- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz
Peaceliker #197691 üzenetére
meleg, koncentraciovesztes? mindenestre probaj odafigyelni, torott arccsont nem kellemes.
en hulye meg ma akartam tolodzkodni, mert tudtam, hogy delutan fagyasztasra megyek es holnap hasznalhatatlan lesz a tenyerem also resze. persze a teremben mar nem jutott eszembe
-
tisn
addikt
válasz
Peaceliker #197682 üzenetére
elejtetted, kicsuszott? mert oke, hogy nem birtad kinyomni, de megtartani sem? vitte az egesz kezed?
-
tisn
addikt
válasz
Peaceliker #197679 üzenetére
és állon basztam magam a súlyzóval
na bazz, meg jo hogy nem torted el az allkapcsot vagy fogat.igen, az ov joval gyorsabban reagal, pl. intervall futasnal hasznos aki komolyan veszi a futkarozast
killmyself: okes
-
tisn
addikt
a 6x edzes helyett inkabb engedd el felet, es kezdj el uszni amit irtal is. izuleteidnek is jobbat fog tenni a kevesebb kondi es az uszas.
csak most szemolcs miatt azt sem tudok epp
remelem holnap kiirtja a doki.(az uszas is problemas most kicsit, hatuszas mehet kb. 300 meter, de melluszast csak 3 vegtaggal vegezhetem
)
-
tisn
addikt
jo kifogas ez a teniszkonyok.
marmint attol, hogy raraksz 1-2 kilot a fekvenyomasra nem lesz rosszabb a teniszkonyokodnek. ha nem rossz neki a 70 kiloval par sorozat bizonyos technikaval, akkor ugyanolyan technikaval es volumennel a 72 kilo sem fog neki tobbet artani sztem.
nem, nem, az a 45 fok koruli szog, ott egyszeruen annyival megy.
es igazad lehet, valoszinuleg menne 72.5-el (1.25 a legkisebb korong a teremben)es tenyleg hulyeseg osszekotni.
azert csinalok 3 felet, mert heti 6x megyek a terembe, plusz vagy a smith keret vagy a fekpad soxor foglalt. (tudom, tul sok, de megorulok, ha egy nap nem mozoghatok es a labam miatt sok sport most kiesett, meg a labnap is.)
igy vannak junk napok is, pl. van, hogy 40kg-al nyomok fekve 25rep-el.
felesleges 3 fele dolesszogben gyakorlatozni. 2 sztem boven eleg. plane ha meg chest presst is csinalsz, mint mondtad. meg vmi tarogatast is.
persze, tudom
es igazsag szerint a mellizom abszolut meg sem mozgat kinezetben, egyszeruen szeretek fekve nyomni. (eleve nem is akarok akkora lenni, mint te vagy aelod. kb. dorian alkata + 10% zsir boven jo lenne)
mint irtam tegnap, en vagyok az amatorok kozott a bena szint, aki nem jut tul sokra.
es irnom sem kellene annyit, elveszem a helyet a normalisan edzoktol. kicsit vissza is veszek.
-
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #197655 üzenetére
a multkori teniszkonyok ota ovatos vagyok a progresszioval, jellemzoen kethetente egy gyakorlatnal emelek szintet vagy ha az ismetlesszamon latszik, hogy mar kellene. de szepen haladgatok.
fekvenyomas meg amiatt is gond, hogy igyexem a 3. verziot (sima pad, smith keret 2-es fokozaton dontve a pad, smith keret 3-ason a pad) ugyanolyan sulyra felhozni, a 3. verzioval meg csak 70kg-al megy a sori, valoszinuleg gyenge a vallam. Persze lehet ez igy faszsag
-
tisn
addikt
válasz
Peaceliker #197652 üzenetére
-
-
tisn
addikt
most direkt figyeltem, fekvenyomas sima padon bukasig, <120-as pulzus. a mellette vegzett felulesnel magasabb volt
de szamit a testhelyzet is, fekve konnyebb a szivnek melozni, nem a gravitacio ellen dolgozik.
kb. az 5-22(25?) percben az edzes elejen csinaltam a fekvenyomast, 4 sorozat, 2 bemelegito (40-60kg), es 2x a munka (80kg 6 rep) (nem rohog
)
melle ferde padon felules + szonyegen haspres + gerinctorna volt a masik ket allomas (pihi ido).
ma amugy labnap lett volna, de egyreszt ugye az most nincs, masreszt pulzust akartam tesztelni (bar tegnap nyomtam fekve ferde padon smith keretben), harmadreszt eleg himi humi nap igy, azokat a gyakorlatokat csinalom ami maskor nem fer bele (alkar, meg trx-es, dobozos bohockodas volt meg, meg sok has)
-
tisn
addikt
mert ugy tunik, hogy mindenki belead mindent, ami az effortot illeti, kajat is szamol mindenki, megis elegedetlen mindenki.
na mondjuk en megint nem, osszevissza zabalok. es elegedetlen sem vagyok, jol erzem magam a boromben, ha 0 fejlodes lenne, akkor is eljarnek a terembe. szeretem. ha megunom, valtok uszasra megint. -
tisn
addikt
válasz
Peaceliker #197629 üzenetére
. Csak fejben nekem logika azt diktálja, hogy amikor elfogyott az ember ott nem tud nem maximum pulzusod lenni.
lehet, kiprobalom majd legkozelebb. ha nem irok, akkor ram zuhant valami tulrakott suly
de pl. amikor bicepsznel remeg a az uccso repnel a kar es mar alig birom felemelni, az szerintem mar igencsak a max kozeleben van.
-
tisn
addikt
válasz
Peaceliker #197619 üzenetére
Igen, ezt én sem értettem soha, hogy itt pár embernek hogy lehet 130-140es pulzusa bukás közelében
ez lehet azert mert az utobbi 6 evben eleg sokat szaladgaltam, es eleve alacsony a nyugalmi pulzusom, es eleg jo allapotban van a kardiorendszor
a mai edzesen amikor az elejen a fekvenyomast, majd a tolodzkodast csinaltam, 110-120 volt a max pulzusom. mindketto maxig ment. (has + core volt mellettuk a piheno gyakorlat)
-
tisn
addikt
de hogy csinaljatok ezt? bennem van a hiba?
inkabb bennunk
nekem az a tipem, amikor a 3. edzesen ott tartottal mint en 3 ev utan. es akkor meg te sem nyogtel
plusz koredzes miatt valoszinuleg kevesebb a piheno, kisebb a max suly is.
de nemelyik gep el is van qrva. pl a pannatta pullover gepen en a gep keretet fogom,
nalunk matrixok vannak,ezzel a geppel csak a ket fogantyu kozott fogva vagyok kepes dolgozni.
van ahol en sem hasznalom ki a teljes tartomanyt, pl. pec fly masinan
szetszedne a vallam, de a konyokomnek sem az igazi (valahogy nem jo ez a matrix sorozat)
regi szedett vedett kondiban jobban tetszettek az osregi gepek.
-
tisn
addikt
hidd el, orulnek, mar kurvara hianyoznak a labgepek. meg mindig boka inhuvelygyulladas, labgep kozelebe sem megyek (allva sem csinalok semmit, teljesen szetesett az edzestervem.)
(irtam korabban kb. a pinyatarogato/csukogato gepen tudok erdemi sullyal dolgozni, a labtolo abszolut nem megy, leg extension kis sullyal, keves rep, meg sem erzi semmi izom, csak a terdizulet. konyoktamaszos combhajlito az megy valamiert, de ott sem szoktam sirni. alapvetoen az ortoped doki kb. minden labgeprol letiltott.)
-
tisn
addikt
válasz
Vitee #197607 üzenetére
Nem tudom jobban megfogalmazni, de vegyunk egy sportot.
Mit tudom en, golf! Mindent tudok rola, mindent tokeletesen megcsinalok ami kell a jo tudashoz, megse tudok erdemben fejlodni, hiaba probalom.
ez ilyen. gyerekkorom ota focizok hobbi szinten, anno rengeteget fociztam a grundon, fiam 9 evesen mar okosabban, ugyesebben jatszott, mint en 35 ev tapasztalattalcsak epp massnak(doriannak, aelodnak) a gyuras a szuperereje
de en nem izgulok ezen, mindig bena gyerek voltam, nekem minden sportban a luzer hobbista szint marad. (vagyis meg az amatorok kozott is a legbenabb.)
-
tisn
addikt
válasz
Vitee #197605 üzenetére
Hulye
de legalabb teged megneznek a gymben a csajok, meg van baratnod is
teged legalabb nem hiv fagyizni, nem sut neked sutit, palacsintat, nem kerdezi, hogy ne rendeljunk egy pizzat? szoval ugy sokkal konnyebb dietazni.
multkor elmentem es lasagne volt. szerinted meddig tartott aznap a kcal limites dietam? 10masodpercig kb?a gymben szerintem azert neznek, hogy ki ez az oreg puhos balfasz es mit keres itt
de a legrosszabb, hogy majd minden reggel fut, en meg nem tudok most egyaltalan
-
tisn
addikt
sajnos nalunk pullover gep nincs, nem gugglolok es nem bolgarozok
en nem szoktam sztorizgatni, de vicsor sincs, pedig 0, max 1 rep benmaradasig szoktam tolniszerintem en is igy toltam, de azert lassan az itteni tanacsok, videok, meg egyaltalan a tapasztalat miatt alakitottam sokat, nyilvan meg igy sem optimalis
de latok fejlodest eroben, sulyokban, talan picit a tukorben is.
kicsit sajnalom, hogy amig fiatalabban jartam terembe, nem vettem kicsit komolyabban, most azert mar a hardverhibak eleg limitaloak
-
tisn
addikt
legtobb ember total tevhitben van, ami az rir-t illeti. foleg olyan gyakorlatoknal, ami faaaj. legtobb embert konkretan gyilkolni kell, hogy bemenjen 3 ala...
ezt nem ertem bocsi. valami olyasmi, hogy kevesebbet csinalnak a kelletenel egy gyakorlatbol, mert azt hiszik, hogy mar tobbet nem tudnak, bar valojaban meg menne?
-
tisn
addikt
válasz
Peaceliker #197549 üzenetére
Én ma kipróbáltam barbell rolloutot.
ezt nagyanyam is csinalta
igy keszult a jo pogacsa(mit ki nem talalnak
)
-
tisn
addikt
-
tisn
addikt
válasz
Peaceliker #197524 üzenetére
ez nyujtas, nem egykezes huzodzkodas
(aze kemeny vagy, igaz, ha nincs lenna a lab, jobban nyulik az a vall
)
-
tisn
addikt
válasz
Tyler Durden #197520 üzenetére
esetleg vallra probald ki azt a nyujtast, amit egy oreg csavo javasolt nekem a teremben. azota soha nem faj a vallam.
ket kezzel vallszelessegnel kicsit szelesebben megkapaszkodsz a huzodzkodo rudban, labad erjen le. egyik kezzel elengeded, es a masik kezed korul elcsavarodsz, amennyire meg kenyelmes. ezt 2-3x mindket kezzel...
-
tisn
addikt
válasz
Peaceliker #197513 üzenetére
Úgy látszik jót tett a 60j os "lökéshullám terápia" neki a bontó kalapáccsal
kivalo uzleti otlet
azert megneznem a delikvensek arcat, amikor a kezukbe nyomod a masinat, hogy tessek ezt a 20 metert felvesni vele terapias cellal -
tisn
addikt
válasz
CriticalHit #197502 üzenetére
En kétkezessel csinalom, konyokot nem basztatja. Tolodzkodashoz nem kell meg plusz súly, elég a beépített súly mellény
-
tisn
addikt
válasz
marked one94 #197449 üzenetére
nalunk 8-kor nyit a terem, altalaban akkora megyek szombaton (szinte mindig rohannom kell valahova utana) eleg hullaszag van.
-
tisn
addikt
válasz
thomasvold #197438 üzenetére
stevias? de a hidrolizalt gyumist is erdemes, csak az mar tenyleg draga.
szerk: plusz elso korben erdemes 50%-50%-ban izesitetlennel keverni, az nagyon sok muizt, utoizt, tulzott edesseget kikuszobol.
-
tisn
addikt
válasz
CriticalHit #197420 üzenetére
nekem tulfujt. kb. amit dorian berakott az az izomzat szint boven eleg lenne, +5% testzsirral. vagyis kb. erosodes meg 20-25%, fogyas 15%.
-
tisn
addikt
válasz
CriticalHit #197413 üzenetére
raneztem a csavora es skip. nehogy veletlenul igy nezzek ki a nap vegen
-
tisn
addikt
válasz
Peaceliker #197399 üzenetére
En is ezzel vigasztalom magam
Dorian: fasza.
-
tisn
addikt
válasz
CriticalHit #197387 üzenetére
igen
en rendeltem szukralozosat, steviasat, es naturt is
majd mixelek valamit, ugy csak eletben maradok
-
tisn
addikt
válasz
CriticalHit #197382 üzenetére
ebben stevia sincs
epres van (vagy malnas?!) az fincsi -
tisn
addikt
válasz
CriticalHit #197375 üzenetére
proteinconal a stevias-poritott gyumolcsosok is fincsik. legalabbis amit probaltam.
-
tisn
addikt
válasz
thomasvold #197359 üzenetére
aki esetleg nem kapott hirlevel kuponkodot, nekem ez uj reggel mukodott
SrKwtDg
-
tisn
addikt
válasz
Peaceliker #197348 üzenetére
thx a tippet, hasat azt csinalom mar a kezdetektol rendesen.
multkor lattam egy videot, hogy a sines hasgep (abcoaster) az hasznalhato jol oldalso hasizomra is, igy most arra is raalltam.dorian: meglesz az
-
tisn
addikt
válasz
Dorian #197342 üzenetére
Valaki más oldotta meg, mert 2 hete eltűnt a teremből...
nekem most az alsohat erositese a fo cel, gerinctorna, hiperhajlito, plank, azt most az egyik leggyengebb pont. persze massal is fejlodgetek, de meguntam a derekfajosdit (meg ha erosodott is mar, ritkabban, rovidebb ideig jon elo.) persze lassan, ovatosan.
-
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #197335 üzenetére
nekem azert jol szokott esni, amikor teremben odaulok valami gephez egy izmos csavo utan es magasabb sullyal dolgozom. nincs is tul gyakran
hiaba csak magamhoz merem
alkar:
multkor probaltam forditva is, igy lefele 7kg, felfele 12kg-al ment. viszont tegnap es ma bicepsznel meg egy masik gyakorlatnal is ereztem a csuklom, szoval ovatosan fogok ezzel szorakozni.
-
tisn
addikt
-
tisn
addikt
-
tisn
addikt
válasz
Elektrosokk #197256 üzenetére
Most este ittam egy PG tripla csokit, nyomasztóan èdes, sosem fog elfogyni.
mar irtam, vegyel egy izesitetlent barhonnan es keverd oket ossze. -
tisn
addikt
válasz
Peaceliker #197235 üzenetére
szep munka!
varunk a futos topikban is -
tisn
addikt
válasz
Dorian #197188 üzenetére
sikerult csak a felet elolvasnom (es csinalnom) (raadasul a masik felet), de majd legkozelebb
6kg-al ment a 8 rep, 7-el a 6 rep mar necces volt, fajt a csuklom. akkor forditva a duplajaval? majd ovatosan 10-tol lepkedek felfele. berakom szerdara, akkor csinalom a mindenfele fiszfasz dolgokat, amit maskor nem
-
tisn
addikt
válasz
Dorian #197114 üzenetére
Meg mindenáron fel akart írni sidanofil vagy milyen tablettát. De mondom, nincs semmi merevedési problémám. "Higgye el ez nagyon jó cucc, akkor is legalább egyszer érdemes akkor is kipróbálni, teljesen más szint" Szóval szinte ragyogó arccal beszélt róla
sildenafil. lehet asszony orult volnaSzóval szinte ragyogó arccal beszélt róla
biztos elotte volt nala orvoslatogato es a jutalek lebegett a szeme elott -
tisn
addikt
válasz
Peaceliker #197102 üzenetére
Valakinek van valami bevált váll gyógytorna videója? Vagy nyújtás/erősítés, stb? Egyszerűen foglalkoznom kell majd a vállammal hosszú távon, ezt már látom
a teremben kaptam 2 eve hasonlo egy nagyon jo kis gyakorlatot (egy oreg kurva izmos csavotol, aki egesz edzesen csak nyujt, es nagyon egyedi modszerekkel)szoval ket felnyujtott kezzel (talpad erjen le) kapaszkodsz a huzodzkodo rudba, egyik kezzel elengeded, es szep lassan amennyire tudsz megfordulsz (kicsavarod a kezed-vallad)
ezt mindket iranyba 2x.
nekem ettol elmult a vallfajas, es nem is jott tobbet elo (minden edzes vegen csinalom a nyujtasnal)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest