Hirdetés
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
nem kell otthon tartani ilyeneket, amivel meg lehet a 4-5e kcal.
mondjuk nekem meg pont ezt kellene tartanom lehet...tegnap amugy este en is nagyon edesseget akartam
de semmit se talaltam. ugyhogy granolat eszegettem. iszonyat addiktiv ez a granola. mondjuk en brutal mennyisegu mandulat, mogyorot, diot rakok bele. ezek a "kandirozott" magvak ha eltalalod a sutesi idot...buntetnek. -
m3ss
veterán
nincs ezen mit magyarazni, hogy milyen a nyujtott kar, nekem amugy full egyenes kinyujtva.
de a tobbirol se, aki csinalt ilyen gyakorlatot full rommal tudja, hogy mirol beszelek.
nyilvan nem most kell max terhelessel novelni a rom-ot. ha ilyen celjaid vannak akkor vissza kell venni a sulyt es ujrakezdeni a progressziot.coxer: az f@sza hogy deficitben is erosodsz. gyurj ra alacsony repekre es indulj el vmi fekvenyomo versenyen, valszeg jok az adottsagaid hozza
peaceliker: teged nem zavar, hogy foldrol kell emelni a kezit? meg hogy visszarakom a helyere es altalaban nem megy vissza elsore, ujra ra kell emelni mert megakadnak a sulyok, osszeszorulnak. vagy neked nem?
valami ilyesmi allvanyt kellene csinalni hozza. -
Peaceliker
addikt
Ne azt mondom, hogy az ai a legokosabb (főleg hogy tudom hogy állat módon képesek félre menni, mondjuk gemini ügyesebb elvileg), de érdemes forgatni a témát. Ajánl valamit, kipróbálod és egyből mondod neki a tapasztalatot akkor módosít egyből ha kell.
Orvos is tippel, hacsak nem mri zel, de az ugye vagy fél év vagy 50k.... Én esetemben is 2p vizsgálat után mondta, hogy tenisz könyök, pedig fixen nem az.
Bár ilyen szempontból egy gyógytornász talán sokkal jobb is mint egy doki, az is igaz. -
Peaceliker
addikt
Én is sokat beszéltem mostanság geminivel. Sokkal szimpatikusabb amúgy, mint chatgtp (az mocskos mód akarja néha bizonyítani saját szarját 😄)
Érdemes marha sok infót mondani neki a szitukról, bármi akár picit is kapcsolódik és akkor még biztosabb, hogy okosat mond.
Neked tudott valami rehab okosságot javasolni? -
m3ss
veterán
szted az alkar meg a felkar kozott gondoltam a 45 fokot?
az ok, hogy aelod kinezei belolem, hogy nem tudom mi a bicepsz funkcioja.. 
olyan szogben tartod a nyujtott karod, hogy 45 fokot zar be kb a testeddel, mint egy scott padon, vagy preacher curlnel. es nekifeszulsz az asztalnak a csiga, gep ellenallasat utanozva. konkretan kettevalik a bicepsz ket feje mikozben ezt csinalom felul, annyira aktivalodik..alul meg felugrik az also resz. de nem kell megneznem se, fogdosnom se meg chat gptznem se, tisztaban vagyok vele, hogy el van-e ernyedve az izmom vagy nincs, plane abban az izolacios gyakorlatban amit az adott izomra csinalok
-
Peaceliker
addikt
Jaja az undorító egy dolog. Ugyan arra a terhelésre ugyan úgy élőjön. És akkor aludni sem tudsz.
Arra mondjuk jó ha pihenteted, azaz nem csinálod azt ami okozza (nálam bontó kalács, flex, rezgések, meg persze erős fogás). Az nekem most elég jól rendben van, bár bringázás közben kezd picit zsibbadni a kezem, de utána egyből el is múlik. Szóval amúgy valszeg most sem 100as csak épp a tünetmentesség belső határán vagyok.Viszont ez a másik, alkaros ideg dolog ez nem akar múlni évek óta sehogy.
-
K1LLMy53Lf
őstag
nekem súlyzós edzés elkezdése után ~fél évvel jött olyan elő, hogy sokszor bezsibbadt a kezem az asztalon tartva (billentyűzet ill egér használata közben), illetve sokszor oldalfekvés közben is (és nem az, amelyiken feküdtem, hanem pont az, ami csak a testemen volt). én arra tippeltem, hogy ahogy nőtt az izom keresztmetszete, úgy picit nagyobb nyomás helyeződik az idegekre és ha ere még extra, külső hatás is van, akkor teljesen elnyomom az ideget... ekkor áltam neki durvábban nyújtani a csuklóm és a teljes kart (csukló, alkar izmai több irányból, bicepsz, tricepsz, váll mozgástartomány), pár nap után javult, ritkultak az ilyen zsibbadások, pár hét után teljesen megszűnt, aztán ahogy lazívottam a nyújtásrutinon, visszajött... azóta mindig a bemelegítőrutinom része ez a teljes kar átnyújtása és taílán ha 1-2 alkalommal volt minimális zsibbadás az elmúlt 1+ évben
-
K1LLMy53Lf
őstag
edzés végén rápróbáltam scott-on a 60kg-ra... tény, h a tartóról vettem fel, félig testtel+bicpesszel, de a negatív szakasz tök jól ment, de felemelni 1/3ig sem tudtam... az is tény, h edzés vége, volt ma csípőtoló is, meg a bicepsz is már szét volt szedve, de sztem frissen sem tudnám behúzni
-
m3ss
veterán
miert irogattok mindent offba ?
emiatt ne probald ki. az allo bicepsz gyakorlat objektiven nezve szarabb. egyenes ruddal plane nem tul izuletkimelo. effektivebb a scott pados. en csak gepen csinalom ezt, sokkal jobb a rezisztencia profilja mint barmilyen ruddal, kezivel vegezheto gyakorlatnak, pump is full mas. -
m3ss
veterán
ezert sem kell partialokat tolni. ez csak ugy lehet, hogy kihagyod a tartomany legeffektivebb reszet scott padon is, az alsot. ha rafeszitesz tricepszre, es onnan inditod a gyakorlatot akkor nem lesz ilyen. de 10bol9 rosszul allitja be az ulesmagassagot teremben a precor preacher gepen is amit en is hasznalok es utana kinyujtani se tudjak a karjukat lent...
-
Dorien
veterán
Ezt láttad már?

A Fidesz utolsó napjai (By:. Peti) (YouTube, 6p)
Konkrétan majd' megfulladtam a röhögéstől, mikor először néztem...

Messze a legjobb videója Radicsnak. Esszenciális. -
-
Peaceliker
addikt
Nekem amúgy tricepsz gyakorlatok jobban bántják a könyököm, mint bicepsz. Legalábbis amikor sérült volt, csak azoknál fájt.
Visszatérve övre. Olvastam olyat, hogy öv használat mellett gerinc tartó izmok jobban aktiválódnak, mint nélküle.
Amúgy azért is nagyon faja, mert helyes tartást jelzi, legalábbis nekem ez a legjobb benne -
K1LLMy53Lf
őstag
alapból a scott nehezebb, mert nehezebb elcsalni, szóval nagyban számít a kivitelezés.
én a lehető legszabályosabban próbáltam végrehajtani: franciarúd, vállszéles fogással, felkar test mellett párhuzamosan, nem támasztva, vállemelés nélkül, könyök nem mozdul sem előre, sem hátra, törzs egyenes, tehát a lehető legjobban izoláltan, teljes rom-mal.
scott-nál is be lehet alá feküdni, ill a rom-ban is lehet csalni (ezeket szoktam is látni)amúgy, ha scott-on 50be teljesen szabályosan belemegy 6, akkor szvsz meg tudod csinálni 60nal a szabályos 1rm-et, lehet 65-tel is... (de azért dobj fel egy övet, mielőtt rápróbálnál
)amúgy 2+hete kreatin nélkül vagyok, ez nem tudom beleszól-e az 1rm-es teljesítménybe, de szerintem nem, inkább a pihenőidő ill repszám, amire negatívan hat (és ezt érzem is)
-
Peaceliker
addikt
Ez fixen nem teljesen van így. De ami miatt ez inkább érdekes az a regeneráció. És itt van aki (én is pl) kurvára a túledzés limiten vagyunk. És amikor ebbe bele mész, akkor igenis lehet, hogy a szervezeted nem optimálisan fogja a kétfajta edzést lereagálni. Kvázi lehet hogy a súlyzós edzésem kukába megy vagy egy része.
Teszem hozzá, hogy a rezisztencia edzés + kardio interferencia vizsgálat amit néztem az pont kezdők esetén volt mérve.
Nem mellesleg pont mr olimipa akinek lehet kevésbé érdekes mert tele van tolva és regeneráció 100x jobb lesz/lehet.
És attól, hogy nincs túlfejlődve az izom rajtunk (mert nem vagyunk genetika fölé tápolva ugye), attól még az anabolikus/katabolikus folyamatok működnek és nyilván xy tényező hatással lehet rá.És most nem azért, de attól, hogy te nem csapod szét magad súlyzós edzésen (és azt most hagyjuk hogy effort vagy fizikai/szervi /sérülések miatti lehetőségek), attól másik eléggé meg tudják tolni.

Illetve ami miatt szerintem még fontos lehet ez a kérdés bárkinek is, az a regenerációs időre gyakorolt hatása.
-
Peaceliker
addikt
Hipertrofia amúgy sincs erő növekedés nélkül, így nézve ugyan az a cél. Jó jó, nem teljesen, lehetne 3 repet tolni 1rm 90-95% al is, az elvileg jobban hozza az erőt. Ennek én mondjuk max olyan gyakorlatoknál látnám értelmét, ami valós életben hasznos lehet. Deadlift pl? Bár ez is véleményes talán.
Állóképesség edzés amivel "vitatkozni" tudnék, hogy az nem ér-e többet real life. De persze ha úgysem használnám ki (egész nap ülök, ahhoz sok nem kell
), akkor abban sincs difi. Én amúgy a progressziót hajtom, az vonz. Mindenben, játékokban is mindig azok vonzottak ahol fejlesztés megy
-
Woodslave
félisten
ja nem mert elég alacsony amúgy meg közel se így nézett ki éppen mint a képen. Hanem mert amikor odaléptem hozzá úgy szólítottam meg, hogy Kormos Zoltán üdvözlöm vagy valami hasonlót aztán ezen röhögtek hogy miért nem a saját nevemet mondom.
Mondjuk nyilván nem vagyunk egy kategória -
aelod
veterán
Eszegettem, 10 óra alatt jött fel egy kis víz... úgy 8 kiló
..és?
Tapasztalatom szerint ezeknél a kis izomcsoportoknál ha "ég" az izom, az jóval hatásosabb, eredményesebb hipertrófiára, mint a nagy súly. Súlyterhelést úgyis kapnak rendesen a fekvenyomásnál, hátgyakorlatoknál.
A tudomány jelenlegi állása szerint a hipertrófia indikátorai minden izomcsoport esetén:
- edzés gyakoriság
- minél több motor egység aktivizálása -
K1LLMy53Lf
őstag
milyen 5cm? ezt nem vágom (nem a csajos részt)
"es ha szembol nezzuk
"oldalról nézve pár cm/kg különbség ég és föld, legalábbis nálam... de gondolom mindenkinél... amint a gyomorszáj rész a mellkas/-izom vonala alá/mögé esik, az vizuálisan baromi sokat dob az összképen... szerintem... és ez nagyon gyorsan megtörténik amúgy... persze tény, hogy azért az sem árt, ha alatta nincs egy extranagy úszógumi (nálam még ott van, ezért mutatok jól csak ruhában egyelőre
) -
perempe
veterán
ha olvasod a blogot, megérted, sokat nem fog érni egy orvos véleménye.
kb. 17 hónapja szepszisem lehetett volna, mert nem vigyáztam. most gyógyul Darko Velcek-féle SHP protokollal, de kell mellé a gua sha. (e videó alapján, egy kisollóval csináltam rendes gua sha eszköz helyett: IASTM/Gua Sha/Scraping the hands and fingers).
anyám gyermekorvos, ő is elismeri az ujjam javulását, pedig nem ezt tanították neki az egyetemen. ez egy nagyon egyedi módszer. sokat vett át Velcek Dr. Batmanghelidj-től, az
ő könyve bestseller volt a maga korában.zseni belgyógyászom kiszáradás miatt jelentkező magas vérnyomásra (150mmHg) vérnyomáscsökkentőt írt volna, most gyógyszerek nélkül minden oké. múlt március végétől fogyasztok sót, iszom sós vizet, 1 hónap alatt rendbe jöttem.
-
Peaceliker
addikt
Térdszakag tapadási pont az nekem 9 hónap volt mire összeszedte magát. Addig csak olyan gyakorlatokat csináltam (azt is lightba) ami nem triggerelte. Triceps tapadási pont (nekem ezek szarok
) az is volt fél év, azt kötözve edzettem.
Amúgy elektro fizikóterápia, amit viszonylag könnyen be lehet szerezni államiban, ez nekem segített alkar szarságon. Most is épp lejárt egy adag, remélem bal karom is rendbe kapja, mert ez 2 éve szar, és sem edzés, sem pihentetés nem segített eddig.
Mondjuk most próbálom nyújtani is, meg masszázspisztolyozni... Mocskos mód hátráltat sajna és unom is már nagyon
-
m3ss
veterán
a baratnod edzetlen fianak biztos lehet hinni?
senki sem lesz edzetlenul izmosabb ennel. vagy az edzetlen azt jelenti, hogy ja igen csak egy-ket hetente egyszer kondiparkban huzodzkodok, tolodzkodok. vagy fekvotamaszozok otthon, de amugy semmit se csinalok. vagy heti 3-4x sportolok mast ahol azert kapnak az izmok is.
ocsem sem jar konditerembe, de szokott neha huzodzkodni, testsulyos gyakorlatok etc. ez boven eleg jo genetikaval ahhoz, hogy ennel izmosabbnak nezz ki. de azert zero edzessel nem igy nezel ki..es ez nem skinnyfat sztem

-
m3ss
veterán
marmint edzett fiatal. mert azert nem igy nezel ki edzes nelkul...van mellizma, valla, bicepsze, hasizma. szar fenyek, feszites nelkul. leadna max 2-3 kilot, jo fenyekkel, felpumpalva befeszitve lefotoznank aztan jonnenek a kommentek hogyhaenigyneznek ki 10 ev edzes utan...

-
Peaceliker
addikt
Nekem is szarakodik most bal vállam megint. Amúgy Fekvenyomásnál szelesebb fogás sokat segített ezen anno. Most ez kézivel ugye nem opció.
Na de vissza a vállhoz. Igaz nemrég kezdtem ilyen kifejezetten rotátor köpeny gumiszalagos gyakorlatokat. Egyelőre úgy fest jobb. Lehet érdemes lenne ilyesmit neked is próbálni. -
m3ss
veterán
ha tudsz 80-al fekvenyomni, de 60-al csinalod mert faj, azt ugye tudod, hogy semmi ertelme ennek az egesznek, mert noni nem fogsz tole. unalomuzonek csinalsz egy gyakorlatot, ami nagyobb terhelessel faj. tehat nyilvan a mozdulat vmelyik tartomanya anatomiailag vmi miatt nem jo neked. semmi ertelme hipertrofia miatt sem meg serules miatt sem.
miert nem rehabolod a vallad? az azert nem egy olyan serules, mint a derek amivel nem tudsz mit kezdeni. minden nap jarsz terembe, de ertelmes terheles nem tudsz csinalni semmire az derul ki a szavaidbol. rehabilitald a vallad az alibi fekvenyomasok helyett!
mit csinaltal a valladdal, hogy ennyire semmit nem tudsz vele csinalni? semmilyen tartomanyban nem tudsz tarogatni es semmilyen incline nyomast sem tudsz csinalni? -
m3ss
veterán
ha faj 85 kg-nal miert csinalod a gyakorlatot? ugyanaz a mozdulat 60 kg-nal se fog hasznalni akkor. miert nem csinalsz olyan gyakorlatot ami nem faj?
tarkohoz sem kell huzni, fajos vallal plane. anelkul is tudsz izmos hatat epiteni, hogy soha 1x nem huztal tarkohoz.
csinalj mellre tarogatasokat, pec deck, tolodzkodas, esetleg probalgass mell gepeket hatha vmelyik jo. meg en elkezdenek gumiszalaggal vall rehab gyakorlatokat csinalni.
miert asszimetrikus a sulyzo leemelese? emeld le egyszerre mind2ot. -
Peaceliker
addikt
14 repnél járok, bár utolsó 2 már marhára nem szép, az tény. 10 körül kezdek el billegni. 14 rep fölé meg nem megyek mert addigra megfulladok sztem vagy kiesik a szívem
Lehet 2 sorozat lenne a legjobb kisebb súllyal, de ahhoz nem lesz lelki erőm.Dorian
Igen, épp azért hoztam példának azt a gyakorlatot, emlékszem, hogy te is ilyesmi miatt váltottál arra. Teremben fixen rá is próbálnék. -
PpenoO
őstag
Ezt fejtsd ki
Nem, vagy nem akarom érteni 
Látom megy itt az ilyen meg olyan íz.
Lehet én vagyok érzéketlen, bár imádom a finom ízeket. Lenyomom, oszt jónapot.
3dl vízben ízesítetlen Ostrovit cuccokat nyomok: 10gr Creatine M, 10gr 8-1-1 BCAA, 10gr EAA, 5gr beta alanin, 4gr citrulin, 3gr arginin, 1gr c vitamin. Undorító, főleg az arginin. Ezt csillapítva 1gr mangós creatine.t keverek hozzá. Plusz 2 kapszula 3000 d vitamin. És egy kávé

-
Vitee
aktív tag
Hat nem, sajnos az nagyon kicsire, a gyno meg nagyra, genetikai zsakutca lettem sajna, ez van
Ha egyszer lesz ra penzem megmutetem, de ilyen millio kornyeki tetel az ara.
Gondolom egesz tinikoromban fel volt borulva a hormonhaztartasom es nagyon magas volt az osztrogen szintem, a testo meg ehhez kepest alacsony aranyban volt, igy kialakulhatott a gyno, de hat tinikent hol erdekelnek ilyesmik?!
Ezert is van az, hogy hiaba vagyok trt-n, amivel normal szinten vagyok, nem kulonosebben segit, nem csodaszer, nem leszek tole csettintesre "izmos".
Nekem ezt dobta a gep, nehez elfogadni, de ez van.
Amig, kozben meg sok embert ismerek, akik tizede, vagy meg annyi energiat se fektetnek az egeszbe mint en (edzes, kaja, stb), megis sokkal de sokkal jobban neznek ki.
Mind mashogy mukodunk. -
m3ss
veterán
-
Dorian
félisten
Tegnap valós bukást csináltam csípőemelőn: csináltam 10-et, de a tartót már nem bírtam behúzni alá, úgyhogy szedtem el majd tettem fel újra a tárcsákat. Aztán a következő sorozatra már annyi erő se maradt a seggemben, hogy a tartóvillából kiemeljem a súlyt. Próbálkoztam 3x, aztán szégyenszemre felálltam és szépen lepakoltam
-
K1LLMy53Lf
őstag
asszony pl ilyen... szereti a húst, de utál húst enni, emiatt keveset visz be... mondjuk rászoktattam, hogy tejtermékekből is vigyen be (joghurt, kőrözött stb)... illetve ő is tipikus, szélsőséges... ha "vág", akkor nagyot... kevés (volt) a zsír meg a ch is... most már azért sokat javult (nagyon rákapott az avokádóra, ill néha reggelire vajazza a szendóját)
vese: én 1 hónap múlva megyek laborba, akarok egy tiszta veselabort, amin fixen látszik, h milyen a vesém, ezért tegnap óta nincs kreatin pl (ezen felül a wpc és az edzés lesz "kuka" pár nappal a labor előtt)
én is néha megkívánok sütiket cukrászda mellett elhaladva, de nekem nagy eséllyel az 1es cukor miatt azért nagyobb az önkontrollom talán... de amúgy meg szoktam enni én is, szimplán számolok vele (ill cukros cuccnál azért kell "taktikáznom", h a vércukrom ne spike-oljon túlságosan
(de ugye múltkor is lenyomtam pár nap alatt a lidlis, fél kilós banoffe-t...
) -
m3ss
veterán
na en pont ilyen vagyok, ha elfoglalom magam valamivel, rakattnok valamire elfelejtek enni. azt veszem eszre, hogy mar kopog a gyomrom egy oraja de inkabb tolom. persze amiota edzek igyekszem ezt kerulni, de amugy igy mukodom..
de amugy en sem igazan vagyok ehes deficitben. de tovabbra is, amig valakinek tele van egyszeru szenhidratokkal az etrendje, az tobbet lesz ehes az tuti. -
K1LLMy53Lf
őstag
nyilván vannak benne egyéni dolgok is, de én tényleg azt tapasztalom (környezetemben lévő embereknél is), hogy a megfelelő mennyiségű zsír és/vagy fehérje, ami hiányzik és emiatt éheznek meg korábban legtöbben és szenvednek a köv étkezésig... (és ugye pár hónapja írtam egy saját magamon tapasztalt példát is ezzel kapcsolatban)
-
m3tr0
őstag
Részedről kezdődött az egész.
Milyen naponta?
5 napja reagáltam kb.rád az is egy másik topikban történt.Ilyen mély nyomot hagyott benned?Ebben a topikban te írtál nekem utoljára egy szintén személyeskedő választ.

Persze lehet csak vicces akartál lenni de nem sikerült.Az utolsó kérdésedre válaszolva - na mintha rád tartozna - de igen, kiegyensúlyozott a szexuális életem.
Nem attól vagyok ilyen,ha attól,hogy majdnem mindenkit úgy kezelsz mintha a seggedből rántottál volna elő és amúgy kapja be ha nem ért veled egyet vagy olyat mer írni,ami rád nézve negatív.
mod: jah amennyiben igényled szívesen ignorállak a jövőben,ebben az esetben te is tegyél velem ugyanígy.
-
K1LLMy53Lf
őstag
én is láttam és ez szerintem pl jó, ha az adott ügyfélnek ez kell... de ezt írtam is, h az edző ad néhányuknak plusz motivciót stb... a besegítést az utolsó 1-2 rep esetén még értem (bár ott sem tartom jónak), de amikor már úgy állnak neki a szettnek, h edző fogja/támasztja a gépet/csiga kötelét stb és minden egyes rep-be húz/tol ő is az elsőtől kezdve... no, azt pl nettó faxságnak tartom... de nem értek hozzá, lehet ez tök jó...
-
Dorian
félisten
És m3ss:
Az előbb írtam le, hogy valakiknek miért kell azon kívül is, hogy megmutatja hogyan használd. Ők egyszerűen nem akarnak azon gondolkozni, hogy éppen mit csináljanak meg mennyit, meg milyen efforttal, sebességgel, semmit.
tisn:Te gyógytornászokról írsz, az nem edző.
Igen, sokaknál ezt látom, jól akarják érezni magukat és azt akarják érezni, hogy tettek valamit magukért, a testükért, ennyi
-
m3ss
veterán
van 2 csaj akihez en is elmennek
figy annyit olvastad ezt a forumot, hogy teljesen felesleges. ha seruleseid miatt nem tudsz nagyobb terhelest tolni szemelyi edzo sem fog csodat tenni. max rendbe tudja valaki rakni nemelyik gyakorlatod technikajat, itt sztem legtobb embernek max erre lenne szuksege.
ehhez meg eleg par alkalom. persze kerdes, hogy a szemelyi edzo is mennyire van kepben.
sokan direkt gepeken edzenek. ami amugy sztem nem feltetlen gond. kevesebb a serulesveszely, konnyebb a gyakorlat, derekat sem terheli. es hipertrofiara rezisztencia profil miatt jobb is valamivel. ilyen korban nem mind1 mar a serules megelozes. nyilvan van elonye a szabad sulyos gyakorlatoknak azert, stabilizalo izmok, kicsit funkcionalisabb ero amit kapsz.legtobben azert jarnak ilyenre, meg azert vesznek edzes programot mert nem akarjak elfogadni azt a tenyt, hogy nattyban mar nincs ebben olyan sok...biznak benne, hogy na majd most, igy, vele
amihez ugye hozzajarul a kozossegi mediaban eled rakott fals kep, uber genetikaju emberek akik nem nattyk...
en is latom miket csinalnak teremben szemelyi edzovel. kezdoknek sztem hasznos, foleg aki teljesen vakon van. de haladoknak...abszolut nem ertem. all mellettuk az edzo, kb zero inputtal. -
Dorian
félisten
"sok "egyedi" gyakorlat, keves/0 gep"
Van a teremben egy olyan női és nőket edző, aki ezt csinálja. Csak éppen negatív értelemben. Mindig variálja a gyakorlatokat, olyanokra is állandóan kitalál valami "egyedi" elbaszott dolgot amire ott a tökéletes gép. Mindig egyszerre edz 3-4 embert. Beszéltem edzettjével, elmondta, hogy 1,5 éve jár hozzá, de még mindig fogalma sincs mit csinál annyi az állandó variálgatás. Az én legcsekélyebb hozáértésemmel is nyilvánvaló, hogy azért csinálja így hogy nélkülözhetetlen maradjon. És imádják a nők.
-
m3ss
veterán
szepen be vannak etetve is. persze ez biztos nem mindenkire igaz, de kerdezgettem par csajszit utobbi honapokban akik jartak szemelyi edzohoz hogy megis mi tortenik. vannak olyanok, ahol fel even at toljak a "beavatas" nevre hallgato programot, zero intenzitas, probaljak a gyakorlatokat tanitani. aztan majd utana lesz mas program, hogy minimum azert 2 evig mindenki jarjon
de ehhez minek fel ev? persze nyilvan van akinek a testtudata, mozgaskoordinacioja vagy nem tudom minek hivjak ezt a beka segge alatt van..de mindenkinek?
tavaly edzettem egy haveromat par honapig, atjart hozzam. soha eleteben nem sulyzozott elotte. raadasul csak kezi sulyzos gyakorlatok, amiket en csinalok itthon. az rdl sok ido volt mire elsajatiototta, vagy 8-10+ alkalom kellett neki, persze foleg azert mert merev volt. de a tobbi gyakorlatot konkretan 2 edzes utan teljesen tokeletes technikaval csinalta. mint a tankonyvben meg van irva. persze eleg intelligens srac, meg gondolkozik kozben rajta hogy mit miert hogy merre meddig. szoval kb bukasig tudta mar csinalni riziko nelkul par alkalom utan az osszes gyakorlatot. nehez lenne ot peldaul meggyozni hogy evekig edzot fizessen. fejlodott is szepen. eloszor 1 huzodzkodast se tudott megcsinalni, negativokkal kezdte par honap utan mar sajat suly is keves volt.
teremben gepekkel meg vegkepp konnyu megtanitani valakit a helyes vegrehajtasra... -
m3ss
veterán
jah, tobb embert meg kell kerdezni errol hogy realisabb kepet kapj errol sztem. de fene tudja...a hiusag nagy ur. noknel plane. szepitkezesre semmit sem sajnalnak. de a fogyokura is, meg test diszmorfia
ferfiaknal is. ilyen bizniszben kellene lenni amugy. pl online coaching.
a gazdasagi pangas sem erint azert mindenkit, foleg nem azokat akik rendszeresen alkalmankent 7e ft-ot koltenek ilyenre. azert ez jelentos osszeg lesz honap vegere kondiberlettel egyutt. ha nem annyit jar a terembe vki mint en. de meg igy is az lenne...
raadasul hogy tartod meg az ugyfeleket? szegenykem nem jon ra majd fel ev mulva hogy mar megtanulta azt a gepet hasznalni? bar lehet ok inkabb motivacios cellal csinaljak ezt inkabb. meg szocializalodni akarnak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- Corsair Hydro X XC7 PRO White
- Csere-Beszámítás! Gainward Phoenix RTX 4080 Super 16GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mondjuk nekem meg pont ezt kellene tartanom lehet...tegnap amugy este en is nagyon edesseget akartam
de semmit se talaltam. ugyhogy granolat eszegettem. iszonyat addiktiv ez a granola. mondjuk en brutal mennyisegu mandulat, mogyorot, diot rakok bele. ezek a "kandirozott" magvak ha eltalalod a sutesi idot...buntetnek.