Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#186751) OPiiPO válasza szőröscica (#186749) üzenetére


OPiiPO
addikt

úgy vártam :))

"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

(#186752) Hangfalképű válasza thomasvold (#186750) üzenetére


Hangfalképű
tag

Évek munkája is simán kárba megy, gyakorlatilag mérhető a kifosott izomprotein a kakában. Valahogy próbáld meg a forrásban lévő teába beletunkolni a fehérjés kexet vagy összecsoffadsz, mint egy gyűrött zacskó... ;]

(#186753) Gainka válasza perempe (#186726) üzenetére


Gainka
őstag

Volt egy idöszak 2020 elott valamikor nagyon ment a huzockodás és akkor ugy döntöttem rakok plusz sújt, sikerült meghuznom egy izmot a gerincem mellett majd egy evig nem tudtam edzeni, volt ilyedseg. Szoval magambol kiindulva plus sujjal lassan ovatosan.

(#186754) itouchfan válasza thomasvold (#186750) üzenetére


itouchfan
senior tag

Sajnos frissebb az élmény sajnos, vékony voltam/vagyok továbbra is, feljött bő 3-4 kiló tél eleje óta, nemrég bekaptam én is ezt az intenzív hányás-hasmenés-láz kombót, másfél nap alatt -4,5 kg, 2,5 napig szinte semmit nem bírtam megenni, aztán szép lassan elindultam. Szerencsére az erőm nem csökkent le annyira (nem is nagyon volt miből, ugye ;] ), de egy hét után ott voltam, mint előtte. Súlyban kellett egy 2,5-3 hét, mire visszajött. Gondolom, sok víz is távozik ilyenkor, de nekem mondjuk a karomon, vállamon látszott, hogy sokat fogytam.

„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

(#186755) F_Gergely válasza m3ss (#186729) üzenetére


F_Gergely
őstag

Ma vettem egy rendes shakert (biotech) na azzal eleg fainul ossze lehet razni, tejjel egesz jo (olyan mint kb a tejporos tej). Allagra amugy szerintem nagyon jo, mivel natur ezert ugye semmi ize (kb olyan mint a tejpor) nincs cserebe 80% feletti feherje tartalma van.
Nekem amugy nagyon bejott, legkozelebb is innen fogok vasarolni. Holnap reggel megyek edzeni, azt mar vizzel keverem be, hogy edzes utan gyorsabban szivodjon fel, na az erdekes lesz, valami okossag kene az izesitesre :)

(#186756) aelod válasza m3ss (#186732) üzenetére


aelod
veterán

Volt? Még most is az. A profik sem attól azok, hogy jól edzenek....
Gyógyszerek és rengeteg étel.

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#186757) Gainka válasza szőröscica (#186749) üzenetére


Gainka
őstag

Hogy most hogy nézek ki teljesen mindegy utobbi 15 evben néztem mar ki igy ugy ahhoz hogy irni tudjunk ezekröl sok dolgot meg kellett tapasztalni, (nekem megválltás volt felhagyni a bontott edzést nem baj ha itt senki nem hiszi hogy van más ut is engem nem zavar). Biztos hogy nem edzenék már ha ugy kéne edzenem. És amit most vettem a fejembe az az hogy minél több izom megtartasával amennyire lehet levinni a fedettséget, de nem ugy mint aelod versenyre hanem egy fenntarthato hetköznapi élet munka mellett, ehez még fedett vagyok, es ugy gondolom hogy ez naturalban a legnehezebb feladat. Nem akarok mar "nagy" lenni. Valoszinuleg izom is menni fog le ez lesz majd merce meddig fog menni a téma de legalább eről is lesz saját tapasztalatom. 2-3 éve 100kilo voltam, tavaly 85-7 re levittem iden le akarom 80 ra. És ha nem tudsz normalisan reagálni ("teizmosvagy") mivel én segitö jó szandékkal irtam amit irtam, nem fogok válaszolni.

(#186758) aelod válasza Gainka (#186757) üzenetére


aelod
veterán

Milyen magas vagy?

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#186760) God Vazzeg válasza Woodslave (#186746) üzenetére


God Vazzeg
veterán

Én se ismerem, nem veled van a hiba :N :D

(#186761) Woodslave válasza God Vazzeg (#186760) üzenetére


Woodslave
nagyúr

Te ki vagy? :F ;] ja és izmos vagy-e

:C :R

[ Szerkesztve ]

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#186762) Gainka válasza aelod (#186758) üzenetére


Gainka
őstag

183-4

God Vazzeg, eleg szomoru hogy nem emlekeztek rám hogy 2016 kornyeken olvasgattam a topikot, még pár kommentem is volt. :DDD
(akkoriban untam meg a bontást olvasgatasok kozepette fedeztem fel a topikot.) Most pedig a kezdö cimbora miatt jutott ujbol eszembe de már kezdem megbánni. :DDD

(#186763) aelod válasza Gainka (#186762) üzenetére


aelod
veterán

Nice.

Amúgy teljesen mindegy milyen bontásban edzel. Nem számít, hogy PPL, bro split, full body....

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#186764) thomasvold válasza itouchfan (#186754) üzenetére


thomasvold
őstag

Ahogy fentebb írtam, nálam sem hasmenés, sem hányás nincs. Erős hasgörcs és magas láz. De szerencsére az éjszaka tudtam már aludni és a hasam sem görcsöl már annyira. Meg is ittam a reggeli turmixomat, meglátjuk mi lesz :D

Megkérdeztem orvos barátomat, azt mondta, van olyan vírusfertőzés, ami egyáltalán nem jár hasmenéssel és hányással. Ez a szerencsém. Ettől függetlenül rendesen izzadtam éjszaka, rohadt sokat ittam .

Így a pihenőnap is lábadozásra ment el, ma kellene edzenem, de a mai napot még kihagyom. Szerintem 1 nap eltolásból még nincs gond. Aztán meglátjuk mennyit gyengültem, ha gyengültem egyáltalán.

[ Szerkesztve ]

(#186765) Gainka válasza aelod (#186763) üzenetére


Gainka
őstag

Alapjáraton mindegy, bar hogy is mozgatja meg magát az ember az már alapból jó. Na de ha fejlödés is a cél meg hogy vigyorogva hagyjuk el a termet ne betegedjek le stb nálam az volt a probléma hogy pl. az általános hetfő mell kar aztán lab majd váll hát pénteken rengeteg munkasorozat stb es mindig tuledzéshez vezetett. Az izmok csak csak birták az test az idegrendszer nem tudott rendesen visszagyogyulni hiába lábnap jött szerdán, a szervezetnek az is megterhelő volt ha rendesen meg is edzettem. Lett volna meg megoldás 15-20 perces edzes. Tehat valahogy vissza kellett vennem a kortizolt termelést es ezt csak ugy tudtam elérni hogy minel kevesebb munkaval minel jobban edzem meg magam, ehez pedig csak az összetett gyakorlatok es a "sallang" elhagyása volt megoldás.

(#186766) HussarF válasza God Vazzeg (#186760) üzenetére

Na, mi van itt, veterán találkozó? ;] :C :R

(#186767) aelod válasza Gainka (#186765) üzenetére


aelod
veterán

minel kevesebb munkaval minel jobban edzem meg magam, ehez pedig csak az összetett gyakorlatok es a "sallang" elhagyása volt megoldás

Ez ment volna osztott edzésben is.

#186766HussarF

Hát látod :DDD

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#186768) _drk válasza Gainka (#186757) üzenetére


_drk
őstag

A bontott edzéssel az a jó, hogy egyszerű. Sima, egyszerűbb gyakorlatokat kell csinálni és/vagy cél géppel.
De még az egyszerűbb gyakorlatok is lehet szarul csinálni, ami sérüléshez vezethet.
A komplexebbek meg még veszélyesebbek, nem?

(#186769) Tyler Durden válasza F_Gergely (#186755) üzenetére

Én pont most kaptam agyf@szt, benthagytam a shakeremet melóban, gyorsan vettem egyet biotechben. Rázom össze és hiába tekerem rá a tetejét oldalt ereszt, lehet csak én fogtam ki selejtet, de kiba bosszantó..

aelod: Amúgy teljesen mindegy milyen bontásban edzel. Nem számít, hogy PPL, bro split, full body...

Én pont most gondolkoztam, hogy megnézném a bro splitet, de persze pro kontra vannak vélemények. Sokan azt írják, hogy heti 1x kevés megedzeni egy testrészt. Namost ez a mi szintünkön tényleg számít, vagy hagyjam a francba és teszteljem be nyugodtan? /igazából most diétában a nyári formáig nem akarnék variálni, viszont szeptembertől mikor tömegelés jön, akkor váltanék/.

[ Szerkesztve ]

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#186770) Woodslave válasza m3ss (#186732) üzenetére


Woodslave
nagyúr

lemértem egy evőkanál (nem a legmélyebb fajta) lazacolaj 5 gramm úgy hogy remegő kézzel is be tudtam tolni hogy nem lötyögött ki :D

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#186771) Gainka válasza _drk (#186768) üzenetére


Gainka
őstag

Nem, ellenkezöleg, tehat ha en 3x8 at nyomok fekve te meg meg utana fel ora mulva is valamelyik mell gepen vagy (ugye alapbol nem nagy izom meg is 30-40 perceket edzenek ra) hogy lehetne az en verziom a kockazatosabb. Itt ugye onnan indul a dolog hogy naturalban nincs idegen anyag ami maximalizalja a feherje beepulest meg tesztot, itt ezt edzessel kellene elerni, (meg kaja meg alvas blabla ok) es most oszinten jozan paraszti esszel, mi serkent jobban egy naturalt az egy oras karhajlitas nyujtas, vagy 2x4 x2 huzockodas plusz felhuzas. Ugyan ugy urited a glikogen raktarakat ugyan ugy kortizol termelodik ilyenkor, na de a ketto kozott oriasi kulonbsseg van, arrol nem beszelve mig te egy adott teruletet terhelsz agyon, addig az osszetett gyalorlatnal ez eloszlik.

(#186772) Dorian válasza Woodslave (#186770) üzenetére


Dorian
félisten

A tablettáknál a napi ajánlott adat 2 g, az egy kiskanál, én annyit eszek, de csak ha épp halat nem eszek. Persze igazából az arány a lényeg, ha te brutál sok O6-ot eszel, akkor lehet h kell sok O3.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#186773) m3ss válasza Gainka (#186771) üzenetére


m3ss
veterán

az irany, alap gondolatok jok sztem. sot biztosan jobban ez az irany, mint amit legtobben csinalnak..de azert az tulzas, hogy ne edzunk bicepszet meg tricepszet mert huzunk, evezunk meg csinalunk push gyakorlatokat is.
amugy en is edzettem honapokig anno tricepsz izolalas nelkul, bicepszre meg csak 1 sorozat barbell curlt csinaltam..
de egyertelmuen jobban fejlodik a tricepsz long head resze ugy, hogy csinalok most skull crushereket. :K
azt a par sorozat bic/tric izolalo gyakorlatot meg se fogja erezni az idegrendszered ezekhez az osszetett gyakorlatokhoz kepest, amiket irsz...nem oszt nem szoroz. a felhuzas, guggolas bemelegitese jobban lemeriti az idegrendszert, mint akarhany bukasig vegzett kar gyakorlat. legalabbis nekem.

#186770 Woodslave
koszi. amugy pont tegnap rendeltem egy merleget, kreatin meg a szoja feherje merokanalnak se hiszek :DDD

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

(#186774) aelod válasza m3ss (#186773) üzenetére


aelod
veterán

de egyertelmuen jobban fejlodik a tricepsz long head resze ugy, hogy csinalok most skull crushereket

Nem tudsz izolációt végezni tricepszre teljesen mindegy, milyen gyakorlatot csinálsz (váll pozíció) mind3 fej dolgozni fog. Ez ugyan úgy igaz bicepszre is.

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#186775) m3ss válasza Dorian (#186772) üzenetére


m3ss
veterán

ja de legtobb mai kimutatas szerint pl a kognitiv teruleten mutatott elonye az omega3 szedesnek csak ilyen brutal mennyiseg felett jon ki. 2g kornyeken?
osszes "longevity" doki (rhonda patrick, attia, huberman) brutal mennyisegben ontik magukba az omega3at.
wood te 10ml-t tolsz belole?

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

(#186776) Dorian válasza m3ss (#186775) üzenetére


Dorian
félisten

Node azért bejut az emberbe táplálkozással is valamennyi.
Mondjuk tény, h nem lettem okosabb, mióta szedem ;]

[ Szerkesztve ]

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#186777) m3ss válasza aelod (#186774) üzenetére


m3ss
veterán

ja ugy gondoltam, hogy tricepszet izolalok vele, nem a long headet. csak furan irtam.
amugy multkor irtam, hogy a kulso tricepsz izmot nem igazan erzem tole. ha eleg kozel rakom a konyokomet egymashoz akkor adja ott is szepen...viszont elso sorozatban nagyobb suly miatt sajna nem igazan fer el a fejemtol a suly, ugyhogy ennel a gyakorlatnal kicsit korulmenyes, problemas ez a nagy allithato sulyzo..
valszeg egy ez bar jobb lenne ehhez a gyakorlathoz.

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

(#186778) Gainka válasza m3ss (#186773) üzenetére


Gainka
őstag

Szoktam azért csak kevesbe tartom mar fontosnak mint elötte. Igazabol ahogy irod az lehetne a legjobb, most szelsőséges példával jövök de ott vannak a sprinterek meg az nba jatekosok, vegeznek nehez összetett sulyzos gyakorlatokat, plusz hirtelen nagy intenzitasu gyakorlatokat is, rivid sprint, szankotolas stb. Ezek gyorsmozgasok nagyon jot tesznek, csigas gepekkel utánozhato.

(#186779) m3ss válasza Dorian (#186776) üzenetére


m3ss
veterán

azt mondta rhonda patrick most egy interjuban amit hallgattam, hogy nagyon sok halat kellene megenni ahhoz, hogy abbol ertekelheto omega3 mennyiseget kinyerjel.
szerinte halfogyasztastol fuggetlenul erdemes tolni. naponta alaszkai lazacot nem eszek ipari mennyisegben. sajnos. de legalabb mostanaban sok tonhal salit tolok, minden 3. nap legalabb.
en se lettem egyelore okosabb :D amugy 120 nap eleve mire ki lehet mutatni miutan elkezded szedni, hogy emelkedett-e az "omega3 szinted".

viszont magneziumot o is kiemelte, hogy legtobb ember magnezium hianyos. valszeg el kellene kezdenem azt is enni. milyet szedtek? van ebbol is millio fele..

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

(#186780) Dorian válasza m3ss (#186779) üzenetére


Dorian
félisten

Én általában heti 3x eszem halat (és másban is van O3). Amúgy azért egy lazacot ha kisütsz, abból szemmel láthatóan elég sok lazacolaj marad a serpenyőben, és marad benne is bőven.
Magnéziumot íratok fel a háziorvossal, úgy tök olcsó. Magnézium citrátot ír fel, minden este eszek egyet (500mg) egy C vit társaságában. Meg a multiban amit szedek is van vmennyi, és nyilván itt is van étkezéssel bevitt.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#186781) Woodslave válasza Dorian (#186772) üzenetére


Woodslave
nagyúr

próbáltam a kalóriabázis alapján következtetni de nem hiszem hogy pontos az adat.

Ha a napi kajám bruttó (ami csökken mondjuk a főzés során stb nem hiszem hogy ezt belekalkulálják a kalóribázisok) zsírtartalmát nézem, akkor

Tojásból 10 gramm
Sajtból 7-10 gramm
Étolaj 8 gramm (húst "pácolom)
Olivaolaj 1 gramm (célkára fújok spray)
Kefír 3 gramm
Csirkecomb 14 gramm
+ amit még a kalóriabázis feltüntet, de mondjuk a cukkinire meg a csicseriborsóra is ír.

A többszörösen telítettlen 3 gramm de semmit nem változik ha lazacolajat hozzá rakom. Kellene vmi pontosabb kalkulátor

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#186782) aelod válasza Gainka (#186771) üzenetére


aelod
veterán

arrol nem beszelve mig te egy adott teruletet terhelsz agyon, addig az osszetett gyalorlatnal ez eloszlik.

Nem. Összetett vs izolált gyakorlat során az összetett fog nagyobb központi idegrendszeri fáradtságot generálni (persze az izoláltakkal is szét lehet terhelni ha kellően barom volument nyomsz)

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#186783) Woodslave válasza m3ss (#186775) üzenetére


Woodslave
nagyúr

valszeg megpróbálkozom egyelőre 10 ml-el az kb 3 gramm EPA-DHA. Nem olvasok utána, hogy ez halálos adag-e. Hétvégén szerintem amúgy se fogom szedni bent van a melóhelyen nem hurcibálom

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#186784) Dorian válasza Woodslave (#186781) üzenetére


Dorian
félisten

Sztem ha valaki nagyon kíváncsi akkor menjen el egy laborba és 20-30-ért kiderül az O3-O6 arány. Aztán ha nem jó, lehet aszerint étkezni, kiegészíteni.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#186785) Woodslave válasza Dorian (#186784) üzenetére


Woodslave
nagyúr

ja ezt, magnézium, cink, D vit lehet érdemes lenne

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#186786) Gainka válasza aelod (#186782) üzenetére


Gainka
őstag

Itt a sèrülésre kopásra "testrész használatra" stb iranyult a mondani való. Izolálva bontva ugyan azt a testreszt többet járatja ugyanazzal a mozgással mint én a testileg ugyan több de összetett viszont sokkal kevesebb gyakorlattal, es meg lehet sorozatok is kevesebb.

(#186787) m3ss


m3ss
veterán

mi a f*sz nem ertem ezt :D ket napja halogatom az edzeseket, nem aludtam eleget es lusta voltam csinalni, aeroboztam helyette...most megint 9 nap volt ket pull nap kozott es olyat ugrottam eroben, hogy nem is ertem. ez mar a sokadik ilyen alkalom, amikor azt veszem eszre, hogy nagyobb a progresszio, mint 6-7 napnal...
de most konkretan dumbell pulloverbe multkor 7-et nyomtam, most 12-ot! vki mas irna ezt tuti nem hinnem el :N es itt nem hagyok benne semmit, mervado, abszolut 0 RIR volt mult alkalommal is, most is. pl bolgar guggolasnal most mar az eszem is hasznalom, ott siman bennehagyok max 1-2-ot..nem tolom vegig a kocsonya partyt mar, feltem a terdem..
szoval huzodzkodasokban is progresszio volt, mind2 bicepsz gyakorlatban +2rep, ugy hogy azokban 2-3 alkalom ota stagnalok...
elkezdtem a dragonflyt is gyertyabol egyenes torzzsel leengedni.. :K

ez mar gyanus nekem, hogy nem a piheno napok miatt volt. pedig annyi tortent, hogy kb. 1-2 hete gymbeam kreatint szedek a puregold mass gainer helyett, 1 kanal, kb 5g naponta. meg ma eloszor edzes elott is benyomtam 2.5 grammot. lehet ettol lettem ilyen eros? :DDD
na meg ujabban reggelente is tolok egy feherjet, mert nem tudok eleget enni reggelire...szoval wtf. edzek ezentul 9 naponta vagy a kreatin? :DDD
amugy mar 81-82 kg vagyok delutanonkent. +kb. 9 kg januar 1x ota. persze ez valojaban reggelente ruha nelkul ma pont 80 kg-ot jelentett, de idaig delutanonkent mertem melegitoben, ahhoz hasonlitom.
meg par honap es izmos meg eros leszek, jihaa. most mar ott tartok, hogy mi lenne ha megdontenem a 23 evvel ezelotti testtomeg rekordomat :DD

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

(#186788) scdlsc


scdlsc
aktív tag

Na, akkor én is írok egy edzéslistát. Jöhetnek az észrevételek és kritikák.

Mindenből 3 sorozat és az ismétlés 8-12 között. Természetesen van bemelegítés, de azt nem írom

PUSH
mellre 3 gyakorlat
vállra 2 gyakorlat
tricepszre 2 gyakorlat
has

PULL
hátra 3 gyakorlat
hátsó váll 1 gyakorlat
csuklya 1 gyakorlat (2 félét váltogatok)
bicepsz 2 gyakorlat (itt néha a második fordított fogással)
hiperhajlítás

LÁB - A (hajlító centrikus)
vádli
combhajlító hason fekve
combfeszítő
guggolás / hack kerettel / lábtoló / stb.
bolgár guggolás
ülve combtávolító gép (nem tudom a nevét)
has

LÁB - B (feszítő centrikus)
vádli
combhajlító hason fekve
combfeszítő
combhajlító ülve
merevlábas felhúzás
ülve combközelítő gép (nem tudom a nevét)
has

(#186789) Gainka válasza m3ss (#186787) üzenetére


Gainka
őstag

Nem az etrend kiegeszitő persze segit de hanem a regeneracio miatt lett jobb, igy ugye ez is engem igazol. Ritkább de jobb edzés egy kis tesi mellett, mindegy láb vagy váll hát nap következik ha elötte ket nappal is lenullázodott a központi, annak mindegy melyik testresszel nullázzak le, ezert pont sokan nem is tudják hogy egy adott feladatban lehetnének jobbak is de mar evek ota fáradtan allnak bele csutortoki vagy a pénteki 3. vagy 4. edzessel az adott megedzeni kivant testreszhez. Ezert tekintek en egy kovetkező edzésre ugy hogy edzés nap, nem pedig váll vagy kar nap.

(#186790) troller válasza m3ss (#186787) üzenetére


troller
senior tag

Magasságod mennyi? Már csak hogy értelmezhető legyen a súlyod.

[ Szerkesztve ]

Asus P8H67M-LE; i5 3330; 2x4GB DDR3; Gigabyte GTX 1060 3GB WINDFORCE OC

(#186791) m3ss válasza troller (#186790) üzenetére


m3ss
veterán

180 cm

#186789 Gainka
piheno sokat szamit, de sztem ez inkabb a kreatin. ez az 5 rep tul sok, hogy piheno legyen sztem. lehet szarabb kreatin van a tomegnoveloben (nem is mind monohidrat amugy), es kevesebb, mint ami ra van irva...
amugy mult edzesen a bolgar guggolasban is hirtelen 3 repet ugrottam, azon is csodalkoztam mar.

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

(#186792) aelod válasza m3ss (#186787) üzenetére


aelod
veterán

Nem az ételtől lettél erősebb. Kipihentebb voltál. Deccit.

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#186793) m3ss válasza scdlsc (#186788) üzenetére


m3ss
veterán

nekem a push, pull tetszik, en nagyon hasonlot csinalok. lehet nekem is erdemes lenne atraknom a vallvonogatast (csuklya) a hat napra :F vagy ugy ahogy van elhagyni, atgondolni a technikajat mert nem igazan erzem effektivnek..vall edzesen tobbet kap a csuklyam felso resze ugy erzem.

lab nap, hmm en ezekkel a kozelito, tavolito dolgokkal ugy vagyok, hogy ezek lanyoknak valok :DD
ez a combhajlito, combfeszito elofarasztas ha koncepcio resze akkor ok, de sztem abban is lenne racio, hogy eloszor nagy sullyal csinalod az osszetettebb gyakorlatokat (bolgar, meg guggolas)
ne unatkozzon az idegrendszer se, osszesel mire a tatogatogepet megtalalnad :DDD
de biztos mukodik ez is, en is csinalok vallnal, mellnel is ilyen elofarasztast. labnal egy jo nehez guggolasnal azert gerinc merevito, segg is kap szepen ha nem farasztod elo a combfeszitot..ha par honap mulva valtasz en lehet elore tennem ezeket a gyakorlatokat.

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

(#186794) aelod válasza m3ss (#186793) üzenetére


aelod
veterán

vallvonogatast (csuklya)

Nem éppen hatékony a trapéz izom edzésére.

en is csinalok vallnal, mellnel is ilyen elofarasztast

Nem kell és nem is javasolt.

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#186795) m3ss válasza aelod (#186794) üzenetére


m3ss
veterán

dontott evezes eleg lehet, vagy valami azert meg kellene? ha huznek fel rendesen akkor nem foglalkoznek vele, ott kapott rendesen nekem, de igy vmi csak kellene csuklyara..
lehet kiprobalom ulve ezt a vallvonogatast. sok alternativa nincs kezivel.

en is csinalok vallnal, mellnel is ilyen elofarasztast
Nem kell és nem is javasolt.

lehet kiprobalom mas sorrendben a gyakorlatokat, mar egy ideje ezt kuldom. vallnal honapok ota elofarasztok, pedig pihent a tricepszem aranylag, szoval lehet felesleges..
mellnel meg most fo edzesen incline dumbell 2 sorozat, egyenes pad tarogatas 1 sorozat, egyenes pad dumbell 1 v 2 sorozat ezt csinalom. meg bonusz mell napot is csinaltam idaig hebe-hoba, hatha feljon a mellizmom :DDD ott tarogatassal inditottam. de ezt a bonusz napot ujabban hanyagolom...ha tenyleg jobban reagalok a 9 napos pihenore, mint a 7 napra akkor valszeg csak artok vele.

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

(#186796) aelod válasza m3ss (#186795) üzenetére


aelod
veterán

Kelso shrug-ot csináld trapézra. A vállvonogatás nem megfelelő rá (mindegy h ülve vagy állva végzed).

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#186797) m3ss válasza aelod (#186796) üzenetére


m3ss
veterán

ok :K ezt nem is ismertem.

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

(#186798) perempe


perempe
addikt

Voltam kondiparkban: volt egy srác, akinek volt 15kg-os súlymellénye, amit kipróbálhattam, pár saját súlyos sorozat után azzal 2 húzódzkodás ment, jelenleg ennyit tudok. Volt segítség, nem féltem próbálkozni, ment a tuck front lever, ami a mellső függőmérleg rávezető gyakorlata. (Magyar irodalomba most nem nézek bele.) Egy tőlem kilenc évvel idősebb "gyerekkel" is beszéltem, róla kiderült, hogy nagy biciklis, 50-es nyugalmi pulzust ért el; pont előtte kezdtem el gondolkodni, hogy jó volna egy szobabicikli.

* Brahms: 4. szimfónia *

(#186799) God Vazzeg válasza Woodslave (#186761) üzenetére


God Vazzeg
veterán

Sose voltam, műkedvelő vagyok csak ;]

(#186800) God Vazzeg válasza HussarF (#186766) üzenetére


God Vazzeg
veterán

Tekivagy? :P ;]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.