Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
feriferiferi
csendes tag
Sziasztok!
T-mobil flottában van a készülékem, de az asszonynak szintén T-s, nem flottás.
GSM kóddal szeretnék foglalt eseményre külföldi számra irányítani hívást, de nem megy:
"Ismeretlen hiba"Magyar számokra megy, a T honlapján nem írnak ilyen korlátozásról, sőt: tarifa is van külföldi átirányításra.
**67* TSZÁM *11# próbálkozom saját (családi) külföldi számmalValaki tudna egy mintát írni, ami működik?
Vagy miért nem mehet? -
feriferiferi
csendes tag
válasz feriferiferi #22167 üzenetére
HELP!
-
feriferiferi
csendes tag
Részben értem, amit írsz, de... (picit off leszek)
1, Ha külföldön vagyok és magyar számra irányítom a hívást, az megy. Én fizetem a hívás átirányítás díját. Ha tehát itthonról tenném meg, akkor is én fizetném, ergo a saját marhaságom, ha elfogyasztom a lóvém ilyen marhaságra. Mi a különbség?
2, A rejtett számról hívó zaklatókat, direktmarketinges idiótákat ma egyetlen egy módon lehet lebuktatni, ha ráküldöm a hívást egy trapcall szerű külföldi szolgáltatásra és végre láthatom, hogy ki hív.
Na ez így persze pont nem megy, mert ehhez külföldi számra kellene irányítani a hívást.
Az USA-ban és Kanadában ez már működik és a zaklatások száma csökken!!!Jöhettek a rendőrséggel, meg feljelentéssel, de az nem működik.
A rendőrség nem foglalkozik azzal, hogy ha engem naponta 30x hív fel a bank, biztosító, direktmarketinges, telemarketinges a hülyeségével rejtett számról. És letiltani sem tudom.Számomra amúgy teljesen zavaros, hogy a szolgáltatók miért nem biztosítanak az ügyfeleknek lehetőséget arra, hogy megtudják a rejtett szám forrását? Egyáltalán milyen alapon van rejtett szám hívás???
Kvázi a szolgáltató a zaklatókat védi!És azzal, hogy külföldi hívásátirányítást nem engedélyez, a leleplezésüket is védi.
És nem, nem akarok számot sem váltani! És nem megoldás hogy ne vegyem fel a rejtett számot.Én vagyok az ügyfél, az én seggemet védje már meg a szolgáltató.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen routert?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest