Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
Mik a tapasztalatok a Like (300) díjcsomaggal?
gondolkodom rajta, hogy váltok (telenor flottás, 17ft/perc mp alapon, 40 sms, 2500ft, 2000lebeszélhető, sms plusz lóvé, no mobilnet)?
főleg a mobilnet miatt váltanék, meg mobilnet mellett itt vannak a legjobb percdíjak -
unyadavid
senior tag
Szerintetek a ZTE Grand X In ára változhat mostanában?
-
Fecogame
veterán
Ha beviszem a SIM kártyám, hogy hibás, nem működik vele jól a telefonom, akkor ingyen kicserélik, ugye?
Leellenőrzik, hogy tényleg hibás-e?
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
madmike
őstag
válasz unyadavid #22153 üzenetére
Szerintem drágulni fog. Elég kapós kis készülék, nézz be a topicjába, nagyon sokan vagyunk már és sokan várják, hogy kiszállítsák nekik. Mind az üzletekből, mind a webshopból nagyon hamar szétkapkodták, ismerve a T-t emiatt emelni fog.
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
Coolmat
őstag
válasz dedike #22015 üzenetére
Üdv!
Ez a novemberi hálózatfejlesztés kihathat a telefonálás minőségére is? A Grand X In topikban páran tapasztaltuk, hogy néha nehezen érti a másik fél amit mondunk, és nem tudjuk eldönteni, hogy hálózati probléma, vagy a készülék hibája okozza-e a bajt. Voltam ma az Alleeban is ezzel a problémával, ott is tökéletesen működött (nem tudom mennyire nézett hülyének az ügyintéző mikor előadtam neki a bajom, majd nem produkálta a hibát a telefon), ma délután felhívtam jópár embert, és most ők is tökéletesen értettek.
-
törölt tag
Sziasztok!
Telenorról váltanék T-re, semmi számhordozás meg ilyenek, csak hogy új előfizetést kötnék.
Felkeltette érdeklődésem a Like 300 díjcsomag, azzal kapcsolatban lenne egy kérdésem:
Meg lehet nézni valahol, hogy melyik telefonok és mennyiért kaphatóak ebben a csomagban? A honlapon nem találok ilyen lehetősége, de lehet csak én vagyok vak.Előre is köszi!
-
törölt tag
válasz Soulfly842 #22163 üzenetére
És bármelyik telefont amit XS kategóriában is megvehetek? Haverom mondta hogy nem minden telefon kapható like díjcsomagban, csak azért kérdem. Bár ő részletre akar venni, lehet az más tészta.
Köszi! -
1430
senior tag
A számlarészletező alatt azt érted, hogy mikor, milyen számokat hívtál, SMS-eztél, stb?
Ha igen, akkor...
Ha elektronikus számlád van, és be van állítva, hogy a számla mellé kapjál részletezőt is, akkor a PDF számlakép végén van a részletezés.
Ha papír alapú számlát kapsz vagy elektronikusat, de nem kérted előre a részletezést, akkor utólag az utolsó 3 lezárt hónap hívásrészletezőjét (399 Ft ellenében) a Számlák / Részletes híváslista / On-line lekérdezés menüpontban nézheted meg.erahurka
A Mozaik árlistában benne van.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
feriferiferi
csendes tag
Sziasztok!
T-mobil flottában van a készülékem, de az asszonynak szintén T-s, nem flottás.
GSM kóddal szeretnék foglalt eseményre külföldi számra irányítani hívást, de nem megy:
"Ismeretlen hiba"Magyar számokra megy, a T honlapján nem írnak ilyen korlátozásról, sőt: tarifa is van külföldi átirányításra.
**67* TSZÁM *11# próbálkozom saját (családi) külföldi számmalValaki tudna egy mintát írni, ami működik?
Vagy miért nem mehet? -
törölt tag
Sziasztok!
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/akcios_arvaltozas
Ezeken a fizetési módokon hol lehet megvenni egy telefont? Mert online nem ajánlja fel ezeket a lehetőségeket.
iPhone 5 64 GB
129 900 Ft
kezdőrészlet
+ 24×5000 Ft
részletEzt szeretném Paletta 200 díjcsomaggal. Ez a lehetőség online nincs, nem ad tetszőleges díjcsomaggal választható opciót 2 év részlettel...
-
Vangelis
félisten
válasz #11527168 #22168 üzenetére
Én a 1430 al egyeztetve rendeltem paletta csomaghoz. segítőkészek voltak.
Még kaptam + kedvezményt is. Mert nem boltban vettem meg, holott csak elvileg ott lehetett volna.Hívjad Őket!
Szerintem palettában még kedvezőbb is az ár. De ezt nem tudom.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
feriferiferi
csendes tag
válasz feriferiferi #22167 üzenetére
HELP!
-
Möhe
addikt
Voltam a telefoncserével kapcsolatban T-pontban. Kicsit furán nézett rám a csajszi,hogy céges flotta,de megoldottuk a dolgot. Viszont ha cserélek készüléket akkor váltok díjcsomagot is. DE olyan csomagot ajánl ,hogy nem találok a neten róla semmit. Konkrétan én az Éncégem startban vagyok,de a simára váltanék. Viszont az üzleti csomagos kiajánlásban amit a kezembe nyomott azon meg Éncégem m, 2xl és hasonlók vannak,amit nem találok a honlapon.
Akkor most hány féle üzleti előfizetés van érvényben?
Itt nem ad konkrét lehetőséget,hogy a percdíj és egyéb másról tudomást szerezzek,csak boltkereső van.szerk: ha nekem nincs aláírási jogom akkor mi is kell a változtatáshoz? (ha a főnök nem akar ezzel szöszölni,és rámbízza ezt)
[ Szerkesztve ]
-
immi77
tag
Sziasztok!
Ma webshopon keresztül rendeltem készülékváltással egy Galaxy S Advance készüléket dél körül. De nem kaptam azóta semmi SMS-t, e-mailt. Van esély, hogy holnap megkapom?
Flickr: http://goo.gl/CQVhcp
-
narancsnn
senior tag
Sziasztok!
Most akarok egy Én cégem-es előfizetést kötni.
A kérdésem az lenne, ha most szüneteltetve van vállalkozásom, meg tudom kötni? -
pana0017
senior tag
Sziasztok!
T-mobile előfizető vagyok, azonban most vásároltam egy iphone 4-et és micro sim kellene hozzá. Azt hallottam, hogy ezt a t-mobile ingyen kicseréli.(a használt iphone is t-mobile-os) Az előfizetés tesóm nevén van. Ha tényleg ingyenes lenne, akkor ezt csak ő tudja elintézni, vagy én is ha bemegyek a papírokkal?
-
Fecogame
veterán
válasz pana0017 #22177 üzenetére
Csak ő tudja elintézni, én ugyanezért voltam bent ( tesómnak kellett volna microsim ), de nem lehet más ügyét intézni, csak személyesen.
(#22179) pana0017 : Ingyenes, ha webshop-ban vetted a készüléket, egyébként 4500 Ft ha dominós vagy, és 4000 Ft, ha előfizus.
Elvileg nem muszáj a régi SIM-et bevinned.
[ Szerkesztve ]
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
1430
senior tag
Ez független a számla típustától (elektronikus vagy papír), ezért ezt nem venném ide, mondjuk inkább úgy, hogy a részletezés is mehet elektronikusan (EHR, azaz elektronikus hívásrészletező oldalon tekinthető meg) és nem elektronikusan (számla mellékleteként). Utóbbi is lehet kvázi elektronikus, ha a számla elektronikusan megy, de akkor is a számlaképnél látható, ami teljesen megegyezik a papír alapúval.
Szóval ha valaki előre kéri, az EHR megoldás mindig díjmentes, míg a számla mellékleteként küldött verzióért fizetni kell, ha...
...az ügyfél jogi személy vagy ha...
...az ügyfél magánszemély, de EHR formában is kérte a részletezést.
Utóbbiból következik, hogy magánszemélynek a számlamellékletes forma is ingyenes lehet, ha nem kéri hozzá EHR formában is.feriferiferi
Csak belföldi előfizetői hívószámra lehet hívást átirányítani. A díjazás (mivel nem tudom, mit és hol olvastál) szerintem arra vonatkozik, hogy ha külföldön vagy és van hívásátirányításod (értelem szerűen belföldi számra), az miként fog számlázódni.Möhe
3 féle ÉnCégem díjcsomag van: Start, sima és Prémium. Ezek befolyásolják az alap (adott irányba leforgalmazható) havidíjat, továbbá a forgalmi díjakat.
Ezeken belül vannak "méretek", melyek inkább az internet mennyiséget befolyásolják (illetve ebből következően tovább növelik a havidíjat, melynek ezen része nem leforgalmazható).
Szerintem böngészd át inkább a PDF formátumú üzleti díjszabást.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
De4d
őstag
Üdv.
Ma kaptam egy levelet a T-mobtól hogy aktiváljam a számlám mert csak ideiglenes kódom van, csak az a probléma nem tudom a my tmobile-on keresztül. Azt írták a levélben, a Személyes adatok->Számlafizetői és előfizetői adatok-> megvan.. és ezen belül lesz egy link Korlátozott belépés néven ami alatt aktiválhatom... hát nincs ilyen link, titkosítás, meg email cím módosítás van semmi ilyen nevű link....
Valaki tudja hogy hol van ez?
Előre is köszi, üdv.Minden jó, ha a vége jó!
-
Möhe
addikt
Köszönöm.
Utólag olvasgattam és az árak alapján leesett,hogy a Bnet M,L,XL stb kell érteni,csak nem írták oda külkön a netet,csak a méretét.1.- A céges ügyintézéshez aláírási jogkör nélkül mi kell? Milyen papír?
2.- Mire elég 10GB mobilnet? (még nem neteztem "korlátozva" ,mobilon meg pláne) -
1430
senior tag
Ügyintéző tudja beállítani.
De4d
Tehát a belépést követően a fejlécben (ahol a menüpontok alatt a név szerinti köszöntés van) nincs arra utalás, hogy csak korlátozottan vagy belépve? Mert ha nincs, akkor ilyenkor 10-ből 10-szer az a magyarázat, hogy azt a jelszót adtad meg korlátozott jelszónak, ami az eredeti volt.feriferiferi
Meglepne, ha más szolgáltatónál ezt engednék, de nem zárom ki.Möhe
Aláírási címpéldány + meghatalmazás, amit az egyik aláíró írt alá + személyigazolvány, amivel igazolod, hogy te vagy a meghatalmazott.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
sarkanyolo2
őstag
Ha jól látom egy 10-essel csökkentek a SONY-k a T-nél. LINK
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
Thome
veterán
Hali!
Mozaik csomagoknál ugyebár választható extrák vannak.
Ezek közül a "Kedvenc Szám Fél áron" extránál ha beírom az adott számot +36-30/xxxxxxx-ra, akkor ha én ugyanezt a számot 0630xxxxxxx-ként hívom fel, ugyanúgy kedvezményesnek számítja? Elég amatőr kérdés, de inkább rákérdezek... -
Soulfly842
addikt
válasz narancsnn #22176 üzenetére
Elvileg nem lesz gond vele, megköthető lesz a keretmegállapodás. Üzletben, amit vizsgálnak, hogy a szükséges von. papírok meg legyenek (aláírási címpéldány, cégkivonat, változást bejelentő végzés, bankszámlaszám), az aláírásra jogosult személy jelen legyen (vagy a meghatalmazás két tanúval és bélyegzővel a rendelkezésre álljon) és hogy létező - nem törölt/felszámolt - vállalkozásról legyen szó.
Külön még ezen felül a műszaki csoport kér a keretmegállapodáshoz adóazonosítót, de ők szerintem csak azért, hogy a logikai összekapcsolást elvégezze a cég és a kedvezményeket biztosító azonosító között, ami beállításra kerül az éncégem keretmegállapodásban.
A vonatkozó jogszabályok viszont felhívják a figyelmet arra, hogy kötelezően be kell vallani a a szünetelés időszakában a kisvállalkozói kedvezménnyel igénybe vett kedvezményeket és az alatt az időtartalom alatt keletkezett adófizetési kötelezettségét. Azonban az egyéni a vállalkozó a szüneteltetés időszakában költséget (ideértve az értékcsökkentési leírást is) nem számolhat el (kivétel az igazoltan felmerült kiadás). Hogy ez utóbbi mit jelent, arra már nem fogok tudni értelmes választ adni, erre már a témában mozgó szakértő kell...
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz feriferiferi #22196 üzenetére
Lehet azért, mert azt gondolják azért kérsz átirányítást, mert kiköltöztél (stb) és nem fogod kifizetni a nagy összegű számlát és mivel külföldön vagy, lehetetlen (szinte) behajtani.
Vagy ki tudja.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
1430
senior tag
Semmi teendő, mert az aktiváló kód azonnal érvényét vesztette, amint beléptél a "helyes" jelszóval.
feriferiferi
Én ha lehetne, még a belföldi számra történő átirányítást is korlátoznám... Arra gondolok, hogy a beállított számmal valahogy jóváhagyatnám az átirányítást, mert nem egyszer futottam már bele olyan panaszba, hogy az ügyfélnél keresik xy-t, majd mikor közöljük, hogy bizonyára rá van irányítva a hívás, és pl. egy SMS-ben jelezhetné a szám felé a problémát... Szóval nem veszik jó néven az ügyfelek. Sőt a kedvencem, mikor a Domino számos ügyfél betelefonál, hogy eddig tudták hívni, de pár órája már nem. Mi a probléma? Talán az, hogy aktív a Roaming, ezért ha 1125 Ft felett van az egyenlege, akkor inaktívvá teszi a rendszer a hívásátirányítást, de nemrég lecsökkent az egyenlege, így visszaállt az átirányítás, ami egy nem létező számra volt beállítva...
Így is sok panaszt okoznak az átirányítások, hát ha még külföldi számra is mehetne... Sőt, ha külföldi számok irányíthatnának magyar számra (szerintem ez külföldön sem dívik), akkor aztán pláne meg lennénk lőve.
Javaslom irányítsd a hívásaidat a hangpostára, ahol előzőleg állíts be személyes üdvözlő üzenetet, és ebbe az üzenetbe mond fel a külföldi számod, amin kereshetnek.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
narancsnn
senior tag
válasz Soulfly842 #22195 üzenetére
Köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs