Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákinard
aktív tag
válasz anadroid #48950 üzenetére
Köszi, ez volt a megoldás!! Felhívtam 1 perc alatt megvolt. Utána kikapcs 5 perc után vissza hálózat van, és működik.
Mondjuk nálam is az a helyzet, hogy hó közepéig korlátos a netem, mégis dönget rendesen, már 1 gigánál járok a 200 mega helyett. Nem baj, csak nehogy visszaüssön a dolog valami elrejtett szabályban :-/
-
legenda
válasz anadroid #53436 üzenetére
bő 2 hete vettem át a mom park t-s üzletében a webshop útján azon a napon rendelt note 4-et, és bontatlan volt - bár akkor érkezett a szállítmány, előtte egy nappal nem is volt sehol készleten budapesten -, viszont nem is nagyon szoktam átvenni bontottat, eddig üzletben, futáros kiszállítással és ppp átvétellel is mindig bontatlant kaptam, mintha tudná a doboz, hogy nem lehet érintetlen gyártói zárcímke nélküli.
haxiboy; a miénk holnap lesz tesztelve - bár az asszonynak adtam az 5c-hez, azt többször feltölti, mint az én note 4-emet, meg nekem van másmilyen -, mert megyünk debrecenbe a női kézilabda eb középdöntőre, és a párom biztos sokat fog videózni meg fényképezni, meg valamennyit én is.
anadroid; én konkrétan megijedtem első éjszaka, hogy mi a fene világít kéken, aztán rádöbbentem, hogy az ott csak a thumbox lehet.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
xewyor
csendes tag
válasz anadroid #55679 üzenetére
Az előbb reklamáltam, hogy eddig nem tudtam rendelni, mert szarakodott a webshop.
Most,hogy visszaálltak a régi felületre (amit egyébkét már rég meg kellett volna tenniük) és tudok rendelni drágább lett a telefon 12000 Ft-tal.
Azt mondták vegyem meg nyugodtan, tegyek panaszt és utólag jóváírják a különbözetet (pontosabban, csak így tudják megoldani).[ Szerkesztve ]
-
vizslakutya
senior tag
válasz anadroid #71424 üzenetére
Az oké,csak ugyanannyi pénzért jóval többet kapnák a Next S el.
Végső soron csak és kizárólag az bosszant,hogy a régi számom mindenképpen elvesztem,ez pedig szerintem egy Westel óta itt levő ügyféllel szemben enyhe kib@szás.
(vagy választok alap Next S tarifát 6500 froncsiért! vagy átmegyek számostól a "vörösökhöz" és havi 4000 ért kapok 1 gigát+100 percet bármelyik hálózatba)>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
legenda
válasz anadroid #72001 üzenetére
olyan van, hogy néha nem működik, de az minimum érdekes, ha heteken át folyamatosan nem megy több előfizetéssel sem, miközben itt is többen írták, hogy nekik megy.
én is rendszeresen használom, több előfizetéssel is.
délután is próbáltam, a korábbi hozzászólásomban onnan írtam a lépéseket.[ Szerkesztve ]
-
azigazimoris
aktív tag
válasz anadroid #74597 üzenetére
Miért is nem ? Új készülékre a gyártó által vállalt és törvényben rögzített garancia vonatkozik.
Ami alaphangon is egy év minimum.
Ha refurbished, javított vagy használt készülékről van szó, akkor talán megáll a hat hónap jogilag.
Persze itt keverhetjük a garancia, jótállás, szavatosság fogalmakat, de új tartós fogyasztási cikk esetén egy év a minimum.[ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
Bornie127
senior tag
válasz anadroid #78167 üzenetére
Köszi, akkor jól gondoltam. Csináltam videót, átnéztem, hirtelen nem találtam hibát. Este jobban átlesem.
Ujjlenyomatot nem találtam rajta, csak pici porcicát, gondosan be volt dobozolva, nem mondtam volna meg h már ki lehetett nyitva ha nem lenne rajta lezáró.
Windows szűz volt, nálam kezdte el feltelepíteni magát.
Amit hirtelen észrevettem, hogy a vezérlőpultban a windows visszaállításnál win 7-et ír. Így most vagy csak ki lett nyitva, vagy használt. Beregelem aztán kiderül.
Öröm az ürömben viszont, hogy jobb gépet kaptam :-) Az adatlap el van rontva a T-kom oldalon, 1gb vidi helyett 2gb, 4 gb ram helyett 8gb, win 8.1 helyett win 10. Így nagyon bestbuy volt részemre a mobilnet hosszabbítása mellé. Plusz most még az adatnégyszerező promóció. -
-
-
margithid
veterán
válasz anadroid #78514 üzenetére
Értem. Mindegy, akkor majd ha elfogy észreveszem úgyis
500 Forintért bőven jó ez
Egyébként arról valami infó, hogy ez a kedvezmény megmarad jövőre is?
Nekem nagyon jó lenne, mert kevés mobilnetet használok, 3 hónapig is elvagyok szerintem az 1 GB-tal, igy meg szinte ingyen van a net! -
tlac
nagyúr
válasz anadroid #80667 üzenetére
ez biztos?
itt azt írja, hogy jár 100 mega -
kovacsmi_74
senior tag
válasz anadroid #80681 üzenetére
Szerintem hibás a telekom oldalán a feltöltéseknél a bónusz dolog. Haza érve megnéztem mégegyszer azt a dominós telefont, amit 2500-al töltöttem, ott van az sms a bónusz 25 percről és a 100MB-ról. Szerintem érdemes más elektronikus feltöltéssel próbálkozni. Netbank, ATM, POS. És aki még nem regisztrált a kedvezményre, előtte tegye meg!
-
azigazimoris
aktív tag
válasz anadroid #82506 üzenetére
Én is mozaik xs-sel hosszabbítottam két éve készülékvásárlással, pedig akkor is már ezer éve zárt csomag volt. Igaz semmi kedvezmény nem volt a részletfizetésen kívül...
Ja, de. Kaptam egy évig 1000 Ft havidíjkedvezményt 😄
Remélem májusban sikerül megint kikoldulnom valamit, mert nem szívesen váltanék díjcsomagot, főleg, hogy kapom a pár étvvel ezelőtti áremeléses kedvezményt is ...[ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
Atus85
aktív tag
válasz anadroid #82952 üzenetére
Én is így gondolom, hogy kamuzott. Az, hogy minden emelkedik és megszűnik kicsit sok volt már, azért is írtam ide. Plusz ha esetleg mégis lenne majd egyszer olyan kis előfizetéses csomag ami kedvezőbb a Fix + maratonnál addigra megspórolok annyit hogy nem lenne probléma utána újabb sim csere. Egyébként a percdíj emelkedés nem zavarna, csak a maraton ne szűnjön meg.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz anadroid #84440 üzenetére
Köszi anadroid, radio100jozs! Először az emeletire mentem, csak nagyon sokan voltak, ott mondták, hogy számhordozást bárhol, akár a földszinten is meg tudom csinálni. Éreztem, hogy valami itt nem tiszta, készültem, arra, hogy üzletvezetőt, panaszkönyvet fogok kérni. Igaz itt is bizonygatta az eladó, hogy a Dominó nem éri meg. Veszek 4GB internetet, feleségemnek elég lesz 1 évig, Whatsappra, Viberre, telefon meg majd kiderül.
-
[P]laci
senior tag
válasz anadroid #86835 üzenetére
Mozaik XS,S,M,L,XL roaming
- Hívásindítás: 06.15-től nincs EU roaming többletdíj. Változatlan: a havidíj leforgalmazhatóság felhasználható EU-ból hazai irányba, efelett ill. EU-ból EU-ba telefonálás a más mobil irányú percdíjon,
- Hívásfogadás: 06.15-től díjmentes,
- SMS küldés: 06.15-től 23 Ft/db,
- Bennefoglalt adat: 06.15-től 100%-ban felhasználható,
- Méltányos használat: 2017.06.15-től érvényesek a roaming méltányos használati feltételek: elmúlt 4 havi forgalmi és jelenléti adatok vizsgálata alapján megállapítható, hogy az ügyfél döntően belföldön tartózkodik ill. forgalmaz. Ettől eltérő esetben a szolgáltató előzetes értesítést követően EU roaming többletdíjat alkalmazhat.Powered by ÁSZF
[ Szerkesztve ]
-
tibor23
senior tag
-
-
legenda
válasz anadroid #95138 üzenetére
Ez nem hivatalos Telekom fórum, így a címzés szerint nem jó helyre írtad, erre tessék: Link
A rendszer akkor is küld értesítést, ha akár csak egy darab is (vagy arányában kevés) bekerül a készletbe és közel sem biztos, hogy azonnal megy ki e-mail, így simán lehetséges, hogy volt és lemaradtál róla, ha épp akkor nézegette valaki és rendelt is.[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz anadroid #95305 üzenetére
Először én is erre gondoltam, de nem hiszem, hogy ez megfelel a törvénynek.
"Számla kelte: 2018.01.01."
Bár most nincs kéznél a törvény szövege, szerintem nem maga a szolgáltatás nyújtása, hanem a számla kiállítása a mérvadó. Ezt pedig nem a Telekom, hanem a vonatkozó jogszabály dönti el.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása