Hirdetés

2024. május 16., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-22 13:48:44

LOGOUT.hu

Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46395) julius666 válasza Kobe (#46392) üzenetére


julius666
addikt

Lol, meg szabad kérdezni - már ha nem túlságosan OFF - hogy ezt mivel tudta elérni?

#46393 Ijk: én sem bántani akartam, elnézést ha úgy jött volna át. Sőt, az rendben is van, hogy pár háziasszonyt elriasztott a tőzsdei kaszinózástól.

De azt látni kell, hogy a figura mihez ért és mihez nem. Befektetésekhez semmivel sem ért jobban mint innen a nagy többség, sőt. Lényegében elolvasott ő is pár alap könyvet, meg forgatott kettőt a kis pénzecskéjén - szerintem ő se rendelkezik sokkal többel kb. 10 évnyi magánbefektetői tapasztalatnál, pár milla játékpénz ide-oda pakolásánál. A befektetési tanácsai nagyjából annyit érnek mint amit ljk vagy éppen julius666 egy rajzolt avatár mellé ideböffent egy IT fórum eldugott befektetői topikjába. Ezt vesd össze mondjuk egy Zsidayval vagy a lustaportos András Györggyel.

És még egyszer, nem bántani akarom, mert nem ő nem is hirdeti magát befektetési tanácsadóként (tudtommal), meg minden ilyen jellegű írásához oda is szúrja, hogy ez nem befektetési tanács, kezelje mindenki a helyén. De ettől még nagyon sokan sztárolják, itt, ezen a fórumon is, amit azért már nehezen értek.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.