Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Boldogat minden topiklakónak!
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
válasz Peaceliker #193365 üzenetére
Persze, márciusig megy a tömegelés, utána meg győzzem lekaparni amit felrámoltam /minimális izom és sok zsír /
HussarF: baszó a forma
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
válasz Peaceliker #193363 üzenetére
Csatlakozom Szept elején indultam meg 65-ről, ma rááltam a mérlegre és 70.9kg-t mutat a mérleg Hol van még az ünnep vége?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz K1LLMy53Lf #193303 üzenetére
Pont ugyanez van nálam, szintén Scott pad és a jobb könyök. Most én is azt csinálom, hogy vagy állva, vagy jobban előre dőlve a padnál.
-
addikt
-
addikt
Én csinálok az edzésnapok végén 1x3 vagy hasprés vagy lábemelés. Mondjuk nyárra nem ettől lesz kockás a has, ahhoz a tzs-t szépen le kell vinni 10-12%-ra
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz Dorian #192763 üzenetére
Én is nagyon csipázom, főleg, hogy vállkímélő a mutatvány (:
K1LLMy53Lf: mondjuk az szívás, ha ugyanolyan mélyre megy, mint az amit mi használunk, mert onnan elég nehéz kiemelni..
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Dorian #192738 üzenetére
Nekem is Scott padon érezhető a legjobban, már gondolkoztam rajta, hogy lecserélem másik bicepsz gyakorlatra, csak nem tudom mi legyen.
-
addikt
válasz Dorian #192725 üzenetére
Itt a 22. kerületben rengeteg méhész család van, én tőlük szoktam venni. Mi a selyemfű mézre esküszünk, egész évben fogyasztjuk, de ilyenkor télen a teázás miatt elég szépen emelkedik a mértéke (:
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Én podcast/zene fülesről /a teremben tucc tucc megy, azt köszi de nem/, érdekes a repet nem szoktam rontani Órás dolog meg tényleg nagyon kényelmes, jó esetben a telómat akkor fogom a kezemben edzés elején mikor elindítom a médiát meg az edzést rajta, utána a gép mellett/alatt pihen. Mikor pihenek régebben nyomkodtam a telefont, de elmúlt fél évben inkább befele figyelek olyankor, vhogy jobban bejött.
Amúgy a gépeknél ez a repszámláló kb amit írsz, valszín nincs igény rá."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
Nincs benne ilyen, minden szettnél kézzel bepörgetem a megfelelő értéket, ha nem változott, akkor meg csak leokézom. Nekem így is megváltás a telós baszódásokhoz képest
-
addikt
válasz sherlock82 #192507 üzenetére
Arnold csinált vmi ilyesmit ha jól rémlik, hogy a karján vmelyik izmot jobban terhelje. Talán bicepsznél rakott többet belülre, nem emlékszem konkrétan.
-
addikt
-
addikt
válasz K1LLMy53Lf #192454 üzenetére
Nemtudom, hogy miért baltázták el így a tervezők, de nekem mikor elsőre használtam már éreztem, hogy túl kényelmetlen, nem csak a kiindulásnál, hanem eresztésnél is. 1 vagy 2 tárcsát a kisebbekből rakj alá, onnantól szerintem 10/10 a masina.
-
addikt
-
addikt
válasz Dorian #192443 üzenetére
Egyszer már beraktam ide a topikba, ez a gép lenne az:
Nekem vállam miatt kell, sajnos a rúddal való fekvenyomásnál fáj a vállam, bármennyire is helyesen csinálom. Egykezessel ez nincs meg, de ott meg idő után nekem macera a súlyt felvenni. Ezt a masinát pont nekem találták ki, fájdalom nincs, és érzem, hogy kapja a mellizom az ívet rendesen. Hja még annyi, hogy nekem a lábnál picit alá kell támasztani /egy kisebb tárcsát szoktam odarakni/, mert túl mélyre menne amúgy a kar. Eleinte azt hittem csak én érzem így, de azóta láttam más is csinálja, szóval lehet benne vmi.
-
addikt
válasz Dorian #192441 üzenetére
Én kb így szoktam, ahogy te is írod. Most pl fekvenyomás az nálam 62.5kg-t pakolok fel, de mivel gépen csinálom, ott magának a két karnak is van súlya ami fingom nincs mennyi. Azzal megy most 4 széria 10-9-8-6. Ha elsőbe belemegy 12, akkor tekerem feljebb a súlyt, 2.5kg-val /1.25 tárcsa a legkisebb ami van a teremben/
-
addikt
válasz K1LLMy53Lf #192425 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, nézek vmi BF ajánlatot akkor. MyProteinnél is van ha duplát rendelsz, ahogy nézem.
-
addikt
Kreatinból ki melyiket használja, van márka ami ár/teljesítményben ajánlott kategória?
-
addikt
válasz K1LLMy53Lf #192399 üzenetére
Őt én is tolnám
-
addikt
-
addikt
válasz Dorian #192384 üzenetére
Én általában ilyenkor tolni szoktam, ha normálisan edzek, akkor egyből a köv napon nem feltétlen mennék le megint /leírásod alapján te is a H-SZ-P vonalat tolod/. Ha nem tudod megoldani a hétvégét, és a mai után nem érzed úgy magad, mint akit megbotoztak, akkor szerintem simán bevállalhatod.
-
addikt
válasz Orlin #192360 üzenetére
Mennyi pihenő van közben? Vagy ezt így egyszerre letolod és kész? Mondjuk ha 1x-re csinálnám így a fekvenyomást, végére a seggemen szedném a levegőt..
-
addikt
Én most keveset aludtam magamhoz képest, 7 óra meg szokott lenni, illetve legkisebb gyerek lejött 4 előtt vmivel, azért van az az ébrenlét.. (:
-
addikt
válasz attiati #192274 üzenetére
Én este is hordom az órámat, pont az alvásfigyelés miatt. Almáéknál a beépített szerintem nem rossz, a tegnapim pl így nézett ki:
Mondjuk én 7-8 órával menetelek, az amikor a legjobban ébredek, legenergikusabb tudok lenni egész nap. 6 óra rövid távon még okés, több napon keresztül viszont már gatya.
9+ meg szintén nem működik, ott úgy érzem magamat egész nap, mint akit agyonvertek, ásítozom és inkább enervált vagyok semmint energikus.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Dorian #192204 üzenetére
Nálam is hasonló, mondjuk brutál visszaesés szerencsére nem volt. Szerintem felesleges fennakadni, én kb 3-4 hetente ránézek Hevyben, hogy alakul a progress, eddig lekopogom nem volt gond. Azt szerintem úgy is érzed, hogy jó volt e az edzés, odabasztál, vagy himi-humi ment /nálam van ilyen is, mikor már edzés végén érzem, hogy ez most nem volt egy nagy eresztés/
-
addikt
válasz Peaceliker #192149 üzenetére
Ha van álló, akkor inkább azt preferáld, sokkal hatékonyabbnak írják mindenhol.
-
addikt
-
addikt
válasz S e t h #191937 üzenetére
Én is emiatt viszem a telót, zene/podcast ami megy.
tisn: nálunk tucc tucc megy esetek 99%-ban, az meg thx but no thx
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Dorian #191928 üzenetére
Tárcsán nálunk van 1.25, de kézinél ugyanúgy 2.5kg az ugrás /kivétel 1-10kg-ig/. Kéziben most pl zavar, mert 1 kezes bicepsznél a 2.5kg ugrás az nekem durva..
-
addikt
válasz mastodon #191907 üzenetére
Simán elég, ha nem akarsz 4 rutinnál többet felvinni, illetve ami még hasznos szerintem az, hogy 3 hónapnál nagyobb időtartamra is látod a workout history-d. Amúgy a pro ennél a programnál inkább az, hogy supportolod a deveket.
-
addikt
Én apple watch-al használom és tökéletes. Strongot használtam előtte, de pont amiatt nem tetszett, mert nem szeretem edzés alatt a telefont buzerálni.
-
addikt
válasz Peaceliker #191895 üzenetére
+1 Hevy-re. Atom kényelmes, főleg, hogy órán is lehet jegyezni súlyt, ismétlést, rezeg ha lejárt a pihenőidő stb..
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Lemosom és viszlát. Zabot meg az apróbb szeműt szeretem /Szaffi gluténmenteset szoktam, bár most már vagy 1 éve nem ettem/, azt joghurttal összekeverem + gyümi hozzá és mehet.
-
addikt
válasz nuke7 #191655 üzenetére
A Mr. Olypia színpadon az emberek nem azért akkorák amekkorák mert súlyzóznak saját testsúlyos edzés helyett, hanem a rengeteg külső hormonális "segítség"től
Ezt szerintem gondold újra.. Nyílván iszonyat kemikália van bennük, de ha otthon tvtornáznának, akkor fele ekkorák se lennének. Illetve amit Dorian ír, néz már meg egy maratoni futót, ott aztán van izomtömeg, hja nem..
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ilyesmit kézpelj el, nálunk is 1 van belőle, gondolom akinek nincs ilyen vállmizériája az megy a sima padra, abból van vagy 4 a teremben.
K1LLMy53Lf: próbáltam már mindenhogy, edző is megnézett, elengedtem. Igazából gépen nyomom a sima fekvenyomást meg a 45 fokosat is, nekem bevált. Illetve írtad a cable fly crossovert, nekem az a 3. gyakorlat amit mellre csinálok, néha variálok helyette gépen vagy kézisúlyzóval tárogatást.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Gyula84 #191563 üzenetére
Ez nálam is van, nem vagy egyedi eset. Először átmentem egykezes súlyzóval végzett gyakorlatra, de nálam a tutti a gépen való fekvenyomás lett. Múltkor foglalt volt a gép így bemelegíteni padon voltam kénytelen és egyből éreztem a vállamat sajna
-
addikt
válasz Peaceliker #191533 üzenetére
Én belsőségekkel vagyok általában így, szív, zuza ilyesmiket nem eszek. Májat is csak bizonyos formában, szal nincs ezzel semmi gond, még azt se mondanám, hogy feltétlen emiatt válogatós lennél..
-
addikt
válasz aelod #191530 üzenetére
Nemtudom ki, hogy van vele, de én pl szeretem az ilyen csontos husokat is, csirke/pulykanyak, karajcsontból leves pl, vagy csirkeláb. Nyílván a színhúst sem vetem meg, de ha van rá mód, akkor szeretem variálni.
-
addikt
válasz Dorian #191485 üzenetére
Nőböl vagy, feleségem csinálja ezt este az ágyban, mondván neki át kell gondolnia a következő napot
Pisilés témában, én fekvés előtt fixen megyek, akkor reggelig nincs gond, ha elmarad, fixen kelek éjjel..[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nagyon durva amit te is meg Dorian is írtok. Nem akarok okoskodni, mert szerencsére én világ életemben jó alvó voltam, de ilyen esti kütyüzés, későn kajálás stb nincs jelen nálatok? Illetve mikor fekszetek/keltek, hány óra alvás van meg mondjuk egy munkanapon?
Én feleségemmel együtt későn fekvő vagyok, 11-éjfél magassága ez hétköznapokon is, viszont 6:50-kor kelek és ez a nagyjából 7óra alvás nekem tökéletes. Ha mondjuk alszok hétvégén vmi oknál fogva 9-t, akkor egész nap olyan vagyok, mint akit agyonvertek.."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
válasz Peaceliker #191431 üzenetére
Én emiatt kihagytam előző hetet, hétfő kivételével. Ma meg meló miatt nem tudtam reggel menni, így este fogok. Amíg nem regenerálódsz addig marad a pihenés..
-
addikt
válasz K1LLMy53Lf #191411 üzenetére
Kutyaséta megvan, mondjuk mióta bulkolok napi 3-4km-t tolok maximum. Ez csak akkor marad ki, ha ágynak dőlök (:
-
addikt
válasz OPiiPO #191408 üzenetére
Héten én is pihenőt voltam kénytelen bedobni, hétvégi bográcsozásnál sikerült megfáznom. Láz nincs, csak taknyosság, meg köhögés, hétfőn még lementem a terembe, de most inkább nem köpöm szét a vírust lent. Kúrálom magamat és remélem péntek vagy szombat már lejutok..
-
addikt
válasz Fred23 #191299 üzenetére
Én ugyanezt rontottam el részben. Amiket én néztem diéta tanácsokat, ott eléggé összefüyült, hogy normálisan diétázz /értsd nem csalogatsz össze vissza/ és max 3 hónap. Utána minimum egy ideig maintain vagy ha olyan a forma akkor bulk. Ha nagyon elnyújtod a diétát ott már tutti egyre több bezabálás lesz a vége..
-
addikt
válasz sherlock82 #191265 üzenetére
Én hát napon azzal kezdek.
-
addikt
-
addikt
válasz Peaceliker #191029 üzenetére
Férfi általában has, nő segg/comb. Aztán van akinek ez eltér, genetika csodákra képes.
-
addikt
válasz Dorian #191001 üzenetére
Mondjuk azért ez kurvára nem alapforma, bf szépen lent van már itt is, egy tök jó alapról indulsz neki az egésznek. A nagy többség elhízás vagy skinny fat vonalról indul meg, teljesen más kávéház. Jövő nyárra szerintem simán b@szó formát tudsz dobni.
-
addikt
válasz thomasvold #190961 üzenetére
Én is ülve tolom, ugyanaz miatt, amit marked one94 is írt.
-
addikt
válasz Fred23 #190853 üzenetére
Többet ettem ennél, 1400kcal körül mentem hivatalosan, de emellé ment az edzés, meg heti szinten olyan 40km séta, mint kardió vonal, szóval szerintem volt a napi bevitel 1700kcal is. Én is próbálok többet mozogni, hogy többet lehessen enni
Most a bulknál ezek a makrók mennek:
1700kcal/nap
Fehérje: 141g
Zsír: 44g
Carb: 187gHeti szinten 250g hízás lenne a jó, havi szinten ugye 1kg, és 72kg a target március elejére. /64.7kg-ról indultam/Onnan pedig menne a cut, hogy nyárra legyen vmi forma
A terv e mellé 3-4 edzés + kardió /kardió persze kicsit letekerve/. A nagy kérdés, hogy ebből mi fog megvalósulni, mindenesetre igyekezni fogok..43%E ch: 881,5 kcal -> 220g
Ennyi CH diétában nem sok?"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
-
addikt
válasz Dorian #190815 üzenetére
Nálam ugyanez, annyi, hogy HO-ból melózok elég sokszor a terem meg 5p kocsival. Illetve ez vmilyen szinten énidő is, örülök, hogy kicsit kiszakadok a 3 gyerek + feleség kombó mellől
-
addikt
válasz Dazsar #190748 üzenetére
A mérleg az fixen szar /típusa válogatja mennyire/. A dexa az valós, kvázi ilyen testösszetétel mérés, ha valami akkor az áll a legközelebb a valós értékhez. Amúgy amit írsz, ha tükörben jónak látod magad, akkor nincs miről beszélni /persze csak ha elég kritikus vagy önmagaddal /
-
addikt
-
addikt
válasz Dazsar #190712 üzenetére
Hja ez kb amit én is írtam, min 15%-ig lemenni és onnan fel. Az még jó kérdés, hogy a 20% BF magassága nálam majd kg-ban mennyit fog jelenteni.
aelod: No offenz de minek diétázol? Szedj fel izmot inkább, nem bántásból írom.
Egyáltalán nem veszem annak, sőt minden tanácsot szívesen fogadok. Én csak amiatt nem akartam bulkolni, mert még így is magasabb a testzsírom, mint amit szeretnék, de akkor ezek szerinte nem probléma ha 17% bf-re kezdek el tömegelni?Megkereslek majd privátban, lehet úgy egyszerűbb
-
addikt
válasz python1 #190710 üzenetére
Ezen már gondolkoztam én is, de még mindig olyan 16-17% BF-em van, jó lenne beesni 15%-ra vagy az alá mielőtt elkezdek bulkolni Néztem netet ezzel kapcsolatban, de hát van aki ezt mondja van aki azt mondja, azt most igazodjál el rajta. Bulkban ráadásul tapasztalatom sincs, azt semmiképp nem szeretném, hogy sertésjelmezt szedjek magamra
-
addikt
válasz python1 #190700 üzenetére
Azaz, a végére csak a csontváz marad, nincs zsír, de legalább izom sem Októberig adtam időt magamnak, ott lezárom a diétát lesz ami lesz és utána megpróbálok egy hosszabb clean bulkot. Számokban, ha a diéta vége az lesz amit tervezek akkor 62kg-ról szeretnék felmenni 7-8 hónap alatt 72kg-re. /mai mérlegelés szerint 65.7kg vagyok/
Peaceliker: köszi szépen, hát ahhoz képest ahonnan indultam ég és föld. Jövő nyárra szeretnék vmi olyasmi formát, ahol már izmot is tudok mutatni
Dazsar: én reggel edzek, egy kv van bennem /latte/, hazaérve tolok egy fehérje italt. Hétvégén mikor nem edzek, akkor pedig tojás + minimális kenyér + zöldségek szoktak menni, esetleg felvágottakból csirkemell/pulykamellsonka.
Ebéd általában csirke/pulyka/hal vonalon vmi és hozzá köretnek az esetek nagyrészében rizs illetve van amikor sertés/marha is megy, ez nyílván ritkábban.
Vacsora általában szolid, nyáron sokszor csak gyümölcsöt eszem, illetve most pár hónapja rászoktam a fehérje pudingra. Túró+joghurt+méz vagy gyümölcs szintén játszik vacsira. All in all igyekszem napi 100-110g fehérjét bevinni napi szinten.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Én itt tartok heti 3x edzéssel illetve a lassan neverending diétával
-
addikt
Akkor tutti, ha vki kcal/makró vonalon is képben van és neked tényleg csak enned kell. Ha a csajod mondjuk borjút csinál csokiszószban az annyira nem lesz nyerő
-
addikt
válasz aldebaran #190667 üzenetére
48 évesen ilyen forma, le a kalappal előtted..
Dazsar: neked is gratula, baszón nézel ki. A saját szakács miatt meg irigykedem, jó lehet, hogy nem neked kell majomkodni a konyhában /én ezt a részt, ha nem is utálom, de el tudnám engedni/, hanem elédrakják és csak be kell lapátolni.. (:
-
addikt
válasz Peaceliker #190634 üzenetére
Skinny fat voltam, nincs rajtam olyan izomtömeg, ezen igyexem dolgozni. Viszont nem gondoltam, hogy 20% bf-re nekem még bulkolnom kellene, így pucolás majd építkezés a terv. Clean bulk okés, de majd nálam okosabbak megmondják a frankót.
-
addikt
válasz Peaceliker #190632 üzenetére
Én még mindig ott tartok, hogy bf15% alá be kéne esni és onnan bulkolnék. Amit én olvastam afelett nem feltétlen éri meg, illetve aelod javasolta ha jól emlékszem, hogy hosszabb bulkot érdemes csinálni /5-8 hónap/. Én ha nem b@sztam volna el a diétát a nyári bulikázás/pia vonalon, akkor már indítanám, de jelenleg vagyok 65kg cirka 16-17% bf-el.. /177 cm és 45 év/
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Dorian #190521 üzenetére
Én pont itt tartok, eleinte nem ment saját súllyal, csak rásegítéssel a gépen, jelenleg 9,8,8 ami megy saját testsúllyal. Mivel messziről indultam /asszem -12kg volt a legeleje/, így elégedett vagyok a mostanival.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz F_Gergely #190468 üzenetére
Nálam szintén hevy az edzés trackre és ez van összelőve egy apple watch-al, számomra tökéletes. Hevy előtt a Strong-t használtam, de a másik sokkal jobb, főleg, hogy óráról is tudom kezelni.
-
addikt
válasz basaharc502 #190362 üzenetére
Én a heti 4et faragtam le 3-ra most azzal, hogy külön nem edzem a hasat, hanem elosztottam a 3 edzésnap között. Elégnek érzem, hogy ennyiszer megyek, persze amit írsz nem telefonozással meg majomkodással ütöm el az időt.
Más: nemtudom, hogy vagytok vele, nekem a nyaralás vagy bármilyen kihagyás után az első 1-2 edzés szenvedés. Az a típus vagyok aki ha nyomja, akkor nincs semmi gond élvezem stb, viszont ha van pihenő, akkor 1 hét alatt simán ki tudok zökkeni, és noszogatnom kell magamat, hogy lemenjek a terembe. Most is nyaralás után az első edzésen kb 5 percenként néztem az órámat, hogy mennyi van még hátra..
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Viszont, neked is! (: Hétfőig tutti pihenés, aztán meglátjuk, remélem minden rendben lesz.
Más: átvariáltam a has edzésemet, a külön has napról bedobáltam a gyakorlatokat más edzésnapoknak a végére így most heti 4x megyek az eddigi 5 helyett. /illetve mindig a has napot kummantottam el, ha volt vmi, most így lehet jobb is lesz a 4 napos felosztás/
-
addikt
Látom mindenkinek minden baja, én is most meghúztam a lapockám alatt vmit, mondjuk pont 2 nap pihenő van és már 1 nap alatt jelentősen javult.
-
addikt
Fekvő nálam is nogo kategória, mióta 2-3 évvel ezelőtt rendberakták a vállamat /gyógytorna mozgásterápia/ azóta különösen figyelek rá. Lekopogom azóta rendben van.
-
addikt
válasz Fred23 #189766 üzenetére
Én nem dugom homokba a fejem, tisztába vagyok vele, hogy nálam ez a probléma gyökere. A legnagyobb kihívás a baráti/családi összeröffenések /ebből is a baráti inkább, anyósom kajadiktálását már képes vagyok hárítani ^^/. Sivárabb szociális háttérrel egyszerűbb dolgom lenne
-
addikt
válasz scdlsc #189742 üzenetére
Napi szinten lemegy ilyenkor 5-6 liter, edzés előtt iszom, azzal kihúzom simán. Hazaérek akkor meg fehérje pija amit vízzel higítok. Most ez a hőmérséklet extrém, így kell a folyadékpotlás közen is. Aztán lehet rászokok, hogy leviszek fixen fél litert..
aelod: Én biztosan nem akarok 60 kilós görcs lenni
Rajtad van izom nem kevés, én nekem ezen még dolgoznom kell[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Fred23 #189733 üzenetére
Nincs mit megosztani Részemről szintén még 1-2 kg mehetne le 65-66 között lebegek hála a sok családos haverozós sütögetésnek és pijálásnak.. Előző hónapban volt 175km séta cardio gyanánt a kutyával, ez + a heti 4 edzés is kb csak szintentartásnak volt jó.
-
addikt
válasz basaharc502 #189727 üzenetére
Én nem szoktam vizet vinni magammal az edzésre, de most egy fél literes kulacsot kénytelen voltam, illetve amit írsz van, hogy hosszabb pihenőt tartok két gyakorlat között.
Este meg ment a szokásos gyaloglás az ebbel, hát megmondom őszintén, akkor se volt hideg, illetve a hőség mellett még légmozgás se volt, így még rosszabbnak érződött a meleg."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
válasz MPowerPH #189713 üzenetére
Rád még emlékszem bringa topikból, csak nem bringabaleset? Nekem is hasonló volt, szinté dróttal húzták vissza, nekem szerencsére bentmaradt, viszont maga a vállam sose lett százas, illetve szerintem a műtétet is elb@szták, mert design-ra se lett olyan a vállam, mint régen. Nálam 10+ éve volt ez a bringabaleset, de vannak olyan gyakorlatok, amik -nemtudom, hogy pont emiatt vagy sem- de nem kényelmesek. Fekvenyomás rúddal nem esik jól, váll gyakorlatokat pedig kisebb súllyal végzem, inkább a gyakorlatra koncentrálva, semmint a kg-al vadulva. 40+ ként szerintem ez már így marad.
Neked mielőbbi jobbulást!Épp váll vs műtött:
-
addikt
válasz python1 #189675 üzenetére
Vannak olcsóbb alternatívák, de nyílván a terem az akkor nem olyan minőségű. Nyílván egyéni preferencia, de én szeretek gépeken edzeni /amellett, hogy szabad súlyokat is használok/, az olcsóbb termek inkább ebbe az irányba mennek el. Lehet ez már a korral jár és 20 éves lennék, akkor pont leszarnám, hogy mivan, de nálam már előjött az itt fáj ott fáj, és ezt igyexem elkerülni.
-
addikt
válasz scdlsc #189670 üzenetére
Ahova én járok ott egy 20-as, igaz ez BP, igaz a terem is szerintem patika. /mondjuk a klíma most még itt sincs úgy megtolva ahogy kéne, tegnap az edzés végére kezdtem kilenni a hőmérséklettől/
Viszont itt az all you can move játszik és úgy havi 14k, ami szerintem nagyon baráti. Fiam egy kisebb edzőterembe jár, ott a havi diákbérlet 10k /bőven vállalható terem az is, annyi, hogy kevesebb gép van, meg a terem is kisebb/aelod: BP-n ha nagyobb terembe mész akkor a 20k-s ökölszabály játszik sajnos
-
addikt
válasz Peaceliker #189573 üzenetére
Én nyomom, valaki itt ajánlotta és nagyon bejött. Mondjuk másnap mikor nem tudok felmenni az emeletre, akkor kevésbé vagyok lelkes
-
addikt
Nahh hosszú hétvége jön, mai edzés kimarad. Realizáltam, hogy a cégnél van all you can move bérlet, így mivel naptári napra szólt eddig a bérletem a terembe /ami ma járt le/ az aycm-t pedig teljes hónapra lehet aktiválni, így hétfőig pihenő van. Eddig 20k-t fizettem a bérletért, így a havi 14k-ban megáll.
-
addikt
-
addikt
válasz Peaceliker #189416 üzenetére
Nekem nagy mumus, nem amiatt, mert alki vagyok /de /, hanem a kutyaszar makrók miatt. Imádom a rumokat pl, illetve ilyenkor nyáron a fröccs mellett a longdrink is csúsz(na). Namost az alkohol felütve még vmi cukros lónyállal, vagy ilyen olyan sziruppal, az minden csak nem diéta 1-1 alkalom beleférne, de elég nagy baráti körrel rendelkezem, így nyáron elég necces tud lenni nem megbotlani..
-
addikt
Elmegyek külön, nekem ez énidő is, szeretek lejárni, nyílván az nem egy long session, 4-5 gyakorlat azt lépek is.
Nekem fárasztó volt egyben a 4-5 nap, tavaly mikor kezdtem, így ezèrt esett a választásom a 3- nap edzès 2- nap pihi, majd előről.
Rugalmasabb így a beosztás, ès 2x sikerül 1 izomcsoportot megmozgatni, igaz így 8- naÉn is van mikor csak 3x jutok le, ilyenkor a has vagy itthon van megoldva vagy skippelem. Szeptembertől ha indul a bulk, akkor meglátom, hogy variálok e az edzésterven, igazándiból nem terveztem állandóan áttekerni, ha vmi beválik, akkor menjen, progresszió legyen meg azt jóvan (:
Illetve én szeretem ha hétközben letudok mindent és a hétvége szabad és tudok regenelni, ennek ellenére ha vmi közbejön és tolni kell edzést, akkor simán van, hogy szombat is megyek terembe.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz python1 #189384 üzenetére
Nekem heti 4 alkalommal ennyire van időm, a felosztást lehet, hogy másként kéne, pár hónapja edzek, nem variáltam még nagyon át.
Hétfő: mell-tricepsz
Kedd: láb
Szerda: Hát-Bicepsz
Csütörtök: Has
Péntek: Váll-Bicepsz /itt van egy skullcrusher gyakorlat a bicepsz előtt/"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz python1 #189342 üzenetére
Kajára nagyon figyelek én is, cirka 2 éve fordítottunk itthon. Én gluténérzékeny vagyok, így a pékárúval amúgy se vagyok nagy haverban, igyekszem minél kevesebbet fogyasztani belőle. Tésztát is módjával, inkább rizs főleg ami nálam megy. + a fehérje miatt húsok, túró, tojás illetve zöldségek. Édesszájú szerencsére nem vagyok, ha rámjön, akkor pár szem füge illetve a yoghurt+túróba rakott méz az amivel csalok.
-
addikt
válasz python1 #189333 üzenetére
Én írtam már egyszer, Biotechet szoktam venni mikor le van árazva. A tejberizses nekem ízre is adta, jól is oldódik, ha éppen szükség van rá az adott napon, akkor abból tolok. Vízzel is okés, tejjel meg kimondottan büntet (:
-
addikt
válasz basaharc502 #189091 üzenetére
Saját magamról tudok nyílván csak nyilatkozni. Nálam úgy néz ki, hogy a teremben nem cardiózom semmit. Lemegyek reggel, edzés, haza indul a meló. Mikor végeztem, akkor megyek el sétálni a kutyával, ez egy átlagos napon 5.2km. 10:20/km az avg pace, relatíve tempósan. Ettől eltér mikor hétvégén megyek, akkor van, hogy 7-8-10 km-t is megyek de ez is változó. Nekem így az átlag lépésszám 11.600 /hozzáteszem HO-ból dolgozom, 1 napot megyek be irodába egy héten/.
Ezeket a sétákat ugyanúgy okosórával mérem, mint az edzéseimet. Amit írsz az időről azt nagyon adom, nekem ennyi fér bele, így is van, hogy ha hétvégén elmegyek 8-10km-re, ami már 2 óra, akkor asszony csipog, hogy jó lenne ha nem tűnnék el állandóan. Szóval a közeljövőben én nem tervezem ezt növelni, sőt, ha bulkolás lesz, akkor vagy marad ugyanez és többet ehetek vagy csökkenteni fogom a km-ek számát."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
válasz python1 #189080 üzenetére
Télen nálam is a fagyasztott megy, szezonban meg dobálom bele az éppen aktuálisat, de én pl mézzel is szeretem, ha épp nincs itthon gyümölcs, vagy csak változatosságra vágyom. Amúgy nemtudom ki, hogy van ezzel, én nem tartom magamat édesszájúnak, de azért heti 1x tutti rámtör, hogy tolnék vmi édeset, erre pl tökéletes ez a mézes megoldás.
-
addikt
válasz Dorian #189058 üzenetére
Sparosat ajánlom én cirka fél éve azt tolom. Ezeken sokat lehet spórolni kcal bevitelben is, illeve ha már fehérje forrásról beszélünk már írtam a Nádudvari joghurt szerintem atom, és sparban ha nem is mindig de van belőle a 3%-os mellett már 1.4%-os is. Én ezt összekeverem, mittomén 200g túró 100g joghurt bele meg vmi gyümi /most sokszor eper ment a szezonja miatt/ és meg is van a reggeli vagy a vacsi vagy a desszert (:
Tojás témában meg heti 10-15 nálam is lecsúszik. Tegnap pl vacsira ment 5 tojásból rántotta, bele 100g pulykasonka + gomba, mellé paradicsom paprika. Eltelített és makróban se kutyaszar.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz persil #188974 üzenetére
Nálam ugyanez van kb, én is minden irányból támadok, ráadásul most az idő is kellemes hozzá. Fiammal szoktam még kosarazni, de van amikor leráz, mert inkább a haverokkal megy
-
addikt
válasz Louro #188954 üzenetére
Tavasztól őszig igen, télen mondjuk nekem nincs kedvem kimenni
tisn: köszi, ebben az időben adja magát, mindennap meló után megyek vele legalább 5km-t. Nekem is jó, mert a termi kardiót megspórolom, neki pedig megvan a napi menet (:
persil: az igen, nem szaroztál minek köszönhető ennyi menetelés? direkt kardió vagy hobbi vagy is-is?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
válasz Fred23 #188933 üzenetére
Én bolgár guggolok azt mondhatom a legjobb gyakorlat számomra. Géppel csinálom, kedden volt lábnapom, másnap úgy mentem, mint akit seggberaktak /igazából már este ha fel kellett lépcsőznöm az emeletre, azt hittem, hogy besz@rok/
-
addikt
válasz python1 #188925 üzenetére
Én speciel azt csinálom, ha felmegyek 13-14 ismétlés magasságába, akkor emelem a súlyt és megint 6-8-as tartományból indulok. A vállam amúgy nekem is gyenge /bringabaleset miatt műtötték/, én 4 gyakorlatot csinálok:
Vállból nyomás gépen /itt nem tudom mennyi a súlya alapból a gépen a rúdnak tárcsák nélküli állapotban/ 22.5kg jelenleg 4x11 megy
Oldalemelés kézisúlyzóval: 6kg 3x9
Rear delt reverse fly /nemtudom mi a magyar neve, hátsó váll gyakorlat talán/ kézivel: 5kg 3x11
Front plate raise - tárcsa előreemelés 10kg 3x15"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
válasz python1 #188895 üzenetére
Nálunk is van belőle, teljesen jók. Ráadásul egy teremben pöttyet jobban nyúzva vannak, mint otthoni használat esetén. Szerintem örök élet + 1.
HussarF: nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem 2 féle mérettel tolják, nálunk ha jól tévedek az 5kg-s felmegy a 20-as rúdra.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Nahh mai mérlegeléssel 65.7kg, kezd szépen eltűnni a maradék zsír is. Azt néztem, hogy más is küzd ilyen magasság mellett azzal, hogy pucolja a zsírt és kg-ban eléggé le kell mennie. Ez a csávi a bal képen 71kg a jobbon pedig 61 /175 magasság mellett/
HussarF: az igen, kalapom emelem, nem semmi izomtömeg van rajtad.. A képen lévő srác /rólam nem is beszélve / ennél szolidabb.
Peaceliker: nekem is még kutyaszar ezzel a súllyal is, nyílván izomzatot kell magamra lőni, de jelenleg is cirka 15% bf körül vagyok, szal a has se villan..2-3kg-t tervezek még letolni magamról, utána szintentartás, majd aug vége szept eleje bulk, ami Aelod javasolt itt a topikban, 7-8 hónap időtartamig.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest