Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
válasz blackmajesty #67546 üzenetére
... A jótállási idő alakulása
Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet 2. §-ában foglaltak szerint egy év, ami a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy – ha az üzembe helyezést forgalmazó vagy annak megbízottja végzi - az üzembe helyezés napjával kezdődik.
A fenti rendelet szerint a jótállás időtartama a kijavítás időtartamával meghosszabbodik. Az új határidőt a forgalmazónak vagy a szakszerviznek kell kiszámítania és a jótállási jegyen feltüntetnie. Ez praktikusan azt jelenti, hogy a többször meghibásodó vagy hosszan javított berendezések jótállási ideje lényegesen meghaladhatja az egy évet. ...
-
ANDROID???
addikt
válasz blackmajesty #67548 üzenetére
Nem alma és ez nem jó hír, mert nem fogok tudni mit kezdeni vele...
Ha beadom szervizbe 3e kapásból a bevizsgálás, és utána jön a többi az lehet akár 20e is, és a TMX-ből kiindulva egyáltalán semmi nem garantálja, hogy a készülék meg lesz javítva és hibátlanul kapom vissza..
Akkor inkább vehetek egy új készüléket.. -
ANDROID???
addikt
válasz blackmajesty #67550 üzenetére
Beviszem inkább, nincs időm vacakolni vele, de semmi óra nem számítok...
Vannak itt elég ""jó"" vélemények... -
legenda
válasz blackmajesty #68051 üzenetére
tulajdonságai, adottságai tekintetében eltérőt akkor sem köteles elfogadni a szolgáltatótól - akivel direktben szerződésben áll az előfizető -, a korlátozott gyártói jótállással nem feltétlenül kell foglalkoznia, mivel ha a szerviz annak keretében javította volna a készüléket, de nem tudta, akkor a szavatosság feltételei is adottak, amire viszont alapban adott 2 év és ott is a kijavítás < kicserélés < árleszállítás < elállás sorrend adott.
arról nem is beszélve, hogy az általad idézett mondat nem terjed ki arra, hogy az előfizető köteles másmilyen típusú készüléket is elfogadni a kicserélés során a szolgáltatótól, az csak a gyártóra/szervizre vonatkozik, hogy mit kell alkalmaznia a kiterjesztett/kiegészítő/korlátozott jótállás során, például nem indul újra a jótállás, nem érvényes a tartozékokra...stb., de a szolgáltató tekintetében semmilyen közvetett kihatással nincs, de nem is ő adja, hanem a gyártó - nem véletlenül hangoztatja a szolgáltató, hogy ő csak a jótállás kötelező első évében akar foglalkozni a jótállási ügyekkel.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz blackmajesty #68103 üzenetére
drágábbra ráfizetést oldottak már meg úgy, hogy a meglévő hűség ketyegett tovább, van kiskapu a lepapírozásra - ezért szoktam ezt így írni -, ügyintézője és felettese válogatja persze, hogy mehet vagy sem, mert kicsit rizikós, vélhetően ezért nem kínálják fel mindenhol.
Soulfly842; kíváncsi leszek az akciókra, reggelig nem alszom, ha lesz miért ébren maradni.
[ Szerkesztve ]
-
tusi74
őstag
válasz blackmajesty #68791 üzenetére
Köszi! Hogy érted azt, hogy nem megfelelő kártyát küldenek.? Méretre, vagy még a telefonszám sem stimmel?
-
törölt tag
válasz blackmajesty #69942 üzenetére
Tapasztalatom szt máshol sem
-
legenda
válasz blackmajesty #69942 üzenetére
ez így nem igaz, vannak üzletek, ahol még most is adnak, találsz több kapcsolódó hozzászólást is a fórumon, ahol ezt gyakorlati tapasztalattal igazolják.
-
ivaxov
csendes újonc
válasz blackmajesty #70310 üzenetére
Ha nem tiltod le, mert akkor csak keresre aktiv.
Have you tried turning it off and on again?
-
ShadowX
őstag
válasz blackmajesty #70493 üzenetére
Nem tudni mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás
-
veterán
válasz blackmajesty #70493 üzenetére
Mondd meg nekem légyszi, kinél másnál fejezzem ki mégis jogos és mélységes felháborodásomat? Vagy robbantsam fel a székházukat?
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
legenda
válasz blackmajesty #71950 üzenetére
nem feltétlenül muszáj már gyári visszaállítás itunes útján, elég csak simán csatlakoztatni a készüléket és úgy is lefut a hálózati korlátozás feloldása.
-
Mappa
addikt
válasz blackmajesty #71950 üzenetére
Nekem csak az számított, hogy adásvételire megcsinálták. Itt PH!-n is azt a választ kaptam, hogy nem fogják, 1430 is azt mondták nem fog menni számla nélkül. Tök véletlen szerűen mentem be, egy próbát megér alapon. Azt ha személyesen is elküldenek akkor kész, nem foglalkozom vele tovább. Erre megcsinálták.
nem kötelező megadni
-
Sayuar
senior tag
válasz blackmajesty #73165 üzenetére
Ok...azért ez aprópénz a #dedike által írt 3.000-hez képest.
-
taip
senior tag
válasz blackmajesty #73271 üzenetére
Én még a régit használom, de akkor ez jó ha csináltak egy új appot. Win10M alatt örülni kell minden egyes alkalmazásnak, ami elkészül.
Érdemes telepíteni, jobb, mint a régi?
Azt írod, hogy "működik, mint a többi rendszeren". Megjegyezném, hogy nekem pl. Androidon nem működik. Konkrétan nincsen Telekom alkalmazás a Google Play-en, ha rákeresek. Jó, hogy Win10M alá létezik, nekem úgyis ez a fontosabb.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
xSide
őstag
válasz blackmajesty #73277 üzenetére
Képernyőkép?
-
addikt
válasz blackmajesty #73467 üzenetére
Tényleg., Nem 12 hó vagy 24 hó, hanem 500,- Ft, vagy 1000,- Ft.
Jó szerencsét!
-
Atos23
senior tag
válasz blackmajesty #73522 üzenetére
Köszi
-
r3dsnake
nagyúr
válasz blackmajesty #73820 üzenetére
Mondjuk sok értelme nem volt ennek a csomagnak. Családi megosztással 400ft/hó/fő-re jön ki a díja.
-
mirci18
addikt
válasz blackmajesty #74226 üzenetére
Telefonon keresztül nem volt rá szükség. Bemondtam a nevet és pár személyes adatot és már irták is át. A számot nekem.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
veterán
válasz blackmajesty #74226 üzenetére
Akkor lehet, hogy ez lesz.
Semmit sem tudok az eredeti tulajdonosról, a T-Kom sem árul el semmit róla.
Hogyan kell indítani ezt a folyamatot és mennyibe kerül?
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
válasz blackmajesty #74231 üzenetére
Nagyon köszönöm az információt!
(Az a T-Komos droid, aki letagadta ezt az információt, az pedig minden reggel toljon ki egy adag sünt.)
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
bopeti98
őstag
válasz blackmajesty #74245 üzenetére
Értem. Akkor lehet csak tévedés történt. Már korábban írtan nekik levelet, de még nem válaszoltak.
Más:
Most kaptam egy SMS-t, hogy az előfizetésemen elérhetővé váltak az univerzális egyenlegfeltöltés és a Szerencsejáték Zrt. szolgálatatások.
Ez most pontosan mit takar? Hol lehet ezeket használni? Havidíjas csomagon minek univerzális egyenlegfeltöltés?[ Szerkesztve ]
-
A@ron
tag
válasz blackmajesty #74245 üzenetére
A számlamásolat és a hívásrészletező, az két külön dolog.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz blackmajesty #74348 üzenetére
Azt szeretné, hogy míg egy készülékes next S atk, ha hosszabbít kap ~ 5-10ezer forint kedvezményt a készülékárból (és 5490 a havidíj).
Míg ha ő hosszabbít, akkor nem kap semmit ugyanúgy 5490 a Next S ATK.
-
törölt tag
válasz blackmajesty #74348 üzenetére
Ingyen sö khm jaaaaj igazad lehet!!
De h a telekom font akkor sem kapom meg ha hosszabbítok csak az újak menjenek a fenébe! -
törölt tag
válasz blackmajesty #74373 üzenetére
Megkaptam, jött egyből az sms!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz blackmajesty #74373 üzenetére
Köszi, így jó lenne nekem. Tényleg csak akkor kapcsolnám ki, ha később találok jobb megoldást, illetve ha hosszabb távon nincs rá szükségem.
-
Vangelis
félisten
válasz blackmajesty #74803 üzenetére
Nem az akciósat mondták!! Sima kisker árat! De mint kiderült az akkori állapotot kellett volna visszaállítani. Akkor 158e volt az s4. De behúztak..... Kiderült.
[ Szerkesztve ]
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Vangelis
félisten
válasz blackmajesty #74803 üzenetére
u.i: Nem nézte el. A 2014.11.28.ás állapotot kell visszaállítani. Vagy felvásárlás vagy azonos áron csere.
Amit ajánlottak az az A3 volt! A legjobb választhatóA bolt csak behúzott.... de lesz folyatatsa. A pansz megkapta a ügyszámot.
Várom a következő levelet.
A telekom is belátta és le is írta, hogy nem jó árat mondtak nekem. Elég sokkal kevesebbet!
A csereutalvány kitöltésének hiánya ujabb gond.
Valakinek alá kell írnia helyette ami viszont okirat hamisítás.
Nem lesz ez egyszerű menet.[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz blackmajesty #74806 üzenetére
Sajnos a lényeg ugyanaz.... tény, hogy hibáztak és sajnos szerintem nem véletlenül.
Igaz, hogy tényleg az akciós listaárat bökték be nekem, nem pedig a sima kisker árat.Majd elválik, hogy mi lesz.. de legalább nekik is tiszta, hogy valami nem kerek.
-
addikt
-
MK VII
veterán
válasz blackmajesty #75286 üzenetére
Nem hinném, hogy rosszul gondolnám. Simán megoldják. Mindenhol megvan a mutyi lehetősége. Pont a Telekomos ügyintézők nem használják ki, ha tehetik? Ne szédíts.
-
alexander12
aktív tag
válasz blackmajesty #75294 üzenetére
Nem is igazán értem, hogy lehet előre kérni. Lebeszélem a hónapot, aztán kifizetem amennyi
kíváncsi, OP8T
-
addikt
válasz blackmajesty #75304 üzenetére
Amit húgom előre kifizetett azt nem adják vissza, amit én kifizetek azt sem.
Ezt bizony rosszul tudod.
Vissza adják.
A Telenornál nincs ilyen.
A Telekom,és a Vodafone is időarányosan visszatérít."Aki ad,az nyer"
-
gyuromoj
veterán
válasz blackmajesty #76663 üzenetére
Köszi az infót. Ettől féltem, mert így akkor az online kedvezmény kuka...
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
veterán
válasz blackmajesty #106770 üzenetére
Az első. Fantasztikus. Köszönöm. Bár tényleg az is 2002-es.
dptrsk: Köszi. Megpróbálom. Bár ma azt mondták a t-pont-ban, hogy be van...
[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
=Thor=
tag
válasz blackmajesty #107698 üzenetére
Két tanús meghatalmazás és ügyvéd által ellenjegyzett eredeti aláírási címpéldány van. Így jó leszek?
Hiteles cégkivonat nincs, csak az amit letöltök a netről a cégjegyzékből... -
=Thor=
tag
válasz blackmajesty #107701 üzenetére
Nyitott számlán mit értesz?
Most is megy az előfizetés... Ha ott lezárják tudom rendezni ott helyben is? -
=Thor=
tag
válasz blackmajesty #107703 üzenetére
OK, köszönöm.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz blackmajesty #108304 üzenetére
Hogyne lenne ráfizetés. Innen többen vettek már csereutalvánnyal így új telefont, ami drágább volt.
The Truth is out there...
-
pamesz
tag
válasz blackmajesty #108304 üzenetére
Ma is voltam bent, ma egy harmadik opcióval leptek meg. Felajánlották, hogy törlik az előfizetésem, majd 110ezer forinttal választhatok olcsóbban telefont, ha újra aláírok 2 évet 20ezres előfizuval. Tehát ha mondjuk egy hasonló tekefont szeretnék, akkor is minimum fizessek havi 30 ezrez, törlesztővel együtt. Hát elmennek a.... Holnap ismét bemegyek, akkor már lesz üzletvezető, remélem lesz valami jó megoldás. Most már legrosszabb esetben is szeretném visszakapni a telómat, ugyanis majd 2 éve, nem azért fizettem elő, hogy most csere gyanát kiszúrják a szemem valami alsóbb kategóriással. Ha meg nem tudnak szerezni ugyanolyat, akkor legalább egy hasonló tudásúvrea cseréljék ki. Semmivel sem butábbra... Értem én hogy anno 0Ft-ért hoztam ki, de én arról miért tehetek? Igenis majd 2 éve elmaradás nélkül fizetem az előfizetői díjat, és anno egy ilyen telefonra fizettem elő. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebből.
[ Szerkesztve ]
-
kalanchoe
senior tag
válasz blackmajesty #109542 üzenetére
ezt ugye nem gondolod komolyan, hogy a szolgáltatónak nem kéne jeleznie? mert nem kerülne nekik kb semmibe se, csak egy mondatba, "vigyázzá me nem tés számot hívol"
és azzal nincs is baj, h alapból nem jár a korlátlan telefon szolgáltatás, csak kérem, jelezzék már. nekem nem nagy baj, mert pár embert hívok a privát számomról, van másodlagos kártyám, amiről minden más megy. de másnak fontos lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
válasz blackmajesty #109757 üzenetére
Nekem így most 93%ot ír. Az adatkezelés ugye nincs elfogadva mert nem szeretnék marketing megkereseseket illetve a Facebook belépés nincs aktiválva. Az igaz, hogy így már nem dobálja az arcomba minden belepesnel a Telekom fiókkal kapcsolatos dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
atoszmester
tag
válasz blackmajesty #110595 üzenetére
Jó ötlet, neked is köszi a választ!
-
ates2
senior tag
válasz blackmajesty #111966 üzenetére
Hát pedig nincs olyan opció amivel aktiválni tudnám :p
Lehet amúgy attól egyedi még és elvileg az is.[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz blackmajesty #112531 üzenetére
Valóban, ez a pontos leírás.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
gyuromoj
veterán
válasz blackmajesty #112531 üzenetére
Igazad van, ma voltunk bent ott is ezt mondták.
Az már más tészta hogy sehogy se akart sikerülni a szerződést átrakni, hiába beszélt közben telefonon a központtal.
Hibajegyet vettek fel, aztán majd hívnak ha van valami.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
válasz blackmajesty #113269 üzenetére
nekem 20%-ot mondott az ügyintéző
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Met
nagyúr
válasz blackmajesty #113386 üzenetére
Nekem mindegy hogy van e hűség vagy nincs, 1 vagy 2 év.
A Move XS-et akarom átrakni 0perc + 3GB-ra ha lehet.
Online meg tudom tenni vagy csak ügyfélszolgálaton?"If in doubt, flat out!" Colin McRae
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása