Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#65695) kali válasza taip (#65692) üzenetére


kali
legenda

ezt csak úgy tudnám elképzelni, hogy két netes kapcsolat is adott, mert ahogy előttem is írták, ha a stick nem lóg a neten, akkor nincs miként elérni, amennyiben csak az az egy netes elérés lenne.
csináltam már olyat kérésre, hogy usb csatival rendelkező, 3g/4g usb stick kezelésére képes és kettős wan tudású routert alkalmaztam, amin az usb stick bekonfigurálva, illetve a router kábelen is kapott netet, így ha a stick leszakadt a szolgáltatóról, akkor a routeren keresztül - a mási net által - tudta táveléréssel menedzselni az illető a dolgot, de ott elég speciális igények voltak, azért kellett bonyolítani és szinte összefűzni a céges mobilinternetet és a privát kábelnetet.
utóbbi hozzászólásodra; amennyiben a stick a neten lóg és csak az arra kapcsolódó eszközök szakadnak le, úgy még másik net sem kell mellé, a router újraindításával a stick is úgy tesz.

SymbianOS; a my telekom esetén van, hogy a tranzakció után már a befizetett állapotot írja, máskor meg nem és akár egy ki-, majd belépés is kell hozzá, hogy frissüljön az állapot, de néha az oldal frissítése is elég, a fene sem érti...
a bb net kapcsán nem nagyon vagyok képben, nem használom, de hallok/olvasok néha faramuciságokat annak kapcsán.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.