Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonl
senior tag
Napok óta rossznak tűnik a 2G hálózat a lakhelyemen. Ezt direkt csinálhatják? A térerőt jónak mutatja a telefon, de sokszor ugrál. Először készülékhibára gyanakodtam, de másik készülékben is ugyanez a helyzet. A 3 és a 4G hálózat gyenge, Vowifi is van, de azt meg a készülék nem tudja rögzíteni. Ezért lenne jobb, ha jó lenne a 2G.
-
Puma K
nagyúr
Helló!
Van valami infó, hogy a Samsung Galaxy S10e miért nincs a T kínálatában?
Keresőbe beírva az alábbiakat: telekom samsung galaxy s10e
A találatok között ott vannak a Telekom oldalára mutató linkek, de azokra rákattintva az alábbi szöveggel tölt be az oldaluk:"Kedves Ügyfelünk!
Jelenleg karbantartást végzünk.
A munkavégzés ideje alatt az online shop és az önkiszolgáló egyáltalán nem, vagy csak korlátozottan érhető el.
Köszönjük a türelmet, és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!"A hét elején is néztem az oldalukat, és akkor is ezt vagy hasonló szöveget dobott az S10e-re rákeresve.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
martonl
senior tag
válasz Lackooo84 #113254 üzenetére
Megköszönném, ha megírnád, melyik ACR-nek melyik verziójával sikerül wifi hívást rögzíteni. Én egy fajtát próbáltam Android 9 alatt, de az még a mobil hívást sem tudta rögzíteni, hát még a wifit. De tudtommal van több fajta app, ami ACR-nek nevezi magát, Cube ACR, ACR pro stb. A Samsung belső rögzítője nem veszi fel a wifi hívást, egyéb app meg jó esetben a saját hangomat jó, ha felveszi, de az is bizonytalan.
Egyébként nem kötözködésképpen, de a wifi hívásod az biztos wifi hívás? Menüben bekapcsolva és wifi hálózat előnyben beállítva? Mert csak akkor fog tutira wifin menni a hívás, de akkor is csak megfelelő wifi térerőnél.
[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
válasz martonl #113256 üzenetére
Hozzáfűzném, hogy repülő módra kapcsolva és utána a wifit kézzel bekapcsolva biztos csak, hogy tényleg vowifi lesz a hívás.
Nekem sem ment a vowifi felvétel, sem ACR-rel, sem a beépített felvevővel, csak a volte, és csak Android 10-zel.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz anadroid #113257 üzenetére
Dehogy csak akkor, nekem kiírja, ha vowifin vagyok. Na most, hogy így jobban megnézve nem működik semmilyen felvétel, nem, hogy a wifi hívás. Az a helyzet, h nemrég vagyok Android 10-en, azóta nem csekkoltam. Viszont Android 9-en tuti működött perfektül, a 33.1 unchained verzió van nekem.
The Truth is out there...
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Magenta 1 mellé lehet még egy plusz mobil előfizetést rendelni, a meglévő mellé? Ha igen, több így a kedvezmény?
Köszi!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
válasz Hegyirabló #113261 üzenetére
szia, lehet... nem lesz több a kedvezmény mértéke...marad a 30%,de az új előfizud viszont 30%-kal lesz olcsóbb
nekem a 3otthoni mellett 7mobil előfizum van(2fő+5 3gb mobilnetes)
a netes kártyák alap ára 1890ft,nekem 1323Ft, az egyik fő előfizum eredeti áron 10800,kedvezménnyel 7900[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Puma K
nagyúr
válasz thomas77 #113260 üzenetére
Még lehet kapni, mert vannak boltok ahol van raktáron: [link]
Ez sajnos pont egy olyan mobil amit szívesen megvennék, mert értelmes mérete van és a nadrág zsebébe is be lehet vágni... valamint a tudása is bőven megfelelő lenne a számomra...
-
Hegyirabló
veterán
válasz st3v3np3t3r #113262 üzenetére
Szia, köszönöm!
"de az új előfizud viszont 30%-kal lesz olcsóbb"
Jól értem, hogy a második előfizetés 30%-al alacsonyabb árú lesz, mint ha első előfizetés lenne ugyanabban a csomagban? Kicsit talán nyakatekerten írtam, szóval ha van egy 1000 forintos előfizetésem Magenta 1-ben, akkor a második előfizetés nem 1000 forint lesz, hanem csak 700? Mert ez nagyon jó ár!
Nagyon köszi!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
válasz Hegyirabló #113264 üzenetére
nem csak az az 1 lesz olcsóbb...
a magenta1hez legalább 2 otthoni és 1 mobil kell, ez 20% kedvezmény jelent a magenta1ben lévő előfizetések összértékből, de ha van 3 otthoni+1mobil szolgáltatásod, akkor már 30% a kedvezmény a végösszegből...
nekem a 3otthoni 1stbvel és dvrrel+7mobil lenne kb.46ezer forint normál áron,de magenta1ben csak kb. 33ezer...Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Puma K
nagyúr
válasz #40993792 #113265 üzenetére
Igen-igen ezek nekem is tiszták, csupán abban reménykedtem és ezért kérdeztem itt, hogy készlethiány, karbantartás vagy valamiféle hiba miatt nem listázza a keresőjük a szóban forgó telefont.
De akkor erről lemaradtam, hogy a T-től hozzam el...
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
válasz st3v3np3t3r #113266 üzenetére
Itt három otthoni (net, tévé, vezetékes) és két mobil lesz, így is hatványozódik a kedvezmény? (Megnézném amúgy csomagkalkulátorral, de a tesóm a Magenta 1 előfizető, és nem tudja az MT-jét, megnézni meg lusta/nincs ideje )
-
blackmajesty
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #113266 üzenetére
A Magenta1 akkor is 30% kedvezményt ad, ha csak 2 otthoni van benne és egy mobil, ha az otthoni szolgáltatások 201809-esek vagy újabbak.
Csak az ennél régebbi otthoni szolgáltatások esetén volt nagyobb a kapott kedvezmény 3 szolgáltatásra mint 2-re. (25% vs 20%)
-
válasz blackmajesty #113269 üzenetére
nekem 20%-ot mondott az ügyintéző
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
fil
őstag
Új vagyok a Telekomnál. A VoLTE-t Dominón autómatikusan bekapcsolják majd vagy tennem kell valamit?
-
bostone
addikt
Sziasztok!
A hét folyamán megkeresett az ügyfélszolgálat, hogy kivezetésre kerül a csomagom és váltanom kell.
Évekkel ezelőtt megszűnt a move, mégis használhattam.
Akkor most mi történt.(Az ügyfélszolgálatos hölgy nagyon kellemetlen stílusban kommunikált egyébként, mintha loptam volna és most rajtakaptak.)
-
fil
őstag
válasz Lackooo84 #113281 üzenetére
Úgy tűnik ,hogy nem egyszerűen teló specifikus, hanem inkább szolgáltató specifikus a kijelzés. Samsung A8-on a Diginél megjelenik a VoLTE/VpWifi ikon (Telenornál is) a Telekomnál nem, de híváskor kiírja, hogy HD. Gondolom akkor megy a VoLTE. Ugyanaz a teló. Sim1 "T", sim2 Digi.
[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
Nagyon köszönöm!
Ebben az esetben kedvezmény kérherő vagy csak a publikus csomagolból választhatok?
-
-
fil
őstag
válasz st3v3np3t3r #113289 üzenetére
-
-
fil
őstag
válasz st3v3np3t3r #113291 üzenetére
Tudom. Csak a VoLTE-ről van szó Telekom esetében. A VoWifi a Digin van demónak, mert itthon csak az van , nincs Digi mobil vétel...
De VoLTE esetében a Digi-nél és a Telenornál is megjelenik egy kis volte feliratú ikon. A Telekom esetében meg nem. Innen indult az egész kérdezősködésem. -
vwpolopg
őstag
Keresem, hogy miért jó ez az egész vowifi dolog, de egyszerűen nem találok reális hétköznapi példát amikor erre szükségem lenne. Valaki segítsen már ki vele, miért jó ez?
-
Hegyirabló
veterán
válasz vwpolopg #113293 üzenetére
Olyan helyen laksz, mint én. Földszinti lakás. A mellékelt képen az én házam az egyes ház, a szolgáltató szektorsugárzója a hármas számú ház tetején van. Közöttünk van a kettes ház, ami árnyékolja a vételt, plusz még völgyben is vagyok a hármas házhoz képest (a karika a képen a rádióhullámok akarnak lenni). Tök jó lenne, ha a Vodának lenne vowifije, mert akkor nem kellene szenvednem itthon a folyton megszakadó, akadozó hanghívásokkal, hanem egyszerűen telefonálhatnék neten keresztül, amikor itthon vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
vwpolopg
őstag
OOo, megvilagosítottatok, köszi Na hát egyik szituban sem voltam még, de így már értem a letjogosultsagat a dolognak.
-
Top cat
addikt
válasz Hegyirabló #113296 üzenetére
Te akkor inkább völgyirabló vagy.
Vowifi-hez azzal kompatibilis telefon kell. Abból azért nem túl sok van.
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Tegnap óta a telefonomon a térerőnél csak egy csík, jobb esetben is csak két csík jelenik meg. Idáig 4 vagy 5 csík volt. Tegnap, amikor indítottam egy hívást, majd letettem rövid ideig 4 csík volt, majd újra visszaállt egy csíkra. A telefonom hibásodhatott meg? (Ebben az esetben mi lehet a hiba) -
martonl
senior tag
válasz timelord1987 #113299 üzenetére
Ha ezt általában több helyszínen is tapasztalod, ahol korábban jó volt, akkor a telefonod, azon belül talán a rádiós végfok. Ha csak egy helyszínen, akkor a hálózat változott. Tehát próbáld több helyszínen, esetleg különböző hálózatokon (2-3-4G).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest