Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21655) rizso válasza 1430 (#21654) üzenetére


rizso
addikt

Ma úgy adtam le a rendelést, hogy a jelenlegi díjcsomagom megtartásáért cserébe vehettem kedvezményesen készüléket (nem nagy pénz, kb. 2eFt-tal olcsóbb így, mintha simán megrendeltem volna webshopból). De akkor az általad leírtak szerint a "jelenlegi díjcsomagja megtartásával" az esetemben nem jelent díjcsomaghűséget?

Szóval. Ha minden igaz, akkor a mostani rendeléssel maradtam Like-os, amit elvileg min/max 2 évig most használhatok/használnom kell, hacsak nem akarok közben Like 300-ra vagy egyéb más díjcsomagra váltani. És amennyiben váltanék, akkor már nem térhetek vissza Like-ra/Like 300-ra.

No de igazából lényegtelen, nagyon is örülök, hogy még el tudtam intézni magamnak a Like-ot:)

Más: rendeltem készülékbiztosítást is. Betörik a kijelzőm, vagy bármi más olyan dolog történik a telefonnal, ami nem tartozik a garanciális ügyintézés körébe, akkor fogom a szerződést (gondolom kapok egyet) meg a rossz telefont, és természetesen az előírt önerőt, és kapok egy új telefont? Illetve amit a nagy sietségben elfelejtettem megnézni: milyen időtávra szól ez a biztosítás? Bármikor felmondhatom, vagy itt is van kötelező időtartam?

Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.