Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#112651) szemesi69 válasza szalai112 (#112650) üzenetére


szemesi69
addikt

Azt nem természetesen :N

Xiaomi redmi note 12 pro

(#112652) atosan válasza szalai112 (#112650) üzenetére


atosan
addikt

Régi törlesztő marad. Én telefonon intéztem ilyet decemberben telefonos ügyfélszolgálattal. Úgymond összelegózza a kedvezményeket. Nem feltétlen minden előfizetést vesz bele. Nekem egy mobil és az otthoni netből összehoztak annyit, hogy egy 43 collos 4k LG tv-t megkaptam 65 ezerért.

Maine coon

(#112653) btudos válasza Caranita (#112647) üzenetére


btudos
veterán

Egyetlen mobil előfizetést meglévő készülékhűséggel nem hiszem, hogy újra tudsz kötni újabb kedvezményért, nem tűnne túl logikusnak a Telekom irányából.

Nyilván más a helyzet, ha kifizeted a kötbért és felmondod a határozott idejű szerződést, de az új rendszer sem arról szól, hogy egy hűségben lévő előfizetésre vehetsz újra készüléket.

[ Szerkesztve ]

Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.

(#112654) #22743424


#22743424
törölt tag

Hónapok óta nézem a Telekom honlapján az LG G7 készüléket szerettem volna venni de hónapok óta nem elérhető, akkor minek van benn a listában? :F

(#112655) m1lan válasza btudos (#112653) üzenetére


m1lan
őstag

Pedig egy előfizetésre is lehet félévente új készüléket vásárolni. :K
A rendszer ilyenkor levonja a korábban kapott készülékkedvezményt időarányosan kötbérként az aktuális kedvezményszintből. Ha nagyobb a levonás, mint amennyi kedvezmény járna a vásárlás pillanatában, akkor előbb ki kell fizetni a különbözetet, és utána mehet a vásárlás listaáron 22 havi részletre. Ha kevesebb a levonás, akkor pedig értelemszerűen a maradék kedvezményt használhatod fel. Minél tovább vársz, annál kevesebb az időarányos levonás.

Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX

(#112656) btudos válasza m1lan (#112655) üzenetére


btudos
veterán

Értem, köszönöm, ez eddig elkerülte a figyelmem. :R

[ Szerkesztve ]

Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.

(#112657) adolfo01 válasza prozodus (#112639) üzenetére


adolfo01
tag

Igen,újratelepítettem!Ugyanúgy nem látszódnak a Maraton csomagok!

(#112658) gologolo


gologolo
tag

Sziasztok!

Ma kaptam kérésre a Telekomtól megerősítő sms-t hogy a telefon IMEI alapján már bármelyik magyar szolgáltató SIM kártyájával használható tehát nem hálózatfüggő. Ez azt is jelenti hogy ha külföldre utazom és ott belerakok helyi sim kártyát (Thaiföld) akkor elméletben minden adott hogy funkcionáljon azzal is? Egy Galaxy s9-ről van szó.

Köszi!

(#112659) kali válasza gologolo (#112658) üzenetére


kali
legenda

Szia,

Elméletben azt jelenti, már ha itthon aktiváltad előtte a megfelelő hálózaton és SIM kártyával, mert van ugye a régiózár.
Ez nem csak a szolgáltatós., hanem minden más, hazai hivatalos forrásból származó készülékre igaz.
[link]
A gyakorlatban előfordulhat, hogy bizonyos "szélsőséges" országok SIM kártyájával nem, vagy nem teljes funkcionalitással működik - ez szintén nem csak a szolgáltatós készülékek sajátossága.

[ Szerkesztve ]

(#112660) kovacsmi_74 válasza adolfo01 (#112657) üzenetére


kovacsmi_74
aktív tag

Szia!

Bár tegnap elhajtottál engem... ;)

Neked csak az a 4GB-os Maratonod van, vagy esetleg más neted is van? Régebbi megújuló net vagy Domino Dupla pl.?

Mert én a múlt héten használtam pl. a 70 perc hangopciót, és amíg ez aktív volt, addig nem látszódott a Domino Mobil L opció csak az S. A lejárat után másnap visszajött.

Lehet nálad is aktív valami és amiatt nem látod őket? Bár az én esetemben sem volt ez szerintem normális jelenség, nálad sem lenne az.

Visszolvastam, nincs egyéb neted.
Passz.

[ Szerkesztve ]

(#112661) MadMancs válasza Caranita (#112647) üzenetére


MadMancs
veterán

De a kérdésben szerződés bontás majd új szerződés + teló szerepelt. Nem szerződés hosszabbítás

Előleg, szeptemberben keményített a telekom. Mostmár nem ügyintéző függő hanem a rendszer diktál. Pl ha valakinek a testvere/szülei/akárki akivel egy lakcímen van negatív listán van, vagy akár csak elmaradása van Telekomnál, felejtse el hogy akár csak dominó csomagot is vesz.
Ebbe futottunk bele. Párom augusztusban vett mobil S + korlátlan NET egy Huawei B525 routerrel. Rendesen volt fizetve minden. Októberben akartunk telót is, nem lehet. 1 hónapon keresztül jártuk üzleteket, ügyfélszolgálat telefonon, rengeteg email, mindenki látta hogy pozitív ügyfél múlt, nincs tartozás, stb, de rendszer mégis azt mondja hogy vásárlás és szolgáltatás igénybevétele nem lehetséges. December elején sikerült egy ügyintézőnek kiderítenie hogy az új kockázatkezelő rendszer már a lakcímet is nézi, ahol pedig édesanyja negatív múltú ( vannak ugyan elő előfizetései de egyszer már a teljes kikapcsolásból hozta vissza őket).

[ Szerkesztve ]

Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

(#112662) gologolo válasza kali (#112659) üzenetére


gologolo
tag

Köszi, akkor ott fog kiderülni, de mindenesetre bizakodó vagyok :)
Gondolom az aktiválás alatt azt érted hogy használatam már a telekomos simm-el. A hálüzatfüggetlenítés meg magátol jöhetett, vagy amikor multkor hivatalos szervízbe adtam, mert most amikor lekértem a telekomtól a függetlenítő kódot már független volt, én meg telekom függőként vettem :)

(#112663) kali válasza gologolo (#112662) üzenetére


kali
legenda

A Telekom jó ideje nem tetet már hálózati zárat a telefonjaira, szerintem az S9 széria sem volt már függő - még ha ezt nem is reklámozták annyira.
Igen, itthoni hálózaton és SIM kártyával legyen használatba véve.

[ Szerkesztve ]

(#112664) viera válasza kali (#112663) üzenetére


viera
őstag

Már az S8 is független volt. :K Az S7 Edge volt az utolsó függő telefonom a Telekom-tól.

Soha ne mondd,hogy soha!!!

(#112665) MadMancs válasza gologolo (#112662) üzenetére


MadMancs
veterán

Egész pontosan azt jelenti hogy a telefon EU tagállam SIM kártyájával legyen aktiválva ami egész pontosan minimum 5 perc kimenő hívást jelent ( részletekben is akár).

Ez a matrica A50em dobozán van ( MediaMarkt vásárlás) :

[ Szerkesztve ]

Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

(#112666) 4Grider válasza MadMancs (#112665) üzenetére


4Grider
nagyúr

Dehogy. Az 5 perc hívás csak az eu-n kívüli országokból származó sim-ekre vonatkozik. Azokkal kell 5 perc roaming hívást indítani az eu-n belül (általában nem olcsó mulatság).

(#112667) MadMancs válasza 4Grider (#112666) üzenetére


MadMancs
veterán

Olvasd el a cimkét. Eu-n kívüli SIM kártya használatához előbb EU SIM ről kell 5 perc hívást indítani. Le van írva szépen. :)

Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

(#112668) sifarr válasza MadMancs (#112667) üzenetére


sifarr
senior tag

Olvasd el a cimkét. Eu-n kívüli SIM kártya használatához előbb EU SIM ről kell 5 perc hívást indítani. Le van írva szépen. :)
Hát én elolvastam, de nem így értelmezem.
A kulcs: Európa =/= EU.
Egy pl. szerbiai sim nem EU-s, viszont európai, tehát a szöveg szerint a régióhoz tartozik, nem szükséges semmiféle extra eljárás a használatához.
Ami a címkében érdekes az a "vonatkozó országok" részlezezése. Hiányzik belőle Svájc. Pedig Svájc európai ország, de nem EU/EEA-tag, és külön sincs említve mint a Vatikán. Ettől függetlenül biztos, hogy régiós országnak minősül.

(#112669) MadMancs válasza sifarr (#112668) üzenetére


MadMancs
veterán

⁸Igen igazad van, nem eu hanem Európa. Kérdező Thaiföldet írt. Na az nem megy míg nem volt meg az 5perc europai kártyával. Vagyis de, viszont 5 perc után tiltásra, legalábbis korlátozás alá kerül a telefon. Hogy ez most roaming vagy sem, szerintem mindegy, csak a SIM legyen a felsorolt országba való.

[ Szerkesztve ]

Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

(#112670) sifarr válasza MadMancs (#112669) üzenetére


sifarr
senior tag

Igazából a Samsung fogalmazása, meghatározása nehézkes, érthető könnyen félre.
Európai modellről ír és európai szolgáltatóról. Ez viszont földrajzi meghatározás. Európához tartozik Ukrajna és Fehéroroszország is, ezeket valójában nem érti ide. Oroszország és Törökország pedig európai és ázsiai ország is egyben, ők sem tartoznak bele.
Az sem tudja a legtöbb vásárló, hogy kik tartoznak az EEA (EGT) országok körébe.

Egyértelműbb lenne európai régiót/modellt írni, az országok meghatározásánál pedig azt, hogy európai országok, kivéve pl. Fehéroroszország, Oroszország, Törökország, Ukrajna.
Vagy EU/EEA régiót írni, az országoknál pedig EU/EEA tagországok, valamint ... és itt jöhet a bővítő felsorolás. Benne Svájc is. :K

Természetesen ez Thaiföld kérdését nem érinti.

(#112671) snooze


snooze
veterán

[link] bünti..

[ Szerkesztve ]

GO Gunners!!!

(#112672) gologolo válasza MadMancs (#112669) üzenetére


gologolo
tag

Köszönöm mindanyiótoknak a választ!

(#112673) janos666


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Borzasztó hülye marketingje van most a T-nek. :(
Felhívott egy irritáló call center-es, rám akart tukmálni egy internetszolgáltatást, amit együtt kiszámoltam vele saccra, hogy nem éri meg nekem (mert hogy max. akkor érdekelt volna, ha a vele járó kedvezményekkel nullára jön ki, akkor beállítottam volna failover-nek a kábelnet mellé, de amúgy ott a mobilnet minden telefonon, ahonnan megosztható usb/wifi/bluetooth-on át PC-re és van hűségidőm kábelnetere [nem mint ha le akarnám cserélni, de ha akarnám se tudnám...]).
Ez az, ami eddig rendben is van, de aztán, mikor már eldöntöttem és közöltem, hogy nem akarok semmi szerződést kötni/módosítani, el akart velem fogadtatni egy csomó adatkezelési hozzájárulást és elkezdett faggatni, hogy mi a nevem és email címem. Ezen először "polkorrekten" háborodtam fel, de ő teljesen megsértődött és hülyének nézett, mikor csupa "nem"-el válaszolgatás után megtagadtam az email címem közlését, mivel szerintem semmi szükség nem volt erre. El is magyaráztam neki, hogy szerintem miért felháborító, hogy most elkezd adatot halászni, ő pedig megsértődött, hogy irracionálisan paranoiás vagyok, amiért nem kezdek el adatokat kiadni egy privát számról hívó call center-nek, aki nem is a T-nél dolgozik, de nekik dolgozik (mint ha a T-ben amúgy annyira meg kéne bíznom a pillanatnyi szerződésemhez szükségesen túl, de ő meg ugye még csak nem is ottani, ez már csak "egy ismerős ismerőse" kategória, ahol az első ismerős sem közeli barát :DDD ).
Na itt közös megegyezéssel leraktuk a telefont, de ő volt jobban megsértődve. :))

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#112674) beers


beers
addikt

Sziasztok!
Hol tudnám beállítani azt, hogy 4-5 csengetés után ne menjen el automatikusan foglalta a hívásom?! :R

M&N

(#112675) anglergab válasza beers (#112674) üzenetére


anglergab
addikt

A nincs válasz hívásátirányítást kell törölni vagy megnövelni a késleltetését. Ezt telefon vagy hálózat oldalon is meg lehet tenni.
Telefonon:
##61# törlés
*#61# lekérdezés

[ Szerkesztve ]

(#112676) EmberXY válasza janos666 (#112673) üzenetére


EmberXY
addikt

Az ehhez hasonló szekatúrát elkerülheted a jövőben, ha privát számról érkező hívást nem fogadsz.

Up the Irons!

(#112677) beers válasza anglergab (#112675) üzenetére


beers
addikt

Köszönöm :R

M&N

(#112678) Dicker


Dicker
őstag

Sziasztok!

Most elvileg akcióban 4 500 a korlátlan mobilnet.
Próbáltam róla több infót találni, de csak annyi volt, hogy miért kaphatod meg. 3 mobilelőfizetés+otthoniak kellenek, és legalább utóbbi új szerződésként decembertől.
Az érdekelne, hogy meddig ennyi az ára? Vagy marad, amíg nem váltok? Illetve a 3 mobil+net csomagon felül van, vagy valamelyikhez kérhető?
Ezek nem voltak leírva a részletes tájékoztatóban.
Hátha tudtok bővebben valamit. Köszi!

(#112679) Huroq válasza Dicker (#112678) üzenetére


Huroq
senior tag

Magenta 1 -el kell rendelkezned, minimum 3 mobil előfizetés bevonásával. A 3 előfizetés nem lehet csak mobilnet előfizetés és nem lehet flottába bevont szám. Nem kötelező decemberi új előfizetés, elég ha díjcsomagot módosítasz online, akár ugyan arra is. A kedvezmény mértéke december 1 -től visszavonásig érvényes. Ha a 3 előfizetés egyike már korlátlan nettel rendelkezik, vagy akár az összes, akkor nem kell egy negyedik, érvényesül úgy is a kedvezmény. Egyébként szerintem le van írva minden a részletes tájékoztatóban. ;]

(#112680) szalai112


szalai112
senior tag

Most nézem komolyaban a készülék kedvezményt, szinte megfelezték!
Nem csodálom

(#112681) kali válasza janos666 (#112673) üzenetére


kali
legenda

Érdekes, amikor kiadják külsős CC-nek a munkát, aztán olyan hív, aki csak minimális információval rendelkezik az előfizetőről, nem lát bele a rendszerbe...stb. és úgy kellene eladnia valamit, hűséget hosszabbítani és társai...
Ilyen híváskor azzal szoktam kezdeni, hogy rákérdezek; a Telekomtól hív, vagy csak a Telekom megbízásából, mert nem mindegy!?
Amikor az adatkezelési részt akarja csűrcsavartan eszközölt felolvasás után igennel vagy nemmel elfogadtatni, akkor egyiket sem válaszolom, azt szoktam mondani, hogy megfelelően beállítottam a Telekom fiókban/alkalmazásban, azon nem kívánok változtatni - a külsős CC itt elvérzik... :)
Külön adatot sosem adok meg, hiába is kéri, ha illetékes (Telekomos), akkor látja a szükségeseket, ha viszont nem (külsős CC-s), akkor nem véletlenül adtak meg neki csak minimális infót, a többi nem rájuk tartozik.

(#112682) #46105344


#46105344
törölt tag

Sziasztok!
"SIM kártyájához tartozó Corporate EU 15/7GB adategyenlegének 100%-át felhasználta".

Van túlszámlázás, vagy csak lassítanak? Főnököt nem merem megkérdezni. ;]

(#112683) adolfo01 válasza kovacsmi_74 (#112660) üzenetére


adolfo01
tag

Szia.
Semmi más szolgáltatásom nincs és nem is lesz.
Másodlagos sim kártya ez kizarólag netezésre,főleg vidéken ahol nincs digi net! :K
Lehet pont azért szivatnak mert nem termelek nekik túl sok profitot.
De most írásban kértem magyarázatot,hogy miért nem rendelhetem meg a publikus Maraton adatcsomagot.Még nem jött válasz.
A Telekom webes felületen ha belépek vannak Maraton adatcsomagok,ott kiválasztottam a 400 MB -os csomagot es aktív is lett,de nem vonta le az 1000 Ft-ot az egyenlegemből és hozzá sem adódott az adatmennyiség a meglevőhöz,tehát semmi sem történt.Csak jelzi,hogy aktív a 400 MB -os csomag,de semmi több!

Már 2 napja nem reagáltak a megkeresésemre,de kivárom a választ,utánna majd meglátom mi legyen.Egy biztos ez már szándékos a reszükről!

Szerintem itt umbulda van!

[ Szerkesztve ]

(#112684) dptrsk válasza #46105344 (#112682) üzenetére


dptrsk
Topikgazda

Keretszerződéstől függ

(#112685) 4Grider válasza adolfo01 (#112683) üzenetére


4Grider
nagyúr

Az írásra 30 napjuk van válaszolni, szóval a válaszra még várhatsz egy ideig. Arra nincs ember a Telekomnál, hogy direkt szívassanak, az ok valószínűleg sokkal egyszerűbb, mint gondolnád. A maraton nethez ui. kell egy kapcsoló, ami automatikusan csak a Domino Fix-re belőtt számok kapnak meg. Ez a kapcsoló az úgyn. technikai net, ellenőriztesd a telefonos ügyfélszolgálattal, hogy be van-e kapcsolva. Néhány szám esetén ui. ez az automatizmus hiányában nem kerül bekapcsolásra, amúgy pedig semeddig sem tart bekapcsolni.

(#112686) adolfo01 válasza 4Grider (#112685) üzenetére


adolfo01
tag

Szia.
Köszönöm a szakmainak tűnő választ. :R Sztem te bennfentes lehetsz.😀
Megpróbálom leellenőriztetni amit mondtál.

üdv.

(#112687) anglergab válasza 4Grider (#112685) üzenetére


anglergab
addikt

Annyit tennék hozzá, hogy az előfizetéses díjcsomagokhoz is kell ez a technikai net, különben a beállított net csomag nem működik az internet felé.

(#112688) kovacsmi_74 válasza adolfo01 (#112686) üzenetére


kovacsmi_74
aktív tag

Szia! De eddig is Maraton 4GB-ot használtál, vagy nem?

Ha esetleg nem Domino Fix a tarifacsomagod, úgy tudom az erre való váltással megoldódik a technikai net kérdés, ehhez alapból jár, de kijavítanak majd, ha nem így van.

(#112689) adolfo01 válasza kovacsmi_74 (#112688) üzenetére


adolfo01
tag

Szia.

Igen eddig 4 GB Maraton net csomagom volt és még van belőle.Nekem több mint egy evig eleg 4 GB.
Domino fix tarifacsomagom van!
Azt is tudom,hogy most már 3,5 GB Maraton net a max csomag.Csak teszteltem a 400 MB Maraton csomagot,higy rendelhető-e de nem!

Ez a bajom,hogy valamilyen oknal fogva nem rendelhető online!
Lehet,hogy direkt módon igen,de én azt gondolom,hogy online is kellene ennek működnie,és ezt vegigviszem....csak tetten erhető az,hogy a szolgaltató arra az ügyfelekre helyezi a hangsúlyt aki havi szinten több profitot termel neki.Ez logikus es tény,de én szeretem az ilyen kihívásokat es ennek a végére járok!
Második sim kártyaként 3500 Ft ért honapokig el vagyok nettel es percekkel.Az adott 80 percből meg bőven van 55 percem.Egy ev alatt 25 perc ,ezt nem igazan szereti a telekom.De nekem ingyen beszélni másik szolgáltatónál sokkal jobb! :K

[ Szerkesztve ]

(#112690) 4Grider válasza kovacsmi_74 (#112688) üzenetére


4Grider
nagyúr

Így van, előzményekben idáig nem mentem el.
Akkor ez nem technikai net probléma lesz, ha már most is Maratont használ.

(#112691) 4Grider válasza adolfo01 (#112689) üzenetére


4Grider
nagyúr

Jó neked, hogy ennyire ráérsz. Mondjuk tipikus emberi (és majomszabású) tulajdonság, hogy mindig azt szeretnénk elérni, ami valamilyen okból nem elérhető...

(#112692) prozodus válasza adolfo01 (#112689) üzenetére


prozodus
őstag

Meg 1 5letem van. Pm.

A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!

(#112693) 4Grider válasza prozodus (#112692) üzenetére


4Grider
nagyúr

Titkos? Mert speciel többeket is érdekelhetne az ötlet (már ha értelmes)...

[ Szerkesztve ]

(#112694) kovacsmi_74 válasza adolfo01 (#112689) üzenetére


kovacsmi_74
aktív tag

"Első megrendelés esetén - abban az esetben, ha a Maraton 400 MB-os csomagot még egyszer sem vetted igénybe - a Maraton 400 MB csomag díja 500 Ft."

Esetleg ez is bekavarhat. Nálam 1000Ft-ot ír az app hozzá, de eddig még nem használtam a 400-ast.
(Már régebb óta van ez a kedvezmény egyébként.)

Lehet valóban ki kell futnia a régi Maratonnak, nekem sincs vegyesen a régi és az új, csak régi van. Amúgy látom az újakat, de a régi mellé még nem vettem belőlük.

(#112695) adolfo01 válasza 4Grider (#112691) üzenetére


adolfo01
tag

Azért annyira nem ráérés kérdese ez.Sokkal inkább arról van szó,hogy a saját erdekemnek megfelelően hasznalom ki a lehetősegeket!
Teszem mindezt azert,mert a szolgáltató szabja meg a szerződesi feltetéleket a jól felfogott erdekét szem előtt tartva!Majd időnként megváltoztatja ugyanazokat szinten az erdekeit szem előtt tartva.A baj,hogy sokszor ő maga nem tartja be azt amit vállalt a saját feltételeiben! De sajnos ez egy ilyen világ!

[ Szerkesztve ]

(#112696) snooze


snooze
veterán

domino fix-nél van ilyen,hogy szerdai napon van kedvezmény..alkalmazásban egyszer feldobta,hogy miböl lehet választani,hogy lehet elöhozni,hogy ujra látszodjon?

GO Gunners!!!

(#112697) herdsman12


herdsman12
őstag

Lehet valami extra oka annak, hogy ez a Telekom app nem kezeli az adategyeztetés idejét?
Ritka béna megoldás.
(nem olvastam vissza semmit)

(#112698) adolfo01 válasza kovacsmi_74 (#112694) üzenetére


adolfo01
tag

Lehet ez is,de nalam egyáltalán semmi sem törtenik,jeleztem egy hibat ami nekem az,de a szolgáltatónak nem biztos ,hogy érdeke ezt mielőbb megszüntetni,mert nem úgy veszem észrre ,hogy ráálltak volna a törtenetre.Ezért kell a nyilvánosság es a tapasztalatok megosztása,akár ezen a szinten!Tudatos fogyasztói magatartás ez,semmi több!

[ Szerkesztve ]

(#112699) adolfo01 válasza 4Grider (#112685) üzenetére


adolfo01
tag

Szia.

Ez a tecnikai net kapcsoló volt a probléma!
Köszönöm!Ügyfszolg. értetlenkedett,hogy honnan tudom,hogy van ilyen kapcsoló es annak mi a funkciója,de mondtam azzal most ne foglalkozzon!
Nem lehetett bekapcsolni mert a korábbi Maraton csomag(regi feltételü)nem engedte azt.
Valamit buheraltak es most mükszik minden!
Csak erre volt több napjuk,és azt nem értem,hogy miért én kell általad erre rávezessem őket?
Azért erről megvan a veleményem!
Egy szó mint száz müködik a dolog van újabb 400 MB Maraton netem 500 Ft ert!

Köszi mégegszer. :R

[ Szerkesztve ]

(#112700) lugosi


lugosi
MODERÁTOR

Nem tapasztaltok valamilyen hálózati hibát? Nem szokott ilyen lenni, csak nagyon ritkán, de ma délelőtt is elment a net, meg kora délután is voltak olyan üzenetek, hogy hívás sikertelen. Más nem találkozott ilyesmivel ma?

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.