Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17785) 1430 válasza ANDROID??? (#17763) üzenetére


1430
senior tag

Először is, mikor anno csatlakoztál ahhoz a flottához, aláírtad a nyilatkozatot, melyben elfogadtad, hogy ha nem vagy már jogosult a díjcsomag használatára, akkor 8 napon belül jelezned kell, és átváltanak más díjcsomagra. Amennyiben ezt elmulasztod, a Szervuszba kerülsz... De ezt az apróságot ne tedd a sztorihoz, csak azt, hogy egyszer csak átraktak, minden ok nélkül...

De hogy valami bíztatót is írjak neked, a Net Start panaszokat kiemelten kezelik, és ha nem is írják jóvá teljesen, átszámolják Go!NapiNet-re:
"...a Szolgáltató a hozzá beérkező, Net Start adatdíjcsomaggal kapcsolatos reklamációkat kiemelt figyelemmel kezeli, egyetlen Net Start adatdíjcsomaggal kapcsolatos panaszt sem utasít el, a Net Start adatdíjcsomag keretében keletkezett forgalom – jóváírás után fennmaradó részét – átszámítja a sokkal kedvezőbb díjazású Go!NapiNet díjcsomag szerinti díjakra, és az ügyfélpanaszok maradéktalan rendezése érdekében egyedi megoldásokat kínál fel az ügyfelek számára."

Sky94
Miért nem kérted Pick Pack Pontba? A beérkezéstől számított 5 munkanapon belül akkor vehetted volna át, amikor tudtad volna...

balagedebr
Ha csak SIM-et veszel (hűség nélkül, 5000 Ft-ért), akkor legkorábban 7 hónap múlva vehetsz készüléket a számhoz, és akkor is 1-2 ezer Ft-tal drágábban, mint az itt látható árak. Ja és WebShopban csak egy összegben (bár ha később eléred az arany szintet... igaz a kedvezőbb flottás percdíjak mellett "nehezebb" minimum bruttó 3810 Ft-os számlákat generálni, amivel meglehetne az aranykártya).

[ Szerkesztve ]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.