Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48605) mephi666 válasza -v- (#48602) üzenetére


mephi666
nagyúr

macerás? igazából szerintem csak akkor, ha kiöltözve kell mennie mindenhova az embernek... én teszek rá, elintézek ázottan is mindent, amit kell :DDD (alapkellékek: jó kapucnis pulcsik, télen több réteg, magas szárú bakancs, stb...) ...bringával nem kell parkolóhelyet keresni: akárhol találni fél percen belül lezárásra alkalmas helyet, ezután meg a célhelyig sétálni se nagyon kell... csomó helyre könnyen be lehet menni, ahova kocsival nem lehet... nem fogyaszt, nem szennyezi a környezetet és még egészségesebb is... :K rengeteg előnye van és igazából az öltözködés meg az időjárás jelenthet akadályt (arról nem is beszélve, hogy megnézném mennyivel csökkenne a balesetek száma, ha a belvárosból kitiltanák az autókat: bringával szerintem a 120kilós kopasz is odafigyelne jobban a környezetére, mert ő is eshet olyat, hogy kitörik a nyaka)

#48606: jaja, parkolási költség is felejthető... ezzel sem kell vesződni, hogy "hú, el sikerül-e intézni az ügyeket? 15/30/45 percre dobjak be? mi van, ha 15perc alatt végzek? mi van, ha a 45ből is kicsúszok és vár a mikulásajándék a szélvédőn?"

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.