- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
marked one94 #195205 üzenetére
nem vagy véletlen hidegallergiás? nekem télen naponta kell krémeznem a kezeimet egyébként full kiszárad kisebesedik és vérzik táplálkozásomtól függetlenül.
-
Xelo
addikt
válasz
Szevam #189568 üzenetére
én nem ismerem de német amazonon kapható és úgy látom rendelhető itthonról (bár az értékelések nem túl fényesek..)
-
Xelo
addikt
-
Xelo
addikt
-
Xelo
addikt
válasz
m3tr0 #188581 üzenetére
én se értem válla kb kétszer olyan széles mint a csípője. a vékony csontúnak azt mondanám akinek hasonló az alap vállszélessége mint a csípő (mint pl nekem
).. de legalább a lábam relatíve vastag, így meg a kis finnyadt vállammal/felsőtestemmel starwarsos at-st lépegetőnek tűnök.
-
Xelo
addikt
válasz
attiati #186674 üzenetére
ez így van, akkor is okozhat gondot ha te azt nem feltétlenül érzékeled. viszont a laktózérzékenység nem azt jelenti hogy a szervezeted nem termel laktáz inzimet egyáltalán, általában annyit sugall hogy kevesebbet termel mint kellene. illetve ha jól tudom a kor haladtával mindenkinek egyre kevesebbet termel a szervezete, azaz aki nem volt rá érzékeny is azzá válhat korral. a legtöbben akik érzékenyek rá egy bizonyos mennyiségű laktózt képesek minden probléma nélkül megemészteni, nekem ez a 2g tapasztalatból jön de nem azt jelenti hogy fixen semmiféle gyulladást nem okoz. én imádom a tejtermékeket, nem szeretnék nélküle élni így próbálom balanszolni a dolgot.
-
Xelo
addikt
válasz
attiati #186471 üzenetére
hmm ha a "LAKTÓZMENTES WPC80 NATÚR TEJSAVÓFEHÉRJE KONCENTRÁTUM"-ra gondolsz a leírásában ezt írják: "Az általunk forgalmazott laktózmentes wpc80 as tejsavófehérje koncentrátumot, még folyadék állapotában laktáz enzimmel homogenizálják és melegítik."
ezt nem tudom hogy úgy kell-e értelmezni hogy a laktózt már előre lebontják enzimmel azaz ténylegesen mentes, vagy az enzim egy adalékanyag a végtermékben. ha az első akkor fasza. egyébként az enzimes is jobb mint a semmi, ha mást nem enyhíti a tüneteket. másik dolog hogy a laktóz az egy cukor, azaz a termék laktóztartalma a terméken feltünetett cukorban benne van. ha olyan terméket veszel amiben nincs cukor az alapból laktózmentes (vagy közel az), akkor is ha nincs rajta kiemelve (0g cukortartalmú gouda sajtot szoktam venni, nincs rajta hogy laktózmentes és bajom sincs tőle).
egyébként őszinte leszek, nem edzettem lassan 2 éve ezért nincs friss tapasztalatom de utoljára Applied Nutrition-t toltam és semmi baja nem volt a gyomromnak tőle. itt most épp akciós
-
Xelo
addikt
válasz
Oppenheimer #186469 üzenetére
nem egészen, izolátumokból pl többnyire ki van szűrve a laktóz nem enzimmel oldják meg a dolgot. én pl érzékeny vagyok a laktózra és a laktáz enzimes témákat se szereti a gyomrom, valósan laktózmentes cuccokat kell vennem. az enzim segíti az emésztést de nem lesz tőle laktózmentes a termék, max kevésbé puffad tőle az ember.
-
Xelo
addikt
gal omega3 eco nagyon jó, finom vanília ízű és a büfi is vaníliás nem halas.
-
Xelo
addikt
-
Xelo
addikt
válasz
Oppenheimer #184437 üzenetére
nekem mint laktózérzékenynek nagyon nem mindegy bár nem is pörgök.
egyébként meg igen, ha bírja az ember gyomra a koncentrátumot akkor teljesen oké az is.
-
Xelo
addikt
válasz
S e t h #183615 üzenetére
Szinten zenesz.. pont egy eve kaptam el eloszor Qatarban, azt hittem elpusztulok el is vitte a nyaralasom felet, most meg a nyakam miatt jarkaltam kivizsgalasokra es vmelyik rendelobol sikerult megint benyelni. Hetfo ota agyban vagyok kb, mar laz nincs de meg mindig mosott sz@rnak erzem magam.
-
Xelo
addikt
válasz
basaharc502 #182412 üzenetére
Mar tobbszor kifejtettem hogy engem special egy sokeves panikbetegsegbol huzott ki a ksm ashwa, el tudtam hagyni a nyugtatokat es teljes erteku eletet elek panikrohamok nelkul. Nyilvan nem csodaszer, nem mindenre jo, de a kortizolt kutatasok alapjan is csokkenti nem csak ugy bemondasra. Akinek nincs baja, nem panikbeteg, nem stresszeli szet magat stb annak nyilvan nincs ertelme szednie.
Nem veletlen lett popular, a rohano modern vilagunkban az emberek nagy resze feszult, es ez egy sokkal baratsagosabb segitseg a nyugtatokkal es antidepresszansokkal szemben.
-
Xelo
addikt
válasz
Speeedfire #180995 üzenetére
az én szervezetem is hasonló, 7óra kell minimum hogy funkcionáljak, 8+ hogy jól is érezzem magam. 5-6-óra alvással átzombulok pár napot de hosszabb távon tönkretesz.
szerk: ha valakinek kéne 11%os gymbeam kupon (kb 2 hétig érvényes) küldjön egy üzit.
-
Xelo
addikt
válasz
aelod #180237 üzenetére
igen 100ast, délelőtt reggeli után vitaminokkal ha jól emlékszem. nekem 1kapszula elég volt, 2től ténylegesen feszült lettem. itthon csak emagról rendelhető (legalábbis nem találtam máshol, én ott vettem).
-
Xelo
addikt
válasz
Qtya123 #180233 üzenetére
én is intenzívebben álmodok tőle.
ha nem lettek volna problémáim lehet én se vettem volna észre nagy változást, de a több évnyi pánikbetegségem után ez, hogy pár hónap alatt normálizálta az idegrendszeremet engem totál meggyőzött (szedtem előtte többféle gyógyszert, nyugtatókat stb és csak egyre sz@arabbul éreztem magam). és ja a haya labs longjack az én szervezetemnek brutális. lehet azt is azért érzékeltem jobban mert én alapból nem vagyok egy alfahím, mindíg is egy szelíd ember voltam minden szempontból. a longjacktól meg ténylegesen férfiállatnak éreztem magam.
-
Xelo
addikt
válasz
Speeedfire #180225 üzenetére
ostrovit is árul ksm-66os ashwát, pl: OstroVit - KSM-66 Ashwagandha - 120 tabletta (nutrioutlet.hu)
-
Xelo
addikt
és hogy miért más a KSM-66: What is KSM-66 – KSM-66 (ksm66ashwagandhaa.com)
-
Xelo
addikt
válasz
Woodslave #180184 üzenetére
jaja, vicc nélkül: pánikbeteg voltam évekig, 2-3 hónap alatt helyrepakolta az idegrendszeremet. a hatását kb 2 hét után kezdtem érezni. én napi 1szemet szedek (már pár éve), ált reggel kaja előtt veszem be mert amúgy lehúzza a vércukrom és iszonyat éhes leszek. próbáltam többféle ashwát előtte, abszolút semmi hatásuk nem volt szal nem hiszem hogy placebó lenne. gal volt a másik ami érezhetően működött, de attól meg álmos voltam. olimppal nem tapasztaltam hasonlót.
-
Xelo
addikt
válasz
w.miki #179920 üzenetére
mert mi, random phs "gyúrós" arcok, vagyunk annyira hitelesek hogy megmondjuk egy professzor hiteles-e?
-
Xelo
addikt
válasz
Qtya123 #179910 üzenetére
na nekem meg fordítva.
én is 30as vagyok, van 1-2 ősz hajszálam, de a bajszom bal csücske már kb full fehér, meg a szakállamban is van jópár. kopaszodás egyelőre nem fenyeget (faterom 70+ és van haja rendesen, lehet én is szerencsés leszek), de volt pár nagyon stresszes időszak az életemben és olyankor mindíg ritkult valamennyit.
-
Xelo
addikt
-
Xelo
addikt
-
Xelo
addikt
válasz
Qtya123 #176499 üzenetére
közben elfogyott itt is egy doboz testojack 100, éreztem ezt is de közel sem annyira brutál így az 50mg(/2kapszula)-jával mint a hayalabs-féle (abban 100mg van /1kapszula). annó emagon vettem a hayalabs cuccot, de hónapok óta nincs, csak külföldről lehetne berendelni. nyilván testojack 100-ból is lehetne 4-et bevenni de az meg nagyon pénztárca-gyilkos.
-
Xelo
addikt
válasz
enginev3.0 #175876 üzenetére
egy adag
-
Xelo
addikt
-
Xelo
addikt
rengeteg minden befolyásolja a kortizolt, ha egy adott ember, család, tevékenység, munka vagy akármi stresszel téged az növeli ennek a hormonnak a szintjét. megfelelő mennyiségű és minőségű alvással, teljes értékű ételek fogyasztásával, természetben töltött programokkal, idegesítő helyzetek személyek kerülésével, ashwagandhával stb meg csökkenteni lehet.
-
Xelo
addikt
válasz
AsakuraDave #175732 üzenetére
en 60-70% koze tippelnem a valos teljeserteku feherjetartalmat, szerintem ar/ertek aranyban kb azon a szinten lehet mint a sima 7500ftos valtozat. ketlem hogy minosegre/izre rossz lenne a "compact", de Elod majd velemenyezi ha kostolta.
en csak azon egtem ki kicsit hogy magyar cegek kozul kb a puregold volt egyetlen aki felszolalt az amino spiking ellen, erre inflacio miatt ok is kihozzak az "atveros" proteint.
-
Xelo
addikt
válasz
aleister #175721 üzenetére
ékszermérleg (dílermérleg
) olcsón beszerezhető
-
Xelo
addikt
most néztem rá az összetevőkre és szomorúan látom hogy amino spikeolt, így tudták megoldani az olcsóbb árat...
vicces hogy pont ők blogoltak ellene.
Összetevők (összes íz): CFM tejsavó fehérje keverék (CFM tejsavó fehérje koncentrátum [tejből, napraforgó lecitinnel instatizálva]), CFM tejsavó fehérje izolátum ([tejből, napraforgó lecitinnel instatizálva]), aminosav keverék (L-glicin, L-glutamin, L-taurin) [További összetevők az ízek szerint elkülönített összetevő listában találhatóak].
külön aminosav-profil nincs feltüntetve, a tápanyagtáblázatba sincs beleírva hogy hozzáadott aminokkal.ettől nem feltétlenül lesz sz@r, csak a 75% fehérjetartalmat fenntartásokkal érdemes kezelni.
-
Xelo
addikt
puregoldnak van egy uj joarasitott feherjeje, erdemes lehet ranezni: [link]
-
Xelo
addikt
válasz
HUTCHDB #175531 üzenetére
nem narko ez, nem ut be.
en par nap utan jobban aludtam, 1-2 het utan nyugodtabban kezdtem reagalni a stresszhelyzetekre. voltam panikbeteg, nyugtatoztam sokaig, ashwaval total megszunt a panik minden jele, nyugtatokat is el tudtam hagyni. a kutatasokban 8-10 hetig szedettek az emberekkel, nem ugy mukodik hogy beveszel egyet es instant no a teszto. ez igaz az lj100-ra is, adj nekik par hetet.
magyar leiras ashwarol: [link] -
Xelo
addikt
válasz
HUTCHDB #175526 üzenetére
mivel csokkenti a kortizolt inkabb delutan/koraeste (reggel direkt magas hogy az ember aktivizalja magat) erdemes bevenni, illetve kajalas elott ha nem akarsz megehezni tole. en 1 kapszulat szedek (300mg), ennyivel kezdenek aztan attol fuggoen hogy reagal a szervezeted lehet novelni 600mg-ra.
-
Xelo
addikt
válasz
b4lukapitany #175485 üzenetére
nagyon nem. egy az, hogy ezekkel a növényekkel nem fogod szuperfiziológiai szintre tolni a tesztoszteronszinted, max egy magas-normál értékre. ha tesztoszteront viszel be kívülről, akkor a szervezeted önálló termelése pont hogy minimum csökkenni fog, rosszabb esetben meg totál leáll, mert érzékeli hogy van elég a szervezetben. emiatt is problémás az amikor az ember abbahagyja a kúrát, mert a herék nem funkcionálnak, nem termelik a megfelelő hormonokat. ezzel ellentétben ezek a növények a tested saját tesztoszterontermelését serkentilk különböző hormonok manipulálásával. pl az egyik legfontosabb stresszhormon a kortizol, ami a mai rohanós világban általánosságban magas az emberekben. a kortizol negatív hatással van a tesztótermelése, ha magas a kortizol alacsony a tesztoszteron. ashwa és longjack is csökkenti a kortizolt, ezzel együtt növelik a tesztotermelést. ha abbahagyod ezeknek a szedését akkor max visszaáll a természetes hormonális egyensúlyod.
-
Xelo
addikt
válasz
tibcsi0407 #175483 üzenetére
én nem mernék rá vállalkozni full dózissal.
viszont írja hogy 3 kapszulában van annyi, beadható 100mg 1 kapszulával.
-
Xelo
addikt
válasz
tibcsi0407 #175481 üzenetére
külföldön sok márka forgalmazza, itthoni boltból problémás csak a beszerzése. 300mg amúgy rengeteg (már ha tényleg lj100-van benne, annyit ír hogy 100:1), kutatásokban 100-200mg-ot alkalmaztak, nekem meg 100mg is túlzás volt (alig bírtam megállni hogy ne kurigáljak félre, pedig nagyon szeretem barátnőmet).
-
Xelo
addikt
srácok most látom hogy benéztem valamit, a now testojack 100ban 2kapszulánként van 50mg lj100, azt hittem kapszulánként.
nekem valszeg pont fasza lenne mert 100mg sokk volt, de ennek tudatában napi 1 lehet kevés lesz belőle. bocsi! ha találnék 100mg dózisút linkelni fogom.
-
Xelo
addikt
válasz
aelod #175452 üzenetére
utóbbi években nem, de ezek hátha meggyőznek:
Clinical Evaluation of the Spermatogenic Activity of the Root Extract of Ashwagandha (Withania somnifera) in Oligospermic Males: A Pilot Study (KSM-66)
The study found that KSM-66 supplementation increased testosterone levels by 17%, semen volume by 53%, sperm concentration by 167%, luteinizing hormone by 34%and sperm motility by 57%.
egyéb kutatások ksm-66-al kapcsolatban
lj100 kutatások
Before treatment only 10.5% of the patients did not show any complaint according to the AMS scale and 35.5% had normal testosterone levels, after the completed treatment 71.7% and 90.8% of the patients showed normal values, respectively. Serum testosterone raise from 5.66 nm to 8.31 nm (46.82% increase). Thus, LJ100 appears to be useful as a supplement in overcoming the symptoms of LOH and for the management of hypogonadism. -
Xelo
addikt
válasz
AsakuraDave #175449 üzenetére
hát ha az számít a herék méretét növeli, illetve akcióban elég intenzív merevedést okoz amit éppen érzékelhetünk úgy hogy péniszlongító.
-
Xelo
addikt
válasz
HUTCHDB #175447 üzenetére
nem mert ebben sima kivonat van 300mg, az lj100 meg 100:1 koncentrátum, 100mg 10000mg-nak felel meg hatóanyagokat tekintve.
írtam is egyik előző hozzászólásomban hogy létezik testojack 200 illetve testojack 300 is, de azokat én nem ajánlanám. lj100 a tuti.
amúgy először ilyesmivel próbálkoztam én is, semmi hatása nem volt, utána néztem meg hogy a kutatásokban pontosan milyen longjacket alkalmaztak és rábukkantam az lj100-ra. ég és föld.
-
Xelo
addikt
válasz
Qtya123 #175442 üzenetére
en lassan 2 eve szedem, minden szempontbol pozitiv hatassal van a mindennapjaimra.
par erdekesseg: a napi dozist 600mg-nak irjak (2kapszula), nekem 300mg boven eleg belole ( nem is vagyok nagydarab - 182cm/86kg), illetve ha nem akarsz napi egy extra etkezessel szamolni akkor kajalas elott erdemes bevenni. csaladomban mindenki azt tapasztalta hogy ha kaja utan veszik be 1oran belul ujra megeheznek.
lj100 meg brutalis ahhoz kepest hogy egy boltban kaphato termeszetes kivonat, a folyamatos szedese nem is feltetlen ajanlott. kura szeruen erdemes szedni, pl 5napot majd 2nap pihi, ismetles, vagy 1-2 honapot folyamatosan utana 1-2 honap pihi.
-
Xelo
addikt
lehet hogy csak a szexuális frusztráció miatt, de általánosságban feszültebb voltam tőle. alapból egy nyugodt srác vagyok, nem vagyok kötekedős, ha valaki hülyeséget beszél akkor is inkább ráhagyom a dolgot.. na ez eléggé átfordult a másik oldalra. mondhatjuk azt hogy minden szempontból késztetést éreztem arra hogy úriember helyett férfiállatként viselkedjek.
KenKesey: ezekből a gal sensoril ashwagandha jó cucc (szedtem ezt is annó), csak sokkal inkább nyugtató hatású mint a ksm-66, és itt sportteljesítmény-fokozás lenne a cél amiben az általam ajánlott jobban teljesít.
OPiiPO: a haya labs most sajnos nem kapható, de amúgy a napi dózis ugyanannyi ha a dobozon feltüntetett utasítást követed. a haya 100mg/kapszula/nap, a now testojack 100-nál meg 100mg/2kapszula/nap.
létezik testojack 200, illetve testojack 300 is, viszont ezekben már "random kivonat" van lj100 helyett.
-
Xelo
addikt
válasz
HUTCHDB #175431 üzenetére
az bizony esélyes..
őszinte leszek: én távkapcsolatban élek és abba KELLETT hagynom a szedését, mert már nagyon ott tartottam hogy felrúgom a 4 éves kapcsolatomat közelebbi suncikért. alapból egyáltalán nem vagyok egy ragadozó alfahím típus, sose vadásztam puncira (általában a csajok kezdeményeztek), és totál ki vagyok békülve magával a távkapcsolattal is, de az lj100-on egyszerüen nem tudtam elbeszélgetni egy csinosabb hölggyel anélkül hogy ne a szexre gondoljak. utoljára ilyet szerintem tinikoromban érezhettem. erőm is megugrott tőle, edzés általánosságban jobban ment, viszont szexuális értelemben totál kiszámíthatatlanná váltam tőle. úgyhogy csak óvatosan vele, bár ha ott van az asszony a közelben valszeg le fogod tudni vezetni rajta az ilyesfajta feltuningolt állati ösztöneidet.
-
Xelo
addikt
válasz
HUTCHDB #175429 üzenetére
persze, ilyen "random kivonatokból" van rengeteg, pont ezért írtam hogy az lj100-at kellene keresni (ez legyen az összetevőknél feltüntetve), ashwánál meg az hogy ksm-66.
pl én ezt szedtem, 100mg 100:1 lj100/kapszula. közben találtam jót: Now Testojack 100, 50mg lj100/kapszula, annyi hogy a haya labs is kb ennyibe került és az 2 havi adag volt, ez meg csak egy, illetve ebben vannak totál felesleges extra összetevők is. -
Xelo
addikt
válasz
BoscoD55 #175424 üzenetére
normál érték felé nem viszik, de ha alapból alacsonyabb a tesztó mint kéne akkor klinikailag bizonyítottan emelik a tesztoszteront: ksm-66 ashwagandha, lj100 tongkat ali (más néven longjack). ashwától általánosságban kiegyensúlyozottabb (csökkenti a kortizolt, erősíti az immunrendszert, növeli a tesztoszteront, javítja a sperma minőségét), longjacktól meg agresszív és nagyon kanos leszel.
annyit érdemes tudni hogy ezekből standardizált változatot kell venni (pl ashwából a ksm-66, longjackből lj100), az ilyen random kivonatok sz@rok. próbáltam neked magyarországról rendelhető minőségi longjacket keresni de most nem találtam, még pár hónapja emagon haya labs márkanév alatt volt lj100.
-
Xelo
addikt
válasz
flash- #175403 üzenetére
szerintem biotech scitec rendben van ilyen szempontból, én csupán azért szoktam kerülni a termékeiket mert alapból nagyon túlárazottak. ha van külföldi prémium márka terméke hasonló áron akkor nem kérdés melyiket érdemes választani. amit linkeltél viszont teljesen fasza ár/értékben.
Pitterix: szintén, van olyan laktózmentes tej ami a gyomrom szerint tuti nem az.
én nagyon szeretem a tejet, kb napi 6decit meg is iszok fehérjével. a Pilos "free from lactose"-tól nincs semmi bajom.
-
Xelo
addikt
válasz
Stauffenberg #175398 üzenetére
valamennyit segítenek az ilyenek de nem tökéletes megoldás. amikor enzimeztem se tudtam gond nélkül tolni az erősen laktózos kajákat, ha meg kerülöm a tejcukrot akkor felesleges a szedése. én egyszerre kb 2g laktózt tudok megemészteni panaszmentesen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gurulunk, WAZE?!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen okostelefont vegyek?
- Automata kávégépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD