba visz, onnan pedig értelem szerűen telefonos ügyintézőt kapcsol, aki nem lát rá a készletre.

zaba
Mi motivál a váltásban? Mi az, ami miatt ez megfordult a fejedben?
Alapvetően neked kell döntened, de vedd figyelembe, hogy a fel nem használt havidíj "elvész" és nem lesz kontroll sem (egyenleg csak díj ellenében kérdezhető le - kivéve My T-Mobile - és az sem tökéletes, mivel nem tartalmazza az ÁFA-t, a havidíjat és a kedvezményeket). Ja és a hívószámkijelzés is 200 Ft/hó! Ha már ennyire kiszámolod (3 x 2090 = 6270 Ft) :DDD

Mellesleg WebShop-on keresztül is jelezheted az igényedet, de készüléket ilyenkor nem tudsz vásárolni (azt csak személyesen). Egyébként ilyenkor ha vállalsz egy "kiegészítő" 2 éves hűséget, akkor az Eco havidíj feletti beszéd és SMS forgalmadból az első évben kaphatsz havi 500 Ft extra jóváírást.

Ha esetleg van olyan ismerősöd, akinek a társkártyása lehetsz, a Fun kedvezőbb lenne, és megmarad a kontroll és az ingyenes egyenleglekérdezés illetve hívószámkijelzés + 40MB net (az 500 Ft havi bónusz viszont nem jár).

[ Szerkesztve ]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#9647) Atti0925


Atti0925
tag

Smsben szeretném lekérdezni,h milyen mobilnet(hány gigás,nem telós,hanem stick) van,lehet?Ha igen,hogyan?

Realme Narzo 30 5G

(#9648) 1430 válasza Atti0925 (#9647) üzenetére


1430
senior tag

G betűt küld a 1730-ra, ha havidíjas mobilinternetet használsz (56 Ft/alkalom). Ha RelaxNet-et használsz, akkor a még felhasználható keretet kapod vissza, régi (túlforgalmazási díjas) csomag esetén a hó elejétől elhasznált keretet.

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#9649) Atti0925 válasza 1430 (#9648) üzenetére


Atti0925
tag

Köszi :R

Realme Narzo 30 5G

(#9650) danmail


danmail
csendes tag

Hali!
Valaki állította már be a like, 3 ingyen hívható telefonszámát 1430-on keresztül?
Azt írják, hogy itt lehet mint önkiszolgáló ügyfélszolgálat, de nagyon nem találok ilyet. Nincs kedvem visszamenni most ezért a t-mobilhoz...
köszi!

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.