- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Sziasztok!
Lehet olyat csinálni, hogy az előfizetéses számomból Dominós számot, az előfizetéshez meg kérek új kapcsolási számot? Újra kiosztott számom van, és az előző tulaj ügyfelei és barátai egyfolytában hívogatnak. Most lett elegem sok év után.
Köszönöm! -
-
-
-
TV Go fogyasztani fogja az adatkeretet márciustól Magenta 1-eseknek is.

-
Köszönöm szépen!
-
Sziasztok!
Egy hete van 5G telefonon, lehet , hogy csacsi kérdés, de az 5G minden esetben, tehát hanghívásnál is csak akkor aktív, ha Gigaerős csomagom van?
Köszönöm szépen!
-
Helló!
Más sem tud Telekomos vezetékes számokat hívni Telekomos mobilról, vagy csak engem tisztel meg ezzel a Telekom?
-
-
Sziasztok!
Nagyon úgy néz ki, hogy jövök át Telekomhoz. Na most Telekom esküszik rá, hogy jelenleg hibátlan náluk a VoLTE, de azért belenéztem a topikba, és még húsvétkor is volt, aki arra panaszkodott, hogy nem kap hívásértesítő SMS-t, ha aktív a VoLTE. Ezért gondoltam megkérdezem, nektek mi a tapasztalatotok? Készülékem egy Apple 11 Pro.
Köszönök minden választ!
-
-
Sziasztok!
Ha nagyon hülye kérdés, akkor elnézést kérek. Van két meglévő mobil előfizetés. Ha mellé kötünk még egyet, akkor ha jól tudom, arra már érvényes a harminc százalék? Illetve a harmadik megkötése anyagilag milyen hatással lesz a két meglévő előfizetésre (Csökken azok díja, ha csak kicsit is?)?
Köszönöm!
-
-
-
válasz
vwpolopg
üzenetére
Olyan helyen laksz, mint én. Földszinti lakás. A mellékelt képen az én házam az egyes ház, a szolgáltató szektorsugárzója a hármas számú ház tetején van. Közöttünk van a kettes ház, ami árnyékolja a vételt, plusz még völgyben is vagyok a hármas házhoz képest (a karika a képen a rádióhullámok akarnak lenni). Tök jó lenne, ha a Vodának lenne vowifije, mert akkor nem kellene szenvednem itthon a folyton megszakadó, akadozó hanghívásokkal, hanem egyszerűen telefonálhatnék neten keresztül, amikor itthon vagyok.
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Itt három otthoni (net, tévé, vezetékes) és két mobil lesz, így is hatványozódik a kedvezmény? (Megnézném amúgy csomagkalkulátorral, de a tesóm a Magenta 1 előfizető, és nem tudja az MT-jét, megnézni meg lusta/nincs ideje
) -
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Szia, köszönöm!
"de az új előfizud viszont 30%-kal lesz olcsóbb"
Jól értem, hogy a második előfizetés 30%-al alacsonyabb árú lesz, mint ha első előfizetés lenne ugyanabban a csomagban? Kicsit talán nyakatekerten írtam, szóval ha van egy 1000 forintos előfizetésem Magenta 1-ben, akkor a második előfizetés nem 1000 forint lesz, hanem csak 700? Mert ez nagyon jó ár!
Nagyon köszi!
-
Sziasztok!
Magenta 1 mellé lehet még egy plusz mobil előfizetést rendelni, a meglévő mellé? Ha igen, több így a kedvezmény?
Köszi!
-
-
Sziasztok!
Ugyan megkérdeztem már ezt egy másik topikban is, de eléggé halott, talán most az egyszer kibírják a moderátorok is, ha még egyszer felteszem.
Szóval, vásároltam itt az aprón egy Blackberry Classicot valakitől. Az illető azt mondja, hogy ők a Telekomtól vették anno. Ennek ellenére hazahoztam, és a Vodafoneos és a Digis SIM kártyákkal is hibátlanul működik. A hálózati beállításokban is az van írva, hogy "Feloldva". Elképzelhető, hogy a Telekom függetlenül árulta annak idején ezeket a készülékeket?
Köszönettel!
-
-
Sziasztok!
Ma lemondtam elhunyt anyám mobilját. Mennyi idő, amíg kikapcsolják?
Köszi!
-
-
Sziasztok!
A Telekom ennyire jó fej, hogy hűségidőtől függetlenül lehet bármikor függetleníteni a készülékeit?
-
válasz
fornettisuti
üzenetére
Tovább kellett volna olvasnod, és akkor láthattad volna, hogy más kérdés is felmerült. De látom, ezzel a továbbolvasással vannak gondjaid más esetben is.
-
válasz
fornettisuti
üzenetére
A kérdés csak részben ez volt.
-
válasz
pvt.peter
üzenetére
Hát igen, most már ha megveszem függetlenül sem kell sokkal többet fizetnem, sőt, nulla százalékos hitelek meg mindig vannak, ha épp részletre vágyok. Az biztos, hogy többet így nem veszek telefont, ha nem tudom kifizetni egyben, inkább elvegetálok valami gyengébb készülékkel, amíg nem lesz valahol 0%-os hitel.
-
Pontosan erre gondolok!
Csak mi van akkor, ha ezt átírásnál találják ki: "Ja, elnézést, igaz, hogy maga kifizetett 260 ezret a telefonért, de kérünk még 160-at, mert nálunk annyi volt a listaára, amikor vette, és most tulajdonképpen idő előtt tetszik felmondani a szerződést az elhalálozás miatt!"? -
Nem érted. Szerintük a telefon ára akkor amikor vettem 421 forint volt. Ők adták 261 ezerért, le is írták nekem levélben, hogy ők milyen jó fejek voltak, mert adtak nekem 160 ezer forint kedvezményt a készülékre.
A valóság viszont azt mutatja, hogy a telefon bárhol megkapható volt 250-260 ezer forintos áron. Tehát ha bárhol kapható volt a telefon 250-260 ezer forintért, akkor adtak nekem 160 ezer forint kedvezményt? Az utánad író megértette.
-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Meg is találtam, nézzétek meg, ehhez mit szóltok?
A Telekom szerint az én készülékemnek a listaára február elején 421 ezer forint volt, de ők tök jó fejek voltak, hogy odaadták nekem 261 ezerért, akkor, amikor ez a készülék a boltban 258 ezres átlagáron futott, függetlenül. És majdnem egyben fizettem ki, csak pár hónap részletet kértem. Ettől tartunk a barátommal, hogy kitalálnak egy ilyet, mikor a lemondásra/átírásra kerülne sor.
-
Köszi, köszi, köszi, mindenkinek!
Szerk: Azért nem tudtam én sem biztos választ adni az ismerősömnek, mert egyszer, nem is régen, a Telekom elkezdte nekem magyarázni a saját iPhone7 128GB-ommal kapcsolatban, hogy azt ők nekem egy nagyon kedvezményes áron adták oda 250 ezer forintért, mert egyébként náluk ez a telefon 320 ezerbe kerülne. Akkoriban ez a telefon 260 ezer volt függetlenül. Ezért zavarodtam meg.
-
És a készüléknek mi lesz a sorsa, kollégák?
-
-
Sziasztok!
Egy ismerősömnek meghalt az anyja (nem Prohardveres). Nagyértékű mobiltelefont vett részletre, de a készüléket előtörlesztéssel már kifizette, de a hűségidő még él.
Ilyenkor mit csinál a Telekom?
Köszi!
-
Sziasztok!
Elképzelhető, hogy olyan díjcsomagom van, amiben a hozzá tartozó 1GB adatforgalmat nem lehet megosztani személyes hotspotnak, vagy minek hívják? Akárhány telcsin, sticken próbálom, nincs net.
Köszi!
-
Ez volt a gond, mindenkinek, aki érintett, kösz a tippet!

-
-
-
Sziasztok!
Vettem egy telefont, BlackBerry Classic, sajnos webáruházból voltam kénytelen, mert máshol nem lehet kapni.
A készülék európai piacra gyártott modell, ennek ellenére még sem tudom használni rajta a Telekomos mobilnetet.
Van esetleg valakinek ötlete, hogy mitől lehet ez, és hogyan lehet megoldani?
Köszönöm!
-
-
Sziasztok!
Hűségidő alatt átmehetek egy flottás díjcsomagba, ha az drágább, mint a jelenlegi díjcsomagom?
Köszi!
-
Tudja valaki esetleg, hogy a Telekom applikáció mikor méltóztatik majd újra működni?
-
Szevasztok!
Ez a Telekom lófusz alkalmazás mennyire naprakész? Ugyanazt mutatja, mint egy óra beszélgetés után. Nem ingyenest hívtam.
Köszönöm!
-
-
-
Lássuk csak jól értem-e. Kötök két évet egy Mobil L-re, 7500 forint. Havidíj kedvezményt kérek, az mínusz 1500, most járunk 6000-nél. Ebből lejön még 20%, mert van itthon tévé meg vezetékes, tehát a végösszeg 4800Ft. Plusz még mivel deják vagyok, kapok 2GB adatot.
Ha jól értem, akkor ez azért nem annyira rossz! A veszteség esetemben mindösszesen 10 perc, hogy a Next S ATK 160 perc belföldiből 150 lesz.
-
-
-
Elérhetetlen a telefonos ügyfélszolgálat (1430, 1414, 1412).
-
-
-
Kösz mindenkinek!
-
-
Sziasztok!
Én még csak egy hete vagyok a Telekomocskánál, és nagyon szeretem, de még nem tudok minden dolgot.
Lehet-e beállítani olyat, mint a Telenyomornál, hogy küld egy e-mailt, amikor elkészült az aktuális számla? Ha igen, hol lehet ezt?
Köszönöm!
-
-
Sziasztok!
Én vadi új Telekom ügyfél vagyok, azt szeretném kérdezni, hogy ilyen dolgokat, mint pl. hívásvárakoztatás meg kell rendelni, akkor is, ha díjmentes, vagy az az előfizetésnek default része. Next S aranytárskártyás csomagom van.
Köszi!
-
-
Szia!
Itt a saját térképük szerint is kellene lennie 4G-nek. A telefon és a modem ugyan csak WCDMA képes, de lefelé kompatibilisnek kellene lennie a 4G-nek. A lemondtástól nem tartok, miután két éve 1 millió 200 ezres bírságot intéztem el nekik a hatóságnál, úgy fogják törölni a szerződésemet, mint a katonatiszt!
-
Szevasztok!
Elutaztam vidékre.
Nyolc kilométerre a Balatontól, hat kilométerre az autósztrádától, 150 méterre a számozott műúttól, egy település közepén nem hogy 4G, még GSM sincs. A legfrissebb lefedettségi térkép kültéri 4G-t hazudik ide. Hazamegyek, mobilnetet mondom le, az sem érdekel, hogy még hűségidős, kötbért nem fogok fizetni.
-
-
Áthoztam az új lakásba az IPTV-t és az analóg telefont. Gyönyörűen megy is mindkettő. Azt mondják, simán menni fog a net is. Megrendeltem, azt gondoltam, csak egy gombnyomás, hiszen a router már itt van, de úgy tűnik egy darabig még várnom kell az internetre.
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Én maradnék a UPC-nél (most az van), csak az új lakásban nincs.

-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Össze-vissza beszél nekem a Telekom.
E-mailben azt írták, hogy az új helyen, ahová költözöm, legfeljebb 10Mbites net létesíthető. Később telefonban azt mondja a fazon, hogy ugyanazt tudják biztosítani, mint a régi lakásban (vagyis analóg telefon, IPTV, net nem tőlük). Erre ma elindítom az áthelyezést, azt mondj a hölgy a telefonban, hogy akár 30Mbitet is elbír a vonal.
Kinek higgyek így?
-
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
Köszi!

-
Üdv megint!
Egy olyan helyen, ahol 10Mbites netet tud adni a Telekom, lehet IPTV-t úgy működtetni (csak azt, net nem kell), hogy két box legyen?
Vagy a két box már sok neki?
Köszi!
-
-
Szóval ez egy arany társkártyás 3GB adatos, stickes mobilnet, nem tudom mi a csomag neve. Laptopon próbálkoznék.
-
Helló!
Pár napja váltottam T-mobile előfizetéses mobilnetre, amivel nem megy a Viber, még a cset sem. Eddig tökéletesen ment Vodafoneos (UPC) mobilnettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

+ (#116114) kali