Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
az nem sok, pihend ki, edz hasra/labra addig, amihez nem kell csuklo.
(en egy eve nem futok, az mar ido. 15 honap
) -
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
vegyel uj orat, ez rosszul meri a pulzust. 160-180-as pulzussal te nem beszelgetsz az asszonnyal. vagy eufemizmus volt a "beszelgetes", es csak o osztott ki?

en nem tudom mitol lennek edzett, 30kg haj, egy eve nem futok rendesen, bicon meg a terdem miatt ilyen 90-110-es pulzus max
-
tisn
veterán
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
en is azert alszom jol, mert a sok gyogyszer kurvara lelassitott. (es most nincs tul nagy munkahelyi stressz)
eleve ilyen 6 max 7 oras alvo voltam, most delben mar csukodna le a szemem ha hagynak (munka), es 8 ora alvas ritkan eleg.mar erosen gondolkodom, hogy elhagyom ezeket, de tegnap megint ossze vissza volt a pulzusom este

-
tisn
veterán
válasz
ncc1701
üzenetére
rendesen kell edzeni, akkor bezuhansz az agyba es alszol

na ilyen se volt meg
eloszor a vallam huztam meg csigas lehuzasnal, nem tudom hogyan, de 4 lapsulyt visszaveve se birtam megmozditaniaztan valamelyik labgepnel a tegnap mar vacakolo derekam is beallt a teremben, ilyen se volt meg, ugy jottem ki, mint kvazimodo, meg jo hogy pont autoval voltam, nem birtam volna hazajonni
(500m)
faszom -
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
nekem kb. 10 perc volt a max, eleg jol be tud allni tole a derekam. ezert mostanaban hanyagolom. pedig jo cucc, regen mindig toltam edzes elejen 5-10 percet.
-
tisn
veterán
válasz
Dorian
üzenetére
fejhez huzashoz csigan felmentem 7kg-rol 31-re. (oldalemeles kb. 6kg->10kg) ugyanugy csapott es gyikvalu programozo vagyok, hiaba a progresszio
(meg freemotion csigas gepen csinalok valami felfele tolast vallra (ez gondolom a seated dumbbel press-t emulalja)szurni kene

-
tisn
veterán
a franc a terjedo serulesvirusotokba

valami kellemetlen a kulccsont-vall kornyeken fekvenyomas, lehuzas meg ilyenenkel. -
tisn
veterán
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
mert emlegettetek a hetvegi gyurast

-
tisn
veterán
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
na ilyenkor hianyzik, hogy hetvegen is tudjak menni

mar megbantam, hogy vacak 30k-val olcsobban adott berletet vettem, havi 2.5k-val dragabban hetvegen is tudnek jonni
tudom, eleg a heti 5, de akkor is hianyzik a szombati edzes. (neha vasarnapi is) -
tisn
veterán
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
12-14rep-eket 9kg-mal..
itt gondolom lemaradt egy 2-es a 9kg elottrol
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
10-el szoktam, soxor egy labon allva, pad/bordasfalon a masik kezzel, hogy kimeljem a rohadt bokam. lehet ezt a terdelvet kiprobalom, de ahhoz neznem kell videot, mert nem birom elkepzelni.szerk; ja rajottem, ajanlottad mar, probaltam, ooo nem tul jo eredmennyel

-
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
thx
-
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
nagyon thx!
(nem teniszkonyokos videot kerestem neki, hanem keztoveset, de attol a sractol aki megoldotta a teniszkonyokom. meg kerestunk meg tobbet is.) -
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Ettől majd írok külön, hátha hasznos másnak (kéztőalagútról), hogy mi segített nekem.
ha írtál erről, nem találtam meg. ha még nem, jöhet pár tipp, asszonynak az van, pedig nem is gyúr

a teniszkonyokot helyrerako srac videoit ajanlottam neki, remelem az segit.
-
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
futos topikban most volt tema, voltak ajanlottak is, kukkants be.
egy conceptet vegyel
szerk: irj mar lecci errol a borproblemarol, kb. egy honapja elkezdett kipirosodni a bor a ket combomon es nem tudom mitol. mondjuk amennyi fos gyogyszert szedek, meg lehet szobabicaj kozben a naci (vagy az oblito amivel mosom)
-
tisn
veterán
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
szóval részemről azért felmerül a kétség, hogy ez vajon mennyire korrelál a valósággal és vajon mennyire is tiszta valójában.
nekem az a gyanus, hogy alapvetoen jo minoseguek a termekek (iz, oldodas), hogy eszukbe jutott mindenfele naturalokat, meg steviasokat is osszerakni -> nem ugy tunik, hogy koklerek. es amit vettem toluk az mind joizu volt, mas gyartoval sajnos meg nem jartam igy
aztan lehet en vagyok naiv.
-
tisn
veterán
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
glicin az szerintem pluszpont, 50 felett erosen csokken a kollagenterheles, meg szeretnek meg futni, szoval jol jon az.
-
tisn
veterán
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
egybol mas az ar.
ennyiert viszont mar kapni proteinco-t is, nekem azok jottek be igazan izben. -
tisn
veterán
válasz
Dorian
üzenetére
meg este gondolkodtam a dolgon. szoval alapvetoen jol mondta a srac a teremben, o is 40-es emberke, akkora mar senkinek sem lesz tokeletes a gerince.
valoszinuleg neked sem okes mar minden, kor, ulomunka, illetve ha jol emlexem emlitettel asszimetriat is a ket karod ereje kozott, az is adodhat sok mindenbol.szoval en hanyagolnam, de persze te tudod

-
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
bico

-
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
fuss le par honapig heti 3-4x 5km-t, szepen adaptalodik a kardio rendszered es csokkenni fog a pulzusod.
-
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
dehogy ez csak egy jol sikerult tomegeles.
-
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Jo most a teremben ledobok ket 10-es tarcsat, de szerintem nem fog javulni

-
tisn
veterán
válasz
Vitee
üzenetére
Szoval Dorian tapasztalata erdekes, mert nemhinnem, hogy 50-nel kevesebbel nyom fekve, talan 100 korul remlik, ami pont a duplaja.
nekem is van -30kg a gepen. ezeken a lapsulyos matrixon 92kg szokott lenni a max, ha 1:1 lenne az arany az ulos chest press tul sokaknak lenne hasznalhatatlan. -
tisn
veterán
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
hat nekem 30% zsirral kisebb a hasam szerencsere. tul sok sort iszik

-
tisn
veterán
válasz
Dorian
üzenetére
esetleg pihentesd a vallad, vagy csak regeneracios mennyisegu sullyal basztast.
es a javito csavargatasd csinald, nekem az nagyon bevallt.(tegnap uszas kozben (meg most is) en is ereztem kicsit, de ez inkabb az izom, pedig semmi suly noveles nem volt, sem uj gyakorlat sem. szoval nem is ertem.
-
tisn
veterán
válasz
Dorian
üzenetére
nem tudom
en laikus vagyok
o meg tesitanar, iwi edzo (marmint olyan, mint akikhez a feleseged jart) / vizsgaztato, kurva sok egyeb papirral, 25 eve a szakmaban.
amugy meg pl. hozza nem mennek se csoportos, se szemelyi edzesre, kurva kemeny.
szoval nem hiszem, hogy meguszasbol mondta volna. es amit eddig mondott nekem gyakorlat javitasokat, azt mind bevallt. szar a derekam, szetkoptak az also csigolyak, nem eri meg a kockazatot.leirtam, hogy emiatt esetleg senki se seruljon meg, ugyis mindenki maga dont.
(nem szeretem a tekintelyre hivatkozast, de eddig ugy ereztem o tenyleg ert a dolgokhoz.)
-
tisn
veterán
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
nekem itt az alfoldon ha nagyon teperek akkor van 5km/h seta, es kb. ket eve a 10km/h-s kocogas kozelebe sem tudok erni, szoval en nem szolok be senkinek, aki emelkedon 4km/h-val megy.

(meg hat eleve a fel bagazs hikomatos, meg a pozitiv kommentek jobban motivalnak.) -
tisn
veterán
válasz
Dorian
üzenetére
betegseg utan miert nem lazabbat tolsz?
jobb lett volna egy ora, az is konnyitve (kisebb sulyok)de jo hogy irtal, akartam irni neked, igy most eszembe jutott

szoval van a hiperhajlitas, azt regebben meselted, hogy nagy sullyal csinalod. (en most jutottam el oda, hogy elgondolkozzam egy 10kg-os kezisulyzon/tarcsan (bar epp megint vacakol a derekam, az uj melo miatt kurva sokat ulok, es elkezdett kronikusan fajni, pedig mar egesz jo volt))
szoval ma a terem tulaja edzett benn egy masik ismeros sraccal, es hiperhajlitoztak. 0-sullyal. nagy viccesen mondom neki, hogy nem kellene azt a 35kg-os kezisulyt meg felvenni?
odajott hozzam, es mondja, hogy azt nem kellene, mert a gerinc allitott helyzetben tobb szaz kg-ot elbir, de igy hajolgatva az also csigolyak nagyon nagy terhelest kapnak a plusz sullyal, nem szabad, nyirja a porckorongot meg a csigolyat is. es ezt a tajekot maskepp erdemes erositeni.szoval en maradok a hiperhajlitas suly nelkuli verzional.
-
tisn
veterán
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
tippre seta lehetett, nem rossz az.
szoktam neha latni a futokoron valodi gyurosokat futni (tehat akik ugy neznek ki mint ti - hegyomlasok
), eleg mokas.(en meg ugy kocogok, mint a 70 evesek az is vicces sajnos)
-
tisn
veterán
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
en a szolovel vagyok igy. tulsagosan szeretem, es utobbi par evben van a piacon finom vegre (nem olasz)
-
tisn
veterán
-
tisn
veterán
de. ezeket a zakbasaba keverem amugy is. a telen kaphato gyumolcsoknel kb. mindegyiknel egeszsegesebb, magasabb vitamintartalom, kevesebb minden sz@r.
amikor szezon van a frisset veszem, hiaba dragabb. (akkor max tartaleknak van a fagyoba, ha ennem a reggelit es nincs gyumi itthon epp) -
-
tisn
veterán
A méhek 32-35 fok között tartják a kaptárukat, így ha van otthon nyers méz, nyugodtan felmelegítheted 35 fokosra anélkül, hogy károsítanád a tápanyagtartalmát. A 35 fok fölötti meleg azonban elkezdi lebontani azokat az enzimeket, amelyek a méz ízét és gyógyászati előnyeit adják. Ha a méz eléri a 37 fokot, akkor már több száz összetevő lebomlik; ekkor a méz elveszíti antimikrobiális tulajdonságait. 40 fok felett a méz legfontosabb enzime is elpusztul: ez az invertáz, ami az emberi szervezetben segíti a komplex cukrok emésztését és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Ennél is magasabb hőmérsékleten pedig elkezdődik a karamellizálódásnak nevezett folyamat, amely a méz összes jótékony komplex cukrát átalakítja egyszerű cukorrá.
amikor assznynak mondtam ezt, az majdnem valook lett
-
tisn
veterán
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
nem

-
tisn
veterán
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
a tarogatogepet sem szereti a vallam normal allasban, kicsit elorebb kell allitani, szoval van baj ott.
de nem fajdalom lehuzasnal, inkabb kis diszkomfort.
most raertem, probalgattam, ment ugyanannyi mint klasszik ruddal, szoval lehet kicsit szoktatnam, jo lenne teljesen.
viszont felallasnal belebasztam a fejem, kicsit tobb helyet foglal, mint a rud ... -
tisn
veterán
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
evezeskor nem hasznalom, csak lehuzasnal. szerintem csak szar a vallam (is)

szuk az jo volt, de csak kiprobaltam, amikor valaki otthagyta.(nalunk csak ket meret van, a pici, meg a vallszelesnel szerintem nagyobb, de nem olyan hosszu mint az alap rud.)
-
tisn
veterán
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
hat alapbol ugye a rudat a testtel parhuzamosan fogod
a tenyerek parhuzamosak a mellkasoddal
ez meg olyan rud, hogy a vegere van heggesztve ket 90 fokos foggantyu, tehat azt fogva 90fokkal el van forgatva a tenyer a mellkashoz kepest (mint a szuk fogasu foggantyukon)
(most eszembe jutott, hogy eddig is volt ilyen rud, de ez valami nagyon fancy ergonomikusra tervezett, nekem valahogy megsem jo. az egesz nem rud, hanem kilapitott V alaku)hoppa, na ez :
-
tisn
veterán
válasz
Dorien
üzenetére
Athlean-X: Ez a fazon nálam tiltólistán van Dr. Mike-kal együtt az idegesítő stílusa miatt.
en egyaltalan nem nezek videokat, max ha ugy rakjatok be, hogy ott az idobelyeg az erdekes reszekhez.(max ha valami gyakorlat helyes vegrehajtasat akarom, de akkor is szigoruam csak a gyakorlat)
csigas lehuzast probaltam mar szuken, kozepesen, szelessel, de utobbi valt be igazan, tobbi nem komfortos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Túraautó topik
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Léghűtés topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OLED TV topic
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- BMW topik
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
orexel, ez van
)