Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26110) g0n21 válasza sifarr (#26104) üzenetére


g0n21
senior tag

sifarr és erdoke: Első körben köszönöm a válaszokat, nagyjából így gondolm én is.

A tartozás átvételét talán rá tudnám erőszakolni, úgysem fizetne, neki 8.
A napokban olvastam, hogy élő szerződést át lehet venni. A szerződés élő, csak tartozás van rajta. Majd kifaggatom a T-t, ha felveszik végre :D (tegnap 1:15p alatt nem siekrült)

Azért mondom, hogy nem tudja bizonyítani, hogy NEM küldte el, mert még akkor kikértem a hívásrészletezést, a mai napig megvan, és azon percre pontosan kristálytisztán rajta van, ez által (is) tudtam utánamenni az emeltdíjas telefonszámnak.
Ő azt állítja, hogy korábban sem lehetett emelt díjas sms-t küldeni, mert a készülék nem engedte. Ami egy adag baromság (mint írtam), mivel a szolgáltatónál engedélyezve volt, a 4000-rel terhelt számla kézhezvétele napján tiltattam az emeltdíjasokat a két számon.

Igen, ő továbbra is vitatja, hiába ugatom neki, hogy SEMMILYEN hivatalos papír nincs arról, vagy álláspont, hogy neki igaza lenne.

erdoke: Mivel akkor is nagyon pattogott a négyezren, én mondtam, hogy odaadom neki azt a +4ezret, csak fizesse be, és hagyjuk már ezt az ügyet békén, mert se időm, se kedvem, se energiám nincs ezzel foglalkozni. Azt mondta, hogy nem a 4 ezer a lényeg, hanem hogy a T hülyének próbálja nézni (na ja -.- )
Többször mondtam, hogy kifizetem, de nem, ő csak háborgott.
Mondhatom röviden úgy, hogy: egy köcsög.

Tegnap, mikor beszéltem vele, megkérdeztem, hogy amit eddig befizettem, és a továbbiakban be fogok fizetni, az hogyan és mi módon kerül vissza hozzám, erre annyit kaptam, hogy "ez egy jó kérdés".

Az én véleményem (miután végképp átnyálaztam az ASZF-et) az, hogy itt semmi helye nincs reklamációnak.

Az, hogy az emeltdíjas telefonszám valójában warez Spam, az sem magyaráz semmit, az fogy.védes ügy lenne, amit a T-vel szemben kevés, mert akkor sem magyarázza meg, a további 59.xxx Ft számlatartozást.

-Mélytorok-

Kronometer.hu // PestiOras.hu // nick: Gonzi // Bulgari Velocissimo 1,8m // Omega X-33 SkyWalker 1,5m // Zenith El Primero Chronomaster Open XXT 1,6m // Breitling Chronomat B01 42mm Rouleaux szíjjal 2,2m

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.