- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2022-07-22 08:41 Téma összefoglaló
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
viera
őstag
Tegnap volt egy hete, hogy jeleztem a Telekomnak el szeretnék állni a TV vásárlástól amit náluk vettem.Mondták, hogy küldik érte a futárt de nem történt azóta se semmi.
Járt már valaki így? Mennyi idő mire elviszik? -
viera
őstag
-
viera
őstag
Lesznek új díjcsomagok idén?
Nincs még erről infó?
-
viera
őstag
Cyber November.
Ott minden készülék benne lesz. -
viera
őstag
Veszprém és környékén sem jó
-
viera
őstag
-
viera
őstag
Ha Magenta 1-ben van minimum 3db mobil előfizetésed ami teljesen korlátlan akkor 50% jön le a hang és net csomagból is.
Nálam így vannak az árak:
- Mobil XL+Gigaerős Net+ : 9740ft
- Mobil L+Gigaerős Net (2db) : 7490ft/db -
viera
őstag
Nekem is engedi átváltani a Mobil XL+Korlátlan netet az új Mobil XL+Gigaerős Net+ -ra és nem ír kötbért.De gondolom nálam azért is engedi mert nincs hűségidőm a csomagra.De most inkább nem váltom át mert október körül új telefont szeretnék venni és nem örülnék ha ez most bekeverne.

-
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
Az már tényleg nem tétel.
Majd következő hónapban váltasz.
-
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
Nekem is van egy ilyen összeállítású előfizetésem és én eddig is ennyit fizettem érte Magenta csomagban.

Amit én használok már kb.fél éve az Mobil XL+korlátlan net,12165ft.
-
viera
őstag
-
viera
őstag
Köszi szépen!
Jeleztem nekik,elvileg hétfőn vissza kapom. -
viera
őstag
Történt velem egy olyan dolog a Telekom-nál amit nem igazán értek.Augusztus 17-én befizettem a telefonszámlám alkalmazáson keresztül ahol mindig is szoktam.7 előfizetés+TV+Net van a nevemen.Másnap ránéztem a bankszámlámra és akkor vettem észre,hogy a Telekom a befizetett összeget ami nem kevés (51435ft) újból ráterhelte a számlára (igaz zárolva van augusztus 24-ig).Felhívtam őket és persze nem tudtak normális választ adni,csak azt nem értem ha én fizetem be alkalmazáson keresztül akkor hogyan tudták újból levonni az összeget?Ja és próbálták azt elérni,hogy majd jövő hónapban jóváírják.Mondtam,hogy nekem az nem megfelelő most utalják vissza.Elvileg 24-én feloldják az összeget,da akkor sem értem hogyan tudták ezt megcsinálni?Most azt érték el,hogy a határidő előtt fogom csak befizetni egy nappal,ebben a hónapban is ráértem volna még mert 26-a volt a határidő.Meg eltávolítom a bankkártyám az alkalmazásnól és Revolut kártyával fogom befizetni a számlákat,azon úgyis csak annyi van amennyit éppen ráteszek.
-
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
Már nálam is működik az alkalmazás.
Köszönöm szépen
-
viera
őstag
Nálatok működik a Telekom alkalmazás?
Kora reggel még jó volt,de most már egyáltalán nem működik.
De ezen már meg sem lepődök.
-
viera
őstag
Nálam is ezt csinálja múlt hét péntek óta.
De érdekes,hogy nem mindegyik előfizetésemnél.
-
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
Nálam is ilyen sajnos,június óta.
Pedig előtte minden látszódott. -
viera
őstag
Telefonon keresztül le tudod mondani.Én is áprilisban ott szüntettem meg az egyik előfizetésem.A kódot viszont meg fogják kérdezni amit korábban megadtál.
-
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
Másnál működik az az opció a Telekom oldalán ahol van készülékre törlesztő részlet,hogy befizetés egy összegben?Nálam valamiért nem látszik most ez az opció.

Felhívtam az ügyfélszolgálatot és meg akarták magyarázni,hogy eddig sem lehetett egy összegben befizetni a fennálló tartozást a Telekom oldalán.
Pedig fizettem már be készülék fennálló törlesztő részletet egy összegben.
Vagy kifogtam egy ügyintézőt akinek fogalma sincs a dolgokról.
-
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
Megértelek,de a Telekom legalább hamar vissza adja az árát.Nem úgy mint a Telenor.
Tavaly december 9-én vittem vissza 3 nap után egy webshopon vásárolt telefont mert elálltam a vásárlástól.Azóta sem kaptam az árát.Az ünnepekre hivatkoztak amit meg is értettem.Január 8-ra ígérték a vissza utalást,azóta is csak ígérgetnek mindig a következő hét szerdára mert csak akkor van náluk utalás.
Ezek után még nekem kell hívogatnom őket,hogy valami történjen már meg emailt írnom mert nem képesek normálisan kezelni a dolgokat.Többet ezektől semmit nem veszek az biztos.
-
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
Szerintem átválthatod simán a korlátlanra.Én most váltottam át az egyik előfizetésem Mobil L 2017+6GB-ról új Mobil M+10GB-ra és engedte,pedig csak 50ft-tal mentem a régebbi csomag fölé.
Nekem az iPad-ben van egy adat sim kártya,amit az előfizetésemből veszi el. Egyébként 500ft/hó az ára. -
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
A Telekom fiókomba amikor belépek és meg szeretném nyitni a számlákat vagy bármi mást akkor kidob Technikai hiba miatt.Más is tapasztalt ilyet?
-
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
Nekem a Telekomos ismerősöm mondta.
Alper: Nem csak XL-hez lesz Multi SIM. -
viera
őstag
-
viera
őstag
Az új XL csomag nem teljesen ugyanaz mint az L.Annyi a különbség,hogy az XL még tartalmaz 2 Multi SIM-et.
-
viera
őstag
Igen,most is így van.
-
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Ahol lakom sajnos csak Invitel net van ami 10Mb-os,viszont most lehet váltani 30-as Netre.Csak csomagban érné meg,de csak IPTV van náluk amiről nem tudom milyen.
Most UPC Direct-et használok amivel nincs gond.A másik lehetőség a Telekom Sat TV korlátlan mobilnettel.Csak van amikor sokat töltök le naponta.Azt nem korlátozzák ha sok a letöltés? Köszönöm előre is. 
-
viera
őstag
-
viera
őstag
Van több előfizetésem,ebből 2 Mobil L+1GB volt és át szerettem volna váltani Mobil L+2GB-ra de csak az egyiknél engedte.A másiknál kötbért akart fizettetni mert szerinte alacsonyabb a havi díj az eddiginél, pedig valójában több.Vagy megint szokás szerint rossz a rendszer?
-
viera
őstag
-
viera
őstag
Mostanában amit művel a Telekom már szánalom.
Október 16-án rendeltem egy fülhallgatót Coop-os kuponnal ami így közel 6000ft-ba került.Még akkor át is utaltam rá a pontos összeget,de másnap töröltettem a rendelést.Azt mondták semmi gond,1-2 hét és vissza utalják.Na azóta is várom és minden héten telefonálok,hogy mi tart ennyi ideig.Eddig 7-szer hívtam fel őket,de egyik ügyintéző szerencsétlenebb mint a másik.Már több verziót előadtak,hogy mikor utalják vissza de nem történt azóta sem semmi.Már lassan 2 hónapja várok,de hozzáteszem nem a 6000ft miatt vagyok már egy kicsit kiakadva hanem az egész folyamat miatt.Van náluk 5 előfizetésem és nem keveset fizetek havonta de mégis ennyire nehezükre esik valamit csinálni.Kihez lehet még ilyenkor fordulni mert az ügyfélszolgálatot már inkább hanyagolom. -
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
A webshopba már megint karbantartás van,már meg sem lepődök ezen.

-
viera
őstag
-
viera
őstag
Én iPad-re várok több mint 2 hónapja,hogy végre legyen abba az üzletbe ahol meg szeretném venni.

-
viera
őstag
-
viera
őstag
Nem semmi...

Van baj ott rendesen.
-
viera
őstag
-
viera
őstag
Mert ha lenne DuoNet akkor tudnám használni telefonba meg otthon is.A Telenoros korlátlanra gondolsz egyébként?
-
viera
őstag
Sajnálom mert nálam úgy már biztos lenne,hogy előfizetek rá.

-
viera
őstag
Októbertől engedélyezik a korlátlan net-nél a megosztást?
Gondolkodom,hogy átváltok rá mert ahol lakom sajnos nagyon gyenge a vezetékes net.
Viszont gondolom duo kártyát továbbra sem adnak hozzá,hogy egy másik sim-en is tudjam használni? -
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
Már nekem is korlátlan a net.

Amúgy a rendszerükkel szokás szerint valami gond van mert ha ránézek egy készülékre akkor írja a jó árat.De ha rányomok a vásárlásra akkor már valami brutál árat ír ki.

pl.: S8 - 222960 listaár.Vásárlás gomb után már a listár - 335971
G6 - 196560 helyett 279400 -
viera
őstag
-
viera
őstag
Február végén lejárt a Next S-re a hűségidő és hosszabbítottam mert különben drágább lett volna utána.Telefont nem hoztam,gondoltam majd Áprilisban.Közben jöttek az új csomagok és átváltottam Mobil L+4 GB-ra mert árban így ugyanott voltam de 1GB helyett 4-et kaptam.Mondta az ügyintéző,hogy ha átváltom attól még később tudok telefont vinni mert arra már nincs hűségidő.Erre most mégsem tudok online telót rendelni mert az oldal még fejlesztés alatt áll.Ha addig nem lesz jó akkor csak üzletben tudok venni.Ha ezt tudom akkor még nem váltottam volna.
-
viera
őstag
-
viera
őstag
Most 1500ft-tal fizetek többet mint előtte (Next S) de most 4GB netem van az 1GB helyett amihez mindig kellett kérnem bővítést.Úgyhogy árban ugyanott vagyok,nekem szükségem van erre a csomagra van úgy,hogy kevés is mert sokszor túllépem.
Azt is mondták,ha nem megy akkor menjek be üzletbe mert ott biztos meg tudják oldani.
-
viera
őstag
Az egyik előfizetém lejárt februárban amire aláírtam további 2 évet de készüléket nem hoztam ki.
Amíg nem változott meg a Telekom oldal addig tudtam volna később készüléket venni hozzá,de most mióta az új rendszer van,nem engedi.Nekem azt mondták,hogy később már jó lesz.Az én csomagomban 205000ft-ra jönne ki az S8-as.
-
viera
őstag
-
viera
őstag
-
viera
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- (kiemelt téma)
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Dell OptiPlex GX520 SFF,Pentium D 820,512 MB DDR2 félkonfig
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- Apple iPhone SE 64GB Black Használt, megkímélt állapot 88% akkumulátor
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ezen már meg sem lepődök.