Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8832) rongaucho


rongaucho
tag

Sziasztok!

Volna még egy ügyem a T-mobile-val, amiben a tanácsotokat kérném.

Még márciusban részt vettem egy akcióban, amelyben Magyar Telekomos Citibank hitelkártya igénylése ill. azzal 10.000 Ft vásárlás esetén a Magyar Telekom 10.000 Kapcsolat pont jóváírást ígérte az adott vásárlástól számított 60 napon belül.
Én április elejére megkaptam a kártyát, vásároltam is vele 10 ezerért, azóta már eltelt több, mint 60 nap. A pontokat még sem írták jóvá, ezügyben telefonon és e-mailen reklamáltam, de semmilyen érdemi visszajelzést nem kaptam még, csak annyit, hogy majd továbbítják az illetékes ügyosztálynak.

Annyi feltétel volt még az akcióban, hogy egyéni előfizetőnek kell lenni arany vagy platinaszinten. Namost nekem van egy nem arany szintű T-mobiles, egy arany szintű T-mobile-s ill. egy arany szintű T-home-s előfizetésem, ezek regisztrációs szinten "össze is vannak vonva", tehát ha jól gondolom, bármelyik aranyszintű előfizetésemnél jóváírhatnák a pontokat, amit készülélkcserére használhatnék a nem aranyszintű előfizetésemnél is. Annyi még, hogy a T-mobile-s előfizetéseim nem publikus csomagúak, ahol az előfizetések Kapcsolat pontokat nem gyűjtenek, de ez szerintem nem zárhat ki ebből az akcióból (de még ha kizáró ok lenne, akkor is a T-home előfizetésem gyűjt Kapcsolat pontokat)

Szerintetek mit csináljak? Várjam ölbe tett kézzel a választ vagy újra telefonáljak/írjak? Nem tartom méltányosnak, hogy nekem kell egy akció feltételeinek teljesítése után az ígért "jutalomért" könyörögni.

Kedves 1430, tőled különösen is kérem, hogy véleményezd a helyzetet.

Köszönöm!

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.