Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
Ez eddig így is volt, csak gondolom a folyamatos visszaélések miatt változtatnak rajta... amiket közzé is tesznek, ha nem tetszik, le lehet mondani...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
legenda
ebben nem a telekom dönt, hanem biztosító, a szerződésben meg régóta úgy van megfogalmazva, hogy nem csak új, hanem felújított, vagy egyéb hibátlan készüléket is adhatnak, így a pakliban mindig is benne volt, igazándiból a biztosító szervizpartnerén múlt, hogy mit mondott, illetve javítás hiányában tudott biztosítani megfelelő felújított, vagy egyéb hibátlan készüléket - mert az lehet gazdaságosabb a biztosítónak, mint az új -, vagy sem.
a biztosító nem a maga ellensége, hogy a számára drágább lehetőséget válassza, ha a biztosított féllel kötött szerződés alapján más módozatok, illetve választási lehetőségek is adottak.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
elvárni csak azt lehet, amire a felek által aláírt szerződés lehetőséget biztosít, abban pedig a javított, felújított...stb. készülékre történő csere is benne volt.
19 éve mobilozok, de sosem kötöttem még készülékre biztosítást, eztán sem szándékozom - pedig jellemzően a legdrágább kategóriába tartozó készülékeket vásárolom és használom -, részint az ilyen biztosítós "hibalehetőségek" miatt.
igaz, valahol a biztosítót is megértem, mert sok a trükközés is, akár ezen fórumon is többször olvasni hozzászólásokat, vagy valaki szándékosan töri össze a telefonját, amikor már cseréltetni akarja valami miatt, az olyan gyakori esetek után meg a biztosító pláne úgy áll hozzá, hogy minél kevesebbet veszítsen a dolgon, válogatni meg nem tud és nem is fog, hogy esetlegesen ki a trükközős és ki nem.[ Szerkesztve ]
-
-
SUPREME7
addikt
Azért mert eddig 210K-ért adták VR nélkül amit külön 36K-ért adnak, most pakkban 250K-ért nyomják Gondolom van egy csomó VR ami a kutyának nem kell külön, de az S7 meg fogy, szóval miért ne csomagolnák egybe drágábban?
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
Én be tudok lépni, de néha újra kell tölteni az oldalt. E-mail-t kaptam a hosszabbításra vett P9P-ről, de a rendelések között semmi sincs az weben A hűségidő pedig már meg van hosszabbítva azon a telefonszámon.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
matthewKER
tag
Azt nem tudom, hogy le van-e írva bárhol, hogy a legmagasabbra kellene teljes árat fizetned (én nem találkoztam ilyennel). De ezt leszámítva helyes a megállapításod.
@bepe79
Nem kell újabb hűséget aláírnod, lezárt csomagban hűség után is maradhatsz, és mivel a Move díjcsomagok hűséges ára megegyezik a listaárral, ezért neked a maradás nem jár semmilyen ár-hátránnyal.[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
"Melyik előfizetéseidre jár a 20% kedvezmény? A folyószámládon lévő legmagasabb havi díjú Mobil vagy Net díjcsomagod kivételével mindegyikre megkapod a kedvezményt. Azonos havi díjak esetén a legkorábban megkötött előfizetés kivételével mindegyikre jár."
-
értelmezésem szerint a voice és net csomagok külön kerülnek figyelembevételre, s csak a legdrágábbra nem jár a 20%, az összes többire igen.. de a helyedben felhivnám a 1430-at inkább...az a tuti[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
ne add fel az első után, nyilván hülyeséget mondott vagy félreértett téged... én próbálkoznék másodszor is a helyedben.. pl. az az ügyintező akivel én öszzeakadtam a 1430-on totál képben volt a különböző lehetséges kedvezmények terén... ne add fel ilyen gyorsan a 1430-at
-
-
313313
addikt
Vannak akik évek óta várják, hogy jó legyen az online felület... Szóval te az egy hét várakozással még nagyon jó vagy
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
gianone
őstag
Minél magasabban vagy, annál kevésbé éri meg. Ezek a csomagok arra vannak kitalálva, hogy ne vegyél készüléket. Pl. Mobil XL-ben 96000 forinttal fizetsz két év alatt többet, ha veszel telót. És erre jön még az ára.
Mégis mi éri meg?Telefonon meg mit nem enged? Nem igazán értem, miről beszélsz.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
Úgy látom, az egészet nem érted, mármint az új csomagok működését.
De mivel már van hűséged, nincs is jelentősége.
Mobil M + 4 GB-nál 1500 forint kedvezmény lenne, ha nem kérsz telefont. Az 36000 plusz tehet a telefonra. Így 241000-rel fizet többet, az, aki kér telót, mint aki nem. Listaáron 235-ért adja Telekom.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
Én azt nem értem, hogy akkor miért előbb váltottál csomagot, mint telót vettél.
Bár nekem az is fura, hogy Next S-re hűség közben lehetne mégis telót venni. De elhiszem, hogy azt mondták, hogy lehet, csak furcsállom. Egyébként Next S-re sem érte volna meg.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
veterán
-
veterán
-
radio100jozs
őstag
Ha otthonra kell a vezetékes helyett a net, akkor miért kell duonet sim is hozzá? Valahogy így nem kerek a dolog. Van WiFi router, azzal lehet osztani a netet. De amúgy arra azért kíváncsi lennék, hogy mi a motiváció egy 2 év hűséges, és legalább 30%-al drágább netcsomagra váltásra, mikor hűség nélkül 30%-al olcsóbban ugyan ezt megkapni máshol, és a hálózatban sincs eltérés?
[ Szerkesztve ]
-
rfszabi
tag
-
4Grider
nagyúr
Én sem hallottam még korlátlan Telekom mobilnetről. Van nekik egy otthoni net gyorsító opciójuk, amit mobilnettel oldanak meg, de azon egy csomó korlátozás van. Pl. nem használhatod a Telekom mobilnetet nagy mennyiségű adat fájlcserélő, fájlmegosztó, vagy egyéb, esetlegesen jogsértő tartalmak továbbítását szolgáló, a rendelkezésre álló kapacitást lefoglaló, más előfizetők kiszolgálását veszélyeztető felhasználásra. Amennyiben az előfizető a rendeltetésszerű felhasználástól eltérően, olyan módon használja a szolgáltatást, amely a szolgáltató hálózatát, más előfizető szerződésszerű kiszolgálását veszélyezteti, úgy a szolgáltató a felhasználástól függően jogosult a mobilnet forgalom lassítására vagy a szolgáltatás korlátozására.
-
legenda
válasz viera #106862 üzenetére
Ezen leírás szerint az új díjcsomagoknál továbbra sem az összesre, hanem a régi módi:
Több új típusú előfizetés esetén a kedvezmények nélkül számított legmagasabb havi díjú előfizetés kivételével az összes többire érvényes a kedvezmény. Amennyiben a kedvezmények nélkül csökkentett havi díj több díjcsomag esetén megegyezik, abban az esetben a legrégebbi szerződésre nem érvényes a kedvezmény.
Felette a vegyes felállásra ezt írja:Ha legalább 2 Mobil díjcsomagos előfizetésed van és ezek közül az egyik új Mobil díjcsomag, és azonos folyószámlán vannak, akkor mindegyik előfizetésed havi díját csökkentjük 15%-kal.
Forrás: [link]
Van itt katyvasz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest