Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32247) Soulfly842 válasza raziel01 (#32228) üzenetére


Soulfly842
addikt

Amiatt is célszerű felhívni az ügyfélszolgálatot, mert egyes esetekben előfordulhat, h. egy fajta várakozó "on hold" státuszban marad egy internet alapú kártya, ez a személyes/telefonos ügyfélszolgálaton keresztül pillatok alatt aktiválható.

(#32216) Crytek

Ha van meglévő aranykártyás T-mobile előfizetésed, akkor igénybe veheted a fentebb is írt Aranytárskártya net&roll xs-est, ami havi két ezer forintért 2 GB adatforgalmat jelentene.

Ha ilyennel nem rendelkezel, de a családon belül van T-home-os vezetékes internet duplanet 25 kedvezménnyel a Net&roll S-es és az afeletti díjcsomagokra 25% havidíj kedvezményt vehetsz igénybe.

Ha ilyen sincs, de a családban valakinek van T-home-os Sat Tv előfizetése, akkor 40% kedvezményt biztosíthat a számodra egy úgy nevezett sat+net40 kedvezménnyel.

Ezeknél az ügyfél azonosság nem feltétel, de az igen, hogy az adott T-home-os (helyesebben: Telekom vezetékes) szolgáltatáson legalább egy év hűségidő legyen. Abban az esetben, ha ettől kevesebb, attól függetlenül előfizető hosszabbíthat hűségidőt a kedvezmények érdekében. A műholdas tv/vezetékes internet előfizetője semmilyen kötelezettséggel nem tartozik a mobil internet miatt - pusztán csak egy logikai összekapcsolás ez a magenta rendszerekben - viszont, ha a vezetékes/műholdas szolgáltatás szüneteltetésre kerül (számlatart/egyéb), akkor a kedvezmény is időszakosan felfüggesztésre kerül, ha pedig lemondja akkor a kedvezmény is bomlik a mobilinternetre vonatkozóan.

Előbbivel (Dulpanet 25) pl. egy 8 GB-s internet, 21 MB/s sebességgel kijön a promóciós időszakra 1492 Ft-ra (ennek időtartalma annak a függvénye, h. egy vagy két évre írsz alá hűségidőt a Telekom vezetékes oldalon) azt követően 3225 Ft-ra.

Utóbbival (sat+net40) egy 8 GB-s internet a promós időszakban 1195 Ft, s azt követően 2580 Ft-ra.

Ezek szerintem ütőképes ajánlatok. Van feltöltőkártyás verzió is, ennek az előnye az, ha nem használod nincs díja, ha használod viszont a használat, ill. az adott használati sáv függvénye, h. mennyibe kerül a szolg. 30 napos időintervallumra kivetítve.

[link]

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.