Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Szerintetek őszre lejjebb fog menni az iPhone 3Gs (16Gb) ára? Vagy az a biztos ha megvárom a 4G-t míg meg nem jelenik náluk?
Pár napja voltam egy t-ben és szomorúan vettem tudomásul, hogy már régi 3G-t nem forgalmaznak Pedig az volt a fő célpontom Ikon 200-ban.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Puma K
nagyúr
Remélem lesz átfedés és még fogják forgalmazni amíg el nem jutok odáig hogy iPhone.
(#4754) dedike: Ikon 200-ban akarnám megvenni mert az nekem megérné csak az az 1Gb-os net forgalom amit keveslek Ikon 400 féle 2G-os max forgalom már jobban tetszik, és nem félnék, hogy túllépem majd.
Na de ez még a jövő zenéje.
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Ha minden igaz akkor az iPhone 3GS-t lehet úgy is venni, hogy díjcsomagra vonatkozó hűségnyilatkozat nélkül -tehát nem fizetek 5k-t, 10k-t se pedig 17k-t - hanem akkor a boltban ott hagyok 30k Ft-t és 1 éven keresztül fizetek 7420Ft-ot. Ezesetben feltöltőkártyás sim-et is betehetek a telefonba, de ha akarom akkor rendelhetek a számhoz valamilyen csomagot? (ikon 200, 400 stb)
Meglévő dominos (régen előfizetéses) számhoz lehet rendelni pl: Ikon 200 csomagot?
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Ha a feltöltő kártyás SIM-emet nem használom mondjuk fél évig akkor tiltják-blokkolják vagy csinálnak vele valamit?
Üdv
Puma"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Van egy SonyEricsson K800 kártyafüggetlen telefonom amit egy 7 éves Domino (feltöltőkártyás) SIM kártyával használok immáron 5 éve ( ) és az internet beállítást szeretném megcsinálni.
Rákerestem erre az okosságra: [link]
De nem segített... volt telefon újraindítás, adatok leellenőrzése, de nem segített semmit.A telefon nem is tudja letölteni az internetbeállításokat, ez már csak azért is érdekes mert pár napja érkeztem haza Angliából, és 8 héten keresztül O2 telefontársaság SIM kártyája volt ugyan ebben a telefonban és ott kint sikerült letöltenie a telefonnak amit itthon nem történetesen az internet rögtön működjön (működött is és kicsit szörföltem is).
Szerintetek mi lehet a gond?
Igazság szerint az ingyenes Facebook érdekel, mert mégsem kell SMS-t küldözgetni
Üdv
-
Puma K
nagyúr
Helló!
Céges telefonnak kaptam/kaptunk egy Samsung 9305-öt (Galaxy S3 LTE). Ez annyiban tér el a sima S3-tól, hogy 2GB RAM-van benne.
A problémám azaz lenne, hogy a telefon napokban frissítette magát 4.4.4-es Android-ra. Amivel több a negatív tényező mint az előny... ha beviszem a telefont minden szükséges vásárlást igazoló papírral akkor vissza tudják nekem rakni az előző verziójú Androidot? Mivel még garanciális és céges a telefon így nem akarok magam babrálni rajta (root-olva sincs).
Üdv
-
Puma K
nagyúr
válasz anonymus89 #59385 üzenetére
Elég jól hangzik, remélhetőleg a Samsung is hasonlóan jár majd el.
Köszönöm az információt!
-
Puma K
nagyúr
Helló!
Van egy cső egyszerű Sony Ericsson W150 telefonom jelenleg amibe vettem egy feltöltőkártyás SIM-et.
Viszont valahogy csiholni szeretnék rá netet... ezek közül melyik beállítást kellene használnom?
A telefonon DNS beállítást is meg kellene csinálni, viszont a leírásban nem találok sehol sem olyan opciót ahol ezzel kapcsolatban említve lenne az arra vonatkozó beállítás.
Üdv
-
Puma K
nagyúr
Helló!
Van valami infó, hogy a Samsung Galaxy S10e miért nincs a T kínálatában?
Keresőbe beírva az alábbiakat: telekom samsung galaxy s10e
A találatok között ott vannak a Telekom oldalára mutató linkek, de azokra rákattintva az alábbi szöveggel tölt be az oldaluk:"Kedves Ügyfelünk!
Jelenleg karbantartást végzünk.
A munkavégzés ideje alatt az online shop és az önkiszolgáló egyáltalán nem, vagy csak korlátozottan érhető el.
Köszönjük a türelmet, és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!"A hét elején is néztem az oldalukat, és akkor is ezt vagy hasonló szöveget dobott az S10e-re rákeresve.
-
Puma K
nagyúr
válasz thomas77 #113260 üzenetére
Még lehet kapni, mert vannak boltok ahol van raktáron: [link]
Ez sajnos pont egy olyan mobil amit szívesen megvennék, mert értelmes mérete van és a nadrág zsebébe is be lehet vágni... valamint a tudása is bőven megfelelő lenne a számomra...
-
Puma K
nagyúr
válasz #40993792 #113265 üzenetére
Igen-igen ezek nekem is tiszták, csupán abban reménykedtem és ezért kérdeztem itt, hogy készlethiány, karbantartás vagy valamiféle hiba miatt nem listázza a keresőjük a szóban forgó telefont.
De akkor erről lemaradtam, hogy a T-től hozzam el...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Kés topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Asus használt laptop 15,6 lcd, 2GHz proci, wifi, internet
- Fujitsu-Siemens Lifebook S 935 (13,3" IPS érintőkijelző, i5-5300U, 6GB RAM, 240GB Samsung SSD)
- Bea-fon SL250 nagyitelefon eladó garanciával.
- Sony Bravia 43" 108cm android smart tv
- AKCIÓ: Core i7-EliteBook 8540w Workstation-8G DDR3-128G ÚJ SSD-Quadro FX 88M Grafika-Olcsón eladó.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs