Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz Tyler Durden #186441 üzenetére
dead hang-et probald ki, ez a fuggeszkedes korlaton vagy akarhol. azt mondjak jot tesz a vall izuletnek is. na meg fogasnak is. elvileg peter attia szerint 2 perc folott mar jo ha vki ki tudja tartani..persze a fogas miatt meri, nem a vall rehab miatt..
nekem ez is segitett amugy. persze ki tudja neked mi, hol faj. de hatha er vmit..nekem is volt egy kis serules regrol egyik vallamban, azert hagytam abba en is most a fekvotamaszt. fekvenyomasnal, tarogatasnal is erzem neha. de amiota jo szeles konyokkel csinalom ezeket azota nem erzem szerencsere.
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
addikt
hang-t szoktam, de ilyen 10-20mp-t, amolyan kilógom magam verzióban, megnézem, hogy meddig bírom. Mondjuk hátazásnál sose fájt lekopogom..
nekem ez is segitett amugy. persze ki tudja neked mi, hol faj. de hatha er vmit..
köszi erre rápróbálok!"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
inferno88
őstag
Sziasztok!
A törpecirkáló májustól megy bölcsibe, apa visszatér a terembe, fuck yeah
Alig várom, hogy beszarjak a 20 kiló alatt guggolásnál
Kardiózni itthon tervezek és ehhez keresek valami kültéri gumis szőnyeget, amit a térkőre raknék. Ugrálókötelezéshez, nyújtásokhoz kéne. Fontos, hogy azért könnyen összehajtható lehessen, hogy bedobjam a garázsba, ha végeztem. Valami tipp ilyenre, ami bevált valakinél?Semper fi!
-
scdlsc
aktív tag
válasz inferno88 #186456 üzenetére
https://www.obi.hu/mosogep-tartozekok/regupol-6510g-univerzalis-gumiszonyeg-200-cm-x-100-cm-x-0-5-cm-fekete/p/4784070
200 cm x 100 cm x 0,5 cm - 13 000 HUF -
marked one94
őstag
Sziasztok!
Valakinél otthon nem hever ilyesmi gumiszalag?
Ahova most elkezdtem jarni új terem olyan csúszós a fekpad hogy 100kg felett nem marad meg rajta a hátam.
Újat azért nem akarok venni hogy csak a hatam legyen rajta és a marketplacen meg nincs a közelben.Másik van itt a csoportban Szolnoki ember? Kéne egy edzőtars
You'll Never Walk Alone
-
aelod
veterán
-
marked one94
őstag
válasz aelod #186465 üzenetére
Tavaly november óta nyomom rendszeresen, csak ahova jártam terem felemelte a tulaj a bérlet árát és annyiért mar nem éri meg nekem oda járni (1 fekpad meg 4 gép volt 10k-ert most 15k-ra emelte) így itt mellettünk van egy nagy fitness terem ahova elkezdtem jarni, csak a fekpad katasztrófa pedig fasza elekio rudak vannak
Ja a forma is jó egyedül a sérült bal lábamon nem akar vissza jönni az izom, meg guggolni nem tudok még rendesen, de a nyomas meg a felhúzást tudom erőltetni faszan. (135kg a max nyomasom jelenleg meg pont ma huztam egy könnyű 190et) súlyom meg 78-79kg.
Majd dobok fel valamikor képetYou'll Never Walk Alone
-
aelod
veterán
-
m3ss
veterán
vki probalt laktozmentes tejsavo feherjet? jo dragak amiket latok...multkor linkelt valaki egy oldalt ahol volt tobb fele is nagy kiszerelesben, de nem talalom.
esetleg szojabol talaltatok olyat ami ihato? gymbeam?szerk: megvan a link. ezek vajon ihatok ha holland kakaoport keverek hozza? irta itt vki ezt multkor. egyaltalan a holland kakao feloldodik majd shakerben?
kreatin monohidratbol gondolom mind1 milyet nezek. izesitetlen por a legjobb, nem? azt akar feherje turmixba is tehetem.
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
válasz Oppenheimer #186469 üzenetére
nem egészen, izolátumokból pl többnyire ki van szűrve a laktóz nem enzimmel oldják meg a dolgot. én pl érzékeny vagyok a laktózra és a laktáz enzimes témákat se szereti a gyomrom, valósan laktózmentes cuccokat kell vennem. az enzim segíti az emésztést de nem lesz tőle laktózmentes a termék, max kevésbé puffad tőle az ember.
-
Xelo
addikt
válasz attiati #186471 üzenetére
hmm ha a "LAKTÓZMENTES WPC80 NATÚR TEJSAVÓFEHÉRJE KONCENTRÁTUM"-ra gondolsz a leírásában ezt írják: "Az általunk forgalmazott laktózmentes wpc80 as tejsavófehérje koncentrátumot, még folyadék állapotában laktáz enzimmel homogenizálják és melegítik." ezt nem tudom hogy úgy kell-e értelmezni hogy a laktózt már előre lebontják enzimmel azaz ténylegesen mentes, vagy az enzim egy adalékanyag a végtermékben. ha az első akkor fasza. egyébként az enzimes is jobb mint a semmi, ha mást nem enyhíti a tüneteket. másik dolog hogy a laktóz az egy cukor, azaz a termék laktóztartalma a terméken feltünetett cukorban benne van. ha olyan terméket veszel amiben nincs cukor az alapból laktózmentes (vagy közel az), akkor is ha nincs rajta kiemelve (0g cukortartalmú gouda sajtot szoktam venni, nincs rajta hogy laktózmentes és bajom sincs tőle). egyébként őszinte leszek, nem edzettem lassan 2 éve ezért nincs friss tapasztalatom de utoljára Applied Nutrition-t toltam és semmi baja nem volt a gyomromnak tőle. itt most épp akciós
-
Dreadloord
senior tag
Sziasztok,
csak 2 érdekesség, hátha másnak is hasznos lesz:
1) 86 kg-ról 5 hónap alatt mentem fel szép lassan 91 kg-ra. De nagyon nehezen tudtam erősödni, tovább emeltem a kaján, így 96 kilóra mentem fel kb. 2,5 hónap alatt. Itt már jött bőven zsír is, egyértelműen romlott a forma.
Viszont: a második szakaszban többet erősödtem, mint az elsőben, hiába volt az lassabb, és a diéta utáni visszapattanás is benne volt.
Ami az ok szerintem: 10% TZS körül még nem érzi jól magát a testem, nem is akart izmot felpakolni, most, hogy felmentem 15% körülre, már az állandó étvágyam is elmúlt, és újra jön az erő is, pedig eléggé ott vagyok már a naturál határomon így 17 év edzésmúlttal2) Múlt héten esténként nagyon fáradt voltam, 9 körül elaludtam, reggel 7-kor alig bírtam felkelni (az edzésen is felhúzás és nyomások is romlottak), de nem voltam beteg, csak fáradt, sosem jártam még így. Tartottam így egy deload hetet, pedig csak 3-akat edzettem mostanság. Viszont elmúlt a fáradtság, és ma rekordot nyomtam pl. fekve.
Valószínűleg a hosszú hónapok alatt a heti 3 edzésből is összejött a túlterheltség, amit nem hittem volna, és az 1 hét kis terhelésen aranyat ért.Április 1-től pedig diéta, cél, hogy a tavalyi formánál picit jobbat tudjak hozni, főleg a hátam vastagságán próbáltam javítani, diéta végére majd kiderül, sikerült-e
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Igen, vannak természetes módon laktózmentes tejtermékek.
Az a legviccesebb, amikor ezekből a termékekből is készítenek laktózmentes csomagolásút Mint az általad említett gouda sajt.De a tejsavófehérje szerintem nem ilyen termék és abból külön gyártani kell vagy az eleve laktózmentes változatot, vagy laktáz enzimet kell hozzáadni.
WPC80 laktózmentes cucchoz:
"ezt nem tudom hogy úgy kell-e értelmezni hogy a laktózt már előre lebontják enzimmel azaz ténylegesen mentes, vagy az enzim egy adalékanyag a végtermékben"Azért gondolom, hogy előre lebontják, mivel az összetevők között nem szerepel a laktáz enzim.
[ Szerkesztve ]
-
gmatyi88
tag
Sziasztok. Esetleg tudnátok segíteni a diétámban? 36éves leszek ,és még soha nem kellett fogalkozzak vele. Olyan 32~33éves koromig ettem mindent is nagyon nem híztam. Abbahagytam ~3 évre az edzést lustaságból , korosodtam aztán dirr 12-13kg plusz. Az edzéseim rendszerint a gyerek miatt olyan 21:15 től vannak heti 3x-4x. Előfordul ,hogy a héten egyszer 04:30kor kell lemenjek a terembe ,így tudok foglalkozni a családdal is. Edzés felosztásom H: Mell ,váll hát K: Bic,tric,láb Sz: Pihenő Csüt~Péntek kezdem előről.
Próbáltam utánanézni de kb mindenki mást mond: Kalóriát szoktam számolni de igazából lövésem nincsen mennyi lenne az ideális. Reggeli:100g zabpehely 1kanál Puregold fehérje (372kcal) 38g feherje(135kcal) Ebéd :
100g rizs(130kcal )166g csirkemell(192kcal) Szeretem a rántottát(Házi tojás) Amúgymeg megeszek bármit imádok enni Jó az ha így számolom a kalóriát?? Reggelire mennyire mehet a tojás olivaolajon ? (Sárgájával) purepure kenyérrel?? Köszi -
m3tr0
őstag
Tapasztaltabbaktól kérdezném, hogy a munkasorozatig ti hogy emelitek a súlyt és honnan indítjátok a bemelegítő sorozatokat?
Pl. ha 155 kg lenne a munkasorozatom kívánt súlya deadliftnél, akkor mekkora súlyról kéne indítanom a bemelegítést és milyen lépcsőkbe kéne emelnem a súlyt?
Jelenleg az van,hogy mire odaérek a 155 kg-hoz félig lóg a belem...
Eddig azt csináltam,hogy 80 kg-ról indultam és 20 kg-onként emeltem, és 6-5-4-3 ismétlések mentek.
Majd jön a 155 kg-ba 3 ismétlés,majd a dropsetek ami 145-tel 2x3 ism.
Ez így jó,csak gyenge vagyok és vissza kéne vennem vagy sok a melegítő ismétlés vagy magasabb súllyal kéne indulni?
-
Woodslave
félisten
válasz gmatyi88 #186475 üzenetére
hogy érted hogy így jól számolod?
A kalóriát kétféle képpen lehet számolni, de a legbiztosabb ha nyersen méred le és úgy számolod, mert a főzés-sütés további pontatlanságot visz az amúgy se teljesen egzakt dologba. Persze ha ugyanazt eszed mindig akkor nincs túl nagy jelentősége.
Amit írtál a zab nyersen mért a csirke meg rizs viszont főtt/sült. 100 gramm főtt rizs kb 40 gramm nyersen mérve elég karcsú....
Az hogy mennyi kalória kell azt sajnos neked kell kitapasztalni, de sztem az elején jobb ha inkább alá lősz mert család munka stb mellett nem tudom elképzelni, hogy minden nap tudod tartani ugyanazt a kaját, nem eszel bele amit az asszony főz, vagy a gyerek meghagy. Ha igen /vagy nem akkor le a kalappal.
Azt nem írod milyen magas vagy, de egy teljesen alap egyszerű számítás a magasság-100 ez lehet egy normálisabbnak tekinthető formával a súlyod. A kalória meg a célsúly fontban * 12 (bocs nem számolom át ez külföldi influencer okosság)
Tehát ha mondjuk 180 cm vagy akkor a cél első körben 80 kg és 2100 körüli kalória. Ezzel kellene próbálkozni első körben aztán nézni mi történik. Ennél szerintem esetedben se kell túlbonyolítani.
Fehérje 160-175 gramm, napi 3-4 (kajálás, szerintem jobb a 4 de ez is egyéni), zsír mondjuk 60-80 gramm a többi szénhidrát.
Amúgy nyilván mehet minden vége már a csirkerizs brokkoli időnek. Persze vannak kaják amikből könnyebben be tudod vinni azt a kalóriamennyiséget ami nem feltétlenül szolgálja a célodat.
kb így kellene elképzelni ezt a számolgatást.Az esti edzés nem túl ideális de gondolom ez van.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Fred23
nagyúr
válasz Dreadloord #186473 üzenetére
A diéta végén megint a 10%-os testzsír lesz a célod, vagy most már inkább fölé mennél? Én a 15%-os tzs-t biztosan behúzom nyáron, de ha alatta már romlik a kedvem, gyengülök, vagy bármi negatívum bejön a képbe, akkor nem erőltetem a további zsírvesztést.
43 évesen nekem az tűnik fel legjobban az edzések kapcsán, hogy a regenerálódásom már lassúbb, mint régen, és ez bizony korlátoz, szűkülnek a lehetőségeim. Viszont sikerült végre belőnöm egy olyan edzéstervet, amivel minimum stagnálni fogok, jó esetben pedig egy lassú fejlődésre is megfelelő lesz. A legkisebb hatásos stimulálást kerestem sokáig, mert amúgy hajlamos vagyok az edzések túltolására én is. És igen, néha nem is azonnal jön ki nálam sem a "fáradás", azért is nehéz egy jó volumen x intenzitás x edzésgyakoriság belövése.
-
m3ss
veterán
válasz m3tr0 #186476 üzenetére
azok szep eredmenyek, grat hany kg vagy?
amugy en is hasonlot csinalok, rp-n vannak videok bemelgitesrol, o is hasonlot javasol.
elso sorozatban 50% sulyon 8 ismetles. utana 75% suly korul meg max 5. en ezt csinalom. guggolas, felhuzas inkabb tobbet melegitettem inkabb mindig, tobb lepcsoben ahogy te irtad. tobbi gyakorlatnal kb. ennyi.
mondjuk igy alacsonyabb ismetlesszamu munkasorozatnal el tudom kepzelni, hogy elfaradsz mar a 135x3-tol, 115x4-tol is. az is lehet 30 kilonkent emelnek, vagy 1-2 reppel kevesebbet csinalnek elso konnyebb sorozatban viszont tobb ismetlest csinalnek.
edzes kozben mar nem melegitek be. szoval elso mell vagy hat gyakorlatnal bemelegitek, tobbinel semmit. kiveve ha nagyon eltero gyakorlatok vannak, nincs atfedes. meg edzes legelejen max. 5 perc altalanos bemelegitest csinalok.https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
m3tr0
őstag
Köszi!
Jelenleg 86 kg vagyok, azt azért hozzáteszem,hogy én hexbarral deadliftelek és azért így mindjárt árnyaltabb a teljesítmény. (hexbarral könnyebb a deadlift )
Rúddal nem tudom szép szabályosan csinálni,mert hosszúak a végtagjaim mellesleg utáltam,hogy a sípcsontomon végig kellett húzni a súlyt.De a cél a testsúlyom kétszeresének a felemelése 3 ismétléssel minél előbb.
Lehet az lesz,amit te is mondasz,hogy 80kg-val több ismétlés és utána 1-2 ismétléssel kevesebbet csinálok.A guggolásom most ott tart,hogy 95 kg-mal megy 3 ismétlés, a fekve nyomásom viszont egy kalap kaki, 80 kg-mal 1 ismétlés megy csak.
-
Lajmund
őstag
válasz Fred23 #186479 üzenetére
Én azóta sokkal jobban érzem magam mióta visszajöttem 90 kilora. Nem vagyok fàradt sokkal erősebb vagyok szexbe is sokkal jobban birom kb nem lehet lelőni se órákig. Kicsit zsirosabb vagyok de pont leszarom ha ennyi pozitiv hatása van. Kicsivel eszek többet és kevesebbet edzek mint eddig. Ha nagyon lassan fejlödök az már nekem is jo ha így marad örökre az is jó. Óra szerint 19.7 a testzsirom ami kb valos +-2. Amikor kevesebb volt kicsit jobban néztem ki szerintem de hiába ha fáradtabb voltam. Egyre jobban rájövök felesleges kivégezni magam edzésekkel az arany középut kell. Tudom ez egy gyuros topik és màr minden van itt de nincs rendes forum erre szóval szori mindenki nevében aki nem kondizik rendesen.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Fred23
nagyúr
válasz Lajmund #186482 üzenetére
Én is gyakran az életminőség felől közelítem meg az edzésfilozófiát, és egyértelmű, hogy rengeteg ember -köztük én is- hajlamos túltolni a biciklit, vagyis maga szerint is túl nagy lesz az áldozata, ha nem tartja jobban szemmel ezt a kérdést, és arányosítja a várható profitot a vállalható árral.
Nálam talán az a fő ok, hogy életem 2/3-ában kövér voltam, és számomra tényleg sokat ér egy vékony, kevés testzsírt tartalmazó, de izmos test. Tényleg növeli a jókedvem, és nagyon feldob, ha valami olyat láthatok a tükörben, ami már tetszik. A másik pedig az erő és teljesítmény, ami egy ilyen szebb testhez tartozik; iszonyatos érték, ami ráadásul az évekkel egyre csak nő. Látni néha kondiparkban, futópályán 20%-os testzsír alatti 65+-os embereket. Olyan szeretnék lenni majd én is, nem pedig a járókeretes, elhízott, leépült.
Dorian: Igen, ugyanakkor az 'egészség' nem ugyanazt takarja mindenkinél. A betegség hiánya nálam még nem egészség például. Kell hozzá egy nagy adag teljesítőképesség is. Például szerintem az a férfi, aki nem tud lefutni 10 km-t, biztosan nem egészséges, és az se, aki nem tud a saját súlyával szériázni. (Évek óta nem nyomtam fekve, úgy mondom. De azért a 95 kiló alá bármikor nyugodtan befeküdnék 75 kilósan.)
[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
válasz Fred23 #186483 üzenetére
Ahogy nő az életkor, úgy helyezi az ember egyre inkább a fókuszba az egészséget a látvány és teljesítmény helyett. Pl. számomra az alacsony testzsír fontosabb, mint a nagyobb izomtömeg, a sok zöldség fontosabb, mint a rizscsirke, stb.
[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
m3ss
veterán
válasz m3tr0 #186481 üzenetére
kivancsi vagyok erre a hex barra, azota se vettem meg. nem is probaltam meg soha ilyet. kb. mennyivel tudsz ott nagyobb sulyt hasznalni, mint a sima felhuzasnal? nem kell olyan melyre se hajolni, nem? bar attol fugg milyen magasan van a hex baron a fogas, meg tarcsa atmerotol is fugg persze.
a fekve nyomásom viszont egy kalap kaki, 80 kg-mal 1 ismétlés megy csak.
ja hosszu vegtagokkal ezek a horizontalis nyomasok... nekem is rohejes volt mindig is a fekvenyomasom. most is akkora sullyal nyomok fekve edzes elejen, mint amekkoraval fej folul nyomok edzes vegen. mellgyakorlatok es oldalemeleses elofarasztas utan..en meg most ramegyek a smoothie vonalra. csinaltam most banan, erdei gyumolcs, joghurt, kis mez, kis tej. tok jo. majd jon meg ebbe izesitetlen feherje es jo is lesz tomegnovelo helyett.
[ Szerkesztve ]
-
m3tr0
őstag
Szerintem olyan +15-20% a hexbar. Nem kell olyan mélyre hajolni,ez benne a csel.
Sokkal kényelmesebb a hex fogása is mint a rúdé.Ilyen ez, van hová fejlődnöm bőven.
A fő gondom,hogy a tükörben még mindig nem azt látom amit szeretnék...majd talán egyszer.[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
válasz aelod #186490 üzenetére
az szep. akkor azert te se lennel gyenge eroemelesben se. ekkora labakkal gondolom guggolasod se lenne kicsi ha tolnad. meg amit irtal hogy mekkora sulyokkal tolod egykezesekkel a fekvenyomast..
#186489 tisn
ja en is most teglakat, meg gumiszonyeget tettem az egykezesek ala felhuzasnal. persze meg mindig nem nagyon tolom, par eve nekem is volt egy kezdodo lagyekservem, kellett a rohadt nehez taposogepet pakolgatni edzetlenul de azt mondtak csak erositsem meg a hasam..ugyhogy egyelore nem nagyon merek nekiesni a felhuzasoknak. egyelore hasazok ezerrel emiatt...de lassan sztem elkezdem kicsit intenzivebben, mert nem erzek semmi problemat. aztan ha birom a terhelest sztem en is nezek egy hex bart. meg egy erokeretet...https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
m3ss
veterán
amugy a merev labas felhuzas idegesit meg emiatt, mert sima felhuzasnal full be tudom fesziteni a hasam. be is kell persze...igy nem is igazan erzek ott rizikot benne. de merev labasnal viszont igy hogy viszem hatra a seggem nagyon, nem igazan megy feszitett hassal...ezert merev labasnal se nagyon merek durvan terhelni. 2*29kg-mal szorakozok most, de ez nagyon konnyu igy..
[ Szerkesztve ]
-
Biqci
aktív tag
válasz Fred23 #186483 üzenetére
...szerintem az a férfi, aki nem tud lefutni 10 km-t, biztosan nem egészséges, és az se, aki nem tud a saját súlyával szériázni...
Itt a varázsszó, hogy szerintem. Mert ha valaki nem tud lefutni 10 km-t akkor nem egészséges? Soha életemben nem futottam ennyit, max 3 km-t még a seregben, meg sem próbálnám. Akkor nem vagyok egészséges? De viszont simán szériázok a saját testsúlyomnál többel, gondolom itt a fekvenyomásra gondolsz, holott mind a két vállam és a gerincem is műtötték, tehát egészséges vagyok? Vagy nem? Vagy mi az objektív ismérve az egészségnek?"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
m3tr0
őstag
válasz Biqci #186494 üzenetére
Egyetértek veled.
Még sétálni sem sétálok egyhuzamban 10 km-t nemhogy fussak, minek?Ennyi erővel szerintem meg aki nem tud 5x3 percet bokszolni a ringben az nem egészséges. (kb.ugyanannyian képesek rá mint 10 km-t futni egyben... )
Nettó baromság ilyeneket kijelenteni. -
Fred23
nagyúr
válasz Biqci #186494 üzenetére
"Itt a varázsszó, hogy szerintem."
Nem is akartam, meg nem is dolgom mások számára mércét felállítani. Ezek valóban szubjektív dolgok mindkettőnk szerint, és objektív ítéletre itt szerintem még egy orvos se képes. Kinek-kinek más lehet a fejében, de nincs ezzel szerintem semmi baj.
Az biztos, hogy azt az egészséget nagyon szeretném elkerülni, amit az orvos állapít meg egy halom "gyógyult" 60 fölöttinek.
-
scdlsc
aktív tag
Ez a futás kicsit olyan, mint a múltkori húzódzkodás. Vannak kivételek, de általánosságban aki nem tud csinálni 10 húzódzkodást, arról kijelenthetjük, hogy gyenge. Ennyi erővel nem tudod megfogalmazni, hogy ki az egészséges, mert mindig lesz valaki, aki valamiért kilóg a sorból. Szerintem.
-
Dorian
félisten
válasz Fred23 #186496 üzenetére
Azért gondolod ezt, mert te ezeket műveled. A magasugró meg azt gondolja, h aki nem tud 2 m magasra ugrani az nem, a balettos meg aki nemtud mittoménhogy egyensúlyozni, stb.
És messze átlag felettien egészséges vagyok, de életemben nem nyomtam fekve és nem is futottam.
Ilyenkor eszembe jutnak a dédszüleim, 89 éves korukig éltek, utolsó évüket kivéve full egészségeben testileg és szellemileg tevékenyen. De lefogadom, h egyik sem futott 1x sem 10 km-t, meg nem emelt nagyobb súlyt sem, de még nem is húzódzkodtak.[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest