Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#83924) ForRedGlory válasza enginev3.0 (#83907) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Akkoir leírom a gondomat, de ez lehet hosszú lesz. :U

A gondom pontosan ez a hozzászólásod, vagyis, azt, amit a sorok között olvasni lehet, bár látom páran nem tudnak olvasni.

Számomra ez jött le, ezt írtad:

Tisztában vagyok, hogy mit lehet kezdeni a régi csomagokkal -> azért bementem és megkérdeztem (Őőőőő de miért is!?!) -> nem tetszett a válasz, de miért is tetszett volna, mivel tudtam mi a helyes válasz, ezért faképnél hagytam -> gyorsan az üzlet előtt rákerestem a honlapon a vonatkozó részre -> aztán gondoltam jól beolvasok neki, sorszám nélkül visszamentem ugatni egy sort.

Ez semmivel sem emberségesebb, mint az, ha valaki direkt szopat. Erkölcsileg semmivel sem vagy fentebb, mert viszsamentél és mindenki előtt leugattad. Gondolom meg sem fordult a fejedben, hogy milyen röhejes voltál. Nehezen tudom ezek után elképzelni, hogy normális hangnemben beszéltél vele, de hát ez úgysem derül ki.

Megsúgok valamit. Azt, hogy mit lehet és hogy mit hogy kell kommunikálni rohadtul nem ugyanaz, plána a multiknál... és igen köcsög ügyintéző, mert ő a multi arca, neki kell "átadni" az információt. A Telekom NEM preferálja a régi csomagokkal való értékesítést, ez nyilvánvaló és feltételezem érthető is. Na most, ha a Telekom nem preferálja, akkor szerinted az egyszeri ügyfélszolgálatos mit fog neked mondani? :U Azt, hogy lehet, de a Telekom nem szeretné, meg amúgy sem kapok belőle jutalékot vagy azt, hogy egyszerűen annyit mond, hogy nem lehet. Ha meg mégis értékesít, akkor jól meg fogják vizsgálni, hogy miért, aztán adott esetben mehet magyarázkodni. Perzse te biztosan mindenkinek osztogatnád a telefont, mert bántja az igazságérzetedet.

Senki sem fog olyat tenni, ami neki árthat és a két rossz közül még ez a kisebb. Feltételezem te sem mennél szembe a főnököd kérésének. Azt meg felejtsük el, hogy a vásárló az első, mert ezt nagyon szeretik hangoztatni az emberek, mert bántja az igazságérzetüket. Megúsgom, rophadtul nem érdekel egy multit, hogy van pár ember, akinek nem tetszenek a dolgok... pont úgy elmegy másik szolgáltatóhoz, mint ahogy átjönnek másik szolgáltatótól is a "csalódott" emberek. Ez nem a Máltai Szeretetszolgálat, hanem vadkapitalizmus, amivel lehet "ágálni", de hogy mennyi eneregiát fektet bele az ember, nem mindegy.

Na más most, azzal, hogy te direkt visszamentél kikoktatni az eladót bőven átléptél nálam egy olyan határt.

Akik ott dolgoznak azok is ugyanolyan emberek és ugyanúgy mondhatnak hülységet, mint ahogy te is, meg én is. Szerintem nem kellene sokat keresnem, hogy találjak érdekes dolgokat a fórumon tőled (is), így az erkölcsi magasló nem túl hiteles.

...és egyébként igen, sokszor órák alatt változnak a dolgok főleg ilyen protfólióváltásnál. Fogalmad sincs, hány információt kapnak nap, mint nap és hány információt pontosítanak, módosítanak akár órákon is belül az illetékesek. Nem az ügyintéző tehet róla, ha két nap múlva mást mond, mint amit korábban mondtak. (Ezt csak úgy általánosságban, és nem a sikersztoridra írtam)

Az meg biztos meg sem fordult a fejedben, hogy a honlapon is lehetnek hülyeségek, de ha kiderült volna, hogy tévedsz, akkor visszamész elnézést kérni? :U

Azt meg hagyjuk, hoigy S8-at vettél volna, ha kapsz "jó" ajánlatot, mert finoman szólva is röhejes. Ki az, aki személyesre megy be érdeklődni, amikor megteheti telefonon, ingyen, rögzített hívásban, amire bármikor hivatkozhat? Megmondom. Az, aki valahogy szeretne valamilyen extra kedvezményt kikuncsorogni. Más értelmes magyarázat nincs arra, hogy sorban áll az ember potyára. :U

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.